Γιώργος Λιάγκας και Βαγγέλης Περρής «κάρφωσαν» τον Γιώργο Αυτιά για «προπαγάνδα»

Γιώργος Λιάγκας για Γιώργο Αυτιά: «Είναι απόσπασμα από το Luben ή τεχνητή νοημοσύνη;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τα πρώτα 28 ονόματα για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ανακοινώθηκαν.

O Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, η πρώην βουλευτής της ΝΔ και supermodel Νόνη Δούνια, η αντιπεριφερειάρχης και Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας αλλά και η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα.

Η Νόνη Δούνια, η οποία αυτή τη τηλεοπτική σεζόν συμμετέχει στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα», θα αποχωρήσει από το πόστο της, έγραψε το πρώτο δημόσιο μήνυμά της μετά την υποψηφιότητά της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη που δείχνει, για άλλη μία φορά, στο πρόσωπό μου, δίνοντάς μου, το «χρίσμα» της υποψήφιας ευρωβουλευτή, στις εκλογές του Ιουνίου. Η ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ για να εκπροσωπήσω την Χώρα μας στην Ευρωβουλή, με τιμά ιδιαίτερα. Στόχος μου είναι μια Ελλάδα με ισχυρή θέση στην Ευρώπη και θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για αυτό.

Μετά τη θητεία μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, σκοπεύω να συνεχίσω με την ίδια συνέπεια και αφοσίωση, αλλά και με το ίδιο πάθος, τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας» έγραψε η Νόνη Δούνια.

Φυσικά κάτω από την ανάρτησή της έσπευσαν να της ευχηθούν τόσο ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος της έγραψε «Μαζί σου γιατί το αξίζεις!» όσο και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

noni

Ανάμεσά τους, όμως δεν ήταν αυτό του Γιώργου Αυτιά, ο οποίος όπως έχει γίνει γνωστό θα βάλει υποψηφιότητα και θα αποχωρήσει από τα τηλεοπτικά του καθήκοντα.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλα ονόματα όπως του Γιώργου Αυτιά, ενώ αναζητούνται και υποψήφιοι από τα δεξιά της ΝΔ έτσι ώστε να ανακοπεί η διαρροή ψηφοφόρων που εντοπίζεται στις δημοσκοπήσεις. 

Στο #ToPrwino προβλήθηκε απόσπασμα από την έναρξη της εκπομπής του, στο οποίο ο δημοσιογράφος κάνει λόγο για «πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια, το τρίπτυχο στο οποίο όλοι πιστεύουμε».

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής «κάρφωσαν» με τον δικό τους τρόπο τον Γιώργο Αυτιά.

«Αυτό που είδαμε, είναι μοντάζ του Luben, είναι ο ίδιος ο Γιώργος Αυτιάς ή τεχνητή νοημοσύνη;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Αυτό το πράγμα με θλίβει, με πειράζει ότι ένας εκπρόσωπος κόμματος, βγαίνει και βγάζει αυτόν τον λόγο με φόντο της προεκλογικής του ομιλίας την ελληνική σημαία, την οποία χρησιμοποιεί όχι ως υποψήφιος αλλά ως παρουσιαστής ειδήσεων. Έχει την αξιοπιστία, όση μπορεί να έχει ένας παρουσιαστής ειδήσεων, την οποία χρησιμοποιεί για κομματικούς λόγους. Δε  μου αρέσει αυτό το θέαμα.  Δε μπορεί ένας άνθρωπος να χρησιμοποιεί τη δημόσια συχνότητα» σημείωσε με τη σειρά του ο Βαγγέλης Περρής.

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor