Το πρώτο μήνυμα του Γιάννη Ξανθόπουλου μετά το θανατηφόρο τροχαίο: «Λυπάμαι πάρα πολύ…»

Η σοβαρή καταγγελία του δικηγόρου του για το δυστύχημα - «Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία. Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό, έπεσα σε χειρότερο κακό. Επέζησα μα χάθηκε μια ζωή»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος πριν μια εβδομάδα ακριβώς. Ο νεαρός καλλιτέχνης, ο οποίος μέχρι πρότινος συμμετείχε στο #J2US στοίχισε τη ζωή ενός 19χρονου άντρα.

O Γιάννης Ξανθόπουλος δημοσίευσε το πρώτο δημόσιο μήνυμά του μετά το τροχαίο δυστύχημα στην οδό Δεκελείας στις Αχαρνές.

«Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία. Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό, έπεσα σε χειρότερο κακό. Επέζησα από αυτό το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι. Λυπάμαι πάρα πολύ… Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, θα προσεύχομαι για εκείνον.

Δύναμη και υγεία στο παιδί που επέζησε. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα αγάπης και στήριξης!! Μου δίνετε πολύ δύναμη» έγραψε ο Γιάννης Ξανθόπουλος στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου, Παναγιώτης Μπαλακτάρης, μίλησε στο Mega για την υπόθεση.

Ωστόσο, ανέφερε στον αέρα κάποια πράγματα που προκαλούν πολλά ερωτηματικά για το τροχαίο και τον οδηγό που παραβίασε το στοπ.

«Ο Γιάννης Ξανθόπουλος δεν έχει ευθύνη και αυτά θα αποδειχτούν στη συνέχεια. Θέλω να μεταφέρω την ειλικρινή του λύπη. Θα μπορούσε ο Γιάννης να είναι στη θέση ενός εκ των δύο. Είναι ανθρώπινα συντετριμμένος», είπε αρχικά ο κύριος Παναγιώτης Μπαλακτάρης και συνέχισε:

«Είναι ξεκάθαρο προς το παρόν, παρά το γεγονός ότι η δικογραφία είναι υπό σχηματισμό, υπάρχει ένα δεδομένο. Κάποιος οδηγός παραβίασε ένα στοπ και αυτό είναι προφανές από τα βίντεο. Παρά το γεγονός ότι είχε τη δυνατότητα, ενώ θα μπορούσε.

Η καταγγελία αφορά το γεγονός ότι ο παραβάτης οδηγός που παραβίασε το στοπ και σταμάτησε και είδε τι έγινε, προτίμησε να εγκαταλείψει το σημείο, να εξαφανιστεί για αρκετές μέρες και όταν εμφανίστηκε κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι ήταν εκείνος που οδηγούσε το συγκεκριμένο όχημα και όχι κάποιος άλλος που έρχεται να καλύψει για οποιοδήποτε λόγο.

Υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες ότι μπορεί να οδηγούσε άλλος. Αν ήταν ο ίδιος θα είχε καλέσει τουλάχιστον ασθενοφόρο. Δεν θα είχε εγκαταλείψει το πεδίο της σύγκρουσης. Δεν ξέρω ποιον μπορεί να καλύπτει. Αυτό θα πρέπει να το βρει η αστυνομία αλλά θα ψάξουμε κι εμείς αυτό το ενδεχόμενο».

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Σταμάτη Κραουνάκη μετά τις αντιδράσεις για την «αγνώριστη Παπαρίζου»
Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα - Όσα δήλωσε η σύζυγός του
Ο Στράτος Τζώρτζογλου διαψεύδει στο τις φήμες χωρισμού από τη Σοφία Μαριόλα
Σοφία Μπεκατώρου: «Η καταγγελία μου παραγράφηκε, το τραύμα είναι άχρονο»
Πένθος για τη Δανάη Μπάρκα: «Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με το “φευγιό” των γύρω μου»
Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Δεν ένιωσα ποτέ ότι είναι πιο πλούσιος από μένα»
Άννα Κουτσαφτίκη: «Καταλαβαίνουμε το γελοίο του ανθρώπινου είδους; Υπάρχει περιρρέουσα γελοιότητα»
Φρουρός των Brangelina «καρφώνει» την Jolie: «Έλεγε στα παιδιά να αποφεύγουν τον πατέρα τους»
Η Adriana Sklenarikova καταγγέλλει σεξουαλική επίθεση από διάσημο Γάλλο σκηνοθέτη
Ο Αλέξης Κούγιας απαντά στην ΕΣΗΕΑ για τον Λιάγκα: «Οι απόψεις μου έχουν πολύ μεγάλο κοινωνικό αντίκτυπο»