Οι δηλώσεις του Μικρούτσικου για τoν Λιάγκα, έκαναν έξαλλη την Καινούργιου - Σκοτώθηκε και με τον Πουλόπουλο

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Πιο κοντά σε μένα είναι η εκπομπή του Λιάγκα» - «Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου, κοντός ψαλμός αλληλούια» - «Θα αποχωρήσω... Είναι θράσος αυτό»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την άποψή του για τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης και τον λόγο που τον βλέπουμε να έρχεται συχνά σε αντιπαράθεση με τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής #SuperΚατερίνα, ανέλυσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας στη Μαίρη Αργυριάδου και στην εκπομπή #StatBreakfast.

«Το θέμα είναι, μέσα από την τηλεόραση, να δείχνουμε την κοινωνία αλλά να μη τη δείχνουμε διαστρεβλωμένη και γι’ αυτό κοπιάζω. Θέλω να μην είναι ούτε ωραιοποίηση ούτε κουκούλωμα καταστάσεων και προσπαθώ με τη γνώμη και την άποψή μου, στο μέτρο που μου αναλογεί, να προσπαθώ να δείξω τα πράγματα έτσι όπως εγώ τα αντιλαμβάνομαι και σημαίνουν μέσα στο κεφάλι μου ως αντανάκλαση της κοινωνίας.

Νιώθω ότι εκεί που αντιλαμβάνονται τι θέλω να πω, υπάρχει μια τάση να πεταχτούν όλοι ώστε να μη καταφέρω να ολοκληρώσω αυτή τη σχέση μου με την εκπομπή που στην είναι μια σχέση με τον τηλεθεατή. Αν δω ότι υπερβαίνουν τα εσκαμμένα, υπάρχει και η γλυκιά αποχώρηση από την εκπομπή, όπως γίνεται τώρα τελευταία. Είναι ένα μέσο για να μη φτάσω να φωνάζω σε βαθμό που μετά θα το βλέπω και θα στενοχωριέμαι για τον εαυτό μου που έφτασα εκεί και δεν είχα την ψυχραιμία. Να φορέσω ακουστικό για να μου πουν τι; Δεν κάνω την εκπομπή, δεν πάω ούτε στη σύσκεψη» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τις εντάσεις στην εκπομπή #SuperΚατερίνα.

«Από τα πρωινά που είναι αυτή τη στιγμή στον αέρα, πιο κοντά σε εμένα είναι του Λιάγκα, αυτό το infotainment που κάνει, πιάνει την είδηση και τη χτυπάει, ξέρει να τη χειριστεί. Κάνει μια Infotainment εκπομπή που μου αρέσει. Η Κατερίνα και η εκπομπή θεωρώ ότι έχουν καταφέρει να μπουν σε αυτό το στιλ, και πάρα πολλές φορές το κάνουν εύστοχα. Λένε ότι μαλώνουμε τεχνιέντως. Τα περισσότερα μαλώματα έχουν προκύψει από εμένα που είμαι ενάντια στο στημένο. Όλες μας οι συγκρούσεις είναι πραγματικές… Απλά νομίζω ότι όλες οι πλευρές δεν το κρατάνε μανιάτικο» ανέφερε στη συνέχεια.

«Την Ελεονώρα Μελέτη την έβλεπα λόγω Στέφανου Κωνσταντινίδη, ολοκλήρωσα την άποψή μου για την εκπομπή και άρχισα να βλέπω και τη Σταματίνα. Η εκπομπή της Σταματίνας είναι καλοοργανωμένη… Η Ελεονώρα μου αρέσει προσωπικά, έχει ένα πολύ καλό πάνελ, θέλει δούλεμα για να ανθίσει… Δε γίνεται να κάνεις μονίμως δημόσιες σχέσεις, να ωραιοποιείς τα πράγματα και να λες “εδώ σου έχω την είδηση”

Ο Κώστας Τσουρός μου αρέσει, περισσότερο έχω την εικόνα του από τη Ναταλία παρά από την εκπομπή του. Είχαμε μια επικοινωνία, του έκανα και κάποιες παρατηρήσεις, είναι ικανός. Στη Σίσσυ έχω πάει δυο φορές, μου αρέσει η εκπομπή της. Η Μαρία Μπακοδήμου ξέρει, έχει κάνει τηλεόραση… είναι πάρα πολύ καλή, είναι όμως από τις εκπομπές που δε τους έπιασε τρέλα δημιουργική.

Την Ελένη Μενεγάκη θα την έβλεπα σε άλλη ζώνη, αυτή δε βλέπει τον εαυτό της με τίποτα. Όλα αυτά τα χρόνια, όλο κάνει και μια άλλη εκπομπή που δεν κάνει. Η Ελένη είναι από τις κλασικές παρουσιάστριες, που έχει κάνει πολύ μεγάλη καριέρα, που έκατσε και κλώσησε τα αβγά της, και τα αβγά αυτά αποδείχθηκαν χρυσά» κατέληξε στον σχολιασμό του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή #StarBreakfast για τις πρωινές εκπομπές στάθηκε η αφορμή για να ανοίξει ένας διάλογος ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον παρουσιαστή. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής #SuperΚατερίνα, κι ενώ σχολίαζαν ένα άλλο θέμα, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και είπε,

«Εγώ διαβάζω μια πολύ ωραία συνέντευξη, «Ανδρέας Μικρούτσικος: “Από τις πρωινές εκπομπές που είναι στον αέρα, αυτή που είναι πιο κοντά σε μένα, είναι του Γιώργου Λιάγκα“. Αυτός είναι ο τίτλος»

«Καλά τώρα, τι τίτλο βάζει ο καθένας. Είπα ότι από τα πρωινά, εκτός της δικής μας εκπομπής, πιο κοντά σε μένα είναι αυτό που κάνει ο Γιώργος Λιάγκας» απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου διάβασε τη δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον ίδιο να απαντά,  «Αυτό λέω, είπα γι’ αυτές τις δυο εκπομπές και ότι ο Γιώργος τυπικά κάνει το Infotainment… Είπα την άποψή μου».

Και ο διάλογός τους συνεχίστηκε ως εξής: 

Κ.Κ: «Ναι παιδί μου, κι εγώ συμφωνώ, ο Λιάγκας είναι πολύ καλύτερος από εμένα, εννοείται»

Α.Μ: «Δεν είπα αυτό»

Κ.Κ: «Εγώ συμφωνώ. Αυτό που κάνει, το κάνει πάρα πολύ καλά»

A.M: «Αν θες να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα, δες τα λόγια μου και βγάλτο»

Κ.Κ: «Και η εμπειρία του, ο άνθρωπος είναι και πόσο χρονών, έχει μια δημοσιογραφική εμπειρία, στο κομμάτι του infotainment είναι εξαιρετικός»

Α.Μ: «Αυτό είναι μια δικιά σου εξομολόγηση. Επειδή στηρίχτηκες όμως στα δικά μου λόγια… Δε θες να ακούσεις, δε θες να καταλάβεις, δε θες να ακούσεις την άποψή μου»

Κ.Κ: «Σου λέω συμφωνώ. Είναι εξαιρετικός. Συμφωνώ σε αυτό»

Α.Μ: «Δε με ρώτησαν για τον Λιάγκα και είπα την άποψή μου, με ρώτησαν για τα πρωινά… Αν θες να νιώσεις ότι σου επιτίθεμαι, έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Τα λέμε κι εδώ, δεν κρύβομαι. Αν θες να με κατηγορήσεις ότι βρίσκω αλλού και τα λέω, όχι, εδώ τα λέω όλα. Τα λέω κομπρεσαρισμένα, δε τα λέω ανοιχτά, τα λέω διακριτικά, δεοντολογικά. Ένα πράγμα που δε μπορείτε να με κατηγορήσετε, είναι ότι δε τα λέω»

Κ.Κ: «Πολύ ωραία. Διάβασα κάτι, ήθελα να σου κάνω λίγο πλάκα αλλά, για τη γούνα μου δεν έχεις κανένα ράμμα. Δε νομίζω ότι έχεις να πεις κάτι κακό για μένα.

Α,Μ: «Έτσι όπως το είπα, κατάλαβες τι ήθελα να πω»

K.K «Α, χιουμοριστικά»

A,M: «Ναι. Σε λίγο τι νομίζεις, θα σε πάω στο δικαστήριο; Όχι. Εννοώ κριτική. Αυτό εννοώ όταν λέω ράμματα για τη γούνα σου. Δυο χρόνια δεν έχεις καταλάβει πως εκφράζομαι»

Κ.Κ: «Εννοείται και δέχομαι την κριτική από οποιονδήποτε είναι πιο έμπειρος από εμένα»

Φαίνεται πως το θέμα που είχε δημιουργηθεί και μεταξύ του Ανδρέα Μικρούτσικου και του Γιάννη Πουλόπουλου δεν έχει λυθεί.

Σήμερα 15/3, στο πλατό της εκπομπής ήταν καλεσμένοι ο Θανάσης Πάτρας και η Φαίη Ρουμπίνη και έγινε χαμός.

Ο παρουσιαστής εκνευρίστηκε πάρα πολύ με τον δημοσιογράφο της εκπομπής όταν θυμήθηκε τη συνέντευξη που του είχε δώσει ο Θανάσης Πάτρας και τον κατηγορούσε.

«Τα έχεις πει, θες να τα ξαναπείς παρουσία του Θανάση; Ο Θανάσης κι εγώ, πριν βγει τώρα, ήμασταν πίσω αγκαλιασμένοι και τα λέγαμε όλα. Αν θες κάποια δήλωση, εδώ είναι μπορείς να του πάρεις μια δήλωση. Τα έχω πει με τον Θανάση και δεν θα σου δώσω το δικαίωμα να ξανακάνεις το ίδιο.

Να ο Θανάσης! Δεν θα το κάνεις μπροστά σε εμένα. Εγώ όλα αυτά με το Θανάση όχι απλά τα λύσαμε αλλά είμαστε σφιχταγκαλιασμένοι. Αν θες, εγώ θα απουσιάσω γιατί δεν θα σου νομιμοποιήσω αυτό που λες δημοσιογραφία και είναι θράσος. Κατάλαβες; Εγώ θα αποχωρήσω για να ένα λόγο για να του νομιμοποιήσω το θράσος».

«Μη με φέρετε σε δύσκολη θέση», είπε ο Θανάσης Πάτρας.

«Δέχτηκε μια επίθεση ο Γιάννης...», πήγε να πει η Κατερίνα Καινούργιου με τον Μικρούτσικο να λέει: «Πάλι δέχτηκε επίθεση; Πάλι δέχτηκε επίθεση ο Γιάννης;»

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της