Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Γνωστός 36χρονος με νανισμό στους συλληφθέντες – Εμφανιζόταν στην Tv

Ξεσπά ο πατέρας του Πέτρου Δεβερίκου που πάσχει από νανισμό, στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Έχει 70% αναπηρία, τον μπέρδεψαν»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σοκ προκαλεί η δράση κυκλώματος μαστροπείας που εξωθούσε στην πορνεία ανήλικα κορίτσια.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η βασική κατηγορούμενη του κυκλώματος είναι μία 25χρονη που μεγάλωσε στο Χαμόγελο του Παιδιού και το «έσκασε» σε ηλικία 15 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αυτή που ψάρευε πελάτες για τα ανήλικα κορίτσια και μάλιστα σε πολλά ραντεβού τα συνόδευε. Από το κάθε ραντεβού, η ίδια έπαιρνε ποσά μέχρι 100 ευρώ. 

Μεταξύ των κατηγορουμένων βρίσκεται και ένας 36χρονος που πάσχει από νανισμό, ο οποίος εμφανίζεται -σύμφωνα με πληροφορίες- να μεταφέρει κατόπιν συνεννόησης με άλλο κατηγορούμενο του κυκλώματος, ανήλικες σε πάρτι εκτός Αθηνών, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά με άγνωστους άνδρες, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορούμενος νάνος είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές και παρουσιαζόταν ως «ο μικρόσωμος άνδρας με τη μεγάλη καρδιά».

Ο πατέρας 36χρονου νάνου που βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες για το κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο πατέρας του 36χρονου δηλώνει σίγουρος για την αθωότητα του γιου του.  

«Έχει συλληφθεί χωρίς να φταίει, ούτε έχει κάνει τίποτα, ούτε έχει πάρει τίποτα, ούτε ναρκωτικά έχει, ούτε τίποτα. Το παιδί είναι με 70% αναπηρία, πρώτον αυτό, δεύτερον δεν έχει καμία σχέση με αυτό εδώ πέρα. Το ακούω κι εγώ γιατί ξέρω τι γίνεται δεν υπάρχει τέτοιο θέμα» δήλωσε ο πατέρας του νάνου.

Στο παρελθόν, σε τηλεοπτικές εμφανίσεις του, ο 36χρονος νάνος είχε μιλήσει για τη ζωή του και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε. Ο ίδιος έκανε μια επέμβαση που τον βοήθησε να πάρει ύψος και να κάνει πράγματα που δεν μπορούσε.

Ο πατέρας του γνωστού νάνου ισχυρίζεται πως ο γιος του εργάζεται σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά όπου μεταμφιέζεται και τον έχουν μπερδέψει με κάποιον άλλο. «Κάνει κάποια events σε κάποια πάρτι και τα λοιπά το παιδί και πάει και το ντύνουν με διάφορες στολές και κάνει τον κλόουν ας το πούμε έτσι. Εκεί μπορεί να γνωρίζει κάποιους και το μπερδέψανε το παιδί μου» δήλωσε.

Ο πατέρας του δεν πιστεύει πως το παιδί του έχει κάποια σχέση με το κύκλωμα που φέρεται να εξέδιδε ανήλικες. «Αυτό το παιδί έχει μια ιδιαιτερότητα. Τα παιδιά μου εγώ τα έχω μάθει να είναι σωστά παιδιά».

Δείτε το βίντεο στο 00:10' ΕΔΩ

Untitled

Στην εκπομπή του #LiveNews μίλησε αποκλειστικά η μητέρα του κατηγορούμενου.

«Είναι πολύ καλό παιδί. Τον ξέρει όλη η γειτονιά. Έχει κάνει κάποια βιντεοκλίπ κιόλας. Το παιδί μου δεν έχει κάνει κάτι κακό. Σε αυτά τα μαγαζιά που πήγαινε, απλώς πήγαινε να δουλέψει το παιδί, να βγάλει ένα χαρτζιλικάκι και έκανε κάποια event, κάποια show. Δεν έκανε κάτι κακό. Από ότι ξέρω το παιδί μου δεν έχει μπλέξει πουθενά. Είμαι σίγουρη γι’ αυτό», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαι μάνα και ξέρω ότι η μάνα πάντα υποστηρίζει το παιδί της αλλά είμαι 100% σίγουρη ότι δεν έχει κάνει τίποτα. Πολύ φιλότιμο παιδί, πάρα πολύ φιλότιμο. Απλώς πιστεύω ότι είναι λίγο αφελής. Μπορεί να του πούνε… ξέρετε όλους τους θεωρούσε καλούς ανθρώπους, όλους και νόμιζε ας πούμε ότι τον αγαπάνε».

Δειτε Επισης

Βαθιά υπόκλιση στον κορυφαίο Μίμη Πλέσσα: «Ένας μύθος, ένας θρύλος πέρασε στην αιωνιότητα»
Νίκος Πουρσανίδης: «Σκέφτομαι με τρόπο που είναι περισσότερο γυναικείος και χαλάω την πιάτσα»
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
O αποχαιρετισμός του Μίμη Πλέσσα, από την σύζυγό του, Λουκίλα Καρρρέρ: «Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλή αντάμωση»
Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας - Στις 12 Οκτωβρίου θα γιόρταζε τα 100ά του γενέθλια