Oι φωτογραφίες του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μέσα από το νοσοκομείο μετά το έμφραγμα που υπέστη

Το επισκεπτήριο από τον Κώστα Κόκλα και την Δανάη Μπάρκα μετά το χειρουργείο που υποβλήθηκε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και παραμένει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, σύμφωνα με την εφημερίδα #OnTime και τη Ρενέ Σαραντινού και ως εκ τούτου, η θεατρική περάσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, «Μπαμπάδες με ρούμι», διακόπηκε προσωρινά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα ο ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή την Τετάρτη και ήδη υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Mε την Δανάη Μπάρκα να αποκαλύπτει πως ο αγαπημένος ηθοποιός υπέστη έμφραγμα το βράδυ της Τετάρτης 20/3.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματα. Από εχθές έγινε γνωστό ότι ο Χρήστος είναι στο νοσοκομείο. Πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα είναι όμως πολύ καλά. Την Τετάρτη το βράδυ υπέστη ένα έμφραγμα, τώρα όμως είναι όσο καλά μπορεί να είναι μια τέτοια κατάσταση», είπε βουρκωμένη η παρουσιάστρια.

«Από την ερχόμενη εβδομάδα θα δω τι μπορούμε να πούμε. Ο μόνος λόγος που λέω τώρα τι έχει συμβεί είναι επειδή τα τηλέφωνα είναι πάρα πολλά, έγινε και γνωστό. Εγώ τον είδα, κάναμε τις αγκαλιές μας, αυτές τις αγκαλιές που τα γιατρεύουν όλα , ακόμα και τα δύσκολα περιστατικά που φυσικά χρειάζονται γιατρούς. Γιάτρεψε εκείνος εμένα και εγώ όσο μπόρεσα αυτόν. Είναι στο νοσοκομείο ‘Γεννηματάς’, εκτός κινδύνου, σε μια ειδική μονάδα θεραπείας που παρακολουθείται», συμπλήρωσε.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, και ο ίδιος θα σας ευχαριστήσει όταν δει τα μηνύματα, για την αγάπη αυτήν. Ήταν κάτι που συνέβη εντελώς ξαφνικά, που όμως ευτυχώς δεν ήταν μόνος του, ήταν με τη μαμά μου, οπότε αντιλήφθηκαν αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά, εντελώς τυχαία. Τέλος καλό όλα καλά, βρέθηκε στο νοσοκομείο, έγιναν όλα πολύ γρήγορα και εχθές που μπόρεσα να τον δω για λίγα λεπτά ήταν δυνατός και ήρεμος».

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκεται η Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ η Δανάη Μπάρκα πήγε απευθείας μετά την εκπομπή της. Άλλωστε η παρουσιάστρια έχει δηλώσει πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι ο δεύτερος πατέρας της.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Δανάη Μπάρκα ανέβασε μια φωτογραφία στα Instagram Stories της όπου κρατάει το χέρι του ηθοποιού και γράφει: «Το χέρι μου φτιάχτηκε για να κρατάει το δικό σου. Σε αγαπάω».

431008231_926776545712329_4379405297987009085_n

Tο μεσημέρι της Παρασκευής τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο και ο Κώστας Κόκλας, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι».

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε μια σέλφι φωτογραφία με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, ο οποίος φαίνεται να ξεπέρασε τον κίνδυνο με την υγεία του.

433984166_460039606371621_9023035673796481059_n

Δειτε Επισης

Η Ανδρομάχη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Ο Γιώργος Λιβάνης θα γίνει πατέρας
Ελένη Κοκκίδου: «Υπήρχαν άντρες οι οποίοι με έπιαναν σε μέρη του σώματος που απαγορεύεται»
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά - Τα νεότερα για την υγεία του
#Eurovision 2024: Το Nemo διατηρεί δεσμό με κοπέλα εδώ και πέντε χρόνια - Αυτή είναι η αγαπημένη του
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Οι φώτο που πυροδότησαν φήμες εγκυμοσύνης της Demy & η επική απάντησή της
Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»
H στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου, διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος - Το μήνυμα της μετά την ογκεκτωμή
Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μάστορα με πρωταγωνίστρια την Γαρυφαλλιά Καληφώνη & ο παράδοξος στίχος