Ο Νίκος Αναδιώτης ξαναχτυπά: «Η θρησκεία μου λέει ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, αυτό πιστεύω»

H υποψηφιότητά για το Ευρωκοινοβούλιο με το ακροδεξιό κόμμα της «Νίκης»: «Δε θεωρώ τον εαυτό μου ούτε ρατσιστή, ούτε ομοφοβικό. Αν ο γιος μου, ένιώθε διαφορετικά, θα του εξηγούσα πως να σώσει την ψυχή του»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τον Νίκο Αναδιώτη συνάντηση η κάμερα της εκπομπής #MEGAΚαλημέρα.

Ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό την επικαιρότητα με τις δηλώσεις του, μιλά για την σχέση του με τον Θεό, τον μοναχισμό, τα ομοφοβικά σχόλια που έχει κάνει αλλά και την υποψηφιότητά του για το Ευρωκοινοβούλιο με το ακροδεξιό κόμμα της «Νίκης».

«Στο συλλαλητήριο που έγινε στην Αθήνα για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πρόσφατα (σ.σ. για την ισότητα στον γάμο) είχα συμμετοχή. Με πλησίασε ο κ. Νατσιός, είδα πράγματα που μου άρεσαν, ταιριάζαμε σε πάρα πολλές απόψεις και ήρθαμε πιο κοντά και μου έγινε η πρόταση. Πολλοί μου έστειλαν προσωπικό μήνυμα και μου εύχονταν να γίνω ευρωβουλευτής. Έχω συνεργαστεί με ομοφυλόφιλους. Θα ξαναζητήσω συγγνώμη μέσα από την ψυχή μου αν έχω προσβάλει ποτέ κάποιον. Η θρησκεία μου λέει ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, αυτό πιστεύω. Η σεξουαλική πράξη δύο ομοφυλόφιλων είναι αμαρτία όπως και ανάμεσα σε δύο ετεροφυλόφιλους όταν την κάνουν εκτός γάμου».

«Ο Νίκος Αναδιώτης είναι πάρα πολύ αμαρτωλός. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι η μοναδική αμαρτία, η μεγαλύτερη αμαρτία είναι η κατάκριση. Είμαι αμαρτωλός γι’ αυτό πάω στην εκκλησία, αν ήμουν άγιος δε θα πήγαινα».

«Η Εκκλησία είναι θεραπευτήριο, είναι το νοσοκομείο της ψυχής μου. Τώρα είναι περίοδος νηστείας, εδώ θα απέχω από το κανονικό φαγητό, θα με πειράξει η αποχή από την ερωτική πράξη;», συμπληρώνει.

«Είμαι ζευγάρι με μια σύζυγο που την αγαπώ, την τιμώ πάνω από τον εαυτό μου και τα παιδιά μου. Δεν πράττω χωρίς τη συμφωνία της. Νιώθω μια ευλογία ότι υπήρχε αυτή η αποκάλυψη στη ζωή μου, ο Θεός αποκαλύπτεται στον άνθρωπο».

Για τα σχόλια που έχει κάνει σχετικά με την ομοφυλοφιλία σημειώνει:

«Δε θεωρώ τον εαυτό μου ούτε ρατσιστή, ούτε ομοφοβικό. Θεωρώ ότι αν ήμουν ανύπαντρος θα σκεφτόμουνα ακόμα και τον μοναχισμό. Αν ο γιος μου, μου έλεγε ότι νιώθει ‘διαφορετικά’, θα του συμπαραστεκόμουν και θα του εξηγούσα πως πρέπει να σώσει την ψυχή του. Δε χάνεις την ψυχή σου μόνο και μόνο επειδή είσαι ομοφυλόφιλος. Είναι πολλές οι αμαρτίες που μπορούν να σε οδηγήσουν στην απώλεια της ψυχής σου».

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη

Η ομάδα της πρωινής εκπομπής του Mega σχολίασε τη συνέντευξη του Νίκου Αναδιώτη, με την Ελεονώρα Μελέτη να αναφέρει -μεταξύ άλλων- ότι δε συμφωνεί με όσα είπε και αισθάνεται μουδιασμένη.

«Είμαι λίγο μουδιασμένη. Είμαι λίγο μουδιασμένη γιατί ακούω απόψεις με τις οποίες δε συμφωνώ, παρόλα αυτά οφείλω να τις δεχτώ γιατί είναι απόψεις ενός ανθρώπου που σέβομαι αλλά δε νιώθω ότι μπορώ να συναντηθώ κάπου μαζί του. Λίγο να τον ήξερες στο παρελθόν, δεν θα το περίμενες αυτό. Δε μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να έχει συμβεί στη ζωή του που τον έκανε να αλλάξει τόσο.

Εισπράττω ότι έχει μία νεύρωση με τις αμαρτίες. Δηλαδή η αμαρτία δεν είναι απαραίτητα κακή γιατί στη ζωή μας έχουμε έρθει για να κάνουμε και τα λάθη μας και τις κακές επιλογές μας για να πάμε ένα βήμα παρακάτω. Δε μπορώ να βαφτίσω αμαρτία στη ζωή κάτι, εκτός αν σκοτώσεις έναν άνθρωπο», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Αυτή τη στιγμή είδαμε μία συνέντευξη, η οποία ήταν γεμάτη αντιφάσεις. Από τη μία λέει ότι δεν είναι ρατσιστής και από την άλλη ότι είναι αμαρτία αυτό που κάνουν οι ομοφυλόφιλοι, όπως και το να έχεις σχέσεις πριν παντρευτείς. Αμέσως κατηγοριοποιεί ότι οι μεν θα πάτε στην κόλαση και οι δε θα πάμε στον παράδεισο. Αυτό περιμένεις να το ακούσεις από δογματικούς παλαιοημερολογίτες, οι οποίοι οδηγούν τον κόσμο σε κάποιες επικίνδυνες απλουστεύσεις. Από τη μία λέει ότι θα συμπαρασταθώ στα παιδιά μου, αλλά από την άλλη ότι είναι αμαρτία αν είναι έτσι» σχολίασε η Νανά Παλαιτσάκη.

«Αναφέρθηκε και στην ερωτική πράξη εκτός γάμου. Πάντως ρε παιδιά μου κάνει φοβερή εντύπωση ότι ένα τόσο νέο, ωραίο παιδί που έχει ζήσει στο κέντρο στην Αθήνα, έχει ταξιδέψει και έχει δουλέψει στην τηλεόραση. Μου φαίνεται αδιανόητο πως δουλεύει αυτό το πράγμα μέσα του. Δεν είναι ένα παιδί που το πήρανε από το χωριό, ένα βουνό και το έφεραν στην Αθήνα» είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Από το 2009 και μετά έκανε μία μεταστροφή στην καριέρα του. Εμένα με ενδιαφέρει ότι ξεχώρισε ότι δεν χρησιμοποίησε εμάς με τις τοποθετήσεις του για να βγει υποψήφιος. Βρέθηκε ένα κόμμα να τον προσεγγίσει. Δεύτερον επειδή δεν είμαστε ειδικοί και θεολόγοι, πολλοί άγιοι πατέρες εξηγούν τι είναι αμαρτία με τον τρόπο που είπε ο Νίκος. όποιος θεωρεί ότι δεν τον ενδιαφέρει η θρησκεία αυτού του είδους, δεν μπορεί να τα χώσει στον Αναδιώτη» είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Ο καθένας μπορεί να τα χώσει στον Αναδιώτη αν θέλει» είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη απαντώντας στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και συνέχισε εκφράζοντας έντονα τη διαφωνία της: «Εγώ διαφωνώ με αυτόν τον μανδύα καλοσύνης και χριστιανοσύνης και κάτω από τον μανδύα στην πυρά οι ομοφυλόφιλοι, οι αμαρτωλοί. Αυτό είναι το δόγμα του. Επίσης, ότι δεν χρησιμοποιώ εγώ τα μέσα σιγά μην το παραδεχτώ. Έδωσε δέκα συνεντεύξεις ο Αναδιώτης τελευταία με αυτές τις θέσεις. Γιατί τις έδωσε; Λογικό είναι να τον δούνε οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται»

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη