Γιώργος Σαββίδης: «Έβγαινε οριακά το πράγμα και γέμισα ψυχοσωματικά, έβγαλα αλωπεκία»

«Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να το βιώνει κάποιος αυτό. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

«Με αφορμή τη συμμετοχή στην «Παραλία» της ΕΡΤ, ο Γιώργος Σαββίδης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον». Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για την απόφαση να κάνει μεταπτυχιακό εκτός υποκριτικής και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι σήμερα σαν ηθοποιός.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σαββίδης  εξομολογήθηκε πως «έχω τελειώσει φυσικός και τώρα ξανασπουδάζω, κάνω μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή. Με την ειδική αγωγή δhλαδή πηγαίνεις για εκπαιδευτικός σε τμήματα ένταξης ή παράλληλης στήριξης για παιδιά με ειδικές ανάγκες ή αναπηρίες. Το ξεκίνησα γιατί θέλω να έχω κάτι πιο σταθερό στη ζωή μου. Το επάγγελμα μας είναι πάρα πολύ ασταθές και γω δεν μπορώ να ζω με αυτό το άγχος».

«Εννοείται πως θέλω να βρω κάτι σταθερό. Δεν θα προωθήσω εδώ πέρα τη φάση La La Land, «κυνηγήστε τα όνειρα σας και όλα θα πραγματοποιηθούν», δεν το ασπάζομαι καθόλου αυτό. Θα συμβεί αν το κυνηγήσεις αλλά μπορεί και να μη συμβεί και είναι πολύ δυσάρεστο. Οπότε πιστεύω πως είναι καλό να έχεις και κάτι άλλο».

«Έχω περάσει από φάσεις που δεν είχα λεφτά και δεν θέλω να ξαναγυρίσω ποτέ σε αυτές. Όλοι οι ηθοποιοί έχουμε κάνει το μπαρ σίγουρα, απλώς κάποια στιγμή θυμάμαι ότι είχα αποφασίσει πως δεν θα κάνω κάτι άλλο και πληρωνόμουν αρκετά χαμηλά. Έβγαινε οριακά το πράγμα και γέμισα ψυχοσωματικά, έβγαλα αλωπεκία οπότε δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να το βιώνει κάποιος αυτό. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Γιώργος Σαββίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.

Ο νεαρός ηθοποιός, μίλησε για τη ζωή του και μεταξύ άλλων περιέγραψε το παρασκήνιο πίσω από την απόκτηση του ιδιαίτερα ακριβού μπουφάν που φοράει στη συνέντευξη.

«Εγώ ως παιδί ήμουν εκείνο που δεν κάνει παρέα με κανέναν και είναι λίγο στην άκρη. Ήταν λίγο στην τύχη το πώς θα ταιριάξεις με όλο το κλίμα, άρχισα να το βρίσκω μετά σιγά-σιγά. Εγώ το βρήκα από σπόντα, όταν πήγα 15 χρονών ομαδάρχης σε μία κατασκήνωση. Μετά έγινα πολύ δημοφιλής εκτός σχολείου», εξομολογείται ο Γιώργος Σαββίδης.

«Το ότι δεν έπαιζα ποδόσφαιρο στο Δημοτικό ήταν καθοριστικό. Δεχόμουν πειράγματα, επειδή δεν ήμουν όπως οι άλλοι», τονίζει ο ηθοποιός για τα παιδικά του χρόνια.

«Το συγκεκριμένο μπουφάν το βρήκα το καλοκαίρι στο Λονδίνο, στο Camden Town, είναι Μπαγκλαντεσιανού σχεδιαστή. Το είδα και το ερωτεύτηκα, μπορείς να το φορέσεις και από την ανάποδη. Μου φαινόταν πανάκριβο και έλεγα: δεν μπορώ να δώσω τόσα λεφτά για ένα μπουφάν», περιγράφει στη συνέχεια ο Γιώργος Σαββίδης, όταν του έγινε κομπλιμέντο για το μπουφάν του από τη Τζένη Μελιτά.

«Επειδή όμως επέστρεφα με τη WizzAir, η συγκεκριμένη εταιρεία κάνει καθυστερήσεις, κι αν περάσουν 3μιση ώρες, μπορείς να έχεις επιστροφή χρημάτων. Πήρα πίσω 400 ευρώ και λέω: δεν τα περίμενα αυτά τα λεφτά. Οπότε το παρήγγειλα, γιατί είχα ήδη φύγει από το Λονδίνο», κατέληξε στην ιστορία του ο ηθοποιός, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να ξεσπά σε γέλια.

«Οπότε να το ξέρετε. Αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα και δεν έχετε κλείσει την επιστροφή άμεσα, WizzAir. Θα καθυστερήσει σίγουρα, οπότε θα πάρετε πίσω χρήματα από την επιστροφή», επισήμανε με χιούμορ ο Γιώργος Σαββίδης.

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα
Γιάννης Ζουγανέλης για τη φωτιά στο σπίτι του: «Είμαι συνειδητοποιημένος. Oι μνήμες δεν καίγονται. Το αιτιλόγησα»