Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης – Yπέστη καρδιακή προσβολή και υποβλήθηκε σε χειρουργείο

Tα Αθηναϊκά Θέατρα και το Θέατρο Αλίκη, εξέδωσαν ανακοίνωση, η οποία αναφέρει ότι η παράσταση διακόπτεται προσωρινά μέχρι το τέλος Μαρτίου, «λόγω αιφνίδιας ασθένειας συντελεστή»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και παραμένει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, σύμφωνα με την εφημερίδα #OnTime και τη Ρενέ Σαραντινού και ως εκ τούτου, η θεατρική περάσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, «Μπαμπάδες με ρούμι», διακόπηκε προσωρινά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα ο ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή την Τετάρτη και ήδη υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

500x500-aliki

Η ανακοίνωση του θεάτρου:

«Σας ανακοινώνουμε πως δυστυχώς οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι» δεν θα πραγματοποιηθούν εώς το τέλος του Μαρτίου λόγω αιφνίδιας ασθένειας συντελεστή. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για την επανέναρξη των παραστάσεων. Απολογούμαστε για την αναστάτωση. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση».

Υπενθυμίζεται ότι στη θεατρική παράσταση πρωταγωνιστούν οι : Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Αλικάκη, Κώστας Κόκλας, Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και Τζόϋς Ευείδη.

Όπως αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα, ο αγαπημένος ηθοποιός που είναι σαν δεύτερος πατέρας της έπαθε έμφραγμα το βράδυ της Τετάρτης, ήταν μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» όπου πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή #PameDanai πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης θα αντικατασταθεί από τον Μιχάλη Ρέππα στην παράσταση από αυτή την Τετάρτη 27/3. 

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματα. Από εχθές έγινε γνωστό ότι ο Χρήστος είναι στο νοσοκομείο. Πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα είναι όμως πολύ καλά. Την Τετάρτη το βράδυ υπέστη ένα έμφραγμα, τώρα όμως είναι όσο καλά μπορεί να είναι μια τέτοια κατάσταση», είπε βουρκωμένη η παρουσιάστρια.

«Από την ερχόμενη εβδομάδα θα δω τι μπορούμε να πούμε. Ο μόνος λόγος που λέω τώρα τι έχει συμβεί είναι επειδή τα τηλέφωνα είναι πάρα πολλά, έγινε και γνωστό. Εγώ τον είδα, κάναμε τις αγκαλιές μας, αυτές τις αγκαλιές που τα γιατρεύουν όλα , ακόμα και τα δύσκολα περιστατικά που φυσικά χρειάζονται γιατρούς. Γιάτρεψε εκείνος εμένα και εγώ όσο μπόρεσα αυτόν. Είναι στο νοσοκομείο ‘Γεννηματάς’, εκτός κινδύνου, σε μια ειδική μονάδα θεραπείας που παρακολουθείται», συμπλήρωσε.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, και ο ίδιος θα σας ευχαριστήσει όταν δει τα μηνύματα, για την αγάπη αυτήν. Ήταν κάτι που συνέβη εντελώς ξαφνικά, που όμως ευτυχώς δεν ήταν μόνος του, ήταν με τη μαμά μου, οπότε αντιλήφθηκαν αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά, εντελώς τυχαία. Τέλος καλό όλα καλά, βρέθηκε στο νοσοκομείο, έγιναν όλα πολύ γρήγορα και εχθές που μπόρεσα να τον δω για λίγα λεπτά ήταν δυνατός και ήρεμος».

Σημειώνεται πως από την ερχόμενη Τετάρτη η παράσταση θα επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι, με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη να αντικαθίσταται από τον Μιχάλη Ρέππα.

Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε στην εκπομπή #FaysTime και διέψευσε ότι θα αντικαταστήσει τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στο θέατρο.

«Δεν γνωρίζω κάτι για την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη. Με βρίσκετε στο γύρισμα της σειράς «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα». Δεν ισχύει ότι θα αντικαταστήσω στο θέατρο Μπαμπάδες με Ρούμι τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη γιατί έχω άλλες δουλειές, ούτε γνωρίζω ποιος θα τον αντικαταστήσει» τόνισε ο Μιχάλης Ρέππας.

Δειτε Επισης

Ο Κωσταντίνος Μπογδάνος ζήτησε συγγνώμη που αποκάλεσε τον Θανάση Αλευρά gay και μετά είπε χειρότερα
Στην εντατική o Δημήτρης Σταρόβας μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο
Ο πατέρας της Silia Kapsis μετά το δημόσιο παράπονο της, βγήκε να απαντήσει στην τηλεόραση
O γοητευτικός επιχειρηματίας που είναι σε σχέση η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο με τον Πρίγκιπα Νικόλαο
H Άντζελα Δημητρίου τα ξαναβρήκε με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη: «Ως μητέρα δεν γίνεται να μη τη συγχωρήσω»
Κήρυξε πόλεμο στην Μαρίνα Σάττι ο Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν μπορώ να την δικαιολογήσω που τουρλώνεται»
Θύμα απάτης ο Νίκος Οικονομόπουλος - Η έκκλησή του στα social media
Τέλος στη ζωή του έβαλε o 19χρονος πρώην παίκτης του #GNTMgr, Ερμής Καραγιάννης
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Από το πουθενά ένας τύπος αρχίζει ένα υβρεολόγιο… νομιζα ότι θα με χτυπήσει»
Οι διακοπές της Δέσποινας Βανδή & Βασίλη Μπισμπίκη με θαλαμηγό στην Μύκονο