Ο 55χρονος τατουατζής που συνελήφθη για το κύκλωμα μαστροπείας & η εμφάνιση του σε videoclip της Σάττι

Κύκλωμα μαστροπείας: O 36χρονος με νανισμό, Πέτρος Δεβερίκου, που συνελήφθη είχε παίξει στο videoclip της Φουρέιρα, #OhMami – Τι ισχυρίζονται οι γονείς του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σύμφωνα με την Αστυνομία είναι σεσημασμένος για αρπαγή, μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, εκβίαση, ενώ κατόπιν εισαγγελικής εντολής φωτογραφίες και τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα για το κύκλωμα μαστροπείας που δρούσε στον Κολωνό με θύματα ανήλικα κορίτσια το οποίο εξαρθρώθηκε, τον Ιανουάριο του 2024.

Το όνομα του 55χρονου εμφανίζεται και στο κύκλωμα μαστροπείας που εξαρθρώθηκε πρόσφατα και φέρεται να εκμεταλλευόταν επτά ανήλικα κορίτσια, εξωθώντας τα στην πορνεία.

Ο ίδιος στα social media συστήνεται ως tattoo artist, μοντέλο, ηθοποιός, χορευτής, τερματοφύλακας και υπάλληλος εταιρείας φύλαξης vip προσώπων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 55χρονος τατουατζής έκλεινε ερωτικά ραντεβού με ανήλικες και τις πλήρωνε, κάνοντάς τους από ένα τατουάζ. Από το 2021 και μετά, είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον δυο τέτοια ραντεβού, μέσα στο σπίτι που λειτουργούσε και ως επαγγελματικός χώρος δερματοστιξίας. Στο ένα από τα ραντεβού το κορίτσι ήταν κάτω των 15 ετών.

Ο 55χρονος παρείσφρησε στο καλλιτεχνικό χώρο και έκανε περάσματα από πάρα πολλά σίριαλ.

Εκτός από τα αμέτρητα σίριαλ συμμετείχε και σε video clip, όπως αυτό της Μαρίνας Σάττι για το πασίγνωστο viral τραγούδι #Tucutum.

Οι φωτογραφίες του δίπλα σε πρόσωπα της showbiz δεκάδες.

Κατερίνα Στικούδη, Έλενα Ασημακοπούλου, Δήμητρα Ματσούκα, Αλέκος Συσσοβίτης, Τζούλια Νόβα, Θανάσης Μπέλλος, μερικοί από τους διάσημους με τους οποίους έχει φωτογραφηθεί.

Δείτε το βίντεο στο 00:08' ΕΔΩ

Οι γονείς του 36χρονου με νανισμό, Πέτρου Δεβερίκου, που συνελήφθη για την εμπλοκή του στο κύκλωμα μαστροπείας με ανήλικες μίλησαν αποκλειστικά στη δημοσιογράφο Μάρω Κανελλάκη. Όπως τονίζουν, αποκλείεται ο γιος τους να έχει μπλέξει στο κύκλωμα και μετά τη σύλληψή του, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Το παιδί μου δεν έχει μπλέξει σε τέτοιο κύκλωμα μαστροπείας. Έχουμε σαστίσει και έχουμε διαλυθεί σαν οικογένεια» είπε ο πατέρας του, με τη μητέρα του να συμπληρώνει: «Πιστεύω ότι το έμπλεξαν το παιδί μου, από την αφέλειά του».

Η αστυνομία θεωρεί ότι ο 36χρονος, που έχει συμμετάσχει στο video clip της Ελένης Φουρέιρα για το τραγούδι #OhMami, μετέφερε δύο ανήλικες σε πάρτι εκτός Αθηνών όπου συνευρέθηκαν με άλλους δύο άνδρες.

Όπως υποστηρίζει η  μητέρα του 36χρονου, κάποιος άλλος τηλεφώνησε στον γιο της ώστε να μεταφέρει τις δύο ανήλικες στο πάρτι εκτός Αθηνών. «Μου είπε ότι ήξερε φυσιογνωμικά τις δύο κοπέλες» σημείωσε η μητέρα του, ενώ ο πατέρας του ανέφερε πως ο γιος του νόμιζε πως τα κορίτσια είναι άνω των 18 ετών.

Οι γονείς του δηλώνουν βέβαιοι για την αθωότητά του ενώ αποκαλύπτουν ότι το παιδί τους είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Τον συνάντησα και τον ρώτησα τι έγινε, χαμήλωσε το κεφάλι και έτρεχαν δάκρυα». 

Δειτε Επισης

Βαθιά υπόκλιση στον κορυφαίο Μίμη Πλέσσα: «Ένας μύθος, ένας θρύλος πέρασε στην αιωνιότητα»
Νίκος Πουρσανίδης: «Σκέφτομαι με τρόπο που είναι περισσότερο γυναικείος και χαλάω την πιάτσα»
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
O αποχαιρετισμός του Μίμη Πλέσσα, από την σύζυγό του, Λουκίλα Καρρρέρ: «Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλή αντάμωση»
Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας - Στις 12 Οκτωβρίου θα γιόρταζε τα 100ά του γενέθλια