Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη για το unfollow στον Χρήστο Μάστορα: «Έγινε παρεξήγηση. Δεν έγινε κάτι»

Κατερίνα Καινούργιου: «Πιστεύω ότι τσακώθηκαν. Είναι δύο αυθόρμητα παιδιά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τις φήμες χωρισμού του Χρήστου Μάστορα από την Γαρυφαλλιά Καληφώνη σχολίασαν στην εκπομπή #SuperΚατερίνα, οι οποίες και προήλθαν από τα αμοιβαία unfollow στο Instagram, τα οποία όμως στη πορεία... έγιναν follow back.

Την επόμενη κιόλας μέρα, η γνωστή Instagrammer και επιχειρηματίας δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους για να διαψεύσει όσα γράφτηκαν για τη σχέση της με τον δημοφιλή τραγουδιστή. 

Την Γαρυφαλλιά Καληφώνη συνάντησε η κάμερα της #SuperΚατερίνα και απάντησε πρώτη φορά για το unfollow που υπήρξε μεταξύ της ίδιας και του συντρόφου της, Χρήστου Μάστορα.

«Τίποτα καλέ όλα καλά παιδιά. Δεν μπορώ να πω κάτι καταλαβαίνεις. Όλα υπέροχα. Δεν νομίζω (σ.σ. να κάνουμε το επόμενο βήμα στη σχέση μας). Δεν είναι ο γάμος στα σχέδιά μου, ούτε στου Χρήστου από όσο γνωρίζω.

Είμαστε τέλεια παιδιά, δεν συνέβη τίποτα. Έγινε παρεξήγηση πραγματικά. Και εμείς το πρωί το μάθαμε. Παρεξήγηση με τα social εννοώ. Δεν έγινε κάτι. Παιδιά δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Αλήθεια είμαστε πάρα πολύ καλά, αλλιώς θα σας το έλεγα. Δεν είμαι τρελή να πω ότι τον μπλόκαρα γεια σας. Απλά κι εμείς το πρωί το μάθαμε και έγινε όντως κατά λάθος» ανέφερε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Μετά την προβολή με τις δηλώσεις της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα δικό της σχόλιο για το τι μπορεί να συνέβη με τη σχέση του ζευγαριού. 

«Πιστεύω ότι τσακώθηκαν, εγώ τώρα εικάζω γιατί τα έχω κάνει κι εγώ στην προσωπική μου ζωή. Τσακώνεσαι και λες: “Τώρα θα γίνει unfollow, cancel o ένας στον άλλο, μετά το μετανιώνεις, τα ξαναβρίσκετε και όλα είναι καλά», είπε η παρουσιάστρια του Alpha. 

«Τώρα τι να βγει να πει; Επειδή είναι και οι δυο πολύ αυθόρμητα παιδιά. Πιστεύω κάτι τέτοιο έχει συμβεί, η Γαρυφαλλιά πιστεύει ότι δεν έχει συμβεί τίποτα. Ξέρω πάντως πως αυτή τη στιγμή είναι μαζί και είναι καλά», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Alpha. 

Δειτε Επισης

Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα - Όλες οι λεπτομέρειες
Νίκος Μάνεσης για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν τον εκτιμώ καθόλου, αλλά είναι πιο έξυπνος από μένα, έχει υψηλότερο IQ»
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα
Κόλαφος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Τραμπικό φαινόμενο, ο Στέφανο Κασσελάκης»
Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά: «Υποψήφιες για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου η Καραμπέτη και η Καγιά;»
«Λύγισε» η Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που το διαζύγιό μου έγινε δημόσιο θέμα»
Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Mente Fuerte: – Στο πλευρό του η Μαρία Σολωμού
Η αποκάλυψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον γάμο με τον Χρήστο Δάντη: «Θα είναι κλειστός, δεν θα το ξέρετε»
Νεφέλη Κουρή: «Έμεινα έγκυος στους τέσσερις μήνες της σχέσης μας. Δεν προλάβαμε να γνωριστούμε»
Συγκλονίζει η στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών, Όλγα Βλαχοπούλου, για την μάχη της με τον καρκίνο