Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Με τον Βασάλο καταλάβαμε ότι είχαμε διαφορετικούς στόχους. Κι έτσι τελείωσε όλο αυτό»

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την νέα μου επιλογή μου» - Η Δανάη Μπάρκα απαντά στα σχόλια: «Είμαι πολύ οριακά να ουρλιάξω και να βρίσω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη υποδέχθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (20/3) ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Η δημοσιογράφος , που φέτος συμμετέχει στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό, άνοιξε τα χαρτιά της στο #NightOut, μιλώντας για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Είμαι πάρα πολύ ήρεμη αυτή την περίοδο. Η ομορφιά πρέπει να βγαίνει από μέσα σου κι εγώ αυτή την περίοδο είμαι πάρα πολύ καλά με το μέσα μου και αυτό αρχίζει και φαίνεται. Αισθάνομαι τυχερή, γιατί δουλεύω με ανθρώπους που με αγαπούν και από την πρώτη στιγμή που έπεσε αυτό το τηλέφωνο είπα: ναι, θα το κάνω», δηλώνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Το ότι απείχα τρία χρόνια από την τηλεόραση ήταν συνειδητή απόφαση. Ήθελα να ηρεμήσω, είχα κουραστεί πάρα πολύ από όλη αυτή την πίεση και το άγχος. Έμεινα σπίτι μου με τις επιχειρήσεις μου.

Εκεί κατάλαβα τι θα πει να φροντίζεις την Ευρυδίκη, γιατί πριν δεν με φρόντιζα καθόλου. Είχα κουραστεί να δίνω λογαριασμό για τα πάντα και υπήρχαν φορές που δεν το άντεχα. Γύριζα σπίτι, τα έπαιρνα όλα μέσα μου, έκλεινα τα παντζούρια, έκλαιγα μέσα στο σκοτάδι και πάθαινα κρίσεις άγχους. Ήταν ένα αδιέξοδο που έπρεπε να διαχειριστώ», εξομολογείται στη συνέχεια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

«Είμαι ο άνθρωπος που τα αναλαμβάνει όλα, οπότε έλεγα συνέχεια ότι θα τα κάνω όλα εγώ και αυτό έπρεπε λίγο να το μαζέψω. Και στην προσωπική μου ζωή ισχύει αυτό, είμαι πολύ φροντιστικός άνθρωπος, πολύ δοτικός αλλά οι σχέσεις είναι και να δίνεις και να παίρνεις. Εμένα μου έλειπε η φροντίδα. Πλέον επιλέγω να κρατάω περισσότερα πράγματα για μένα», παραδέχεται στο #NightOut.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Γρηγόρης Μόργκαν

«Στην αρχή στις δηλώσεις μου ήμουν πολύ σκληρή, ήθελα να προστατεύσω αυτό που είχα. Υπήρχαν περιπτώσεις που ήρθα σε πολύ άβολη θέση. Μου χρεώνανε σχέσεις, μου χρεώνανε χωρισμούς, γάμους, εγκυμοσύνες και τρίτα πρόσωπα. Πλέον έχω μαλακώσει.

Με τον Κωνσταντίνο (Βασάλο) καταλάβαμε από ένα σημείο και μετά ότι είχαμε διαφορετικούς στόχους. Κι έτσι τελείωσε όλο αυτό», απαντά σε άλλο σημείο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την προηγούμενη σχέση της.

«Στην αρχή μετά τον χωρισμό μου, με τρόμαζε πάρα πολύ το γεγονός ότι έπρεπε να απολογηθώ. Μετά τα βάζεις κάτω και σκέφτεσαι πως είναι η δική σου προσωπική ζωή, γιατί να κάθεσαι και να μαραζώνεις μέσα σου; Είναι η ζωή σου κάνεις ό,τι εσύ θέλεις στη ζωή σου, δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν».

Παράλληλα, για τον νέο της σύντροφο τον οποίο δημοσιεύματα θέλουν να είναι ο Γρηγόρης Μόργκαν, η πρώην παίκτρια του «Survivor» σχολίασε: «Δεν είναι ότι δεν θέλω να αναφερθώ στην καινούργια μου σχέση. Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου, για όλες μου τις επιλογές. Αλλά πλέον έχω αποφασίσει να προστατεύω την Ευρυδίκη».

Μία έκπληξη επιφύλασσε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη ο Θεοχάρης Ιωαννίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο #NightOut το βράδυ της Τετάρτης (20/3). Η δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τις σχέσεις με την αδελφή της, Ιωάννα, και ξαφνικά την είδε… μπροστά της στο πλατό της εκπομπής.

«Γιατί μου το κάνετε αυτό; Δεν σε περίμενα! Πάλι κλαίω, ρε Θεοχάρη, αμάν πια! Παντού όπου πηγαίνω κλαίω», είπε έκπληκτη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη χωρίς να μπορέσει να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Είμαι 7 χρόνια μικρότερη από την Ευρυδίκη. Η αδελφή μου με συμβουλεύει πάντα να είμαι ο εαυτός μου και γενικά να αφήνω πίσω τις ντροπές μου και να ρισκάρω», ανέφερε από την πλευρά της η Ιωάννα Βαλαβάνη.

«Συγκινούμαι με την οικογένειά μου πάρα πολύ. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα εμφανιστεί εδώ η αδελφή μου, γιατί ξέρω πόσο συνεσταλμένη είναι και πόσο ντροπαλή. Είμαστε το άκρως αντίθετο. Εγώ είμαι πολύ στα… κάγκελα, ενώ η Ιωάννα ήταν πάντα το παιδάκι που θα το έβαζες στο δωμάτιο και θα καθόταν με τις ώρες να παίζει μόνη της», ανέφερε από την πλευρά της η Ιωάννα Βαλαβάνη.

«Είμαι πολύ υπερπροστατευτική με την αδελφή μου, ειδικά την περίοδο του σχολείου. Να φανταστείς πήγαινα εγώ και… καθάριζα για πάρτη της», αποκάλυψε με χιούμορ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στη συνέχεια, ενώ οι δύο αδελφές έπαιξαν και ένα παιχνίδι, ώστε να μάθουν ποια γνωρίζει περισσότερο την άλλη.

Τα λεγόμενα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από τη χθεσινοβραδινή της συνέντευξη στο #NightOut σχολίασαν η Δανάη Μπάρκα και η ομάδα της εκπομπής της το πρωινό της Πέμπτης (21/3). Η παρουσιάστρια του MEGA, με αφορμή την εξομολόγηση της για την επιθυμία της να γίνει μητέρα, αναφέρθηκε στα σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς και τα οποία έχουν να κάνουν με την ηλικία της.

«Πόσο πολύ μου άρεσαν και με άγγιξαν αυτά που είπε χθες βράδυ η Ευρυδίκη, που γενικά μου αρέσει βέβαια. Μερικές φορές αλλιώς φαίνονται τα πράγματα και αλλιώς είναι. Εγώ πιστεύω ότι όλη αυτή η ιστορία με την πίεση ήταν ένα συνονθύλευμα από την έκθεση που πήρε από το Survivor και μετά με την προσωπική της ζωή», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Δυστυχώς, η αναγνωρισιμότητα φέρνει και τα άλλα. Δεν μπορεί να υπάρχει επιλεκτικό ενδιαφέρον από τον κόσμο», παρατήρησε ο Γιώργος Κρικοριάν, με τη Δέσποινα Καμπούρη να σχολιάζει: «Την περίοδο που είχαν χωρίσει με τον Βασάλο, για ένα διάστημα δεν το έλεγαν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι τους έγραφαν στα social media. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αντιστάσεις».

«Ο άνθρωπος που εκτίθεται δεν είναι ποτέ έτοιμος για ανθρωποφαγία. Το ότι εκτιθέμεθα δεν σημαίνει ότι δίνουμε την ψυχή μας και το σώμα μας στα «λιοντάρια». Το θέμα είναι ότι θα πρέπει και τα ίδια τα «λιοντάρια» να το αντιλαμβάνονται αυτό και να σέβονται τους κοινωνικούς κανόνες με μία άλφα ευγένεια», τόνισε στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα.

«Υπάρχει και ο αντίστροφος ηλικιακός ρατσισμός, ότι δηλαδή είσαι μικρός ακόμη για να κάνεις παιδί. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μου το έχουν πει κι εμένα… όταν ακούω αυτή την απάντηση ότι «έλα μωρέ από τώρα;», είμαι οριακά να ουρλιάξω και να βρίσω», παραδέχεται η παρουσιάστρια του MEGA.

«Εμμέσως πλην σαφώς είναι μία παρατήρηση και ένα όριο στο τι θέλεις εσύ να κάνεις στη ζωή σου. Μου φαίνεται τραγικό οι άνθρωποι να επεμβαίνουν έτσι στη ζωή των άλλων», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Δανάη Μπάρκα.

Δειτε Επισης

Συγκλονίζει η στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών, Όλγα Βλαχοπούλου, για την μάχη της με τον καρκίνο
Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Puff Daddy να ξυλοκοπά άγρια τη σύντροφό του
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία»