Διαδοχικές νίκες του Brad Pitt εις βάρος της Angelina Jolie για τον αμπελώνα τους στη Γαλλία!

Ένας νέος κύκλος διαμάχης ανοίγει για τον Brad Pitt και την Αngelina Jolie παρά το γεγονός ότι πάνε πλέον 8 χρόνια από την ημέρα που αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το άλλοτε διάσημο ζευγάρι μάλιστα, δεν αποκλείεται να βρεθεί ξανά ενώπιον των δικαστικών αρχών προκειμένου να τελειώσει και η μεταξύ τους διένεξη και εκρεμμότητα σε ό,τι έχει να κάνει με τον γαλλικό αμπελώνα τους, Château Miraval, αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων που είχαν αγοράσει το 2008 από κοινού.

Ο διάσημος ηθοποιός σύμφωνα με το #PageSix, κερδίζει έδαφος απέναντι στην Αngelina Jolie μετά τις διαδοχικές νίκες στα δικαστήρια που είχε σε τρεις διαφορετικές χώρες για την πώληση του Château Miraval σε Ρώσο ολιγάρχη.

Ο λόγος για τον δισεκατομμυριούχος Yuriy Shefler, που σύμφωνα με το #PageSix είναι ο άνθρωπος στον οποίο είχε πουλήσει το μερίδιό της η Αngelina Jolie κατά το παρελθόν. Μάλιστα, αυτή η αγοραπωλησία είχε «χρησιμοποιηθεί» από την πλευρά του Brat Pitt σε άλλα δικαστήρια που είχε με την πρώην σύζυγό του, καθώς υποστήριζε ότι πούλησε το δικό της κομμάτι στον αμπελώνα σε ξένο ώστε να τον εκδικηθεί επειδή αρχικά τού είχε ανατεθεί η επιμέλεια των παιδιών τους από το δικαστήριο.

Τότε, ο Brad Pitt είχε μηνύσει την Αngelina Jolie για παραβίαση συμβολαίου, αφού εκείνη πούλησε το μερίδιό της στο κτήμα στον Ρώσο ολιγάρχη Shefler, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη ή τη γνώση του ηθοποιού.

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες αποφάσισε αυτή την εβδομάδα ότι η υπόθεση ίσως οδηγηθεί σε δίκη, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα το άλλοτε ζευγάρι να διασταυρώνει ξανά τα πυρά του στις δικαστικές αίθουσες.

Ο Brad Pitt και η Αngelina Jolie – μαζί με τον Yuriy Shefler – μάχονται σε τρεις διαφορετικές αρχές: Λουξεμβούργο, Καλιφόρνια και Γαλλία.

yuri1

Γιατί είναι σημαντικός και για τους δύο ο αμπελώνας;

Το Château Miraval αγοράστηκε από το άλλοτε ζευγάρι το 2008, και εκεί έκαναν όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Ένα από αυτά ήταν η δημιουργία αμπελώνα που θα παρήγαγε βραβευμένο γαλλικό κρασί κάτι που τελικά κατάφεραν από κοινού αφού το ροζ αφρώδες κρασί τους είχε βραβευτεί.

Επίσης, το πολυτελές κτήμα υπήρξε το σκηνικό για τον παραμυθένιο γάμο του ζευγαριού το 2014 που έγινε παρουσία και των έξι παιδιών τους.

Το κτήμα διαθέτει επίσης ένα στούντιο ηχογράφησης που έχει φιλοξενήσει πολύ δημοφιλή συγκροτήματα όπως τους AC/DC, τους The Cure και τον Travis Scott.

brad-pitt-angelina-jolie

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»