Ο Στέφανος Κασσελάκης εισέβαλε στο πλατό του Γιώργου Λιάγκα: «Έχεις έρθει να τρολάρεις το πολιτικό σύστημα»

«Ποιος είναι πιο ωραίος; Εσύ ή ο George Clooney;» ρώτησε ο παρουσιαστής, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά: «Είμαι αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δεν μπορείς να έχεις λίγο σεβασμό;» - Άδωνις Γεωργιάδης: «Μην μας πουλήσει κιόλας κανέναν ηρωισμό στρατιωτικής θητείας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του #ToPrwino, ο Στέφανος Κασσελάκης εισέβαλε στο πλατό του Γιώργου Λιάγκα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ νωρίτερα έδινε συνέντευξη στον Γιώργο Παπαδάκη και στη Μαρία Αναστασοπούλου και λίγο πριν μπει φαντάρος, σκέφτηκε να χαιρετήσει τον Γιώργο Λιάγκα και να πάρει το σκυλί του αγκαλιά.

«Τόση τηλεθέαση έχεις και δεν έχεις καταφέρει να πουλήσεις ένα αυτοκίνητο;» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά: «Είδες ότι έχω ανθρώπους παντού που σε παρακολουθούνε και μου έστειλαν φωτογραφίες;».

«Έχεις κάτι κοινό με τον Μητσοτάκη» αποκρίθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε σε γέλια.

«Έχεις έρθει να τρολάρεις το πολιτικό σύστημα, έχω την αίσθηση» είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής του #ToPrwino.

«Έχω ακούσει ότι μεταχειρίζεσαι τους εργαζόμενους σαν να είστε σε στρατόπεδο» αποκρίθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Πιο δημοκράτης από εμένα δεν υπάρχει. Είμαι αριστερός. Κεντροαριστερός, όχι ΣΥΡΙΖΑ» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας και προβλήθηκε ένα στιγμιότυπο με τον Τζορτ Κλούνεϊ που ενσάρκωσε τον οδηγό αστακο-κάραβου στην ταινία «Η τέλεια καταιγίδα».

«Ποιος είναι πιο ωραίος; Εσύ ή ο George Clooney;» ρώτησε ο παρουσιαστής, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά: «Είμαι αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δεν μπορείς να έχεις λίγο σεβασμό;».

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζεται στην Θήβα για τη στρατιωτική του θητεία και όπως ήταν επόμενο πήγε σήμερα για το… απαραίτητο κούρεμα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, μέσα από το οποίο μας δείχνει τις προετοιμασίες που έκανε για να πάει φαντάρος. Λίγο μετά ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε μέσα από τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΣΚΑΪ:

«Έχει τρικάμερο, σκηνοθέτη, σεναριογράφο, μακιγιέζ, φωτογράφο. Εικάζω ότι περισσότερη ώρα του πήρε να φτιάξει το βίντεο στο TikTok απ’ όσο θα διαρκέσει η στρατιωτική τoυ θητεία… γιατί σε λίγο θα τον βγάλετε και ήρωα (σ.σ.: που πάει φαντάρος). Στη ζωή, ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Αυτό το βίντεο που είδατε έχει κοστίσει από 50.000 έως 100.000 ευρώ. Για να έχεις τρικάμερο, φώτα, μακιγιέζ, σεναριογράφο, κοντινό στη Φάρλεϊ, κοντινό στο σβέρκο από πίσω, μοντάζ… Μπράβο, αλλά μην κοροϊδευόμαστε τώρα, εντάξει; Μην τον βγάλουμε και ήρωα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν αφήνει τίποτα αναπάντητο και έτσι δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο Tik Tok, όπου έκανε χιούμορ για το… κόστος του πρώτου βίντεο όπου τον δείχνει να κουρεύεται.

«Βρε Άδωνι! 200 ευρώ έκανε το βίντεο και μου πήρε λιγότερο από μία ώρα, με το κούρεμα μέσα» απάντησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Νέα απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από το #ToPrwino με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο υπουργός Υγείας επιμένει για το κόστος του βίντεο με το κούρεμα του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας πως πρόκειται για μία επαγγελματική παραγωγή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε: «Είναι μία πολύ επαγγελματική παραγωγή. Έχει τουλάχιστον τρεις κάμερες, φώτα, μακιγιέζ, σκηνοθέτη, σεναριογράφο, μοντέρ, δεν είναι τζάμπα αυτά. Για να γυρίσει το Tik Tok για τη στρατιωτική του θητεία έχει ξοδέψει περισσότερο χρόνο από όσο θα είναι φαντάρος. Για να ξέρουμε και για τι μιλάμε. Μην μας πουλήσει κιόλας κανέναν ηρωισμό, έτσι;».

«Εγώ έκανα 18 μήνες θητεία, άρα θα μπορούσε να πει κάποιος ότι τον ζηλεύω που κάνει 15 ημέρες. Η αλήθεια είναι ότι δεν τον ζηλεύω, γιατί η υπηρεσία στις ένοπλες δυνάμεις ήταν μεγάλη τιμή για εμένα και την έκανα με χαρά» πρόσθεσε, επίσης, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετήθηκε και για το σχόλιο που έκανε ο Κυριάκος Βελόπουλος για τον Αντώνη Ρέμο.

Δειτε Επισης

Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος