#SurvivorGR: O «άσωτος» Τζέιμς επέστρεψε- Το παρασκήνιο της αποχώρησής του - Τι συνέβη με την παραγωγή

#SurvivorGR: Το δυνατό χτύπημα στο κεφάλι την οδήγησε τελικά στην έξοδο - Την πήρε παραμάζωμα η πρώην της συμπαίκτρια και την έστειλε εκτός παιχνιδιού

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

James Καφετζής: Το παρασκήνιο της αποχώρησής του - Τι συνέβη με την παραγωγή

Το#PrwinoSousou έφερε στο φως την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον παίκτη του ριάλιτι και την παραγωγή του Survivor για το ρύζι το οποίο βρήκαν στην τσάντα του.

Όπως ειπώθηκε στο #PrwinoSousou: «Υπήρξαν κάποιες διαρροές στα social που έλεγαν ότι ο Τζέιμς Καφετζής έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor. Στο προχθεσινό επεισόδιο όντως ο Τζέιμς Καφετζής δεν ήταν στο συμβούλιο γιατί όπως μαθαίνουμε ήταν στο ξενοδοχείο. Είχε ζητήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς μετά από έναν έντονο καυγά που είχε με την παραγωγή του παιχνιδιού.

Οι παίκτες πριν πάνε στο συμβούλιο για να έχουν ενέργεια τους δίνουν λίγο ρύζι. Ο Τζέιμς επειδή είχαν κερδίσει το αγώνισμα και ήταν φαγωμένοι, πήρε αυτό το ρύζι μαζί του που κανονικά δεν επιτρέπεται. Το κάνουν όμως συχνά πολλοί παίκτες. Η παραγωγή μετά από έλεγχο στα σακίδια βρήκε το ρύζι και του το πήρε».

«Αφού ο Τζέιμς εξοργίστηκε με αυτή την κίνηση, πήγαν να ψάξουν τα σκουπίδια για να βρουν φαγητό. Ανάμεσα εκεί βρίσκονταν και άλλοι παίκτες που ανάμεσά τους ήταν η Ασημίνα, ο Γιάννης και ο Φάνης. Παρόλα αυτά πιάσανε τον Τζέιμς να κάνει την κίνηση και να παίρνει φαγητό από τα σκουπίδια. Τότε η παραγωγή ανακοίνωσε στον παίκτη ότι δεν θα πληρωθεί για μια εβδομάδα. Τότε ανακοίνωσε την οικειοθελή του παραίτηση, έμεινε δυο ημέρες στο ξενοδοχείο και ξαναγύρισε για να συνεχίσει κανονικά».

Για τον Γιάννη Περπατάρη μίλησε ο Σταμάτης Ταλαδιανός καθώς όπως λέει, έχει μια πολύ ενοχλητική συμπεριφορά, κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, ο παίκτης της μπλε ομάδας είπε: «Στο συμβούλιο ανοίχτηκε μια κουβέντα σε σχέση με τους πάγκους. Η αλήθεια είναι ότι έχω παρατηρήσει πως η δικιά μας πλευρά συνεχώς, προσπαθεί να εμψυχώσει τους παίκτες. Ακούω συνέχεια τον Ντάνιελ και τον Σάββα, κάποιες φωνές που προσπαθούν να εμψυχώσουν την ομάδα μας δίνοντας συμβουλές. Στον κόκκινο πάγκο όμως, δεν συμβαίνει τόσο πολύ αυτό. Νομίζω πιο πολύ είναι το γιουχάρισμα, δηλαδή αυτό που κάνουν είναι να προσπαθούν να αποσυντονίσουν τον δικό μας παίκτη παρά να εμψυχώσουν τον δικό τους παίκτη».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι το εξής. Κάποια άτομα που δεν το αντέχουν, να το αφήσουν και να φύγει μακριά. Αυτό πάει πιο πολύ στη Χρύσα για παράδειγμα, που αποσυντονίζεται λόγω των παιδιών. Στη Δώρα επίσης, που μπορεί να αποσυντονίζεται με τη φωνή του Γιάννη. Σίγουρα όμως, η αλήθεια είναι πως αυτό που κάνει πάντα ο Γιάννης είναι να βγαίνει μπροστά, να πηγαίνει στη μούρη του άλλου και να φωνάζει».

Τέλος, είπε: «Κάποιοι μπορούν να το αποδεχτούν εκείνη τη στιγμή και να το αφήσουν, κάποιοι άλλοι όχι. Βέβαια και αυτοί που το προσπερνάνε, υπάρχουν στιγμές που δεν θα μπορέσουν και εκνευρίζονται».

«Πηγαδάκια» έχουν στηθεί και στο νέο επεισόδιο του Survivor που ήρθε στους δέκτες μας το βράδυ της Πέμπτης 14/3.

Διάσημοι και Μαχητές ετοιμάζονται για τον τελευταίο αγώνα της εβδομάδας και ο μόνος τους στόχος είναι να κερδίσουν και το έπαθλο.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας ξύπνησαν πεινασμένοι αφού και στον προηγούμενο αγώνα δεν κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού.

Οι παίκτες θέλησαν να μετρήσουν τα έπαθλα που έχουν χάσει και το πόσο θέλουν να κερδίσουν για να πάρουν έστω ένα γεύμα.

Η Χρύσα από την πλευρά της εξέφρασε τα δικά της παράπονα σε ό,τι αφορά την ένταση που υπάρχει στους πάγκους.

Σε κάθε παίκτη ο πάγκος είναι ιδιαίτερα ενεργός με φωνές και υποστηρικτικά συνθήματα κάτι που δεν αρέσει ιδιαίτερα στη Χρύσα.

Όπως είπε στο προσωπικό της κιου, έχει ζητήσει από τους συμπαίκτες της να είναι πιο χαλαροί όταν αγωνίζεται η ίδια κυρίως στα πρώτα ματσαρίσματα.

Tο νέο αγώνισμα επάθλου

H Ιωάννα κλήθηκε να αναμετρηθεί απέναντι από την Σταυρούλα όπως είδαμε στη ροή του επεισοδίου. Η ένταση και η πίεση της προσπάθειας, όμως, έμελλε να οδηγήσουν σε μια προσωρινή κατάρρευση την πρώτη.

Έτσι, αμέσως μετά τη λήξη της μονομαχίας, η νεαρή παίκτρια της κόκκινης ομάδας του Survivor έμοιαζε να μην την βαστούν άλλο τα πόδια της και σωριάστηκε με μιας στο έδαφος. Όλοι οι συμπαίκτες αλλά και οι αντίπαλοι έσπευσαν στο πλάι της Ιωάννας προκειμένου να την βοηθήσουν και να την προτρέπουν συνεχώς να πάρει σωστές ανάσες.

«Αφήστε τη να πάρει μια ανάσα, παιδιά! Ανοίξτε, μια ανάσα να πάρει παιδιά» αναφώνησε η Μαριλίνα με την παίκτρια της κόκκινης ομάδας του Survivor να δείχνει πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο προκειμένου να κατορθώσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

«Να πάρω μια ανάσα, ζαλίζομαι» δήλωσε, κατάκοπη, η Ιωάννα για να βρεθεί κοντά της ο γιατρός του Survivor και να την οδηγήσει για τις πρώτες βοήθειες εκτός του στίβου μάχης.

Δεν έχουν τέλος οι αναποδιές για τους Μαχητές στο Survivor αφού στα τελευταία αγωνίσματα οι ήττες τους διαδέχονται η μία την άλλη.

Οι Διάσημοι φαίνεται να έχουν πάρει το παιχνίδι στα χέρια τους και πάνε ανενόχλητοι στους στίβους μάχης.

Στον τελευταίο αγώνα της εβδομάδες, οι κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν για άλλη μια φορά με άνεση.

Γιάννης για τσακωμό με Σταμάτη: «Ελπίζω κάποια στιγμή να έχει ένα τέλος όλο αυτό»

Νέα αναμέτρηση σε Κατερίνα και Φάνη - Ποιός θα κερδίσει αυτή τη φορά;

Γυναικεία υπόθεση, για μια ακόμα φορά, ήταν η νέα αποχώρηση στο Survivor για την οποία και μονομάχησαν δυο παίκτριες της μπλε και δυο παίκτριες της κόκκινης ομάδας, το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε.

Ο λόγος για την Ευγενία Μπόρλα, τη Χρύσα Χατζηγεωργίου, την Aira Adomaityte και τη Μαριλίνα Βακονδίου που έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στον στίβο μάχης προκειμένου να παραμείνουν, τουλάχιστον για μια ακόμα εβδομάδα, στον Άγιο Δομίνικο.

Μία εκ των τεσσάρων κοριτσιών, όμως, θα έπρεπε να προλάβει την επόμενη πτήση για Ελλάδα και να χαιρετήσει τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor σε αυτό ακριβώς το χρονικό σημείο.

Ο Τζέιμς Καφετζής επέστρεψε ενώ τις τελευταίες ημέρες οι φήμες είχαν οργιάσει. Ο παίκτης ήταν απών από το ριάλιτι επιβίωσης και σύμφωνα με τα spoiler υπήρξε έντονος καυγάς μεταξύ αυτού και της παραγωγής.

«Όλα καλά Γιώργο! Προτιμούσα τις μονομαχίες τα βράδια γιατί τώρα ο ήλιος με έχει…Ήρθα για να εμψυχώσω την Χρύσα», είπε ο Τζέιμς.

Όταν συνάντησαν τον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό ενημερώθηκαν πως τα καλύτερα ποσοστά από τις τέσσερις είχε η Aira οπότε και θα είχε το πλεονέκτημα να επιλέξει τον τελικό στόχο της δοκιμασίας αποχώρησης.

Καθαρίζοντας σχετικά εύκολα τις αντιπάλους τους, η Ευγενία Μπόρλα και η Χρύσα Χατζηγεωργίου βρέθηκαν στους πάγκους για να παρακολουθήσουν ήρεμες την τελική αναμέτρηση. Εκείνη δηλαδή ανάμεσα στην Aira Adomaityte και την Μαριλίνα Βακονδίου ώστε να μάθουμε όλοι ποια παίκτρια θα αποχωρούσε αυτή την εβδομάδα από το Survivor.

Η Μαριλίνα τραυματίζεται κατά τη διάρκεια του αγώνα

Η Aira χτυπάει το κεφάλι της κατά τη διάρκεια του αγώνα

Και ο πίνακας του σκορ έγραψε… 4 – 1 υπέρ της Aira Adomaityte. Έτσι, η Μαριλίνα Βακονδίου ήταν η παίκτρια εκείνη που αποχώρησε από το Survivor το βράδυ της Πέμπτης από την πρώην συμπαίκτρια της!

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»