Ξεσπά ο Λιάγκας για τα υβριστικά μηνύματα μετά τη συνέντευξη στον Κασσελάκη: «Δεν το γύρισα στα 53 μου»

«Νόμιζα ότι Μπέος είναι μόνος, τελικά υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες! Βγάζετε συμπέρασμα ότι έχω κολλήσει ομοφυλοφιλίτιδα; Ο κόσμος ζει μια μίζερη ζωή & αισθάνεται ότι αν σου την πει, ότι έχει καταφέρει κάτι. Σκ…ά!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αδιανόητο ξέσπασμα είχε ο Γιώργος Λιάγκας με τα υβριστικά μηνύματα που έλαβε όταν κοινοποίησε απόσπασμα της τελευταίας συνέντευξης του Στέφανου Κασσελάκη πριν μπει στον στρατό.

Ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος για το «αν ένας πολιτικός αρχηγός που είναι ομοφυλόφιλος, δεν πρέπει να δίνει συνεντεύξεις σε στρέιτ δημοσιογράφους».

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ανήρτησα χθες στα προσωπικά μου social media την πλάκα που κάναμε όταν ήρθε καλεσμένος εδώ ότι και καλά δεν πήγε ο Τάιλερ να τον αποχαιρετήσει όταν μπει φαντάρος, και ότι θα πάω εγώ. Και πήγα στη Θήβα για να κάνουμε την τελευταία συνέντευξη. Το αποδέχτηκε. Επειδή με ρωτάτε γιατί, θα σας πω γιατί. Τη συνέντευξη αυτή θα την ήθελαν όλοι. Δεν υπάρχει Έλληνας παρουσιαστής που να μην την είχε ζητήσει αυτή τη συνέντευξη. Τι να κάνουμε; Να ζητήσουμε συγγνώμη;

Δεύτερον, έβαλα χθες στα social το preview μίας χαλαρής κουβέντας με τον Στέφανο Κασσελάκη. Και διάβασα από κάτω χθες δεκάδες υβριστικά μηνύματα. Είναι σιχαμερά. Δαιμονίστηκα και μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω με χιούμορ και με ειρωνεία σε αυτά τα δεκάδες μηνύματα. Νόμιζα ότι Μπέος είναι μόνο ένας σε αυτή τη χώρα, τελικά υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες!

Ένας δημοσιογράφος που καταφέρνει να πάρει συνέντευξη από έναν πολιτικό αρχηγό που έχει δηλώσει ότι είναι ομοφυλόφιλος, βγάζετε κάποιο συμπέρασμα εσείς οι πανέξυπνοι ότι έχω κολλήσει ομοφυλοφιλίτιδα; Αν ήμουν, δεν θα είχα πρόβλημα να το πω.

Συγγνώμη που σας χαλάω την ονείρωξη, δεν είμαι! Ούτε το έχω γυρίσει στα 53 μου, δικαίωμά μου όμως.

Τι σημαίνει δηλαδή; Ότι ένας πολιτικός αρχηγός που είναι ομοφυλόφιλος, δεν πρέπει να δίνει συνεντεύξεις σε στρέιτ δημοσιογράφους; Ή ένας στρέιτ δημοσιογράφος, απαγορεύεται να πάρει συνέντευξη από έναν ομοφυλόφιλο πολιτικό αρχηγό; Αυτό πραγματικά μήπως μας γυρίζει σε χρόνια πριν τον Μεσαίωνα; Το λέτε σε έναν άνθρωπο πατέρα 2 παιδιών; Δεν ντρέπεστε λίγο;».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε: «Στα σχόλια υπήρχε και μία γυναίκα με το παιδάκι της που έλεγε ότι είμαι… μπιπ που κάνω συνέντευξη με τον Κασσελάκη. Τι έχετε πάθει; Γι’ αυτό λέω ότι δεν έχει σωτηρία αυτή τη χώρα. Είναι νοοτροπία αυτού του κωλόκοσμου. Αυτοί είμασ».

«Γι’ αυτό λέω δεν έχει σωτηρία αυτή η χώρα. Τι να κάνει και ο ταλαίπωρος ο Μητσοτάκης, παλεύει μόνος του. Αυτή είναι η χώρα. Είναι η νοοτροπία του κω…κοσμου! Αυτοί είμαστε! Κοιταχτείτε στον καθρέφτη, ρίξτε μια μούτζα, πείτε αυτοί είμαστε και πάμε παρακάτω», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια και κατέληξε:

«Δυστυχώς, ο κόσμος δεν αποδέχεται την ισότητα. Ο κόσμος θέλει να κοροϊδεύει τον μαύρο, τον χοντρό, τον ομοφυλόφιλο, τον οποιονδήποτε στα μάτια του φαίνεται διαφορετικός. Ζει σε έναν μικρόκοσμο μιας μίζερης ζωής και αισθάνεται ότι αν πει τον Λιάγκα ομοφυλόφιλο που πήρε συνέντευξη από τον Κασσελάκη, ότι έχει καταφέρει κάτι. Σκ…ά κατάφερε»!

Ο Στέφανος Κασσελάκης λίγο πριν παρουσιαστεί στον στρατό μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και το #ToPrwino για όλα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε για τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, αλλά και τα συναισθήματά του για την απόσταση που θα τους χωρίζει. 

«Ο σύζυγός μου έχει να δει την οικογένειά του εδώ και μήνες, είναι στην Ελλάδα και με στηρίζει, την αγαπάει την Ελλάδα. Ο Τάιλερ πρέπει να πάει να δει την οικογένειά του και την οικογένειά μου, έχουμε και ένα σπίτι βόρεια της Νέας Υόρκης στο οποίο είναι αυτή τη στιγμή με τη Φάρλι και την οικογένειά του», απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Για τον χρόνο που πέρασαν μαζί: «Περάσαμε λίγες μέρες μαζί στην Αρκαδία, είχαμε τον ιδιωτικό χώρο μας, περάσαμε λίγο χρόνο στη φύση. Ο Τάιλερ θα γυρίσει για την ορκωμοσία. Θα μου λείψει ο σύζυγός μου και η επαφή με τον κόσμο…» είπε στον ANT1 ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Όσο για την καθημερινότητά του στο στρατόπεδο: «Δεν έχω κανονίσει τίποτα. Θα κοιμάμαι κανονικά στον θάλαμο με τους άλλους. Αν διανοηθείς και βγάλεις φωτογραφία…» είπε με χιούμορ στον Γιώργο Λιάγκα. 

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου