Καλομοίρα: «Μου ζήτησαν από την ΕΡΤ να πληρώσω 800 ευρώ, για το ξενοδοχείο που έμενα στην #Eurovision»

Η Καλομοίρα αναφέρθηκε στον λόγο που αποφάσισε πέρυσι να αποσύρει της συμμετοχή της από τη #Eurovision, και αποκαλύπτει για πρώτη φορά το παρασκηνιο του 2008: «Μετά πέπεσα σε κατάθλιψη. Νόμιζα ότι φέρνοντας την 3η θέση έδειξα ότι αξίζω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις μέρες η Καλομοίρα.

Με αφορμή τη κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, η Καλομοίρα εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή #SuperΚατερίνα και μέσα σε όλα, έκανε και το δικό της σχόλιο για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι.

«Το Rolling το είχα γράψει με σκοπό να βρω κομμάτι της Eurovision. Τελικά βρήκα κομμάτι, που λέγεται αλλιώς, και το έκανα με συνθέτες που γράφουν για Eurovision. Το Rolling ένιωθα ότι το ήθελα για άλλο πρότζεκτ. Θα βγάλω όμως και το άλλο κομμάτι, δεν υπάρχει λόγος να το κρατάω άλλο» ανέφερε αρχικά η Καλομοίρα, και συνέχισε αποκαλύπτοντας τον λόγο που απέσυρε πέρυσι τα τραγούδια της από τον μουσικό διαγωνισμό λέγοντας,

«Πάντα πάω με το ένστικτό μου. Τη βραδιά πριν την τελική υποβολή των τραγουδιών για τη Eurovision, είχα βάλει τα κλάματα σαν μωρό γιατί αποφάσισα να τα αποσύρω. Δεν κατηγορώ κανέναν, ίσως φταίω κι εγώ, αλλά πάντα πάω με το ένστικτό μου, κάτι μου έλεγε να μη τα στείλω. Δε ξέρω αν ήταν σωστό ή λάθος, το μέλλον θα δείξει.

Όταν συμμετείχα στη Eurovision δε νομίζω ότι με δυσκόλεψε κάτι, γιατί μου αρέσει να δουλεύω σκληρά, έτσι έχω μάθει, ήταν πολύ όμορφη εμπειρία. Είχαμε όλοι έναν στόχο. Για μένα, το πιο δύσκολο ήταν όταν γινόταν η διαδικασία επιλογής στην Ελλάδα».

«Τρελαίνομαι με το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι. Δε ξέρω τι λένε, ότι δεν αρέσει, εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Πιστεύω θα σκίσει, η κοπέλα έχει ωραίο στιλ, δε ξέρω πως είναι live αλλά από αυτά που έχω δει, είναι πολύ καλή… Η Eurovision θέλει fan και η Μαρίνα Σάττι το βγάζει αυτό, επίσης ο Φωκάς Ευαγγελινός είναι τόσο καλός.. θα το απογειώσει» είπε για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι η Καλομοίρα.

Και σε άλλο σημείο, ανέφερε: «Θες να τα πούμε και αυτά πρωί πρωί; Μετά τη Γιουροβίζιον θυμάμαι ότι είχα πέσει σε κατάθλιψη. Ναι, πλήρωσα 800 ευρώ το ξενοδοχείο. Δεν θα το ξεχάσω αυτό. Δεν πάμε να θάψουμε κανέναν. Να είναι καλά όλοι. Μπορεί να ήταν άνθρωπος της ΕΡΤ που έκανε τον Κινέζο. Ήμουν μικρή και αλλιώς φαντάστηκα τη σόουμπιζ. Μου πήρε χρόνια να καταλάβω το παιχνίδι. Νόμιζα ότι φέρνοντας την 3η θέση έδειξα ότι αξίζω. Εσύ πρέπει να πιστεύεις ότι αξίζεις, να μην περιμένεις από τον άλλον»!

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»