Νέος σάλος στη Δανία με το μυστικό ταξίδι του βασιλιά Frederik εκεί όπου ζει η φημολογούμενη ερωμένη του

Ένας νέος πονοκέφαλος εμφανίστηκε για τη βασιλική οικογένεια της Δανίας, έπειτα από τις φήμες που θέλουν τον βασιλιά Frederik να επισκέφθηκε την ερωμένη του στην Ισπανία κάτω από άκρα μυστικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τα σκάνδαλα δεν λένε να καταλαγιάσουν για τις βασιλικές οικογένειες της Eυρώπης, καθώς ένας νέος πονοκέφαλος δημιουργήθηκε για το Παλάτι της Δανίας με τον βασιλιά Frederik.

Ο Δανός βασιλιάς φαίνεται πως έκανε μια νέα ιδιωτική επίσκεψη στην Ισπανία, μήνες μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τις φωτογραφίες του με τη Μεξικανή socialite Genoveva Casanova, που πυροδότησαν φήμες περί απιστίας.

Το νέο μυστικό ταξίδι του βασιλιά Frederik

Σύμφωνα με το #Hola!, ο 55χρονος βασιλιάς Frederik βρέθηκε στη Μαδρίτη πριν από τρεις εβδομάδες, όπως επιβεβαίωσαν τρεις διαφορετικές πηγές. Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη φύση του ταξιδιού του, αλλά το ισπανικό μέσο δηλώνει ότι ο Δανός βασιλιάς πραγματοποιεί τακτικά ταξίδια στην Ισπανία, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η τελευταία ιδιωτική επίσκεψη του Frederik στη Μαδρίτη τον περασμένο Οκτώβριο προκάλεσε σάλο, καθώς το ισπανικό περιοδικό «κουτσομπολιού» Lectures δημοσίευσε εικόνες του τότε διαδόχου του θρόνου της Δανίας με τη Μεξικανή κοσμική. Η φιλάνθρωπος και μοντέλο αρνήθηκε τότε ότι διατηρούσε παράλληλη σχέση με τον Frederik, ενώ το Παλάτι της Δανίας δεν έκανε κανένα σχόλιο.

1

To #Hola! ανέφερε κατά τη δημοσίευση των φωτογραφιών τον περασμένο Νοέμβριο ότι ένας κοινός φίλος του Frederik και της Μεξικανής δεν μπόρεσε να συνοδεύσει τον τότε πρίγκιπα σε μια έκθεση τέχνης στη Μαδρίτη, λόγω ασθενείας, και ζήτησε από την Genoveva Casanova να πάει στη θέση του. Αφού επισκέφθηκαν την έκθεση, οι δύο τους περπάτησαν στο πάρκο El Retiro και πήγαν για δείπνο στο εστιατόριο «ΕΙ Corral de la Moreria», στην καρδιά της πόλης.

2d097758-ca4a-436e-b1b0-c864912835d6_757x1000

Επέστρεψε στα social media η «πέτρα του σκανδάλου»

Οι αναφορές για την τελευταία επίσκεψη στην Ισπανία του βασιλιά της Δανίας Frederik ήρθαν τη στιγμή που η Genoveva Casanova επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού είχε απενεργοποιήσει προσωρινά τον λογαριασμό της στο Instagram.

Μοιράζοντας ένα στιγμιότυπο του εαυτού της με τον σκύλο της, η Genoveva Casanova είπε σε μια ανάρτηση:

«Γεια σε όλους! Επέστρεψα! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που νοιάστηκαν για μένα τον περασμένο χρόνο, αυτούς που κατάλαβαν την απουσία μου και τη σιωπή μου, και όσους μου έχουν στείλει μηνύματα αγάπης και υποστήριξης. Δεν έχετε ιδέα τι σήμαινε αυτό για μένα. Ευχαριστώ πολύ! Ήταν μερικοί μήνες που χρειαζόμουν ηρεμία και ησυχία, αλλά ήδη κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να μπορέσω σιγά σιγά να επιστρέφω στην κανονική μου ζωή και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις μου.

Για άλλη μια φορά, ένα εκατομμύριο ευχαριστώ! Ο Taj και εγώ σας αφήνουμε το καλύτερό μας χαμόγελο με μερικές φωτογραφίες από τη βόλτα μας σήμερα το απόγευμα και ευχόμαστε σε όλους μια πολύ καλή νύχτα!».

Εν τω μεταξύ, ο βασιλιάς Frederik και η σύζυγός του, βασίλισσα Μary, επέστρεψαν στα βασιλικά τους καθήκοντα την περασμένη εβδομάδα, μετά από ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων. Στη Δανία επικρατεί αναταραχή με τα νέα δημοσιεύματα, μιας και για πολύ καιρό κυκλοφορούσε η φήμη ότι η βασίλισσα Margrethe έδωσε το θρόνο στον γιο της προκειμένου να σώσει τον γάμο του. Η βασίλισσα Μary είχε φτάσει ακόμη και κοντά στο διαζύγιο έπειτα από τις φήμες που κυκλοφόρησαν και πλέον όλοι περιμένουν την αντίδραση της στο νέο... επεισόδιο.

Danish coronation 110124 officielle-gallaportrætter-2022-kronprinsparret-1

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη