#MasterChefGR: Ο παίκτης που επέστρεψε και τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση στο άψε σβήσε!

#MasterChefGR: «Έμειναν» όλοι με τον παίκτη που επέστρεψε στο παιχνίδι - Γιάννης ή Ηλίας; Ποιος θα είναι ο αρχηγός της μπορντό μπριγάδας; - Ποιος είχε το καλύτερο πιάτο και έδωσε τη νίκη στην μπριγάδα του;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

To MasterChef 2024 επέστρεψε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας και οι εκπλήξεις δεν είχαν τέλος. 

Οι διαγωνιζόμενοι πλησιάζουν προς τη μέση του μαγειρικού μαραθωνίου και για πολλούς η μέση της διαδρομής είναι το πιο δύσκολο σημείο.

Οι δυο αρχηγοί των μπριγάδων, ο Άνχελ Σαχπαζής για τη γκρι και Γιάννης Κούρτογλου για τη μπορντό, όπως και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, το μόνο που πρέπει να έχουν στο μυαλό τους είναι να βρουν τον καλύτερο δρόμο για να κερδίζει η ομάδα τους και να προχωρήσουν ενωμένοι στον διαγωνισμό.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να κάνει μία σημαντική ανακοίνωση στους παίκτες του MasterChef. Συγκεκριμένα, μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Τάνιας για λόγους υγείας, η θέση της θα πρέπει να αναπληρωθεί από άλλον διαγωνιζόμενο.

Η δεύτερη ευκαιρία για το μεγάλο έπαθλο δόθηκε στον Χρήστο Γανίτη, ο οποίος μπήκε καταχειροκροτούμενος στο πλατό.

«Πριν αρχίσουμε τον σχηματισμό των ζευγαριών, έχουμε να λύσουμε κάτι ακόμα. Πριν από τρεις μέρες είχαμε την οικειοθελή αποχώρηση της Τάνιας. Παρακαλώ πολύ, να περάσει στην κουζίνα του MasterChef ο Χρήστος Γανίτης», ανακοίνωσε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Χρήστο, πάλι καλά ήρθες εσύ», του είπε ο Σταμάτης από τον εξώστη του MasterChef, ενώ ο ίδιος ο Χρήστος Γανίτης δήλωσε για την επιστροφή του στο παιχνίδι: «Τρέμω αυτή τη στιγμή, δεν το περίμενα. Βλέπω τα παιδιά και έχω χαρεί πάρα πολύ, έχω παγώσει αυτή τη στιγμή, έχω γίνει γρανίτα, δεν ξέρω τι να πω. Είμαι 100% έτοιμος για τα πάντα στη μπορντό μπριγάδα».

Ο Ηλίας προκάλεσε τον Γιάννη για την αρχηγία των μπορντό!

Τη δυσαρέσκεια τους για την αρχηγία του Γιάννη Κούρτογλου έδειξαν ορισμένοι από τους παίκτες της μπορντό μπριγάδας. 

Μπροστά στους συμπαίκτες του και τους τρεις σεφ και κριτές του MasterChef 2024, ο Νίκος Κυψίδης μίλησε για την άσχημη συμπεριφορά του αρχηγού τους, λέγοντας όμως ότι του δίνουν μια ακόμα ευκαιρία. Ο Γιάννης Κούρτογλου συγκινήθηκε με τη στήριξη των συμπαικτών του. «Ο Γιάννης νόμιζε ότι η ομάδα του τον στηρίζε, εγώ θα πω "Κάποιοι σε φτύνουν κι εσύ νομίζεις ότι βρέχει», σχολίασε ο Κώστας.

Την ίδια στιγμή ο Ηλίας από την αντίπαλη μπριγάδα σήκωσε το χέρι του λέγοντας: «Θέλω σήμερα να προκαλέσω τον Γιάννη». «Οι εξελίξεις τρέχουν... Ηλία προκαλείς τον αρχηγό της μπορντό μπριγάδας. Κατεβαίνεις κάτω, παίρνεις θέση στον πρώτο πάγκο», ειπε ο Σωτήρης Κοντιζάς αμέσως μετά την ανακοίνωση του παίκτη.

«Στην περίπτωση που ο Ηλίας νικήσει τον Γιάννη, τότε ο Ηλίας γίνεται αρχηγός των μπορντό κι ο Γιάννης παίρνει τη θέση του Ηλία στους γκρι. Στην περίπτωση που χάσει αυτή τη μονομαχία ο Ηλίας είναι αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση», ξεκαθάρισε ο Σωτήρης Κοντιζάς. 

Μιλώντας στην κάμερα ο Ηλίας αποκάλυψε ότι όλο αυτό έγινε σε συνεννόηση με τους συμπαίκτες του να τον καθαιρέσουν. «Ήθελα και την προηγούμενη εβδομάδα να τον προκαλέσω. Ήθελα από την αρχή να πάρω την αρχηγία και δεν το κατάφερα», είπε ο Ηλίας προσθέτοντας στους σεφ και κριτές ότι νιώθει πολύ δυνατός για να το κάνει τώρα.

Ο Γιάννης σχολίασε ότι δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη, ωστόσο του δίνουν δύναμη τα λόγια της μπριγάδας του, των μπορντό. 

Μετά την πρόκληση του Ηλία στον Γιάννη Κούρτογλου για μια μαγειρική «μονομαχία» με σκοπό την αρχηγία των «Μπορντό», έφτασε η ώρα να κριθούν από τους κριτές τα πιάτα τους.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς κάλεσε τους δύο παίκτες, με τον Ηλία να δηλώνει ότι δε μετάνιωσε που προκάλεσε τον συμπαίκτη του. Στη συνέχεια μίλησαν για τα πιάτα τους.

Ο σεφ και κριτής επανέλαβε στους παίκτες: «Στην περίπτωση που ο Ηλίας νικήσει τον Γιάννη, τότε ο Ηλίας γίνεται αρχηγός των μπορντό κι ο Γιάννης παίρνει τη θέση του Ηλία στους γκρι. Στην περίπτωση που χάσει αυτή τη μονομαχία ο Ηλίας είναι αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση».

Με την αγωνία ανάμεσα στους δύο παίκτες να κορυφώνεται, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε: «Ο πόντος πηγαίνει στην προσπάθεια του Γιάννη», με τον Γιάννη Κούρτογλου να παραμένει αρχηγός των «μπορντό» και τον Ηλία να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Άνχελ και Κούρτογλου επέλεξαν τα ζευγάρια του Mystery Box & υλικά

Μετά από ένα ακόμα ιδιαίτερα δημιουργικό Mystery Box, οι δύο μπριγάδες του MasterChef 2024 ήρθαν ισόπαλες με 4-4. Όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, το καλύτερο πιάτο που κερδίζει και 1000 ευρώ, είναι αυτό που θα έκρινε και τη νικήτρια μπριγάδα. 

Ο σεφ και κριτής κάλεσε μπροστά τον Νίκο από τους «μπορντό» και τον Κώστα από τους «γκρι». Οι συμπαίκτες τους έπαιζαν... στοιχήματα για το ποιος θα πάρει το έπαθλο και τη νίκη.

Αφού ο Σωτήρης Κοντιζάς τους είπε ότι είχαν τις καλύτερες προσπάθειες σε αυτήν τη δοκιμασία, δίνοντας τα συγχαρητήριά του ανακοίνωσε: «Η καλύτερη προσπάθεια που κερδίζει 1000 ευρω κι ανεβάζει την μπριγάδα της στον εξώστη με ασφάλεια, συμφωνήσαμε ότι είναι αυτή των 30', δηλαδή του Κώστα».

«Δε θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα αυτό το Mystery Box. Πάμε για τα επόμενα...», είπε στην κάμερα ο Κώστας. 

Έτσι καλωσόρισαν οι «μπορντό» τον παίκτη που επέστρεψε

Μετά την ήττα της «μπορντό» μπριγάδας, έφτασε η ώρα της ψηφοφορίας για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο αρχηγός Γιάννης Κούρτογλου ψήφισε στην τύχη τον Αλέξανδρο, ενώ αμέσως μετά ο Μάριος ψήφισε τον Χρήστο Γανίτη που μόλις επέστρεψε στο MasterChef 2024. Δεύτερη ψήφο πήρε ο Χρήστος από τον Σοφοκλή, ενώ την τρίτη του την έδωσε η Χριστίνα. Ο Αλέξανδρος ψήφισε κι εκείνος τον Χρήστο. Πέμπτη ψήφο πήρε ο Χρήστος από τον Νίκο Κυψίδη, ενώ ο Γιάννης Γ. ψήφισε τον Αλέξανδρο. Ο Χρήστος που μόλις επέστρεψε στο παιχνίδι «έκαψε» την ψήφο του ψηφίζοντας τον Νίκο. 

Με πέντε ψήφους ο Χρήστος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα. «Πώς νιώθεις Χρήστο;», τον ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. «Μια χαρά νιώθω σεφ δεν έχει αλλάξει κάτι, σαν deja vu μου φαίνεται... Αλλά είμα κομπλέ, πιστεύω θα είναι καλύτερα τα πράγματα», είπε ο διαγωνιζόμενος.

«Νιώθω πολύ πιο χαλαρός, δεν έχω καθόλου άγχος και μόνο που ήρθα σήμερα μου ήταν απίστευτα σημαντικό κι είναι τεράστιο δώρο για εμένα. Δε με πείραξε καθόλου!», συμπλήρωσε μιλώντας στην κάμερα.

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου