Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US

O Γιάννης Ξανθόπουλος ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα και η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε λόγω του πένθους της για την μητέρα της - Στέλιος Δρουμαλιάς -Δώρα Παντέλη: Η αλήθεια για το μέλλον τους στο #J2US

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το #J2US επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, όμως σε αυτό δεν είδαμε τον Γιάννη Ξανθόπουλο και τη Δώρα Παντέλη, καθώς ο πρώτος ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης. Ακόμα, είχαμε και την οικειοθελή αποχώρηση της Άντζελα Δημητρίου, που ήταν coach του Στέλιου Δρουμαλιά.

Ο Νίκος Κοκλώνης προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσω της οποίας ξεκαθάρισε τι θα γίνει με τη συμμετοχή του Στέλιου Δρουμαλιά και της Δώρας Παντέλη στο μουσικό show του Alpha.

Οι δυο διαγωνιζόμενοι θα συνεχίσουν κανονικά στο παιχνίδι, ωστόσο ο παρουσιαστής και παραγωγός δεν αποκάλυψε ποιοι θα είναι οι παρτενέρ τους.

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη

«Σας ευχαριστούμε όλους για ένα ακόμη υπέροχο Σάββατο γεμάτο διασκέδαση και υπέροχες στιγμές! Είστε η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε επεισόδιο και σας εκτιμούμε ιδιαίτερα για την αφοσίωσή σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα ζευγάρια που συμμετείχαν και μας χάρισαν αξέχαστες στιγμές! Ακόμα ένα ευχαριστώ στον Βαγγέλη Κονιτόπουλο και την Στέλλα Κονιτοπούλου, που μας διασκέδασαν με τον μοναδικό τους τρόπο. Φυσικά και στην αγαπημένη μας Μπέσσυ Αργυράκη, που όχι μόνο μας ξεσήκωσε, αλλά και μας γέμισε με την θετική της ενέργεια .

Θέλω επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς την Άντζελα Δημητρίου, που αν και αποχώρησε εχθές για προσωπικούς λόγους, θα παραμείνει πάντα στις καρδιές μας. Η συντροφιά της θα μας λείψει!

Σε αλλά νέα , σας ανακοινώνω με χαρά ότι οι Δώρα Παντέλη και Στέλιος Δρουμαλιάς θα επιστρέψουν στο show μας! Ανυπομονούμε για την επιστροφή τους και για νέες συναρπαστικές εκπλήξεις που ετοιμάζουν για εσάς. Καλή Σαρακοστή και υπέροχο τριήμερο σε όλους! Αυτές οι μέρες ας είναι γεμάτες από χαρά , αγάπη και όμορφες στιγμές!», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης.

Δειτε Επισης

Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της #Eurovision
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών - Νέο βίντεο
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο #SurvivorGR
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»