#MasterChefGR: Ο Μαριος πήρε τα 1000€! - Ισοψηφία στην ψηφοφορία - Ο αρχηγός επέλεξε υποψήφιο αποχώρησης!

#MasterChefGR: Το έπαθλο του Κώστα κι η δέσμευση των σεφ & κριτών να τριπλασιάσουν το ποσό για δωρεά σε φιλοζωική οργάνωση! - «Πάγωσε» τους κριτές με την ξαφνική του αδιαθεσία – «Μου έχει κοπεί η ανάσα, δεν ξέρω γιατί»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τρίτη σήμερα και στην κουζίνα του Masterchef  2024 έχει Τεστ Δημιουργικότητας. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να επιδείξουν τις δεξιότητές τους, επιστρατεύοντας τη φαντασία τους και χρησιμοποιώντας δύο βασικά υλικά: αυγά και ένα ολόκληρο κοτόπουλο. 

Ο νικητής εκτός από τον έναν πόντο που θα εξασφαλίσει για την ομάδα του, θα κερδίσει και 1.000 ευρώ από το BOX, το delivery που πάντα κερδίζεις!

Ο Άνχελ Σαχπαζής, ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας, θα είναι αυτός που θα ορίσει όλα τα ζευγάρια των μονομαχιών. Σε 45 λεπτά οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να παρουσιάσουν τα καλύτερο πιάτο με αυτά τα δύο υλικά. Όμως δύο παίκτες της επιλογής του θα έχουν το πλεονέκτημα των 60 λεπτά χρόνου μαγειρικής. 

Η γκρι ή μπορντό μπριγάδα θα είναι η νικήτρια του τεστ;

Στην πρώτη περίπτωση, δηλαδή νίκης της γκρι, θα έχει κατακτήσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη και θα αποφύγει τη Διαδικασία της Ψηφοφορίας. Στη δεύτερη περίπτωση, δηλαδή νίκης της μπορντό, θα διασφαλίσει τη θέση του ένα από τα μέλη της ομάδας, αφού δε θα χρειαστεί να αναδειχθεί και τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση, γι’ αυτή την εβδομάδα.

Πολύ χαρούμενος είναι ο Κώστας με το έπαθλο των 1000 ευρώ που κέρδισε στο Mystery Box, αφού είχε το καλύτερο πιάτο και χάρισε τη νίκη στην μπριγάδα του.

Στην αρχή του νέου επεισοδίου του MasterChef το βράδυ της Τρίτης, ο παίκτης αποκάλυψε ότι: «Θα ήθελα να μοιραστώ το έπαθλο σε μια φιλανθρωπική οργάνωση, σε μια φιλοζωϊκή... κάπου για κάποιο καλό σκοπό».

«Έχω να σου πω εγώ φιλοζωϊκές όσες θες και να το μοιράσουμε, να βάλουμε παρέα. Όσα βάλεις εσύ θα βάλω κι εγώ. Τόσα θα βάλει ο Πανούλης, τόσα θα βάλει κι ο Σωτήρης», είπε με το γνωστό του χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, πειράζοντας τον Σωτήρη Κοντιζά. «Γιατί το λες έτσι;», είπε εκείνος με τον «Θείο Λεωνίδα» να προσθέτει: «Σας "κλείδωσα" εδώ στον "αέρα"! Οπότε θα πάρουμε τροφούλες και σπιτάκια για σκυλάκια και γατάκια. Εντάξει κύριε;». 

«Σίγουρα αυτά τα λεφτά που κέρδισα θα ήθελα πάρα πολύ να τα μοιράσω σε μια φιλοζωϊκή για να συνεχίσει το έργο της και να βοηθήσει ίσως τα αδέσποτα κι άλλα ζώα που χρειάζονται βοήθεια», συμπλήρωσε μιλώντας στην κάμερα ο Κώστας.

Ένα απαιτητικό Τεστ Δημιουργικότητας περίμενε τους διαγωνιζόμενους. Τα βασικά υλικά που τους προσφέρθηκαν ήταν τα αυγά και ένα ολόκληρο κοτόπολο, με αρχικό χρόνο μαγειρικής τα 45 λεπτά.

Ο Άνχελ Σαχπαζής, ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας, ήταν εκείνο που όρισε όλα τα ζευγάρια των μονομαχιών, ενώ είχε επίσης τη δυνατότητα να δώσει σε όποιους δυο παίκτες εκείνος επιθυμούσε 60 λεπτά χρόνο μαγειρικής.

Ο Λευτέρης ωστόσο έκανε μια γκάφα που έφερε γέλια στο πλατό. Έτρεξε να μαζέψει τα υλικά και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε γελώντας: «Ρε παλιοκλέφτη γύρνα πίσω».

«Ρίχνει ένα τρέξιμο με σπινιάρισμα κι απόρησε...», σχολίασε με τη σειρά του ένας άλλος παίκτης που είδε τι ακριβώς συνέβη.

«Με παρέσυρε η προσήλωσή μου για το πότε θα ξεκινήσω και έφυγα σπριντ. Εντάξει, ένοχος. Γελάστε όλοι», σχολίασε με τη σειρά του ο Λευτέρης, μιλώντας στην κάμερα του διαγωνισμού.

Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης των πιάτων από την κριτική επιτροπή του MasterChef, ο Γιάννης ήρθε αντιμέτωπος με τον Σταμάτη αλλά και με το έντονο άγχος του, το οποίο παραδέχθηκε ο ίδιος μπροστά στους τρεις κριτές.

«Μου έχει κοπεί η ανάσα τώρα, δεν ξέρω γιατί», είπε αρχικά ο Γιάννης, όταν του δόθηκε ο λόγος για να παρουσιάσει το πιάτο του, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον ρωτά αν αισθάνεται καλά.

«Αγχώθηκα λίγο με το σιφόν η αλήθεια είναι», απάντησε ο παίκτης της μπορντό μπριγάδας του MasterChef, ενώ οι κριτές του πρότειναν να πάρει τον χρόνο και τις ανάσες του, προκειμένου να είναι σε θέση να συνεχίσει την παρουσίαση.

«Το πέρασα το άγχος μου. Έχω εμπιστοσύνη στο πιάτο μου, ξέρω ότι είναι νόστιμο αλλά περιμένω να ακούσω και τη γνώμη των κριτών», είπε λίγο αργότερα ο Γιάννης στο προσωπικό του cue. Ωστόσο, ο παίκτης της μπορντό μπριγάδας δεν κατάφερε να κερδίσει τον πόντο, με τον Σταμάτη να ισοφαρίζει το σκορ για τις δύο ομάδες του MasterChef.

Ανάμεσα στον Μάριο και τον Ηλία «παίχτηκε» το έπαθλο των 1000 ευρώ από το BOX στο Τεστ Δημιουργικότητας του MasterChef.

Ο Ηλίας επέστρεψε με το ίδιο γλυκό που έφτιαξε στην περασμένη δοκιμασία, στο Mystery Box, κι όπως του σχολίασαν οι σεφ και κριτές το τελειοποίησε. Ο Μάριος από την άλλη έφτιαξε ένα πιάτο που χαρακτηρίστηκε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ως... πιατάρα και κέρδισε τον πόντο για την ομάδα του και 1000 ευρώ από το Box. 

«Δεν μπορώ να εκφραστώ εκεί μπροστά, αλλά μέσα μου δεν μπορούσα... δε με χωρούσε ο τόπος από τη χαρά μου. Ήθελα να τρέξω, να κάνω δέκα γύρους στο πλατό», είπε ο Μάριος. «5-3 κερδίζει η μπορντό μπροιγάδα, 1000 ευρώ για τον Μάριο για αυτήν την καταπληκτική προσπάθεια. Μάριε μπράβο!», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Απίστευτο συναίσθημα να κερδίζεις 1000 ευρώ, ευχαριστώ BOX, τώρα θα ήθελα απλά να μπορούσα να παραγγείλω delivery, να ξεκουραστώ και να πάρω δυνάμεις για την επόμενη δοκιμασία», είπε ο διαγωνιζόμενος από την Κύπρο. 

«Τα νεύρα μου, τη βαλίτσα... δεν έχω να πω κάτι. Είμαι τόσο νευριασμένος που πραγματικά δεν έχω να πω κάτι», είπε μιλώντας στην κάμερα ο Ηλίας που έχασε τον πόντο και τα 1000 ευρώ.

Μετά τον Ηλία και τον Χρήστο Γανίτη που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, έφτασε η στιγμή για την γκρι μπριγάδα να βγάλει τον τρίτο υποψήφιο. 

Πρώτη ψήφο πήρε η Ζωή από τον αρχηγό τον Άνχελ. Η ψήφος της Βιβής πήγε στον Χρήστο, ενώ κι ο Σταμάτης ψήφισε τον Χρήστο θεωρώντας ότι είχε τη χειρότερη προσπάθεια. Ο Χρήστος από την πλευρά του ψήφισε τη Ζωή, όπως έκανε κι ο Κώστας. Η Ζωή «κάρφωσε» τον Χρήστο, όπως έκανε κι ο Ηλίας. Την ψήφο του στη Ζωή έδωσε κι ο Λευτέρης, με τους παίκτες να έχουν ισοψηφία.  

Την απόφαση για το αν υποψήφιος προς αποχώρηση είναι η Ζωή ή ο Χρήστος, την πήρε ο Άνχελ που είναι ο αρχηγός της μπριγάδας. «Όπως ψήφισα σεφ. Η Ζωή θα πάει προς αποχώρηση», ανακοίνωσε ο Άνχελ στον Σωτήρη Κοντιζά. 

Έτσι, τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Ζωή μαζί με τον Ηλία και τον Χρήστο Γ.

Τrailer Τετάρτη 20.3.2024

Δειτε Επισης

Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
Γιάννης Ζουγανέλης για τη φωτιά στο σπίτι του: «Είμαι συνειδητοποιημένος. Oι μνήμες δεν καίγονται. Το αιτιλόγησα»
Η σύζυγός του Δημήτρη Κόκοτα για την εξέλιξη της υγείας του: «Έχει μικρή, αλλά σημαντική βελτίωση»
Το bullying που έχουν υποστεί, Αιμίλιος Χειλάκης και Αθηνά Μαξίμου, επειδή είναι άτεκνοι
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Παρατηρώ τους θεατές, έχει πλάκα. Κυρίως όταν σε σχολιάζουν. Δεν ξενερώνω»
#SurvivorGR: Οι νέοι παίκτες στο «Νησί της εξορίας» και ο Παφίτης - Oι νικητές των δύο αγωνισμάτων