Το δημόσιο μήνυμα του Παύλου Χαϊκάλη μετά την εισαγγελική πρόταση για τον Ηλία Μίχο: «Δικαιώνομαι»

«Πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν τότε. Χλευάστηκα από τον τύπο κ.α. για μία ακόμη φορά. Η δικαίωση ήρθε» - Δείτε τι είχε πει τον Οκτώβριο του 2022 για τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μετά την πρόταση της Εισαγγελέως για τον κατηγορούμενο Ηλία Μίχο και την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, ο Παύλος Χαϊκάλης προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο ηθοποιός που ασχολείται πολύ με την αστρολογία όπως έχει γίνει γνωστό τα τελευταία χρόνια, επεσήμανε ότι τον Οκτώβριο του 2022 είχε κάνει μία πρόβλεψη, η οποία τον δικαιώνει μετά την εισαγγελική πρόταση.

«Αγαπητοί μου φίλοι, στις 27/10/2022 είχα κάνει μια αστρολογική προσέγγιση στο προφίλ του Ηλία Μίχου στο astropolis.gr, σύμφωνα με την επικαιρότητα τότε. Πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν τότε, ότι τον υπερασπιζόμουν και έλεγα ότι θα πέσει στα μαλακά. Χλευάστηκα από τον τύπο κ.α. για μία ακόμη φορά.

Εγώ απλά υπερασπιζόμουν την Αστρολογία και ό,τι έβλεπα στο χάρτη του. Η δικαίωση ήρθε εχθές με την πρόταση της δικαιοσύνης. Δεν πρόκειται για μένα, αλλά δικαίωση για την Αστρολογία άλλη μία φορά. Ελπίζω κάποιοι να καταλάβουν τι εννοούσα τότε…» έγραψε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Δείτε τι είχε πει τον Οκτώβριο του 2022 για τον αστρολογικό χάρτη του

Ο ηθοποιός, ο οποίος –όπως ήταν γνωστό από το παρελθόν- είχε ως χόμπι του την ενασχόληση με τα ζώδια σκιαγράφησε μεταξύ άλλων και το προφίλ του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου στην φρικιαστική υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με το απόσπασμα που προβλήθηκε τοτε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο ηθοποιός σχολίασε: «Η Αφροδίτη είναι σε αμοιβαία υποδοχή με τον Κρόνο. Δείχνει μία ροπή προς πάθη και μία ροπή το άτομο να υποφέρει εξαιτίας ερωτικών σχέσεων. (…) Είναι χρονιά φυλάκισης, αναγκαστική περίοδος για να πάει φυλακή.

Το άτομο είναι σε μία παθολογική κατάσταση όπου το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον θα πέσει στα μαλακά και αυτό δεν ξέρω αν θα είναι από τη διαχείριση με παιχνίδια της εξουσίας ή θα είναι από την αιτία της προγενέθλιας έκλειψής του».

Δειτε Επισης

Νίκος Πουρσανίδης: «Σκέφτομαι με τρόπο που είναι περισσότερο γυναικείος και χαλάω την πιάτσα»
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
O αποχαιρετισμός του Μίμη Πλέσσα, από την σύζυγό του, Λουκίλα Καρρρέρ: «Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλή αντάμωση»
Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας - Στις 12 Οκτωβρίου θα γιόρταζε τα 100ά του γενέθλια
Νίκος Βέρτης: «Όσο περνά ο καιρός, θα ήθελα παιδιά. Δεν υπάρχει ωραιότερο από τη φυσιολογικότητα»