Η κούκλα Σιμώνη Χριστοδούλου με την οποία παντρεύεται ο Αντρέας Γεωργίου & επανασύνδεση που έφερε γάμο

Οι on air ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Αντρέα Γεωργίου και η αναφορά στη σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σχέδια γάμου κάνει ο Αντρέας Γεωργίου με την καλλονή σύντροφό του, Σιμώνη Χριστοδούλου με την οποία θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδουλου: Το χρονικό της σχέσης τους

Η εντυπωσιακή make up artist ζει μόνιμα στην Κύπρο ενώ η πρώτη γνωριμία με τον Αντρέα Γεωργίου έγινε το 2017 όταν η Σιμώνη Χριστοδούλου βρισκόταν ανάμεσα στους συνεργάτες του για τη σειρά, «Το Τατουάζ».

1 1 2 georgiou-sintrofos-4 georgiou-sintrofos-2 simoni 320623890_1307764473349411_2703464035505779682_n
1 1 2 georgiou-sintrofos-4 georgiou-sintrofos-2 simoni 320623890_1307764473349411_2703464035505779682_n

Η σχέση του Αντρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου έγινε γνωστή το 2018. Τόσο ο γνωστός ηθοποιός, όσο και η καλλονή σύντροφός του, θέλησαν να κρατήσουν αυτή τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Το 2020 το ζευγάρι έκανε μια σπάνια κοινή εμφάνιση, όταν διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο οποίο εκείνη τη σεζόν εμφανίζονταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός. 

georgiou3-scaled-large

georgiou1-scaled-large

georgiou2-scaled-large

Λίγους μήνες αργότερα και ο Αντρέας Γεωργίου επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από την Σιμώνη Χριστοδούλου.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά γιατί την έπαθα πολλές φορές. Ενθουσιάζομαι και μπαίνω σε καταστάσεις… Όμως, θα σου πω αυτό και θα το κλείσω. Είμαι κι εγώ ένας από τους ανθρώπους που ο κορωνοϊός κάπως τους επηρέασε και δεν είμαι σε σχέση. Αλλά πολύ όμορφα, πολύ πολιτισμένα είμαστε φίλοι και το κλείνουμε εδώ», είχε δηλώσει ο Αντρέας Γεωργίου στον ΣΚΑΪ, ενώ ακολούθησε επανασύνδεση για το ζευγάρι.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο #PameDanai είχε μιλήσει για τα προσωπικά του και μεταξύ άλλων είχε πει: «Αν δεν ήμουν καλά στην προσωπική μου ζωή, νομίζω δεν θα μπορούσα να φέρω εις πέρας τόσα πολλά πράγματα που κάνω αυτή την περίοδο. Είμαι πολύ καλά στο κομμάτι αυτό. Υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου και μέχρι εκεί».

Πρόσφατα καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, «Τετ Α Τετ» ο Αντρέας Γεωργίου, εξομολογήθηκε: «Όταν κοιτάω στο παρελθόν μου ένα πράγμα που θα μπορούσα να πω είναι το γεγονός ότι θα μπορούσα να έχω κάνει πιο νωρίς οικογένεια. Συνεχίζω να θέλω να κάνω οικογένεια, πιστεύω ότι είμαι αρκετά κοντά. Μπορεί και να είναι το επόμενο μου βήμα».

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Σχέδια γάμου!

Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, ο γνωστός ηθοποιός και η όμορφη σύντροφό του σχεδιάζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Μετά τις εμφανίσεις της make up artist με το εντυπωσιακό μονόπετρο στο χέρι, είναι πλέον έτοιμοι για το μεγάλο βήμα στη σχέση τους.

Η πρόταση γάμου έγινε την περίοδο των Χριστουγέννων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το χαρμόσυνο γεγονός θα πραγματοποιηθεί στην Αγια Νάπα.

Ενώ στο προφίλ της εμφανίζονται τρεις ακόμα φωτογραφίες με το μονόπετρο. Μία πριν εφτά εβδομάδες και μία πριν 10 εβδομάδες σε ταξίδι της στην Ρώμη.

Την ευχάριστη είδηση του γάμου του Αντρέα Γεωργίου με τη Σιμώνη Χριστοδούλου επιβεβαίωσε και ο Χρήστος Λούλης μιλώντας στην εκπομπή #SuperΚατερίνα.

Πιο συγκεριμένα, ο Χρήστος Λούλης που συνεργάζεται με τον Αντρέα Γεωργίου στο #Famagusta τόνισε: "Μου έχει πει ο Αντρέας Γεωργίου για τον γάμο του. Είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός, το οποίο μοιράστηκε. Δεν έκανε ανακοίνωση, απλά ήρθε η κουβέντα κάπως. Ο Ανδρέας και η Σιμώνη είναι δύο πολύ γλυκά παιδιά. Η ώρα η καλή, τους το έχω πει και από κοντά, τους το εύχομαι και από εδώ".

Την ευχάριστη είδηση σχολίασε το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο #HappyDay. Η παρουσιάστρια του Alpha έστειλε on air τις ευχές της στο ζευγάρι κάνοντας ένα σχόλιο για την διακριτική στάση την οποία έχει επιλέξει να κρατά ο Αντρέας Γεωργίου απέναντι στα media.

«Ο Αντρέας Γεωργίου τόσα χρόνια δεν μας είχε απασχολήσει με κάποια σχέση. Ξέραμε για κάποιες σχέσεις μικρότερες – μεγαλύτερες. Ας πούμε, μία που θυμάμαι επειδή είχε δημοσιοποιηθεί ήταν με την Ελευθερία Ελευθερίου», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ότι είναι έξι χρόνια με αυτό το κορίτσι και το πήγαινε και τόσο σοβαρά, δεν το ξέραμε. Με το καλό!» ευχήθηκε στον αέρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Δειτε Επισης

Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη Άννα Παναγιωτοπούλου
Η Ντάνη Γιαννακοπούλου έγινε για πρώτη φορά μαμά - Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι
Ελεονώρα Μελέτη: «Η ολοκλήρωση της εκπομπής δεν ήταν δικής μου υπαιτιότητας, ξέρω ότι απολύθηκε κόσμος»
Η Βάλια Χατζηθεοδώρου έκανε unfollow τον Νίκο Παππά μετά τις κοινές διακοπές στην Πάρο το Πάσχα
Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Είναι δύσκολη η κατάστασή της, έχει μια λοίμωξη, είναι ψυχολογικά πεσμένη»
Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με ολόσωμο μαγιό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη
Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου Κασσελάκη – Τάιλερ
Επίσημη κοινή εμφάνιση Χρήστου Μάστορα και Γαρυφαλλιάς Καληφώνη - Της γνώρισε την Μαρινέλλα
Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο, Γιώργο Ζώη
Ελένη Καστάνη: «Κατάλαβα πως ο πατέρας μου είχε αυτό το πράγμα, με τρώει που δεν μπόρεσα να το αποτρέψω»