#J2US: «Βόμβα» από την Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να φύγω, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου»

Η αναφορά στον Γιάννη Ξανθόπουλο μετά το θανατηφόρο τροχαίο - Επανενώθηκαν Στέλλα και Βαγγέλης Κoνιτόπουλος: «Υπήρξαν μικροεγωισμοί» - Το πιο ερωτικό τραγούδι της βραδιάς «πρόδωσε» τον Γιώργο Αμούτζα & Τάνια Μπρεάζου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Γεμάτο ανατροπές ήταν το πέμπτο live του J2US, με τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει μια άκρως εντυπωσιακή έναρξη στο ρυθμό του καρναβαλιού.

Ο Νίκος Κοκλώνης παρουσίασε το 5ο live σε αποκριάτικο mood τραγουδώντας «Samba Κοκλονέιρο» και αφού καλωσόρισε κριτές και κοινό έκανε και μια αποκάλυψη.

Καλώντας τους τηλεθεατές να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Just αποκάλυψε πως το επόμενο Σάββατο 23/3 δεν θα πραγματοποιηθεί το 6ο live λόγω του τριημέρου της 25ης Μαρτίου.

Ακομπλεξάριστη και με περίσσιο χιούμορ εμφανίστηκε στο J2US η Βίκυ Σταυροπούλου, λίγο… διαφορετικά από ότι την περιμέναμε!

Η ηθοποιός, η οποία βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Just, αλλά είναι και το γυναικάκι του Νίκου Κοκλώνη, φαίνεται ότι καθυστέρησε να πάει στην προετοιμασία της, δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την εμφάνισή της και βγήκε με τα μπικουτί στο κεφάλι!

Φυσικά ο παρουσιαστής δεν την άφησε χωρίς να την πειράξει, αλλά εκείνη δεν πτοήθηκε, κάθισε στη θέση της και μπήκε κατευθείαν στον ρόλο της!

'Οπως ήταν αναμενόμενο Δώρα Παντέλη και Γιάννης Ξανθόπουλος δεν εμφανίστηκαν μετά το θανατηφόρο τροχαίο που ενεπλάκη ο τραγουδιστής

Στο ξεκίνημα του νέου live για το J2US, ο Νίκος Κοκλώνης ενημέρωσε τόσο την κριτική επιτροπή όσο και τους τηλεθεατές του μουσικού σόου του Alpha πως δεν θα εμφανιστεί ο Γιάννης Ξανθόπουλος στη σκηνή.

«Τώρα ανοίγουν οι τηλεφωνικές γραμμές και απόψε θέλω να σας πω ότι διαγωνίζονται 15 ζευγάρια, καθώς η Δώρα Παντέλη και ο Γιάννης Ξανθόπουλος δεν θα είναι σήμερα μαζί μας», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Η Στέλλα Κονιτοπούλου και ο αδελφός της, Νίκος συναντήθηκαν μετά από πολλά χρόνια στη σκηνή του J2US για να προσφέρουν ένα νησιώτικο γλέντι το βράδυ του Σαββάτου στο τηλεοπτικό κοινό του Alpha. Μετά την εμφάνιση τους, μάλιστα, οι δυο τραγουδιστές εξήγησαν τους λόγους της διακοπής της κοινής τους διαδρομής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Κονιτόπουλος δήλωσε αρχικά στο J2US πως «από μια στιγμή και ύστερα τα κορίτσια, οι ανιψιές μου, γιατί δεν είναι μόνο η Στέλλα αλλά είναι και η Ελένη και η Νάσια και η Στελίνα, όπως και ο Βασίλης ο αδελφός της, όλοι έκαναν επιτυχίες και αναγνωρίστηκαν στον κόσμο, σε όλη την Ελλάδα και σε όλους τους Έλληνες. Ήταν πολύ δύσκολο μια ορχήστρα, μια μπάντα, να πηγαίνει σε όλη την Ελλάδα γι’ αυτό σπαστήκαμε σε 4 – 5 μπάντες και έτσι καταφέραμε να μας ακούσουν όλοι η Έλληνες σε όλη την χώρα».

«Να πω όμως, επειδή ήμασταν μαζί πιο πριν, ο κόσμος νόμιζε ότι είμαστε τσακωμένοι. Ο κόσμος το είχε βγάλει αυτό από μόνος του σαν τις κακές γλώσσες γιατί μας ήθελαν μαζί. Όπου πήγαινα δηλαδή, σε όποια δουλειά, μου έλεγαν: Eίστε τσακωμένη με τον θείο σας; Τσακωμένη με την ξαδέλφη σας;».

«Υπήρξαν και κάποιοι μικροεγωισμοί, από την δική μου πλευρά τουλάχιστον και οφείλω να το παραδεχτώ. Είμαι όμως πολύ συγκινημένη σήμερα» υπογράμμισε, με τη σειρά της, η Στέλλα Κονιτοπούλου στο νέο live του J2US το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha.

Και η μοναδική Μπέσσυ Αργυράκη στη σκηνή του Just

Τα ζευγάρια για άλλη μια φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να μπορέσουν να παραμείνουν στο παιχνίδι αλλά και να το απολαύσουν ταυτόχρονα.

Στέλιος Δρουμαλιάς – Άντζελα Δημητρίου «Τι σε πιάνει»

«Είδηση» της τελευταίας στιγμής είναι η αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου, από το J2US!

Ο Νίκος Κοκλώνης, λίγο μετά την έναρξη του μεγαλύτερου πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, αποκάλυψε ότι έχει προκύψει ένα θέμα με τη «λαίδη» και περίμενε να δει τι θα συμβεί κι αν εκείνη θα εμφανιστεί στη σκηνή για να τραγουδήσει με το ζευγάρι της, Στέλιο Δρουμαλιά, το «Τι σε πιάνει».

Όπως είπε ο παρουσιαστής, συνέβη κάτι απρόοπτο με την Άντζελα Δημητρίου, το οποίο αντιμετώπιζε η παραγωγή, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει αν πρόκειται για κάτι σημαντικό ή όχι.

Το ζευγάρι τελικά ανέβηκε στη σκηνή του J2US, τραγούδησε, όμως στο τέλος η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι αποχωρεί.

«Ήταν πολύ καλό. Στέλιο πηγαίνεις τα βράδια στα μαγαζιά και ακούς;», τον ρώτησε ο Σταμάτης Φασουλής κι εκείνος απάντησε ότι έχει ξεκινήσει έξτρα φωνητική. «Είσαι στα καλύτερά σου!».

«Κι εμένα μου άρεσες Στέλιο πολύ, δεν ήταν εύκολο τραγούδι. Ήσουν πολύ σταθερός και είναι σίγουρο ότι κάτι κάνεις. Φαίνεται η φωνητική, υπάρχει μια εξέλιξη», τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

«Είναι μια νύχτα που διαφωνώ αυτή. Στέλιο ενώ έκανες κάποια γυρίσματα, υπήρχαν καταλήξεις κακές. Θεωρω ότι έχει μια πολύ καλή βάση που μπορεί με δουλειά, αν επιμείνεις, να βελτιωθείς. Δεν νιώθω ότι ήταν από τις καλύτερες φορές. Εκεί που ήταν κάτι καλό, μετά οι καταλήξεις ήταν παρακουνημένες. Σε έχω ακούσει και καλύτερα», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Άκουσα μια πρόβα και λέω ωχ, βγήκες εδώ και με εντυπωσίασες θετικά. Επειδή φαίνεται ότι το δούλεψες, σου έβαλα ένα βαθμό παραπάνω», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η ανακοίνωση της Άντζελας Δημητρίου

«Σας αγαπάω όλους, σας ευχαριστώ, πέρασα υπέροχα, αλλά δυστυχώς πρέπει να φύγω. Όλοι ξέρετε ότι έχω κάποιο θέμα σοβαρό, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου. Σας ευχαριστώ για όλα αυτά που μου προσφέρετε. Πρέπει να ηρεμήσω να ξεκουραστώ. Εδώ είμαστε, θα ξανάρθω. Μη στεναχωριέστε», είπε η Άντζελα Δημητρίου.

«Να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, σας αγαπώ πάρα πολύ! Σας εύχομαι καλή Σαρακοστή. Ο Νίκος έχει μάθει μέσα από την καρδιά του να χαρίζει αγάπη, γέλιο και τραγούδι», συνέχισε συγκινημένη η τραγουδίστρια και ευχαρίστησε και την κριτική επιτροπή.

Η κάμερα της εκπομπής #ILoveΣουκου, συνάντησε την Άντζελα Δημητρίου στα backstage του show και εκείνη, φανερά στεναχωρημένη δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ ωραίο πάρτι. Πέρασα τέλεια, όπως περνάω κάθε φορά που έρχομαι στο J2US, αλλά δυστυχώς το τίμημα πληρώνεται. Από τι στιγμή που έχω πρόβλημα, πρέπει να το πληρώσω. Δε γίνεται διαφορετικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο, αγαπάω όλο τον κόσμο. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξή τους και την κατανόησή τους.

Θέλω να πω ότι δε γινόταν διαφορετικά, έπρεπε να σταματήσω. Σας αγαπώ πολύ, αλλά θέλω να με καταλάβετε, να κατανοήσετε αυτά που λέω. Εκτιμώ και αγαπώ πάρα πολύ τον Στέλιο, περάσαμε τέλεια αλλά δυστυχώς δε μπορώ να μείνω άλλο… Να είμαστε καλά και να βρω κι εγώ το κουράγιο να επιστρέψω κοντά σας» είπε η Άντζελα Δημητρίου.

Tα Live act:

Γιώργος Αμούτζας – Τάνια: «Έρωτά μου ανεπανάληπτε»

Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια φαίνεται ότι έχουν έρθει πιο κοντά σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν μέσα στην εβδομάδα και οι δυο τους, χωρίς να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν, τραγούδησαν το «Έρωτά μου ανεπανάληπτε», μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό και τους κριτές.

Στο εκπληκτικό σκηνικό που στήθηκε στη σκηνή με το Motel J2us, οι δυο τους συγκίνησαν, όμως η κριτική επιτροπή δεν έμεινε ευχαριστημένη.

«Είναι ένα τραγούδι δύσκολο για ντουέτο. Δεν ήταν καλή στιγμή Γιώργο, έφευγες, ήσουν εκτεθειμένος, αλλά είναι πολύ λογικό, γιατί είναι δύσκολο τραγούδι. Είμαι σίγουρη ότι προσπάθησε αλλά δεν του βγήκε, αλλά δεν σε αδικό κιόλας», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Είχε αστάθεια η φωνή, δεν ήταν καλή στιγμή. Είναι πολύ ιδιαίτερο τραγούδι», τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

«Δεν ήταν καλή εμφάνιση και είσαι ο τελευταίος που φταίει. Ήσουν πάρα πολύ χαμηλά και παρά τις σέξι χαμηλές, αυτές παραήταν χαμηλές και σε πρόδωσαν. Η έναρξη δεν ήταν καλή και είχες και τη μεγάλη ατυχία η Τάνια να σκίζει. Ήταν μεγάλη αντίθεση, δεν φταις», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, από την πλευρά της έκρινε: «Γιώργο σήμερα είπες ένα δύσκολο τραγούδι κι αυτό μας έφερε κι εμάς σε δύσκολη θέση».

Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Ίαν Στρατής «Έσπασε η νύχτα δύο κομμάτια»

Το «Έσπασε η νύχτα» του Αντώνη Ρέμου, κλήθηκαν να ερμηνεύσουν τα δύο «αστέρια» του J2US, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Ίαν Στρατής.

Το ζευγάρι, είναι ένα από τα φαβορί του μουσικού διαγωνισμού και αυτή τη φορά «περπάτησαν» σε λαϊκά μονοπάτια!

«Με εντυπωσίασαν οι πρωτοδεύτερες. Ίαν εκεί που έφτασες έμεινα αινεος. Πηνελόπη μου είναι πολύ δύσκολο μια γυναίκα να τραγουδά ένα αντρικό τραγούδι. Παρόλα αυτά δεν φάνηκε η δυσκολία. Πήγατε πάρα πολύ καλά», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Πραγματικά είναι εντυπωσιακό αυτό που έκανε ο Ίαν. Πώς έφτασες εκεί πάνω; Πηνελόπη η ευελίξία του, η ευκολία από τα ποπ στα ροκ, με εντυπωσιάζει πάρα πολύ. Ερμηνεύεις, τραγουδάς μέσα από την ψυχή σου. Μετράω πάνω από όλα την ψυχή κι εδώ μιλάμε για πολύ ψυχή», τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

«Τι ωραίο ζευγάρι είστε εσείς, ευχαριστιέμαι να σας βλέπω. Ίαν ήξερα ότι είσαι καλό, εδώ μένω άναυδη. Πηνελόπη, σαν χαμελέοντας είσαι. Αλλάζεις!», τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή από την πλευρά της, έκρινε: «Είστε ένα ζευγάρι που δεν νομίζω ότι ποτέ θα βάλω κάτι λιγότερο από το άριστα. Θα διαφωνήσω με όλους, φωνητικά είστε άψογη, αλλά νιώθω ότι παραφορτώσατε το τραγούδι, με αποτέλεσμα να μην αποδοθεί η αφήγηση που έπρεπε να κάνεις στο τραγούδι. Δεν χρειάζεται να κάνεις παραπανήσια πράγματα, ήθελα να σε δω να γλιστράς στους στίχους και σε κάθε λέξη που έχει γράψει. Το ξέρω που φτάνει ο Ίαν, περιμένω εσένα να βυθίζεσαι μέσα σε αυτό. Δεν το αφηγήθηκες ρε Πηνελόπη».

Γαλάτεια Βασιλειάδη – Γιώργος Παπαδόπουλος: «Que te la pongo»

Το ζευγάρι έχει εντυπωσιάσει από τις πρώτες του εμφανίσεις με την ερμηνεία αλλά και την σκηνική παρουσία.

Αυτή τη φορά, ερμήνευσαν ένα πιο κεφάτο τραγούδι δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για να αποκτήσουν την υψηλότερη βαθμολογία.

«Γαλάτεια μου άρεσες πάρα πολύ. Μπήκες, το ευχαριστήθηκες, μας μετέφερες εκεί που έπρεπε. Όλο το αίσθημα ήταν πολύ σωστό!», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Ήσασταν πολύ διασκεδαστικοί παιδιά μου. Μου άρεσες που χόρεψες, το ευχαριστιόσουν και φαινόταν», συνέχισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: «Από όλα τα ζευγάρια εσύ είσαι η μόνη που το απολαμβάνεις. Είσαι εκρηκτική απόψε! Μου άρεσε πάρα πολύ η κίνησή σου, τα κόλπα σου, τα γέλια. Είσαι πολύ καλή! Και έχεις και τον τραγουδισταρά από δίπλα».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 23 βαθμούς.

Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου – Φειδίας: «Secret Combination»

Οι δυο τους, έχουν δώσει εξαιρετικά acts στον κόσμο και την κριτική επιτροπή, η οποία πάντα τους αποθεωνεί για τις εμφανίσεις τους!

Αυτή τη φορά, το ντουέτο δοκιμάστηκε σε ένα κομμάτι διαφορετικό και τα κατάφερε μια χαρα!

«Ήταν πάρα πολύ ωραίο, συνεπέστατοι κάθε φορά! Ήταν όλο εξαιρετικό», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Ο δικός σας μυστικός συνδυασμός φανερώνεται και δεν χρειάζεται να προσπαθήσει για να βρει δρόμο στο κέντρο της καρδιάς μας», τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Είστε αστραφτεροί! Ήταν όλα πάρα πολύ ωραία», δήλωσε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Είναι δύσκολο, αλλά το κάνετε τόσο εύκολο», είπε η Καίτη Γαρμπή.

Γιάννης Σεβδικαλής – Σοφία Κουρτίδου: «Δεν θέλω να ξέρεις»

Το ζευγάρι επί σκηνής αλλά και στην ζωή φροντίζει σε κάθε του ερμηνεία να ανατριχιάζει και να μεταφέρει το συναίσθημα του εκάστοτε τραγουδιού.

Τα σχόλια που λαμβάνουν από την κριτική επιτροπή αλλά και από τους τηλεθεατές είναι διθυραμβικά και τους θέλουν οπωσδήποτε στον τελικό.

«Σοφία, χαίρομαι γιατί εδώ σε ανακαλύπτω πραγματικά. Τι να πω, το αίσθημα όλο αυτό, τα λόγια που έλεγες. Απλώς και μόνο με το βλέμμα σου, το είπες τόσο μοναδικά. Τόσο υπέροχα! Πιο πολύ αυτά που φλυαρούσαν τα μάτια σου ήταν συγκλονιστικό. Αυτό ήταν τραγούδι τελικού για μένα! Εύχομαι να είναι αυτό το ένα τραγούδι που θα επιλέξετε. Γιάννη, ήσουν εξαιρετικός. Η Σοφία σε καθοδήγησε πολύ καλά. Εννοούσες κάθε λέξη. Εδώ δεν υπήρχαν λάθη! Η χημεία που έχετε μεταξύ σας είναι μοναδική. Αυτό είναι το καλύτερο act που έχω δει μέχρι σήμερα», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Είμαστε συγκινημένοι όλοι. Δεν πιστεύουμε αυτό που ακούσαμε! Ο Γιάννης όπως το τραγούδησες, ο στόμφος και το πόσο φαίνεται τι δύναμη παίρνεις από αυτή τη γυναίκα, με συγκινεί. Μπράβο Γιάννη και Σοφία. Ήσασταν συγκλονιστικοί σήμερα», συνέχισε η Καίτη Γαρμπή.

Η Βίκυ Σταυροπούλου πρόσθεσε: «Τι ωραίοι που είστε ρε παιδιά! Ο τρόπος που έλεγες αυτά που έλεγες, αυτά που εννοούσες, η ερμηνεία σας ήταν καταπληκτική».

«Γιάννη, είσαι πέρα από κάθε προσδοκία! Η έκφρασή σου, πώς διάλεξες τις λέξεις που θα λυγίσεις, ποιες θα βγάλεις για λυγμό. Ήταν τόσο συγκινητικό σαν να μην ήταν οι νότες αλλά σαν να είχες την ανάγκη να ανέβεις τη νότα. Σε πίεζε ένα αίσθημα για να πας προς τα πάνω κι αυτό γίνεται σπάνια στους τραγουδιστές. Ήταν σαν η έκφραση να οδηγεί την νότα. Με εξέπληξες!».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 24 βαθμούς.

Χρήστος Κούτρας – Στέλλα Κονιτοπούλου: «Μια δεκάρα»

Ο δημοσιογράφος προσπάθησε να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, για να αποδείξει στην κριτική επιτροπή ότι δεν είναι παράφωνος, όπως τον χαρακτήρισαν και δεν συμφώνησε καθόλου.

Ο Νίκος Κοκλώνης το βρήκε «ρεσιτάλ ερμηνείας», πάντως!

«Έβλεπα τον Χρήστο ότι είχε και το νου του σε εμάς. Βγήκες μαγκωμένος, άκουσα ότι ένιωσες αδικημένος. Αυτό το τραγούδι είχε σκαμπανεβάσματα, δεν ξέρω αν βρήκατε τον σωστό τόνο. Αυτό που άκουσα είχε στοναρίσματα. Δεν βόλεψε κανέναν σας. Ο Χρήστος κάνει φιλότιμες προσπάθειες, είχες και καλά σημεία και που ξέφυγες», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Εμένα μου άρεσες. Είναι ένα τραγούδι που σίγουρα δεν είναι στα ακούσματά σου. Παρόλα αυτά το προσπάθησες έντιμα και ήσουν καλός. Δεν ήταν εύκολο και σου το δίνω», τόνισε η Δέσποινα Βανδή.

«Μου άρεσες πολύ, ακριβώς για τους λόγους που είπε η Δέσποινα. Φιλότιμη προσπάθεια, δεν άκουσα φάλτσα, αντιθέτως σε θαυμάζω για τον τρόπο που κρατήθηκες», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Πολύ καλύτερη εμφάνιση, παρόλο που υπήρχαν χοντρές αστοχίες. Ένα τραγούδι που ξεκινά από κιτς και γίνεται καλτ είναι δύσκολη δουλειά. Σε πολλά σημεία σε δυσκόλεψε, αλλά ήταν μεγάλη η διαφορά από την άλλη φορά», εξήγησε ο Σταμάτης Φασουλής.

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος – Daphne Lawrence: «Ανήκω σε μένα»

Ένα κλαμπ στήθηκε στη σκηνή του Just και το ζευγάρι, μπροστά από την μπάρα, ερμήνευσε το κομμάτι της Νατάσας Θεοδωρίδου.

«Μας εντυπωσιάζει ο Κωνσταντίνος. Κωνσταντίνε παίζεις, τραγουδάς, εκφράζεσαι, είσαι χαρούμενος, είσαι πάρα πολύ καλός. Κάθε φορά και καλύτερος», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Παραπάνω χαρά από αυτή που θα έπρεπε. Λίγο μπερδεύτηκα στην αρχή Κωνσταντίνε, μετά έκανες αυτό που έπρεπε», τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Από διάθεση εξαιρετική. Παρόλα αυτά, νομίζω ότι σε κάποια σημεία ήσουν χαμηλός Κωνσταντίνε», έκρινε η Δέσποινα Βανδή και ο ηθοποιός συμφώνησε.

«Είστε πολύ καλοί. Μπορεί να είχες αστάθειες, αλλά μου άρεσαν τόσο πολύ τα λαϊκά γυρίσματα για τα οποία δεν σε είχα ικανό, που επισκίασαν κάθε άλλο παράπτωμα», είπε ο Σταμάτης Φασουλής!

Γιάννης Καπετάνιος- Μαρία Καρλάκη «Boom Boom»

Το ζευγάρι έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την σκηνική τους κυρίως παρουσία αφού χαρίζουν κάθε φορά άφθονο γέλιο.

Οι τηλεθεατές τους έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία ιδίως στον Γιάννη Καπετάνιο που εκφράζεται και θεατρικά επί σκηνής.

«Μου αρέσεις, μου είσαι πολύ συμπαθής. Επειδή εδώ είναι κάτι άλλο που συμβαίνει είμαι πολύ μπερδεμένη. Τι να βαθμολογήσω; Την πλάκα; Ήταν μια συμπαθητική προσπάθεια», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Μπράβο που έμαθες τους στίχους. Ένα boom boom είχες κι αυτό φάλτσο; Πώς τα κατάφερες; Είναι το χαριτωμένο κομμάτι. Πρέπει να υπάρχει μια δίκαιη αντιμετώπιση γιατί οι άλλοι σκοτώνονται να μάθουν τα τραγούδια. Τελειώνουν οι προθεσμίες, όμως, ε; Έβαλα κάτι σαν καραμέλα», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Καίτη Γαρμπή ανέφερε: «Δεν έχει τόνο. Επτά λέξεις κι αυτές φάλτσες; Ο Γιάννης είναι εδώ γιατί περνάει καλά. Κάνεις το καλύτερό σου. Έχεις κι άλλο; Πότε θα μας το δείξεις;».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 14 βαθμούς.

Στάθης Σχίζας – Μαλού: «Μάτια βουρκωμένα»

Το ζευγάρι σε κάθε εμφάνισή τους δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και έχουν δείξει ότι με τη δουλειά υπάρχει πρόοδος.

Αυτή τη φορά κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές;

«Ήταν ωραία εμφάνιση. Νομίζω ότι ήσουν καλύτερος από ποτέ παρόλο που στο ρυθμό τα χάσαμε λίγο. Παραξενεύτηκα που έκανες εσύ τη δεύτερη», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Μπράβο Στάθη, μπράβο Μαλού. Φαίνεται ότι προσπαθείς. Δεν φανταζόμουν ότι σε τόσο λίγα επεισόδια θα είχες αυτή την βελτίωση. Σου πήγαινε και το τραγούδι. Λίγο αισθανόμουν κάποιες στιγμές σαν να μετρούσες το ρυθμό. Δεν είχε αφεθεί το σώμα σου. Ένιωθα σαν να έκανες διατάσεις. Θα σε συγχαρώ!», συνέχισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή είπε: «Αυτή ήταν η καλύτερή σου φορά. Το δουλεύεις και το εκτιμώ αυτό».

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: «Σε κάθε live εξελίσσεσαι. Πολύ μου άρεσες».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 24 βαθμούς.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Χριστίνα Μηλιού: «Tranquilla»

Οι δυο τους είχαν λάβει ιδιαίτερα θετικά σχόλια στην προηγούμενή τους εμφάνιση και θέλησαν με το αποψινό να ανεβάσουν πιο ψηλά τον πήχη.

Τα κατάφεραν;

«Ναυσικά νομίζω βρήκες το στοιχείο σου. Ήσουν καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Το κορμί σου συντονίστηκε με τη φωνή σου! Αξίζεις το βαθμό που σου έβαλα», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Τόσο όμορφες, τόσο σέξι, τόσο θηλυκές! Χίλια μπράβο. Σας ταιριάζει τόσο πολύ αυτό το τραγούδι. Είμαι πολύ εντυπωσιασμένη από τη Ναυσικά. Ξεκίνησε λίγο φοβιστικά. Όταν κάτι ξεκινάει καλά, μαγκωνόμαστε. Οπότε λίγο φοβήθηκα στην αρχή αλλά μετά ήσουν πολύ καλή», συνέχισε η Καίτη Γαρμπή.

Η Δέσποινα Βανδή πρόσθεσε: «Εκτιμώ ότι δουλεύεις Ναυσικά. Κάποια ατονάλε θα τα παρακάμψουμε. Πραγματικά δουλεύεις κάθε φορά μαζί με τη Χριστίνα. Αυτό το τραγούδι ήταν πιο κοντά σου σε ό,τι έχουμε δει από εσένα. Το υποστήριξες γενναία».

Η Βίκυ Σταυροπούλου κατέληξε: «Ήσασταν πολύ καλές. Μου βγάλατε πιο sexyness από ότι την προηγούμενη φορά που το χρειαζόταν. Τώρα τις κάνατε τις ερωτοτροπίες, ενώ την προηγούμενη τις περιγράψατε».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 24 βαθμούς.

Άννα Μπεζάν – Κωνσταντίνος Μαργαρίτης: «Άκρως Τολμηρό»

Το μοντέλο εμφανίστηκε στη σκηνή ξαπλωμένη σε ένα αυτοσχέδιο κρεβάτι από μαξιλαρια, περιτριγυρισμένη από χορεύτριες και χορευτές, ενώ ο τραγουδιστής την κοιτούσε όρθιος, με την εμφάνισή τους να εντυπωσιάζει!

«Τώρα ήρθατε στο σόου», τους είπε ενθουσιασμένος ο Νίκος Κοκλώνης!

Ο Σταμάτης Φασουλής είπε: «Ήταν η καλύτερη σου φορά! Δεν λαμβάνω υπόψιν την έναρξη, ήταν ασταθής, αλλά μετά ήσουν εξαιρετική».

«Ήσουν τόσο καλή σήμερα, δεν το περίμενα! Χάρηκα πολύ!», τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

Η Βίκυ Σταυροπούλου δήλωσε: «Πόσο χαίρομαι που βλέπω ότι περνάει ο καιρός και σας κάνει καλό. Είναι μεγάλη η διαφορά. Κωνσταντίνε είσαι όνειρο, εξαιρετικός».

Η Δέσποινα Βανδή είπε: «Άννα ήσουν πάρα πολύ καλή. Στην αρχή δεν καταλάβαινα, ήταν αμήχανο το μπάσιμο, αλλά μετά σαν να το τραγουδούσες από πάντα».

Θανάσης Πάτρας – Φαίη Ρουμπίνη: «Ο ύμνος των μαύρων σκυλιών»

Το ζευγάρι έχει κάνει αρκετή πρόοδο από την πρώτη τους εμφάνιση με τα σχόλια να είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά από τους κριτές.

«Ανοίξατε το σόου και εγώ το Τριώδιο. Σε γενικές γραμμές ήσασταν πολύ καλοί. Ήθελα μεγαλύτερη εξωστρέφεια. Θανάση, θέλω πιο χαλαρό το κορμί σου. Μόνο αυτό μου έλειψε κατά τ άλλα μια χαρά ήταν», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή είπε: «Θανάση στο είπα και την προηγούμενη φορά. Απόλαυσέ το! Μπήκες δειλά, υπήρχαν σημεία που ήταν όχι άριστα, αρκετά κουνημένα. Νομίζω ότι μπορείς και καλύτερα πάντως!».

«Πέρα από το μπάσιμο που ήταν λίγο ασταθές, ο ρυθμός δεν είναι τόσο δύσκολος όσο τον φοβάσαι. Δεν χρειάζεται να ξεβιδωθείς! Αυτό που με εμπόδισε να σου βάλω τον μεγαλύτερο βαθμό, όταν έπρεπε να μπεις σε άλλη μελωδία δεν μπήκες σωστά. Μπορεί να είμαι λίγο εμπαθής, λίγο επηρεασμένος», συνέχισε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: «Έχεις μια φυσική συστολή, μια σεμνότητα και θες να τραγουδάς τα λαϊκά, τα αντρικά τραγούδια. Ένιωθες άβολα και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Έχεις άλλο στήσιμο, άλλη προσωπικότητα».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 20 βαθμούς.

Μανώλης Κλωνάρης – Ζωή Παπαδοπούλου: «Ελπίδα»

«Εξαιρετικοί, το αλλάξατε το τραγούδι», τους είπε ο Νίκος Κοκλώνης που τους αποθέωσε.

«Όλοι οι κόουτς έχουν εξαιρετικές φωνές σε αυτό το Just. Ο Μανώλης σήμερα ήταν πάρα πολύ καλός, άσχετα από το πόσο υποστηρικτική είναι η ζωή. Με άγγιξες και με έπεισες», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Μου άρεσες πάρα πολύ, μπήκες με σιγουριά, τρελάθηκα με το υπέροχο σκηνικό. Μάνο μπράβο, γιατί έχεις αρχίσει και ηρεμείς και το απολαμβάνεις και πιστεύω θα εξελίσσεται αυτό συνέχεια», τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Παρακαλώ πολύ να δώσετε χρόνο στη Ζωή να μας τραγουδήσει γιατί είναι σπουδαία και θα είναι ευτύχημα. Μανώλη ήσουν σωστός, αλλά εμένα στην αρχή δεν με έπεισες. Το μαγκωμένος μου το περνάς, χάνεις το αίσθημα. Είσαι καθηλωμένος να πεις τα λόγια, το βρήκες όταν σηκώθηκες, εκεί έδωσε. Καθιστός ήσουν ξύλινος», παρατήρησε η Δέσποινα Βανδή.

Από τη μεριά του ο Σταμάτης Φασουλής έκρινε: «Η Ζωή πήγε στον τόνο του Μανώλη χωρίς να λογαριάζει τίποτα. Το εκτιμώ πολύ. Ήσουν πολύ καλός Μανώλη, αλλά θα ήθελα να δω τη διαφορά και να ακολουθήσεις τον ρυθμό, εσύ το ισοπέδωσες»

Τραϊάνα Ανανία – Δημήτρης Κόκοτας: «Πήγα σε μάγισσες»

Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να έλειπαν από το J2US, ωστόσο, η Τραϊάνα Ανανία και ο Δημήτρης Κόκοτας επανήλθαν δυναμικά.

Οι δυο τους λαμβάνουν διθυραμβικά σχόλια για την ερμηνεία τους θέτοντας τον πήχη αρκετά ψηλά από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις τους.

«Τραϊάνα σε παρατηρώ σε όλα τα επεισόδια και έχω την αίσθηση ότι δεν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που.. Έχεις μόνιμα μια αγριότητα! Νόμιζα ότι ήταν μια διαφορετική προσέγγιση στην προηγούμενη φορά αλλά και τώρα έχεις αυτή την στάση στο τραγούδι. Ψαρωτική πολύ, είσαι μια κούκλα φυσικά. Δεν έκανες λάθη αλλά με έναν τρόπο το προσάρμοσες σε αυτό που είσαι εσύ. Και λαϊκά τραγούδια νομίζω δεν σου πηγαίνουν. Στο συγκεκριμένο τραγούδι άκουσα πόσο ωραίο μέταλλο φωνής έχεις. Θα ήθελα να σε δω να γλυκαίνεις. Λάμπεις σε κορίτσι μου, έχεις μια Χολιγουντιανή ομορφιά», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Τραϊάνα συμφωνώ με αυτό που λέει η Δέσποινα. Έχεις καταπληκτική φωνή αλλά μου έλειψε η χαλαρότητα. Δεν έβλεπα αυτή τη γυναίκα που πήγε σε μάγισσες και χαρτορίχτρες. Είχες μια “υπεροψία” που με κοντράρει με το αίσθημα αυτό που θέλει να πει η γυναίκα που είναι αγανακτισμένη. Τραγουδάς καταπληκτικά. Πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις τα γυρίσματα. Νομίζω ότι εσύ δεν το επιτρέπεις ή δεν θες να κάνεις αυτή την προσέγγιση», συνέχισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Ο Σταμάτης Φασουλής είπε: «Ήσουν εξαιρετική! Αυτή η αφαίρεση που έχεις απέναντι στα πράγματα με τρελαίνει. Αυτό το δωρικό πρέπει να το καθιερώσεις και όχι να το μαλακώσεις. Το τραγούδι το ξαναγέμισες με άλλο αίσθημα. Μου άρεσε πάρα πολύ γιατί ήταν μια άλλη άποψη του τραγουδιού».

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: «Θεωρώ ότι ήσουν εξαιρετική. Τρελαίνομαι με τον τρόπο που προσεγγίζεις τα τραγούδια. Έχεις αυτό το “επιθετικό” που μου ταιριάζει πολύ».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 23 βαθμούς.

Την Τραϊάνα Ανανία και τον Δημήτρη Κόκοτα υποδέχθηκε η Κατερίνα Στικούδη αμέσως μετά την εμφάνισή τους στην σκηνή του J2US.

Η τραγουδίστρια αφού τους καλωσόρισε μιας και δεν είχαν εμφανιστεί το προηγούμενο Σάββατο, προχώρησε και σε μια αποκάλυψη.

Όπως είπε στον Δημήτρη Κόκοτα, ήταν το celebrity crush της στην εφηβεία της.

«Έλειπες το προηγούμενο Σάββατο και έλειπες και από τις ψυχές μας! Διότι μ’ αρέσει πάρα πολύ αυτό το αυθόρμητο που έχεις, ρε παιδί μου και νιώθω ότι βγαίνεις στη σκηνή σαν να λες… αυτά θα πω, αυτά ξέρω, δεν θα με αγχώσετε καθόλου.

Να σου πω κάτι, Δημήτρη μου; Ήσουν το celebrity crush της εφηβείας μου, να ξέρεις. Είχα αφίσα σου στο δωμάτιό μου, Δημήτρη, να ξέρεις.

Να ξέρεις ότι η γειτονιά σου βγάζει τα ωραιότερα κορίτσια. Η γυναίκα μου είναι από εκεί, να ξέρεις».

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε για άλλη μια φορά την ανατροπή! Μετά την ανάθεση των τραγουδιών ανακοίνωσε πώς δεν θα υπάρξει καμία απολύτως αποχώρηση από το live.

Η ανάθεση των τραγουδιών

Γιώργος Αμούτζας – Τάνια: «Ικαριώτικος»

Τραϊάνα Ανανία – Δημήτρης Κόκοτας: «Ευαισθησίες»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Ίαν Στρατής: «Perfect»

Γαλάτεια Βασιλειάδη – Γιώργος Παπαδόπουλος: «Ο άντρας που θα παντρευτώ θα είναι από σόι»

Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου – Φειδίας: «Κάτσε καλά»

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος – Daphne Lawrence: «Money, money, money»

Γιάννης Καπετάνιος – Μαρία Καρλάκη: «Να κάνουμε push ups»

Μανώλης Κλωνάρης – Ζωή Παπαδοπούλου: «Κάτω από το πουκάμισό μου»

Χρήστος Κούτρας – Στέλλα Κονιτοπούλου: «Βάι, βάι»

Άννα Μπεζάν – Κωνσταντίνος Μαργαρίτης: «Συρτάκι»

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Χριστίνα Μηλιού: «Τα λέμε»

Θανάσης Πάτρας – Φαίη Ρουμπίνη: «Πίνω στην υγειά της»

Γιάννης Σεβδικαλής – Σοφία Κουρτίδου: «Sodade»

Στάθης Σχίζας – Μαλού: «Θα ‘πρεπε»

Δειτε Επισης

Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος