#SurvivorGR: Τα ανακατέματα του Φάνη φέρνουν αντιπαράθεση μεγατόνων - Ο τρίτος υποψήφιος αποχώρησης

#SurvivorGR: Αλέξης: «Μη μου ξαναμιλήσεις σε παρακαλώ» - Ασημίνα: «Είναι ηθοποιός, αυτό ήταν θέατρο» - Χρύσα: «Παππάς και Δαλάκα δεν συμπαθούν την Ασημίνα» - Σταμάτης: «Συμπεριφέρεται πολύ άσχημα, σαν κακομαθημένο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σα να μην έφτανε η χθεσινή ήττα των Κόκκινων στο Survivor για να δημιουργήσει εσωτερικές προστριβές στην ομάδα ήρθαν και οι κατηγορίες του Φάνη για τον Αλέξη για να προκαλέσουν ρήγμα στη σχέση του με την Ασημίνα.

Τι είναι αυτό που κάνει την Ασημίνα να πιστέψει τα λόγια του Φάνη και ποια θα είναι η αντίδραση του Αλέξη;

Τα ματσαρίσματα στον τρίτο αγώνα ασυλίας κρίνονται στο… δευτερόλεπτο! Ένα συμβάν ανάμεσα στον Σταμάτη και τον Γιάννη βάζει φωτιά στο Συμβούλιο του νησιού ενώ η ηττημένη ομάδα προσπαθεί να καταλήξει στο πρόσωπο που πρέπει να επιλέξει για υποψήφιο με πολλά διαφορετικά επιχειρήματα να παρουσιάζονται…

Ο Φάνης εξήγησε τη «βόμβα» που έριξε στο συμβούλιο για το πλάνο Αλέξη σε βάρος της Ασημίνας, κάνοντας λόγο για «διπροσωπία».

Δεν πρόλαβε καλά - καλά να ξεκινήσει το νέο επεισόδιο και δεν έλειψαν οι εντάσεις αλλά και οι χαρακτηρισμοί.

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός, δεν κατάφερε, για άλλη μια φορά, να κρύψει την ενόχλησή του από τη συμπεριφορά του Φάνη Μπολέτση.

«Δεν πήρα θέση στην καλύβα γιατί ήξερα ότι θα μου κάνουν όλοι μαζί επίθεση για να υποστηρίξουν τον φίλο τους τον Φάνη. Όταν τελείωσε ο αγώνας άρχισε να φωνάζει και να κλωτσάει. Είναι ένας άνθρωπος που βγαίνει εκτός ελέγχου και εαυτού», είπε αρχικά ο Σταμάτης Ταλαδιανός και συνέχισε:

«Όταν συμβαίνει αυτό δεν ξέρει σε ποιον μιλάει. Κακοχαρακτηρίζει ανθρώπους και γενικώς συμπεριφέρεται πολύ άσχημα, σαν κακομαθημένο. Αυτό το βλέπουν πολλοί παίκτες πλέον.

Θα τον χαρακτήριζα χαμαιλέοντα, που αλλάζει χρώματα εκεί που θέλει για να κερδίσει τον σκοπό του. Πατώντας πάνω στους άλλους προσπαθεί να βγει αυτός από πάνω».

Σε τεντωμένο σχοινί φαίνεται πως βρίσκονται οι σχέσεις ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο φετινό Survivor. Όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Καθαράς Δευτέρας, οι δύο παίκτες έχουν ψυχρανθεί ιδιαίτερα, μετά το «άδειασμα» που έκανε ο ηθοποιός στη συμπαίκτριά του, έχοντας μάλιστα και την υποστήριξη του Φάνη Μπολέτση.

«Η συζήτηση που μάλλον προετοιμάστηκε έγινε μπροστά στο πρόσωπό μου και το λέω ανοιχτά ότι αυτό με πείραξε, δεν μου άρεσε. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα σιγοντάρει ο Αλέξης πράγματα απέναντι στο πρόσωπό μου», είπε αρχικά στο αποψινό (19/3) επεισόδιο του Survivor η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Δεν έχει να κάνει με το εάν πιστεύω τα λεγόμενα του Φάνη ή όχι. Δεν μου άρεσε που μου έβγαλες κάρτα μπροστά σε όλα τα παιδιά και το ότι ο Φάνης ήταν μαζί σου σε όλο αυτό μετά από μόλις 2 μέρες στην ίδια καλύβα. Βγάζεις ξαφνικά κάρτα σε μία παίκτρια που έχεις περάσει τόσα πολλά και σε σιγοντάρει ένας που μέχρι χθες λέγαμε τόσα αρνητικά για εκείνον μαζί», υπογραμμίζει η παίκτρια των Κόκκινων.

«Όλο αυτό δεν το κάνω για να μου ζητήσεις συγνώμη. Το κάνω, γιατί θέλω να το πω. Η επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο τον Φάνη, γιατί το είδα με τα μάτια μου», τόνισε η παίκτρια του Survivor, με τον Αλέξη Παππά να της επισημαίνει ότι το έκανε για να δει πώς είναι να νιώθει κανείς εκτεθειμένος, επικαλούμενος παλαιότερη κίνηση της Ασημίνας προς τον ίδιο.

«Τι σε κόφτει εσένα ο Φάνης; Εκείνος ήθελε να πετάξει το μπαλάκι σε σένα και να σε πιάνει κότσο. Τι περιμένεις από αυτόν τον άνθρωπο; Αφού το πιστεύεις όλο αυτό, μην μου ξαναμιλήσεις σε παρακαλώ», δικαιολογήθηκε ο Αλέξης Παππάς, αποχωρώντας από την καλύβα ενοχλημένος.

«Κάτι παίζεται, ένα παιχνίδι βρώμικο ή καθαρό… θα δείξει. Η κίνηση του Αλέξη να σηκωθεί και να φύγει έτσι και να κάνει όλο αυτό το θέατρο… είναι ηθοποιός όπως ξέρουμε… ήταν πολύ θέατρο και δεν καταλαβαίνω γιατί να το κάνει σε μένα. Δεν ήξερα εκείνη την ώρα τι να κάνω… να γελάσω ή να στεναχωρηθώ;», σχολίασε αμέσως μετά η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο προσωπικό της cue στο Survivor.

Για τις «φιλίες» στην Κόκκινη ομάδα αναφέρθηκε και η Χρύσα Χατζηγεωργίου, τονίζοντας πως ο Αλέξης Παππάς και η Κατερίνα Δαλάκα δεν συμπαθούν την Ασημίνα.

Η παίκτρια των Μπλε αναφέρθηκε στις φιλίες της αντιπάλου της, τονίζοντας πως ο Αλέξης Παππάς και η Κατερίνα Δαλάκα δεν την συμπαθούν.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, η Χρύσα είπε: «Δεν είμαι στην καλύβα των Κόκκινων, αλλά δεν χρειάζεται να είμαι εκεί για να καταλάβω ότι Παππάς και Δαλάκα δεν συμπαθούν την Ασημίνα. Είναι φως φανάρι».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως πολλές φορές τους έχει δει να διακόπτουν τη συζήτησή τους, όταν πηγαίνει κοντά τους η Ασημίνα.

«Είμαι στην αντίπαλη ομάδα και το έχω καταλάβει πάρα πολλές φορές. Πάρα πολλές φορές, κάνουν πηγαδάκια, πάει η Ασημίνα εκεί κι αλλάζουν συζήτηση. Εγώ απορώ πώς δεν το έχει καταλάβει η Ασημίνα ή αρνείται να το καταλάβει», δήλωσε.

Τέλος, ανέφερε: «Η Ασημίνα παρ' όλα αυτά στενοχωρήθηκε, γύρισε κι είπε ότι "έχω φίλους και τελικά όντως δεν έχω φίλους". Για μένα είναι πάρα πολύ άσχημο, αλλά δεν ρίχνω φταίξιμο ούτε στον ένα, ούτε στον άλλο, γιατί ίσως κι εκείνοι κάτι έχουν δει αντίστοιχα».

Tα ματσαρίσματα στον τρίτο αγώνα ασυλίας κρίθηκαν στο… δευτερόλεπτο, ωστόσο, παρόλο που ο αγώνας έγινε και πάλι ντέρμπι, οι Μπλε κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Στο αγωνιστικό σκέλος παρότι οι Μπλε μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να ξεφύγουν με 6-3, οι Κόκκινοι βρήκαν απαντήσεις και ισοφάρισαν σε 7-7.

Ο Φάνης έδωσε ξανά προβάδισμα στους Μπλε, η Αναστασία έκανε το 9-7 για να έρθει ξανά ο Φάνης να πάει το σκορ στο 10-7.

Στα flag race οι Κόκκινοι προσπάθησαν να πετύχουν την ανατροπή, πλησίασαν στον πόντο μειώνοντας σε 10-9, όμως Φάνης και Σταυρούλα το πήραν πάνω τους και με δύο νίκες (12-9) σφράγισαν και την τρίτη ασυλία για τους Μπλε, στέλνοντας ξανά τους Κόκκινους στην κάλπη.

Στο Συμβούλιο του Νησιού οι τόνοι ανέβηκαν όταν οι Κόκκινοι αντιλήφθηκαν πως ο Φάνης επιχείρησε να επηρεάσει την ψηφοφορία, ενώ αντιπαράθεση υπήρξε και μεταξύ του Σταμάτη με τον Περπατάρη.

Ο παίκτης της Μπλε ομάδας εξέφρασε την ενόχλησή του γιατί του τράβηξε τα πόδια ο αντίπαλός του, με τον Περπατάρη να τον ειρωνευτεί λέγοντας στον Γιώργο Λιανό ότι όλο αυτό είναι μάλλον για μήνυση.

Κόντρα James - Δαλάκα για τα ματσαρίσματα

Στην κάλπη οι Κόκκινοι επέλεξαν να «μαυρίσουν» τον Γιάννη Περπατάρη, ο οποίος έγινε ο τρίτος από την ομάδα του μετά τους Γιώργο Παπαχαραλάμπους και Νίκο Ρικουνάκη που θα χρειαστεί να διεκδικήσει την παραμονή του στο Survivor 2024 μέσω της μονομαχίας.

Απομένει να γίνει γνωστός και ο τέταρτος υποψήφιος που θα προκύψει μετά και τον 4ο αγώνα ασυλίας το βράδυ της Τετάρτης (20/3).

Trailer | 20/03/2024

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
Κόλαφος η Φαίη Σκορδά κατά Μάρκου Σεφερλή & Δημήτρη Σούρα: «Το βρίσκω πολύ επικίνδυνο!»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η απάντησή της Κατερίνας Λιόλιου στα αρνητικά (και σε περιπτώσεις αισχρά) σχόλια για το #Διθέσιο
Η επική Shakira έφυγε από τη σκηνή επειδή θεατές τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Αν Κοντιζάς & Ιωαννίδης δεν έρθουν στην #FarmaGR, δεν θα τους μιλήσω»
Επιστρέφει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο #TheVoiceGR! Έκλεισαν Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης
Μέρα Πρεμιέρας: Το νέο look της Φαίης, η 12η χρονιά της Σταματίνας, τα τεχνικά προβλήματα του Παπαδάκη