Μαριάντα Πιερίδη: «Η ζωή συνεχίζεται! Η σχέση που έχω τώρα είναι προξενιό από τον Τζώνη Καλημέρη»

«Φτύστε με! Αφήστε να δέσει το γλυκό! Και τώρα το τριήμερο μαζί ήμασταν. Το Πάσχα, επειδή έχουμε τα παιδιά – είναι κι αυτός μπαμπάς- θα πάμε κάπου μάλλον όλοι μαζί»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μαριάντα Πιερίδη λίγο καιρό μετά τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και απεικονίζεται με νέο σύντροφο σε τρυφερές στιγμές, επιβεβαίωσε το γεγονός. Η Κύπρια τραγουδίστρια είναι σε νέα σχέση και το παραδέχθηκε στην κάμερα.

Μιλώντας για τον νέο της σύντροφο ανέφερε: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Αφήστε να δέσει το γλυκό! Και τώρα το τριήμερο μαζί ήμασταν. Η σχέση που έχω τώρα είναι προξενιό από τον κύριο Τζώνη Καλημέρη. Καλέ ποιον γάμο; Τώρα τον γνώρισα! Το παιδί μου ξέρει όσα χρειάζεται να ξέρει.»!

Και αποκάλυψε η Μαριάντα Πιερίδου: «Δεν ήμουν επιφυλακτική, δεν μου αρέσει να κλαίω πάνω από το χυμένο γάλα, η ζωή συνεχίζεται, προχωράμε μπροστά. Το βασικότερο είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά μας. Δεν μιλάμε για τα προσωπικά μας με τον πρώην σύντροφό μου.»

Και κατέληξε αποκαλύπτοντας: «Το Πάσχα, επειδή έχουμε τα παιδιά – είναι κι αυτός μπαμπάς- θα πάμε κάπου μάλλον όλοι μαζί»!

Με αφορμή τις νέες δηλώσεις που έκανε η Μαριάντα Πιερίδη, αλλά και τις φωτογραφίες με το νέο σύντροφό της, η Φλορίντα Πετρουτσέλι δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής #MegaΚαλημέρα.

«Νιώθω ότι έχει μπει τόσο ατσούμπαλα, τόσο αδιάκριτα σε όλο αυτό το θέμα, που είναι το lifestyle. Δεν έχει διαχειριστεί καθόλου καλά την προσωπική της ζωή σε καμία περίπτωση. Οι φωτογραφίες αυτές που διαφημίζονται ως παπαρατσικό εμένα μόνο παπαρατσικό δεν μου φαίνεται. Δεν έχει έναν άνθρωπο να τη συμβουλέψει τι πρέπει να κάνει για να συνεχίσει να υπάρχει στα φώτα της δημοσιότητας. Και αν δεν το διαχειριστεί σωστά, θα έχει θέμα στο μέλλον», είπε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε στη συνέχεια: «Θεωρώ ότι έχει δημιουργήσει μια αρνητική διαφήμιση γύρω της. Δεν μου αρέσει καθόλου που μάθαμε για την απιστία του άντρα της, ότι τα χαλάσανε, τα ξαναβρήκανε και μετά από μια εβδομάδα υπήρχαν αυτές οι φωτογραφίες. Η κάμερα ήταν στα 15 μέτρα, δεν μπορεί να μην την είχε δει. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το πράγμα που βλέπω».

Κλείνοντας, η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανέφερε: «Στεναχωριέμαι γιατί ενώ θα μπορούσε να έχει προοπτικές στο χώρο της παρουσίασης, αυτή τη στιγμή συζητάμε μόνο για τα κουτσομπολιά της και όχι για τη δουλειά της».

Με αφορμή τις δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη για τη νέα της σχέση, η Δανάη Μπάρκα παραδέχθηκε στον αέρα του #PameDanai ότι, «είναι σπάνιο μέσω προξενιού να συμβεί κάτι, συνήθως είναι τραγωδία»

«Είμαι πάρα πολύ καλά, δόξα τω Θεώ, φτύστε μας, μην πείτε πολλά, αφήστε να δέσει το γλυκό πρώτα και μετά. Ήταν προξενιό ναι, από τον Τζώνη Καλημέρη. Και τώρα το τριήμερο μαζί ήμασταν όλοι παρεάκι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριάντα Πιερίδη στις τηλεοπτικές κάμερες.

Με αφορμή τις δηλώσεις της τραγουδίστριας, η παρουσιάστρια είπε: «Εμένα πάντως ό, τι προξενιό μου έχουν κάνει ή ό,τι έχετε πει εσείς εδώ για άνθρωπο, δεν έχει λειτουργήσει. Σας έχω νέα…»!

Και ο Άρης Καβατζίκης είπε με τη σειρά του: «Εγώ ό, τι έχω πει έχει λειτουργήσει γιατί εγώ δεν έβλεπα φως και το έλεγα»!

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Puff Daddy να ξυλοκοπά άγρια τη σύντροφό του
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία»
Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο»