Η εξομολόγηση Χρήστου Βασιλόπουλου για τον χωρισμό του: «Έφυγα με το κεφάλι ψηλά & συνείδησή καθαρή»

Η μητέρα του ηθοποιού απαντά για τον χωρισμό του: «Δεν ήμουν υπέρ της Σάρα, ένιωθα πως δεν του έκανε καλό του Χρήστου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στο ελληνικό περιοδικό #ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο. Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό του από την Σάρα Κόνερ, αλλά και τον 4χρονο γιο τους, Απόλλωνα.

Μάλιστα, η μητέρα του Χρήστου Βασιλόπουλου αποκάλυψε πως αντέδρασε εκείνη για τον χωρισμό του γιου της.

Με τη σύντροφό σου, Σάρα, απέκτησες τον γιο σου, Απόλλωνα, και πριν από 9 μήνες έγινε γνωστό ότι χωρίσατε.

Χρήστος: Πράγματι. Όταν δύο άνθρωποι δεν έχουν να πουν πολλά μεταξύ τους, όταν δεν απολαμβάνουν τη σχέση τους ή το ερωτικό κομμάτι ή όλα εκείνα που κάνουν ένα ζευγάρι να είναι μαζί, τότε δεν χρειάζεται να είναι. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν είναι απαραίτητο να περιμένει πολύ για να καταλάβει ότι πρέπει κάτι να αλλάξει στη ζωή του. Το προσπάθησα όσο μπορούσα, αλλά σκεφτόμαστε διαφορετικά με τη Σάρα. Ίσως η ζωή μάς έφερε κοντά για να αποκτήσουμε αυτό το υπέροχο πλασματάκι, τον Απόλλωνα. Οπότε κάτι καλό βγήκε από όλο αυτό. Έχω νοικιάσει ένα διαμέρισμα στο Λος Άντζελες, 10 λεπτά από το σπίτι της Σάρα. Είμαστε και οι δύο αφιερωμένοι στο να μεγαλώσουμε όσο καλύτερα γίνεται το παιδί μας. Με τη Σάρα είμαστε καλά, συνεννοούμαστε και αυτό είναι το βασικό.

Πώς αντέδρασε η μητέρα σου όταν χώρισες;

Χρήστος: Η μητέρα μου ήξερε τα πάντα για τη σχέση μου με τη Σάρα, πώς ένιωθα και τι είχε συμβεί. Οπότε δεν της ήρθε κεραμίδα στο κεφάλι. Μου είπε «ΟΚ, εφόσον αυτό θέλεις και το έχεις αποφασίσει».

Αγγελική: Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήμουν υπέρ της Σάρα, έτσι κι αλλιώς. Όχι επειδή είναι ξένη, αλλά ένιωθα πως δεν του έκανε καλό του Χρήστου. Ήταν η άποψή μου, αλλά δεν μπορούσα να επιμένω. Μέλημά μου είναι ο Απόλλωνας να είναι χαρούμενος.

Χρήστος: Όταν τελείωσε η σχέση μας, έφυγα με το κεφάλι ψηλά και τη συνείδησή μου καθαρή γιατί προσπάθησα να κάνω τα πάντα. Ασφαλώς σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δύο, έχω αναλάβει τις ευθύνες μου και σε οτιδήποτε έχω κάνει λάθος. Νομίζω πως ό,τι μπορούσα να κάνω από τη δική μου πλευρά το έκανα. Δεν αφήνω έτσι μια σχέση, είτε ερωτική είτε φιλική. Την παλεύω όσο μπορώ.

vasilopoulos_mitera

Με την Σάρα είχατε γνωριστεί μέσω εφαρμογής γνωριμιών. Άρχισες να τις χρησιμοποιείς πάλι;

Όχι. Γενικά δεν μπαίνω σε εφαρμογή γνωριμιών. Βέβαια έχω κρατήσει τον λογαριασμό μου. Τώρα που το λες μπορεί να τον ενεργοποιήσω και πάλι.

Είσαι σε διαδικασία αναζήτησης συντρόφου;

Όχι, γιατί δεν έχω χρόνο. Όσο ελεύθερο χρόνο έχω, είναι αφιερωμένος στο παιδί. Με ενδιαφέρει βέβαια η συντροφικότητα, δεν θέλω να πορευτώ ούτε να πεθάνω μόνος. Ωστόσο, δεν αναζητώ κάτι εφήμερο, δεν έχω χρό- νο να σπαταλήσω για κάτι που δεν με γεμίζει.

Χρήστο, τι αξίες θέλεις να δώσεις στον γιο σου;

Οτιδήποτε θελήσει να κάνει στη ζωή του, εγώ θα είμαι πάντα δίπλα του να τον υποστηρίζω. Θέλω να πάρει την επιμονή και την υπομονή μου, την πυγμή που έχω σε πολλά θέματα, να είναι ονειροπόλος και ελεύθερος, όπως εγώ. Επιπλέον, θα ήθελα πολύ να μεγαλώσει με το σκεπτικό να είναι χρήσιμος για τους συνανθρώπους του. Αν θέλει να ακολουθήσει τον καλλιτεχνικό τομέα ή να ασχοληθεί με τα χρηματοοικονομικά, αν γίνει gay ή οτιδήποτε αποφασίσει για τη σεξουαλικότητά του, εγώ θα είμαι δίπλα του.

Γιατί επέστρεψες στην Ελλάδα;

Το όνειρο της Αμερικής δεν περνάει ποτέ. Γύρισα γιατί δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση του σκηνοθέτη Θανάση Σαράντου να παίξω σε ένα συγκλονιστικό θεατρικό έργο, το Κουαρτέτο του Χάινερ Μύλλερ. Η παράσταση ανεβαίνει στις 23 Μαρτίου στο Από Μηχανής Θέατρο και μετά θα πάμε με την Κερασία Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για έργο-σταθμό στο θεατρικό ρεπερτόριο, από τον δεύτερο πιο σημαντικό Γερμανό συγγραφέα μετά τον Μπρεχτ. Είχα δεκαπέντε χρόνια να παίξω στο θέατρο στην Ελλάδα, σχεδόν από τότε που έφυγα για την Αμερική. Επί- σης, κάνω και μια ξένη σειρά 6 επεισοδίων, γαλλικής παραγωγής, γυρισμένη στα αγγλικά, για ένα κανάλι στο εξωτερικό. Θα τελειώσω με το θέατρο και θα επιστρέψω στην Αμερική, στο παιδί μου.

vasilopoulos-1

Δειτε Επισης

Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη Άννα Παναγιωτοπούλου στο Κοιμητήριο Ζωγράφου
Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Είναι δύσκολη η κατάστασή της, έχει μια λοίμωξη, είναι ψυχολογικά πεσμένη»
Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με ολόσωμο μαγιό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη
Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου Κασσελάκη – Τάιλερ
Επίσημη κοινή εμφάνιση Χρήστου Μάστορα και Γαρυφαλλιάε Καληφώνη - Της γνώρισε την Μαρινέλλα
Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο, Γιώργο Ζώη
Ελένη Καστάνη: «Κατάλαβα πως ο πατέρας μου είχε αυτό το πράγμα, με τρώει που δεν μπόρεσα να το αποτρέψω»
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου καταγγέλλει εξαπάτηση από χάκερ: «Απέσπασαν περίπου 5.000 ευρώ»
Αλέξης Γεωργούλης: «Για μένα, η καταγγελία είναι ψευδής 100%. δεν υπάρχει καμία κατηγορία»
H Πάουλα Μπαντόσα μιλά για τον χωρισμό της με τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Μερικές φορές είναι καλύτερα»