Ελένη Χατζίδου για τον τραυματισμό της στον αυχένα: «Τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα»

Ελένη Χατζίδου: «Είναι πάρα πολύ επώδυνο» - Λίγες ημέρες μετά την περιπέτεια υγείας της κόρης τους και την νοσηλεία του Ετεοκλή Παύλου, η τραγουδίστρια τραυματίστηκε - Κάποιος να τους... «ξεματιάσει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ελένη Χατζίδου είχε ένα ατύχημα με το χέρι της τις προηγούμενες ημέρες, με αποτέλεσμα να απουσιάζει από την πρωινή εκπομπή #StarBreakfast.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι ο τραυματισμός της ήταν λίγο πιο σοβαρός από όσο περίμενε και ότι έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τον αυχένα της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: «Δυστυχώς τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα. Έχω ένα θέμα με τον αυχένα μου και αυτό ψάχνουμε τώρα. Έκανα ακτινογραφίες, μαγνητική. Σήμερα έχω πάλι ραντεβού με τον γιατρό. Για να καταλάβετε τι έχει γίνει, έπεσε με τον αγκώνα μου, όλο το βάρος έπεσε στον αγκώνα μου και τραντάχτηκε απίστευτα ο αυχένας μου με τον οποίο είχα ήδη πρόβλημα» και συνέχισε: «Οπότε φανταστείτε ότι τώρα, έχει μεγαλώσει αυτό το πρόβλημα. Γενικά νιώθω σαν να μη μπορώ να στηρίξω το κεφάλι μου στο σώμα μου. Αυτό είναι πάρα πολύ κουραστικό και επώδυνο. Κάνω αγωγή, θεραπεία, και ελπίζω να είμαι σύντομα καλά».

Μάλιστα, την Τετάρτη, η αγαπημένη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του Star δέχτηκε την επίσκεψη των γονιών της στο σπίτι, οι οποίοι μένουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη. Όπως τόνισε η Ελένη Χατζίδου, ανησυχούσε μήπως η κόρη της Μελίτα Δήμητρα δεν αναγνώριζε τους παππούδες της, τους οποίους είχε να δει από το καλοκαίρι.

Η μικρή όχι μόνο τους θυμόταν αλλά συγκινημένη έσπευσε να τους αγκαλιάσει σφιχτά, όπως έγραψε η Ελένη Χατζίδου στα social media: «Οι γονείς μου και η Μελίτα έχουν να βρεθούν από κοντά απ’ το καλοκαίρι που μας πέρασε… Αναρωτιόντουσαν αν θα τους θυμόταν…! Φυσικά κάνουμε βιντεοκλήσεις συνέχεια αλλά οσο να ναι είχαν την αγωνία! Όχι μόνο τους θυμήθηκε αλλά τους πήρε μια τεράστια, σφιχτή αγκαλιά συγκινημένη»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Ετεοκλής Παύλου καλημέρισε μόνος το τηλεοπτικό κοινό του #StarBreakfast και είπε για τη σύζυγό του:

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Μόνος σήμερα, το κοριτσάκι μου λείπει, είχαμε ένα ατύχημα χθες, χτύπησε το χεράκι της. Να της ευχηθούμε περαστικά, σήμερα δεν θα είναι μαζί μας, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Θεωρώ πως αύριο όλα θα είναι καλά. Εγώ να της δώσω το δικό μου προσωπικό Όσκαρ σε εκείνη για τη γενναιότητα που έχει, μαζί με ένα γλυκό φιλί και τα περαστικά μου. Την περιμένουμε αύριο, πρώτα ο Θεός».

Το πρωί της Τρίτης 12/3 στην έναρξη της εκπομπής ο Ετεοκλής Παύλου είπε:

«Καλημέρα, καλημέρα. Η Ελένη δεν είναι και σήμερα εδώ, αναρρώνει το κοριτσάκι μου οι λιακάδες, οι ηλιαχτίδες μου μαζί με την Μελίτα μας βλέπουν από το σπίτι, οπότε να τους στείλω τα φιλιά μου και την αγάπη μου». 

Την Τετάρτη, ο Ετεοκλής Παύλου είχε πει στο ξεκίνημα του #StarBreakfast:

«Καλημέρα, καλημέρα. Έχω ένα πολύ καλό νέο, ότι είναι η πρώτη μέρα που ένιωσε καλύτερα το κοριτσάκι μου, η Ελένη μου. Νιώθει λίγο καλύτερα, οπότε θεωρώ πως από μέρα σε μέρα θα είναι εδώ μαζί μας. Η μικρή είναι και εκείνη καλύτερα, πήγε και σχολείο σήμερα».

Σήμερα απουσιάζει για τέταρτη ημέρα από την εκπομπή και ο Ετεοκλής Παύλου εμφανίστηκε σόλο και αναφέρθηκε στο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τη γυναίκα του.

Ο Ετεοκλής Παύλου μας ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του λέγοντας: «Καλημέρα, καλημέρα σε όλους! Να ξεκινήσω με τα του σπιτιού, τα του οίκου μου, και του τηλεοπτικού και του κανονικού! Όσον αφορά στην Ελένη, είναι και πηγαίνει καλύτερα. Σας κάνω την καθημερινή ενημέρωση γιατί ξέρω ότι ρωτάτε. Θεωρώ ότι σύντομα, σε λίγες ημέρες, θα είναι εδώ μαζί μας».

Να σας θυμίσω ότι και η ίδια χθες δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο αποκάλυψε:«Δυστυχώς τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα. Έχω ένα θέμα με τον αυχένα μου και αυτό ψάχνουμε τώρα. Έκανα ακτινογραφίες, μαγνητική. Σήμερα έχω πάλι ραντεβού με τον γιατρό. Για να καταλάβετε τι έχει γίνει, έπεσε με τον αγκώνα μου, όλο το βάρος έπεσε στον αγκώνα μου και τραντάχτηκε απίστευτα ο αυχένας μου με τον οποίο είχα ήδη πρόβλημα.»!

Και συνέχισε λέγοντας η τραγουδίστρια: «Οπότε φανταστείτε ότι τώρα, έχει μεγαλώσει αυτό το πρόβλημα. Γενικά νιώθω σαν να μη μπορώ να στηρίξω το κεφάλι μου στο σώμα μου. Αυτό είναι πάρα πολύ κουραστικό και επώδυνο. Κάνω αγωγή, θεραπεία, και ελπίζω να είμαι σύντομα καλά»!

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη