#SurvivorGR: Λαβώθηκε στο στίβο μάχης - Βατερλώ για τους Μπλε, η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

#SurvivorGR: Οι αντιδράσεις για την αποχώρηση του Ρικουνάκη, ο τραυματισμός του Φάνη, το εμπόδιο που έφερε πιο κοντά Σταυρούλα και Γιάννη και η μάχη για τα τσούρος και το τοτέμ ασυλίας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η 12η εβδομάδα του Survivor 2024 άνοιξε ιδανικά για τους Κόκκινους οι οποίοι εκτός του ότι σημείωσαν μια μεγάλη νίκη επί των Μπλε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας με 12-4 παίρνοντας πίσω το αίμα τους για τις 4 σερί ήττες στις ασυλίες της προηγούμενης εβδομάδας είδαν και την Ευγενία Μπόρλα να βγαίνει στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης,

Το επεισόδιο της Κυριακής (24/3) ξεκίνησε με τους survivors να σχολιάζουν την αποχώρηση του Νίκου Ρικουνάκη από τον Άγιο Δομίνικο και την παραμονή των Γιάννη Περπατάρη, Χριστόφορου Ταξίδη και Γιώργου Παπαχαραλάμπους.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας ένιωσε την απουσία του φίλου του Ρίγκο, τονίζοντας ότι τόσο αφιλτράριστό τύπο δεν έχει ξαναγνωρίσει στη ζωή του, ενώ η Ασημίνα Χατζηανδρέου άφησε τα… καρφιά της για τον Τζέιμς Καφετζή θεωρώντας πως η φιλία του παίκτη των Μπλε με τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας δεν ήταν αληθινή, όπως επίσης και το ειδύλλιο με τη Χρύσα.

«Είχε πολλές αναταραχές η χθεσινή μονομαχία και συγκεκριμένα ο Τζέιμς να προπονεί τον Ρικουνάκη για να κερδίσει τον Χριστόφορο γιατί είδαμε ξεκάθαρα ότι δεν θέλουν να παραμείνει ο Χριστόφορος στο παιχνίδι. Ήθελε να μείνει ο Χριστόφορος και να τον έχει σε μελλοντική μονομαχία και στα ματσαρίσματά του. Δεν είναι φίλοι! Πότε πρόλαβαν να γίνουν φίλοι; Και αν κρίνω από τις φιλίες που είχε σε προηγούμενα παιχνίδια ούτε τηλέφωνο δεν θα τον πάρει ούτε καφέ θα πιούνε» είπε μεταξύ άλλων η Ασημίνα.

Με τον καιρό να αγριεύει στην Καραϊβική οι Μπλε σχολίασαν την αποχώρηση του Ρικουνάκη και τις επιστροφές των Σάββα Γκέντσογλου και Αλέξη Παππά εκτιμώντας πως οι Κόκκινοι θα δυναμώσουν. Παράλληλα κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν και τη βροχή που έριχνε όλη μέρα που είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει η καλύβα τους. Φυσικά το ίδιο πρόβλημα είχαν να αντιμετωπίσουν και οι Κόκκινοι.

Η επιστροφή των τραυματιών παικτών στον αγώνα για την 1η ασυλία του Survivor 2024, σχολιάστηκε και από τις δύο ομάδες. Μόνο η Ασημίνα παραμένει εκτός αγώνων για λίγες ημέρες ακόμη μέχρι τις επόμενες ιατρικές εξετάσεις της.

Τα πρώτα ματσαρίσματα έγιναν αιτία για νέες αντιπαραθέσεις, με την Ασημίνα να προκαλεί τον Τζέιμς να επιλέξει πρώτος αντίπαλο.

Στον στίβο μάχης η ομάδα που μπήκε δυνατά ήταν η Κόκκινη με Περπατάρη και Δώρα να κάνουν το 2-0 πριν μειώσει σε 2-1 ο Ντάνιελ. Η Δαλάκα έκανε το 3-1 και ο Φάνης έφερε τον δεύτερο πόντο για τους Μπλε κόντρα στον Παππά, ενώ η Σταυρούλα ισοφάρισε σε 3-3.

Το ματς έδειχνε πως θα εξελιχθεί σε ντέρμπι όμως οι Κόκκινοι επέτρεψαν στους Μπλε να πάρουν ακόμα μια νίκη με την Αναστασία να κάνει το 4-5.

Η συνέχεια άνηκε στους Κόκκινους που πάτησαν γκάζι κάνοντας το 9-4 πριν ο Φάνης Μπολέτσης τραυματιστεί στο κεφάλι και ο Γκιουλέκας κάνει το 10-4.

«Είδαμε πως κατέρρευσε ο Φάνης Μπολέτσης και έφυγε με βάρκα για να πάει στην κλινική και να δούμε τι ακριβώς έχει γίνει. Ζορίστηκε πάρα πολύ, φάνηκε. Ουσιαστικά εγκατέλειψε την προσπάθεια του στην τελευταία βολή του Γκιουλέκα» υπογράμμισε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός κατά την περιγραφή προς το τηλεοπτικό κοινό την ώρα που λάμβανε χώρα ήδη η επόμενη αναμέτρηση για την πρώτη ασυλία της νέας εβδομάδας.

Η Σταυρούλα και ο Περπατάρης κατάφεραν να προσφέρουν το στιγμιότυπο του αγώνα όταν κόλλησαν στο ίδιο εμπόδιο, με τους Κόκκινους να αυξάνουν την διαφορά τους σε 11-4.

Τον 12 πόντο της νίκης για τους Κόκκινους έφεραν ο Παπαχαραλάμπους με τη Δώρα που νίκησαν τον Σάββα και την Αναστασία εξασφαλίζοντας το πρώτο τοτέμ της εβδομάδας, αλλά και το έπαθλο φαγητού που ήταν τσούρος και εμπανάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Λιανός σχολίασε το μέγεθος της ήττας των Μπλε, αλλά και το εμπόδιο που έφερε κοντά Σταυρούλα και Γιάννη.

Στο Συμβούλιο του Νησιού οι Σταμάτης, Αλέξης και Ασημίνα τοποθετήθηκαν κατά των δύο παικτών (Γιάννη-Σταυρούλας) για τη συμπεριφορά τους στο αγώνισμα, ενώ πολύ κουβέντα έγινε και για τα ματσαρίσματα που έφεραν την «πανωλεθρία» των Μπλε.

Στην κάλπη οι ηττημένοι κινήθηκαν με βάση τα στατιστικά στον αγωνιστικό χώρο με την Ευγενία Μπόρλα που είχε τα χαμηλότερα όλων των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης να βγαίνει στον τάκο.

Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα παραδέχθηκε πως δικαίως ψηφίστηκε γιατί δεν τα πηγαίνει καλά στο στίβο μάχης κάτι που την έχει επηρεάσει ψυχολογικά, ενώ στάθηκε και στην υποστήριξη που δεν έχει από την ομάδα της.

Trailer | 25/03/2024

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»