Bean Bar: Your All Day Destination σε Λευκωσία και Λεμεσό

Στον φιλόξενο χώρο του νέου καταστήματος Bean Bar Κολωνακίου, που αποτελεί τη ναυαρχίδα της αλυσίδας στη Λεμεσό, πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαρτίου ένα ξεχωριστό press event, με ιδιαίτερο γευστικό ενδιαφέρον.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, σε χαλαρό περιβάλλον με εξωτική ομορφιά, προσεγμένες αλμυρές και γλυκές παρασκευές, που πρωταγωνιστούν στο μενού των καταστημάτων στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία (κτίριο 360) και στη λεωφόρο Κολωνακίου στη Λεμεσό.

Στο ξεχωριστό γαστρονομικό αυτό ταξίδι καλωσόρισε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους η Brand Manager της αλυσίδας Bean Bar κ. Αντωνία Κουμέττου, η οποία δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε, και επίσημα πια, το δωδέκατο μέλος της οικογένειας Bean Bar, σε ένα προσεγμένο περιβάλλον που αναδεικνύει τη φρέσκια φιλοσοφία της αλυσίδας μας, εκπέμπει την αισιόδοξη φύση του brand και εντείνει την ξεχωριστή εμπειρία γεύσεων και αισθήσεων που υπόσχεται ο κατάλογός μας.”

3

Το κατάστημα Bean Bar Κολωνακίου ακολουθεί τα ίδια πρότυπα λειτουργίας με το Bean Bar 360 και συμβάλλει στην υλοποίηση των στόχων του brand, προσφέροντας μία νέα εμπειρία φιλοξενίας, με ποιοτικό φαγητό, καφέ και ποτά, σε έναν καλαίσθητο χώρο με εξωτική εσάνς.

7

Επιπλέον, αποτελεί τον νέο all-day προορισμό της πόλης. Υιοθετώντας την ίδια φιλοσοφία με το εμβληματικό κατάστημα στο κτίριο 360, το Bean Bar Κολωνακίου φέρνει στη Λεμεσό τις εξαιρετικές προτάσεις για πρωινό, brunch, μεσημεριανό και βραδινό, που ενθουσίασαν το γαστρονομικό κοινό της πρωτεύουσας.

Το μενού υπογράφει ο ταλαντούχος head chef, των Bean Bar, Στέλιος Λοΐζου και η καταρτισμένη ομάδα του.

8

Μέλος της ξεχωριστής ομάδας αποτελεί πλέον και ο γνωστός pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης, που σε συνεργασία με τον head chef Λοΐζου εμπλούτισε ακόμα περισσότερο το μενού με τις γλυκές παρασκευές, τις οποίες επιμελήθηκε.

1

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο head chef Στέλιος Λοΐζου και ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης παρουσίασαν τα πιάτα στο κοινό, προσφέροντας μια λεπτομερή ξενάγηση στον υπέροχο και γευστικό κόσμο της αλυσίδας Bean Bar.

4

Όπως ανέφεραν, όλα τα πιάτα του μενού διακρίνονται για τη δημιουργικότητα, την αρμονία των γεύσεων και των συνδυασμών, την εξαιρετική τους ποιότητα και τη φρεσκάδα των υλικών.

5

Στην εκδήλωση, που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία αφήνοντας μία καλή γεύση σε όλους, παραβρέθηκαν συνεργάτες, μέλη του προσωπικού της εταιρείας C. A. Papaellinas Emporiki Ltd, food influencers και εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Δειτε Επισης

Μαγνήτισε τα βλέμματα η Πρώτη κυρία, με το αστραφτερό χαμόγελο της, στα 16α #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Easter deserves LURPAK®! Ένα ξεχωριστό διήμερο απόλαυσαν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της LURPAK®
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Άνεση και κομψότητα σε κάθε βήμα, με τη νέα συλλογή PILLOW WALK της ALDO!
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham