#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

#SurvivorGR: Η Σταυρούλα πέρασε για άλλη μια φορά στο προσφιλές της... «άθλημα »… «Έθαψε» την απούσα Μαρία Αντώνα - Η τελευταία πρόταση της Μαριλένας πριν φύγει ήταν να «κράξει» τον Τζέιμς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Κάποιοι από τους Survivors που είχαν τραυματιστεί επιστρέφουν στους στίβους μάχης, στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας που ξεκινάει απόψε. Η δυναμική των δύο ομάδων αλλάζει…

Κάθε εβδομάδα οι στίβοι μάχης είναι ακόμα πιο απαιτητικοί. Μπλε και Κόκκινοι σε συγκλονιστικά ματσαρίσματα και μάχες που κόβουν την ανάσα!

Ποιος θα πάρει το τοτέμ της ασυλίας και ποιο όνομα θα έχει η πρώτη υποψηφιότητα; Με ποιο κριτήριο θα ψηφίσουν οι ηττημένοι;

Τα καλύτερα λέει για τη Μαριλίνα ο Σταμάτης – Το διαφορετικό πρόσωπο της Ευγενίας στις μονομαχίες

Το νέο επεισόδιο του Survivor 2024 ήρθε στις οθόνες μας το βράδυ της Κυριακής 17/3 και ο Τζέιμς Καφετζής φάνηκε ξαφνιασμένος ακούγοντας τις αιχμές που άφησε για εκείνον η Μαριλίνα λίγο πριν αποχωρήσει.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας σχολίασε όσα έγιναν και έσταξαν φαρμάκι για την πρώην συμπάικτριά τους.

Όλοι τους απόρησαν που τα τελευταία λόγια της Μαριλίνας ήταν να «θάψει» τον Τζέιμς με το Twitter όμως να μην απορεί καθόλου για τη δυσαρέσκειά της.

Οι τηλεθεατές θυμίθηκα το «ποιηματάκι» που σκάρωσε για να την κοροϊδέψει για τις ήττες της και γενικά την όλη στάση του απέναντί της από τα οποία δικαιολογείται απόλυτα η ενόχληση της πρώην survivor.

Αιχμές για δυο πρόσωπα που έχουν ήδη αποχωρήσει από το Survivor, με πιο πρόσφατο αυτό της Μαριλίνας που ήταν και η τελευταία αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο, άφησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή το βράδυ της Κυριακής στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε. Το άλλο πρόσωπο ήταν η Μαρία Αντωνά.

Ειδικότερα, λίγο πριν βρεθεί και πάλι στον στίβο μάχης για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της νέας εβδομάδας, η παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor κλήθηκε να σχολιάσει στην κάμερα την πρόσφατη αποχώρηση στης συμπαίκτρια της καθώς και το «καρφί» που έριξε φεύγοντας στον Τζέιμς Καφετζή.

«Δεν μπορώ να καταλάβω, κάθε φορά που φεύγει κάποιος υποψήφιος προς αποχώρηση, γιατί να χρειαστεί να πει κάποια κακία ή να χρειαστεί να πει κάτι για κάποιον άλλο παίκτη. Το είχε κάνει και η Μαρία (σ.σ. Αντωνά) και δεν μου άρεσε καθόλου» εξήγησε, αρχικά, η Σταυρούλα Χρυσαειδή στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Το έχουν κάνει κι άλλοι παίκτες γενικά. Για μένα όμως το σωστό θεωρώ πως είναι, όταν φεύγει κάποιος παίκτης, να κάνει μια αναδρομή λίγο στα καλά πράγματα που έχει ζήσει στο παιχνίδι. Όχι στα άσχημα. Δεν μου άρεσε η αναφορά της Μαριλίνας στον Τζέιμς γιατί ο Τζέιμς δεν είπε ποτέ «α, την έχω δει στο όνειρο μου και θέλω να φύγει σώνει και ντε». Την ψήφισε όμως γιατί αντικειμενικά ήταν η λιγότερο καλή αγωνιστικά από τις άλλες παίκτριες».

«Δεν ήταν δηλαδή ότι είχε κάποια εμμονή ο Τζέιμς με την Μαριλίνα για να πεις ότι ήθελε, σώνει και ντε, να φύγει. Οπότε θεωρώ ότι αυτό το σχόλιο ήταν λίγο άστοχο» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Σταυρούλα Χρυσαειδή μιλώντας στην κάμερα του Survivor το βράδυ της Κυριακής.

Η κουβέντα πηγαίνει στο όταν ψηφίστηκε η Αναστασία, με την Ασημίνα να τα «ακούει»

Χαρούμενος ο Φάνης που επιστρέφει στους αγώνες – Υγιής και η Κατερίνα – Τι λέει ο κόουτς Αλέξης

Στον στίβο μάχης του Survivor έδωσαν ραντεβού, για ένα ακόμα βράδυ, οι Μπλε και οι Κόκκινοι προκειμένου να διεκδικήσουν με όλες τις δυνάμεις τους την πρώτη ασυλία της νέας εβδομάδας.

Ο Γιώργος Λιανός έκανε μία σημαντική ανακοίνωση λίγο πριν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας και αιφνιδίασε τους παίκτες για άλλη μια φορά.

Ο παρουσιαστής είπε πως πλέον η Κατερίνα Δαλάκα και ο Φάνης Μπολέτσης είναι καλά και επιστρέφουν στους αγώνες, ενώ σύντομα στην ενεργό δράση θα δούμε και τον Σάββα Γκέντσογλου. Αυτό ωστόσο σημαίνει πως η δυναμική των δύο ομάδων αλλάζει ξανά και για αυτό κάποιοι παίκτες πρέπει να αλλάξουν ομάδα ξανά.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Φάνης Μπολέτσης από την Κόκκινη ομάδα μετακομίζει στην Μπλε και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους από τους Μπλε επιστρέφει και πάλι στους Κόκκινους.

Όσον αφορά το γυναίκειο κομμάτι, η Δώρα Νικολή πέρασε στους Κόκκινους και η Αναστασία Τζέρου πήγε από την Κόκκινη ομάδα στην Μπλε.

Σε αυτό το επεισόδιο μάλιστα, που είδαμε το βράδυ της Κυριακής, μια αναμέτρηση έμελλε να κοψοχολιάσει τις δυο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο λόγος για την Ιωάννα με την Ευγενία, οι οποίες και έδωσαν τα πάντα για να φέρουν τον πόντο στη δική τους ομάδα. Η υπερπροσπάθεια όμως από την νεαρή παίκτρια της κόκκινης ομάδας είχε σαν αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ άτσαλα στο κεφάλι σε ένα από τα εμπόδια του απαιτητικού στίβου μάχης.

Έτσι, μόλις η Ιωάννα βρήκε με δύναμη στο πάνω μέρος του εμποδίου, έπεσε με μιας κάτω και οι παίκτες των δύο ομάδων έτρεξαν απευθείας κοντά της για να την βοηθήσουν. «Έχουμε τραυματισμό της Ιωάννας, ένα χτύπημα εκεί στο κεφάλι» φώναξε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός σφυρίζοντας την διακοπή του αγωνίσματος ασυλίας στο Survivor.

Τότε η νεαρή παίκτρια της κόκκινης ομάδας βγήκε για λίγο από τον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειες. «Ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα με την Ιωάννα. Είμαστε και πάλι έτοιμη να συνεχίσουμε από το σημείο που διακόψαμε τον αγώνα» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Λιανός για να σφυρίξει εκ νέου τη συνέχεια της αναμέτρησης.

Για την ιστορία του Survivor, δε, αντίστοιχο χτύπημα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του ίδιου αγωνίσματος είχαν και η Χρύσα και ο Φάνης το βράδυ της Κυριακής.

Μαχητές και Διάσημοι μπήκαν στον στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας η οποία ξεκίνησε αρνητικά για τους μπλε οι οποίοι δεν κατάφεραν να έρθουν πρώτοι στο αγώνισμα.

Οι Μαχητές κέρδισαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας με σκορ 12-4 και ως εκ τούτου οι Διάσημοι κλήθηκαν να υποδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στο συμβούλιο του νησιού οι μεταγραφές που έγιναν έφεραν αλλαγή ψυχολογίας και νέες εντάσεις!

Η Σταυρούλα εξηγεί πως ο ερχομός κυρίως του Φάνη αλλά και της Αναστασίας, μεταμόρφωσε τους Μπλε

Η επαναπροσέγγιση Φάνη-Σταμάτη φέρνει σκληρά σχόλια από τους Κόκκινους – Η άποψη του Σταμάτη

Ασημίνα: «Όταν ο Φάνης ήταν σε εμάς προστάτευε τη Χρύσα στα ματσαρίσματα» - Τι της απαντούν

Νέο περιστατικό στη σειρά των κακών σχέσεων Δώρας–Γιάννη – Τι συνέβη και τη στεναχώρησε πολύ

Στο συμβούλιο του νησιού οι μεταγραφές που έγιναν έφεραν αλλαγή ψυχολογίας και νέες εντάσεις, ο Γιώργος Λιανός όμως, όπως κάθε φορά, ανακοίνωσε το όνομα που βγήκε από την κάλπη και αυτό ήταν του Νίκου Ρικουνάκη.

Trailer | 18/03/2024

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της