Στέφανος Κασσελάκης: «Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι, έχουμε αποφασίσει το πού. Ο γάμος θα γίνει εκτός Αθηνών»

Η αποκάλυψη του Στέφανου Κασσελάκη για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μάκμπεθ: «Σκεφτόμαστε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας» - «Μαγειρεύουμε και οι δύο. Μας αρέσει το κρέας, ο σολομός, τα λαχανικά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε καλεσμένος στο #ToPrwino για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με τον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο γεφύρωσαν τις διαφορές τους. Σε σημαντικό μέρος της κουβέντας τους, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για αρκετά πράγματα που αφορούν στην προσωπική του ζωή.

«Σε 13 μέρες πάω φαντάρος. Θα παρουσιαστώ στην Σπάρτη και θα μείνω μέσα ως νεοσύλλεκτος για 15 μέρες. Θεωρώ τιμή μου να υπηρετήσω την πατρίδα μου. Δεν θα ζητήσω προνομιακή μεταχείριση. Θα τηρήσω ό,τι λέει ο νόμος», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης και στη συνέχεια είπε για τη ζωή του με τον Τάιλερ:

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε για τη συγκατοίκηση με τον σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ και τον γάμο που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι.

«Είμαστε ενοίκιο, αλλά ανά πάσα στιγμή ψάχνουμε για να αγοράσουμε κάτι. Στο κέντρο ψάχνουμε κάτι για να είμαι κοντά στη Βουλή και στα γραφεία του κόμματος» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα, έχουμε αποφασίσει το πού. Νομίζω ότι έχεις μία εξαιρετική ομάδα για ελεύθερο ρεπορτάζ, άρα βάλε τους να δουλέψουν. Νομίζεις ότι πέσω σε αυτή την παγίδα; Ο γάμος θα γίνει εκτός Αθηνών» είπε επίσης ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τις επίμονες ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα για τον γάμο μας.

Για την καθημερινότητά του με τον Τάιλερ Μάκμπεθ, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ εξομολογήθηκε: «Τα βράδια βρισκόμαστε με φίλους, είμαστε και οι δύο πολύ κοινωνικοί. Νομίζω ότι δεν εκπλήσσει κανέναν αυτό το χαρακτηριστικό. Όταν είμαστε μόνοι, μπορεί να δούμε καμιά σειρά στο Netflix, ή τηλεόραση… Μας αρέσει η τεκίλα. Μας αρέσει η φύση και τα ταξίδια. Τις επόμενες ημέρες θα πάμε στην ορεινή Αρκαδία. Μαγειρεύουμε και οι δύο, ο Τάιλερ μαγειρεύει καλύτερα. Μας αρέσει το κρέας, ο σολομός, τα λαχανικά».

«Μακάρι να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Το σκεφτόμαστε σε βάθος πενταετίας», πρόσθεσε επίσης ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η αποκάλυψη του Στέφανου Κασσελάκη για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μάκμπεθ: «Σκεφτόμαστε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας» - «Μαγειρεύουμε και οι δύο. Μας αρέσει το κρέας, ο σολομός, τα λαχανικά»

Δειτε Επισης

«Λύγισε» η Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που το διαζύγιό μου έγινε δημόσιο θέμα»
Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Mente Fuerte: – Στο πλευρό του η Μαρία Σολωμού
Νεφέλη Κουρή: «Έμεινα έγκυος στους τέσσερις μήνες της σχέσης μας. Δεν προλάβαμε να γνωριστούμε»
Συγκλονίζει η στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών, Όλγα Βλαχοπούλου, για την μάχη της με τον καρκίνο
Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Puff Daddy να ξυλοκοπά άγρια τη σύντροφό του
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»