Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά στην Σίσσυ Χρηστίδου: «To "πεζοδρόμιο" που ειπώθηκε, δεν μου αρέσει καθόλου»

Φαίη Σκορδά: «Δεν ήταν διπλής ανάγνωσης αυτό που είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για την Ιωάννα Μαλέσκου» - Ελένη Τσολάκη: «Το "πεζοδρόμιο" για εμάς που κάνουμε αυτή τη δουλειά είναι και λίγο παράσημο» - Γιώργος Λιάγκας και Βαγγέλης Περρής: «Mιλάει πέντε λεπτά και να μην καταλαβαίνεις τίποτα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη δήλωση που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για την ίδια.

«Εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια. Όταν δεν γίνεσαι ξαφνικά παρουσιάστρια, αυτό δεν σου συμβαίνει, γιατί ξεκινάς σιγά σιγά από τη δουλειά. Ήμουν στο ρεπορτάζ, στο πεζοδρόμιο, έκανα ότι ήμουν σε εκπομπές, ήμουν για πολλά χρόνια πίσω από τις κάμερες, μπήκα σε μία παρέα, σε μία δεύτερη θέση και μετά ήρθε αυτό. Αυτό η τηλεόραση το δέχεται το σιγά σιγά.

Όταν, όμως, εμφανίζονται ξαφνικά άνθρωποι μέσα στη δική μας δουλειά, είναι πολύ δύσκολο να το ανεχτούμε. Δηλαδή, λέμε ώπα κούκλα μου! Πού νομίζεις ότι πηγαίνεις; Αυτό αισθάνομαι. Υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου», είχε σχολιάσει μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου σε πρόσφατη τοποθέτησή της στο «Χαμογέλα και Πάλι».

Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στους δημοσιογράφους για τις φήμες που τη θέλουν στο Open τη νέα τηλεοπτική σεζόν και σχολιάζει τις δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου και του Πάνου Κατσαρίδη.

«Μου έχει λείψει η παρουσίαση. Αν κι έχει περάσει αρκετός καιρός, με το που πιάνω το μικρόφωνο νιώθω ότι είμαι στον φυσικό μου χώρο. Είναι το στοιχείο μου και αυτό που αγαπώ. Δεν απαντώ σε ό,τι ακούγεται για τα επαγγελματικά μου. Όταν έρθει η στιγμή, θα είμαι έτοιμη να πω πράγματα. Εννοείται ότι θέλω να επιστρέψω, το έχω πει πολλές φορές, μη γίνομαι γραφική» ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι εμφανίστηκα ξαφνικά. Αν κάποιοι νομίζουν ότι ξαφνικά παρουσιάστηκα, είναι δικό τους πρόβλημα» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για την Σίσσυ Χρηστίδου και συνέχισε για τα σχόλια που έκανε ο Πάνος Κατσαρίδης για την ίδια: «Δεν είμαι παραπονιάρα, δεν ξέρω γιατί το είπε. Ίσως το είπε με μία διάθεση να ισορροπήσει τις θετικές δηλώσεις για εμένα; Αστειεύομαι. Αν το είπε αυτό, θα είχε τους λόγους του. Σίγουρα δεν είμαι παραπονιάρα. Όμως, αν με ρωτήσουν για κάτι για το οποίο έχω μία διαφορετική άποψη και κάτι που ίσως δεν με έχει ευχαριστήσει ιδιαίτερα, δεν θα πω τι τέλεια ήταν όλα. Αν για αυτόν τον λόγο με έχει χαρακτηρίσει κάποιος παραπονιάρα, χαλάλι του. Έχω μάθει να λέω αλήθειες. Να είναι καλά και ο Πάνος!»

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για τα σχόλια που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για την Ιωάννα Μαλέσκου και την απάντηση της τελευταίας σε δηλώσεις της.

«Η Σίσσυ με αυτό που είπε ήταν υπέρ της Ιωάννας. Δεν υπήρχε beef για να τα βάλουμε σε μία σειρά γιατί θα τρελαθούμε. Μετά απάντησε η Μαλέσκου και είπε ότι αν έτσι νομίζει, είναι δικό της πρόβλημα. Η Σίσσυ, όμως, πήρε το μέρος της ουσιαστικά. Άλλο να διαβάζεις έναν τίτλο. Όχι, δεν ήταν διπλής ανάγνωσης αυτό που είπε η Σίσσυ» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά μεταφέροντας τα λεγόμενα της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Έβαλε και τον εαυτό της μέσα και έκανε κριτική και αυτοκριτική σε ένα γενικότερο πλαίσιο για την τηλεόραση και τα πρόσωπα. Άρα, τη στήριξε ότι δεν είναι τόσο καλοδεχούμενα τα καινούρια πρόσωπα. Εμείς μπορεί να γνωρίσαμε την Ιωάννα Μαλέσκου έτσι, αλλά έκανε στην Κρήτη εκπομπές… Έβαλε και τον εαυτό της μέσα η Σίσσυ και τη δικαιολόγησε ότι έχει δίκιο για αυτά που είπε. Δεν είναι το ουρανοκατέβατος, αλλά ότι ξαφνικά αποκτάς μία αναγνωρισιμότητα κι όλοι ασχολούνται μαζί σου… Δεν τα έβαλε η Σίσσυ μαζί της και επιβεβαίωσε την Μαλέσκου. Μετά ρώτησαν την Μαλέσκου, η οποία προφανώς δεν το είδε και είπε δικό της πρόβλημα» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Την Ιωάννα Μαλέσκου ξανασυνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαρτίου.

Η παρουσιάστρια απάντησε για τις πρόσφατες δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου αλλά και στην πορεία της, τονίζοντας πως για να είναι κάποιος παρουσιαστής δε χρειάζεται να έχει κάνει σπουδές δημοσιογραφίας.

«Είδα το απόσπασμα με τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου και από αυτό που φαίνεται, όπως το είδα, δεν το είπε για κακό. Δίνεται πολύ μεγάλη διάσταση από πού ξεκινάει κάποιος, δηλαδή άκουσα πολλά να λέγονται με αφορμή τη δική μου πορεία. Κανένας δεν έρχεται από το πουθενά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Επίσης δεν σημαίνει ότι κάποιος για να γίνει παρουσιαστής σώνει και ντε θα πρέπει να έχει ξεκινήσει από δημοσιογραφία. Άκουσα να λένε ότι έχω κάνει «πεζοδρόμιο», που δεν μου αρέσει σαν όρος να σας πω. Εννοούν μάλλον το κομμάτι του ρεπορτάζ, όλο αυτό το τρέξιμο», σχολιάζει αμέσως μετά η παρουσιάστρια.

«Καλό είναι να αφήνουμε τις ταμπέλες και τους χαρακτηρισμούς και να αφήνουμε τον καθένα με το δικό του άστρο να ακολουθήσει τη διαδρομή του. Υπάρχει χώρος για όλους μας», κατέληξε στις δηλώσεις της η Ιωάννα Μαλέσκου.

Τις δηλώσεις που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου για το επάγγελμα της παρουσιάστριας σε χθεσινοβραδινή της έξοδο σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της μέσα από το #PrwinoSousou.

«Με μπέρδεψε λίγο η Ιωάννα και θα πω γιατί… Αυτό αισθάνθηκα και εγώ ότι δεν είδε τις δηλώσεις που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου. Παρ’ όλα αυτά ένιωσα ότι το υπόλοιπο της απάντησής της, που ήταν και μακροσκελές, ήταν σαν να θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Το «πεζοδρόμιο» για εμάς που βρισκόμαστε σε αυτό τον χώρο και κάνουμε αυτή τη δουλειά, είναι και λίγο παράσημο. Θεωρούμε ότι το να έχουμε κάνει ρεπορτάζ από τον δρόμο, το πεζοδρόμιο γιατί ακόμη και τώρα εκεί γίνεται το ρεπορτάζ. Δεν είναι το ίδιο να κάθεσαι στο γραφείο σου και να περιμένεις από το να βγεις έξω και να ψάξεις και να μεταφέρεις μια πληροφορία. Εμένα με τιμάει να μου λένε ότι έχω κάνει πολλά χρόνια πεζοδρόμιο, δεν έχει καμία κακή υπόνοια, καμία κακή χροιά αυτή η λέξη» τόνισε κατηγορηματικά η Ελένη Τσολάκη.

Τις δηλώσεις που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασαν στο #ToPrwino ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής.

«Είναι πολύ όμορφη… Μπορεί να μην ακούς αυτά που λέει, αλλά είναι πολύ όμορφη πραγματικά» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Απλώς να της θυμίσουμε, ότι το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν. Δηλαδή όλο αυτό θα μπορούσε να το πει σε δύο πολύ ωραίες προτάσεις. Απλώς έχει παρασυρθεί από αυτό που της λένε όλοι, που δεν την πολέμησαν, «ότι τι ωραία που τα λέει». Το θέμα της δεν είναι να πει κάτι, είναι να πει κάτι πολύ. Λέει… λέει… λέει… και αυτό που λέει δεν το εκφράζει τελικά σωστά, γιατί είναι το φαινόμενο που λες εσύ, ότι τη βλέπεις αλλά δεν την ακούς. Όταν όμως κάνεις ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, χρειάζεται να τον ακούς και τον άλλον. Είναι πολύ βαρετό» σημείωσε με τη σειρά του ο Βαγγέλης Περρής.

«Αυτό αγόρασαν όταν την πήραν» ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη, με τον Γιώργο Λιάγκα να αντιδρά: «Ποιο αγόρασαν; Να μιλάς πέντε λεπτά και να μην καταλαβαίνεις τίποτα; Θεωρείς εσύ ότι τα στελέχη της τηλεόρασης, βλέπουν τηλεόραση; Μην την ανοίξουμε αυτήν την κουβέντα».

«Βλέπεις αυτό το κορίτσι και λες ότι τα έχει όλα. Και τελικά αρχίζει να μιλάει, να μιλάει…» πρόσθεσε ο Βαγγέλης Περρής.

«Το πρόβλημα για τη συγκεκριμένη κυρία ήταν η θετική κριτική και οι θετικές προσδοκίες, δεν ήταν η αρνητική κριτική. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τεράστια καριέρα με μόνιμη αρνητική κριτική. Άρα το πρόβλημα δεν ήταν η κριτική αλλά οι υπερ-προσδοκίες κάποιοι τις διέψευσαν. Δες το και από την άλλη πλευρά Ιωάννα, με αγάπη στο λέω. Πάντως είναι ωραία ρε παιδί μου. Θα το πω 8η φορά» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δειτε Επισης

Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας