H ανακοίνωση Harry & Meghan για την υγεία της Kate - To συγκινητικό μήνυμα του αδερφού της & της Pippa

Πότε γυρίστηκε το βίντεο με το οποίο η Kate Middleton ανακοίνωσε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο - Το μήνυμα συμπαράστασης του Βρετανού πρωθυπουργού και του Λευκού Οίκου μετά την αποκάλυψη - Η δημόσια συγγνώμη της Βlake Lively

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το γύρο του κόσμου κάνει εδώ και μερικές ώρες η είδηση πως η Kate Middleton πάσχει από καρκίνο.

Το γεγονός αποκάλυψε η ίδια η πριγκίπισσα της Ουαλίας μέσω ενός δίλεπτου βίντεο που δημοσίευσε, στο οποίο ανακοίνωνε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο κι έχει ξεκινήσει χημειοθεραπείες.

Η πριγκίπισσα, της οποίας ο καρκίνος διαπιστώθηκε μόνο μετά από μια επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, είναι εδώ και καιρό υποστηρικτής διαφόρων φιλανθρωπικών οργανώσεων για τον καρκίνο.

Διαβάστε το πλήρες μήνυμά της παρακάτω:

«Ήθελα να αδράξω την ευκαιρία για να σας ευχαριστήσω προσωπικά για όλα τα υπέροχα μηνύματα υποστήριξης και για την κατανόησή σας όσο αναρρώνω από την εγχείρηση.

Ήταν ένα απίστευτα δύσκολο δίμηνο για ολόκληρη την οικογένειά μας, αλλά είχα μια φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισε πολύ καλά, για την οποία είμαι τόσο ευγνώμων. Τον Ιανουάριο, υποβλήθηκα σε μεγάλη εγχείρηση στην κοιλιά στο Λονδίνο και τότε θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν ήταν καρκινική. Η επέμβαση ήταν επιτυχής. Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα μου συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας.

Αυτό φυσικά ήταν ένα τεράστιο σοκ και ο William και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό πήρε χρόνο. Μου πήρε χρόνο για να αναρρώσω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον George, τη Charlotte και τον Louis με τρόπο που να είναι κατάλληλος για αυτούς και να τους καθησυχάσουμε ότι θα γίνω καλά.

Όπως τους έχω πει- είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα, εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ- στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου. Το να έχω τον William στο πλευρό μου είναι επίσης μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που μου έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δυο μας.

Ελπίζουμε ότι θα καταλάβετε ότι, ως οικογένεια, χρειαζόμαστε τώρα λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα ενώ ολοκληρώνω τη θεραπεία μου. Η δουλειά μου πάντα μου έδινε μια βαθιά αίσθηση χαράς και ανυπομονώ να επιστρέψω όταν θα είμαι σε θέση, αλλά προς το παρόν πρέπει να επικεντρωθώ στην πλήρη ανάρρωσή μου. Αυτή τη στιγμή, σκέφτομαι επίσης όλους εκείνους των οποίων οι ζωές έχουν επηρεαστεί από τον καρκίνο. Για όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, σας παρακαλώ να μην χάνουν την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι».

Είχε δωρίσει τα μαλλιά της σε παιδιά που πάσχουν από καρκίνο

Το 2018, η μελλοντική βασίλισσα έκοψε ακόμη και επτά ίντσες από τα μαλλιά της για να τα δωρίσει στο Little Princess Trust – ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που κατασκευάζει ρεαλιστικές περούκες για παιδιά που έχουν χάσει τα μαλλιά τους λόγω θεραπείας του καρκίνου.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, η πρωτοβουλία άνηκε στην ίδια την Κate Middleton όταν κουρεύτηκε στο παλάτι του Κένσινγκτον από τον κομμωτή Joey Wheeler. 

«Πριν από τέσσερις μήνες ο Joey την έπεισε ότι ήταν καιρός να κόψει λίγο τα μαλλιά της- είπε ότι είχαν μακρύνει πολύ», δήλωσε τότε μια βασιλική πηγή.

Ενώ ο Joey έκοβε τα μαλλιά, της γεννήθηκε η ιδέα να κάνει κάτι καλό με αυτά αντί να τα πετάξει. Το ανέφερε στον Joey, ο οποίος θεώρησε ότι ήταν μια λαμπρή ιδέα.

«Τα έστειλε χρησιμοποιώντας το όνομα κάποιου άλλου, ώστε το ίδρυμα να μην ξέρει ότι προέρχεται από βασιλική πηγή – απλά νόμιζαν ότι ήταν από μια γυναίκα δωρήτρια στην περιοχή του Κένσινγκτον».

Η πηγή πρόσθεσε: «Είναι υπέροχο να σκέφτεσαι ότι κάπου ένα μικρό κορίτσι φοράει ευτυχισμένο μια περούκα φτιαγμένη από τα μαλλιά μιας πραγματικής πριγκίπισσας. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό που έκανε η Κate και πολύ ευγενικό να χρησιμοποιεί μαλλιά που διαφορετικά θα είχαν πεταχτεί».

Πιστεύεται ότι η Κate δεν χρησιμοποίησε το όνομά της όταν δώρισε τις μπούκλες της στο φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Πότε όμως γυρίστηκε το βίντεο αυτό;

Το εν λόγω βίντεο φαίνεται πως ηχογραφήθηκε στο Windsor την περασμένη Τετάρτη από το #BBCStudios, το τμήμα παραγωγής του #BBC.

Αλλά το #BBCNews, το οποίο είναι ξεχωριστό από τα στούντιο του #BBC, ενημερώθηκε για την ανακοίνωση σήμερα το απόγευμα από το Παλάτι του Κένσινγκτον ταυτόχρονα με τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης.

Μάλιστα, η βασιλική ανταποκρίτρια του #BBC, επισημαίνει ότι το #BBC δεν είχε καμία συντακτική ανάμειξη στο μήνυμα και δεν έκανε καμία τροποποίηση στη δήλωση.

Τα στούντιο του #BBC εξέδωσαν μια δήλωση επιβεβαιώνοντας ότι παρείχαν υπηρεσίες παραγωγής για την ηχογράφηση και ανέφεραν: «Θα θέλαμε να ευχηθούμε στην Αυτού Βασιλική Υψηλότητα ταχεία ανάρρωση».

Πότε αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά της;

«Η πριγκίπισσα θα επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της όταν λάβει την άδεια από την ιατρική ομάδα που την παρακολουθεί. Είναι σε καλή διάθεση και επικεντρώνεται στην πλήρη ανάρρωσή της» δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, η  Κate Middleton δεν θα συμμετάσχει με τα υπόλοιπα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στην παραδοσιακή λειτουργία για το Πάσχα στο Γουίνσδορ, λόγω της διάγνωσής της με καρκίνο, αλλά τονίζει πως ανυπομονεί για τη μέρα που θα επιστρέψει στα καθήκοντά της.

Σύμφωνα με τη #DailyMail, o πρίγκιπας της Ουαλίας William θα επιστρέψει στα καθήκοντά του μετά την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο έπειτα από τις διακοπές για το Πάσχα, αλλά η οικογένεια δεν θα δώσει το παρών στην πασχαλινή λειτουργία στο παρεκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Γουίνσδορ.

H Πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι αποφασισμένη να συνεχίσει κανονικά τη ζωή της, καθώς θεωρεί ότι αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αποθεραπεία της.

Μέχρι στιγμής πάντως, δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα επιστροφής της στα καθήκοντά της.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εξέδωσαν ανακοίνωση μετά την δήλωση της Κate Middleton και τη γνωστοποίηση πως έχει καρκίνο, στην οποία αναφέρεται ότι ο βασιλιάς Κάρολος, βρίσκεται σε στενή επαφή με την πριγκίπισσα της Ουαλίας τις τελευταίες εβδομάδες, μετά την κοινή τους παραμονή στο νοσοκομείο.

Ο βασιλιάς είναι «τόσο υπερήφανος για την Κate για το θάρρος της να μιλήσει όπως μίλησε», ανέφερε το παλάτι, περιγράφοντας την πριγκίπισσα ως «αγαπημένη νύφη» του μονάρχη.

Τόσο ο βασιλιάς όσο και η βασίλισσα «θα συνεχίσουν να προσφέρουν την αγάπη και την υποστήριξή τους σε όλη την οικογένεια κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου».

Σε ανακοίνωση, ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Μeghan Markle, έστειλαν τη συμπαράσταση και τις ευχές τους στην πριγκίπισσα της Ουαλίας Κate Middleton, μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη ότι πάσχει από καρκίνο καρκίνο.

«Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Kate και την οικογένεια και ελπίζουμε να είναι σε θέση να το κάνουν ιδιωτικά και με ηρεμία», ανέφερε το ζευγάρι σε μια σύντομη δήλωση στο #HarpersBazaar.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου μίλησαν ιδιωτικά με το ζευγάρι χθες το βράδυ.

Δεν έχει γνωστό αν η επικοινωνία που είχαν ήταν τηλεφωνική, βιντεοκλήση ή κάποια μηνύματα υποστήριξης. Το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Ηarry στο Ηνωμένο Βασίλειο επίσης δεν έχει γίνει γνωστό.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ο Harry και η Μeghan έμαθαν για την κατάσταση της υγείας της Κate την ίδια στιγμή που το έμαθε και ολόκληρος ο πλανήτης.

Επιπλέον, πηγές δήλωσαν στη #NewYorkPost ότι το ζευγάρι δεν είχε την παραμικρή ιδέα για την ασθένεια της Κέιτ. Την επαφή μεταξύ των δύο αδελφών αποκάλυψε ο βασιλικός συντάκτης του #ITV, Chris Ship.

Λίγο μετά από αυτή την ανακοίνωση που σόκαρε ολόκληρη τη Βρετανία αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο. ο αδελφός της Κate Middleton, James, θέλησε να εκφράσει την αγάπη του προς το πρόσωπό της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία.

«Μέσα στο πέρασμα του χρόνου, έχουμε σκαρφαλώσει πολλά βουνά μαζί. Σαν οικογένεια, θα σκαρφαλώσουμε μαζί σου κι αυτό το βουνό» αναφέρει στο μήνυμά του ο αδελφός της Κate Middleton,

Η αδελφή της Pippa Middleton ανεβασε μία κοινή τους φωτογραφία στην οποία φαίνονται χαρούμενες να φεύγουν από εκδήλωση.

«Στέλνοντας αγάπη και προσευχές» έγραψε η Pippa Middleton ενώ άφησε στο σχόλιο και μία καρδούλα.

Σε δήλωσή του που κοινοποιήθηκε στην πλατφόρμα X, ο Βρετανός πρωθυπουργός λέει ότι η πριγκίπισσα έχει επιδείξει «τεράστια γενναιότητα».

«Τις τελευταίες εβδομάδες έχει υποβληθεί σε έντονο έλεγχο και έχει δεχτεί άδικη μεταχείριση από ορισμένα τμήματα των μέσων ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», υπογραμμίζει ο Rishi Sunak και προσθέτει:

«Όταν πρόκειται για θέματα υγείας, όπως και σε όλους τους άλλους, πρέπει να της παραχωρηθεί η ιδιωτικότητα για να επικεντρωθεί στη θεραπεία της και να είναι με την αγαπημένη οικογένειά της. Ξέρω ότι μιλώ εκ μέρους ολόκληρης της χώρας εύχοντάς της πλήρη και γρήγορη ανάρρωση και ανυπομονώ να τη δω ξανά στη δράση όταν είναι έτοιμη».

Το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στην πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton έστειλε ο Λευκός Οίκος μετά την αποκάλυψη ότι δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο.

Τα μηνύματα συμπαράστασης προς την Κate Middleton άρχισαν να πέφτουν βροχή, κι ένα από αυτά προέρχεται από τον Λευκό Οίκο.

«Προφανώς μόλις ακούσαμε όλοι τα τρομερά νέα», είπε η εκπρόσωπος Τύπου.

«Οι σκέψεις μας είναι με τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ και τα μέλη της οικογένειάς της και τους φίλους της κατά τη διάρκεια αυτής της απίστευτα δύσκολης περιόδου και σίγουρα της ευχόμαστε πλήρη ανάρρωση» πρόσθεσε.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος δηλώνει ότι μαζί με την σύζυγό του Gil ενώνει τη φωνή του με «εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο προσευχόμενος για την ανάρρωσή σας, πριγκίπισσα Κate».

Η συγγνώμη της Blake Lively

Μετά την ανακοίνωση της Κate Middleton για την υγεία της και τη συγκλονιστική εξομολόγησή της, η Blake Lively θέλησε να πει μια δημόσια συγγνώμη για ένα σχόλιο που είχε κάνει και αφορούσε την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Συγκεκριμένα, η Blake Lively έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Είμαι σίγουρη ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται σήμερα, αλλά νιώθω ότι πρέπει να το αναγνωρίσω. Έκανα μια ανόητη ανάρτηση γύρω από τη φρενίτιδα των "αποτυχημένων photoshop" και ωχ φίλε, αυτή η ανάρτηση με έχει κάνει να νιώθω ταπεινωμένη σήμερα. Συγγνώμη. Στέλνω την αγάπη μου και τις ευχές μου σε όλους».

blake_lively (1)

Να σημειώσουμε, πως η Blake Lively αναφέρθηκε στο σάλο που προβλήθηκε με τη φωτογραφία της Κate Middleton με τα τρία της παιδιά και το photoshop που χρησιμοποιήθηκε. To ίδιο έκανε και η... βασίλισσα photoshop η Kim Kardashian.

blake-lively-kate-middleton-photoshop-betty-buzz-kh-240318-d3bb71

Δειτε Επισης

Η #SATTIsfaction «έριξε εξάρες» & αποθεώθηκε! Το πιο μεγάλο μονόπλανο ever στην #Eurovision! Put your hands up!
Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη Άννα Παναγιωτοπούλου
Η Ντάνη Γιαννακοπούλου έγινε για πρώτη φορά μαμά - Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι
Ελεονώρα Μελέτη: «Η ολοκλήρωση της εκπομπής δεν ήταν δικής μου υπαιτιότητας, ξέρω ότι απολύθηκε κόσμος»
Η Βάλια Χατζηθεοδώρου έκανε unfollow τον Νίκο Παππά μετά τις κοινές διακοπές στην Πάρο το Πάσχα
Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Είναι δύσκολη η κατάστασή της, έχει μια λοίμωξη, είναι ψυχολογικά πεσμένη»
Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με ολόσωμο μαγιό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη
Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου Κασσελάκη – Τάιλερ
Επίσημη κοινή εμφάνιση Χρήστου Μάστορα και Γαρυφαλλιάς Καληφώνη - Της γνώρισε την Μαρινέλλα
Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο, Γιώργο Ζώη