Νέες εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος - Άμορφη μάζα σιδερικών

«Το άσπρο αυτοκίνητο είχε στραπατσαριστεί τελείως, το άλλο είχε γυρίσει ανάποδα» - Τι λένε οι γονείς του τραγουδιστή και του του 19χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Νέες εικόνες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το μοιραίο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος και είχε σαν αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο ενός 19χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμη νέου ανθρώπου.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που έφερε στο «φως» ο Alpha, κατέγραψε την ώρα που ο Γιάννης Ξανθόπουλος προσπέρασε το γκρι όχημα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Εκεί εκινείτο το λευκό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο 19χρονοι. Το ρολόι δείχνει 5:13:47. Δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία σύγκρουση. Οι δύο νεαροί πήγαιναν στην εργασία τους.

Παράλληλα, εικόνες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός φαίνονται τα ΙΧ τα οποία μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών μετά το τροχαίο. «Το άσπρο αυτοκίνητο είχε στραπατσαριστεί τελείως. Το άλλο είχε γυρίσει ανάποδα με τη μούρη προς τα πάνω. Εκείνη την ώρα είχε δύο πυροσβεστικά που προσπαθούσαν να κάνουν τον απεγκλωβισμό» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Ο 19χρονος οδηγός του λευκού οχήματος και ο τραγουδιστής μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.

«Βγήκε ένα αυτοκίνητο από στοπ. Προσπάθησε να το αποφύγει, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του δικού του οχήματος, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, και χτύπησε άλλο διερχόμενο αμάξι στο οποίο ήταν δυο επιβαίνοντες στο οποίο ο ένας κατέληξε. Είμαστε πολύ άσχημα όλοι. Ο Γιάννης δεν έτρεχε, γύρω στα 50 χιλιόμετρα ήταν. Δε τρέχει γενικά. Επειδή δεν το ακούμπησε κανείς αυτό το αυτοκίνητο εξαφανίστηκε. Και τώρα το ψάχνουμε» υποστηρίζει το περιβάλλον του Γιάννη Ξανθόπουλου.

Ο άνθρωπος που έφτασε πρώτος στο σημείο όπου έγινε το θανατηφόρο τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Σε μία συγκλονιστική περιγραφή, ο κ. Γιάννης αποκάλυψε ότι είδε μόνο τον 19χρονο οδηγό στην αρχή καθώς ο συνοδηγός δεν φαινόταν γιατί το σώμα του είχε μπει από τη σύγκρουση

«Όταν έφτασα στο σημείο, είδα τον τραγουδιστή που είχε συρθεί μόνος του έξω από το αυτοκίνητο. Μου έλεγε «φίλε κάποιος μου έκλεισε τον δρόμο, δεν ξέρω τι έγινε». Φαινομενικά ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Δεν είδα πληγές και αίμα πάνω στον τραγουδιστής.

Όταν πλησίασα το αυτοκίνητο ζούσαν και οι δύο 19χρονοι. Είδα μόνο τον οδηγό, άφησα την τσάντα μου και προσπάθησα να βοηθήσω. Μου έλεγε: «τι έγινε ρε φίλε;». Ο συνοδηγός δεν φαινόταν. Τον είχε χτυπήσει το μεγάλο ηχείο από πίσω και προσπαθούσα να βγάλω από πάνω του μερικά κομμάτια από τη σύγκρουση. Το παιδί με παρακαλούσε να τον βοηθήσω και με ρώτησε πού είναι ο συνοδηγός. Τότε, κατάλαβα ότι υπήρχε και δεύτερο άτομο. Το παιδί είχε χωθεί στον χώρο που είναι για τα πόδια» πρόσθεσε ο κ. Γιάννης.

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του αυτοκίνητο που παραβίασε το stop στην λεωφόρο Δεκελείας και συνέβαλε στον τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο νεαρός τραγουδιστής, Γιάννης Ξανθόπουλος με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 19χρονου που επέβαινε στο όχημα με το οποίο συγκρούστηκε το αυτοκίνητο του γνωστού τραγουδιστή.

Αξιοποιώντας το βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή του Μενιδίου που έγινε το τροχαίο δυστύχημα και έχουν στην κατοχή τους οι άνδρες της τροχαίας κατάφεραν να φτάσουν στο αυτοκίνητο που παραβίασε το stop και ο τραγουδιστής στην προσπάθεια του να το αποφύγει, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κι έπεσε πάνω στο όχημα που επέβαιναν οι δύο νεαροί ηλικίας 19 και 20 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα που αποτυπώνεται στις κάμερες, κάποια στιγμή μετά το τρακάρισμα σταματάει και ο οδηγός του ο όποιος είναι ένα ηλικιωμένος  άνδρας, εξέρχεται από αυτό.

Παρόλα αυτά δεν σπεύδει να βοηθήσει, καθώς θα επιβιβαστεί και πάλι στο  αυτοκίνητο του και θα φύγει. Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η σύλληψη του και για έτσι σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες  της εγκατάλειψης και της πρόκλησης τροχαίου.

Την ίδια ώρα σε αλκοτέστ που έγινε στον τραγουδιστή δεν διαπιστώθηκε η κατανάλωση αλκοόλ, ενώ ερωτηματικό παραμένει εάν ο ηλικιωμένος άνδρας βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ καθώς ακόμα και τώρα να υποβάλλονταν σε αλκοτέστ δεν θα ήταν δυνατόν να εξαχθούν κάποια συμπεράσματα. 

Ο ένας από τους δύο 19χρονους σκοτώνεται ακαριαία και ο δεύτερος μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο. Η μητέρα του, που μιλάει στο #LiveNews προσεύχεται και αγωνιά για το παιδί της. Ξέρει πως οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για τη ζωή του γιου της.

«Τα παιδιά πήγαιναν για δουλειά, είναι φίλοι, κολλητοί, από μικρά παιδιά μαζί. Είναι λίγο σε σοκ ακόμα, δεν τον έχω ενημερώσει καν ότι έχει χάσει τον φίλο του».

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο και το πρωί πήρε εξιτήριο. Παραμένει σοκαρισμένος και συντετριμμένος από την τραγωδία, όπως λέει ο πατέρας του.

«Δόξα τω Θεώ, τώρα πήρα την κόρη μου τη μεγάλη εκεί είναι, λέει δόξα των Θεώ. Σοκαρισμένος πάρα πολύ και πονάει από εκεί, πονάει από εδώ».

Ο νεαρός καλλιτέχνης φέρεται να έχει πει πως αντέδρασε ενστικτωδώς. Όταν είδε το αυτοκίνητο να παραβιάζει το stop και να πετάγεται μπροστά του, έστριψε το τιμόνι και για λίγα μέτρα κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα για να αποφύγει τη σύγκρουση.

Τότε όμως έτυχε να περνάει το αυτοκίνητο με τους δύο 19χρονους που πήγαιναν στη δουλειά τους.

«Σώθηκε από τους αερόσακους, σώθηκε το παιδί αλλά πονάει και… έχει (τραύματα) στον σβέρκο. Στο στήθος, στα πόδια. Όλα πονάνε», προσθέτει ο πατέρας.

Δύο 24ωρα μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ο πατέρας του 19χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μίλησε στο #ΤοPrwino. Τα όσα είπε συγκλονίζουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του 19χρονου δήλωσε στον ΑΝΤ1: «Δεν υπάρχει πιο άδικα από το να φύγει ένας τίμιος άνθρωπος, να πάει πέντε ώρες στη δουλειά του και να φύγει έτσι. Δεν διαχειρίζεται… Χάλια, χαπάκια, διάφορα… Απλώς στη δουλειά τους πήγανε όπως πάντα, πολύ καλά παιδιά στον δικό τους δρόμο» και συνέχισε:

«Και με όσους μιλήσεις για τα παιδιά, μόνο τα καλύτερα λένε. Έχω μάθει ότι φταίει ο τραγουδιστής, τι σκ@τά είναι αυτός. Τέλος πάντων, με συγχωρείς για τη φράση. Όχι φταίει… Παρά φταίει! Γρήγορα, με ταχύτητα. Χωρίς φρένα, έπεσε και έφαγε σχεδόν δύο ζωές. Όχι μία. Και τους υπόλοιπους που έχει πίσω, τα τραύματα που μας έχει αφήσει. 19 χρονών, σε δύο μήνες θα πήγαινε στα 20».

Ο πατέρας του 19χρονου πρόσθεσε, επίσης: «Πώς δεν είχε όνειρα… Δεν είχε όνειρα ένα παιδί 19 χρονών; Όπως είναι κι όπως το έχουμε μάθει η οικογένεια, να είναι αξιοπρεπής και ζωντανός, να έχει παρέες και φίλους, να είναι σεβαστικός. Και με το όριο της ζωής και με το όριο της πράξης και της πολιτείας», ξεκαθαρίζοντας πως η οικογένεια του Γιάννη Ξανθόπουλου δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους. «Ούτε ξέρουμε, ούτε θέλουμε να ξέρουμε. Θέλουμε να πάρουν την τιμωρία τους, αυτό που τους αξίζει».

Ο πατέρας του τραγουδιστή χθες μίλησε και στην εκπομπή #ToPrwino και όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του 19χρονου που συγκρούστηκε με τον γιο του, ξέσπασε σε κλάματα.

Για τον γιο του είπε ότι: «Ο μικρός είναι καλά, δόξα τω Θεώ, σώθηκε. Καλά είναι. Αύριο μπορεί να έρθει σπίτι. Τα παιδιά είναι όλα εκεί, και η γυναίκα μου. Δεν φταίει και σε τίποτα, δεν φταίει, αφού τον βρήκαν. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για τον άλλο που παραβίασε το STOP. Το έμαθα από το πρωί… Εδώ κλάματα, τρελάθηκα».

Στην πορεία εξήγησε, πώς έμαθε για το τροχαίο.

«Το έμαθα από τον γιο μου τον μεγάλο. Ήταν να πάει για δουλειά στις 7.15 και έφυγε 5.30 και δεν είπε τίποτα. Μετά τον πήρα να τον ρωτήσω γιατί τόσο νωρίς και άρχισε τα κλάματα, μου είπε ότι ήταν στο νοσοκομείο γιατί ο Γιαννάκης τράκαρε. Πήγαμε μετά στο νοσοκομείο με τη γυναίκα μου και αυτή δεν ήξερε» ανέφερε.

Τέλος, ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου είπε: «Ο Γιαννάκης είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε. Δόξα τω Θεώ ο γιος μου είναι καλά αλλά δεν μου τα λένε όλα. Θα έρθουν στο σπίτι και θα μου τα πούνε. Ο Γιάννης είναι πολύ ευαίσθητος με αυτό που έπαθε… άστο. Ο άλλος που βγήκε από το STOP αυτός έφταιγε. Πολύ λυπάμαι για το παιδί, από το πρωί κλαίω» και λίγο πριν ολοκληρώσει τις δηλώσεις του, ξέσπασε σε κλάματα.

Μια φράση που είπε ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλο σήμερα στο #ToPrwino, σχετικά με την ψυχολογία του γιου του μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος, αποτέλεσε αφορμή για να κάνει ο Γιώργος Λιάγκας μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση.

Ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου είπε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Πώς να είναι αφού σκοτώθηκε το παιδί, κρίμα ένα νέο παλικάρι σκοτώθηκε. Πώς να είναι η ψυχολογία του παιδιού, τώρα λέει πώς θα βγει στην πίστα να τραγουδήσει. Μπορεί; Δεν μπορεί».

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής: «Κατανοώ όλου όσοι εμπλέκονται. Δεν θέλω να κάνω οποιαδήποτε μομφή, οποιαδήποτε παρατήρηση, δεν είναι τέτοια ώρα. Εμείς το ζούμε έξω δημοσιογραφικά, εκείνη το ζουν μέσα. Φαντάζεστε τι γίνεται αυτή τη στιγμή και στο ένα σπίτι με τη μαυρίλα ενός θανάτου και στο άλλο σπίτι με τη μαυρίλα ενός θανάτου που βαραίνει με την εμπλοκή ενός μέλους της οικογένειας.

Θέλω να πω κάτι στον πατέρα του Γιάννη, με αγάπη επειδή τον γνωρίζω. Το παιδί το δικό σας γλίτωσε. Είναι ένα καλό παιδί, βγήκε να βοηθήσει, τώρα αν έκανε λάθος, φταίει δε φταίει δεν θα το πω εγώ, θα το πουν ειδικοί εμπειρογνώμονες. Το παιδί είναι ένα καλό παιδί, σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να σκοτώσει κάποιον.

Όμως, επειδή υπάρχουν και οι άνθρωποι που ακούνε και έχουν χάσει το δικό τους παιδί, -ταπεινά το λέω με αγάπη- δεν είναι ωραίο να ακούνε ότι πώς θα βγει το παιδί αυτή τη στιγμή να τραγουδήσει στην πίστα. Το λέω όσο πιο ταπεινά, χαμηλώνω και τη φωνή μου. Δεν είναι ωραίο να ακούγεται αυτή τη στιγμή πώς θα βγει το παιδί να τραγουδήσει στην πίστα.

Είναι δύσκολο, όμως το παιδί, ακόμα και αν δεν βγει μια βδομάδα στην πίστα να τραγουδήσει, αν δεν βγει ένα μήνα να τραγουδήσει, δεν θα πάθει τίποτα. Το παιδί αυτό θα συνεχίσει με τις άσχημες μνήμες να ζει και κάποια στιγμή θα το ξεπεράσει. Αλί από το παιδί που χάθηκε και δεν φταίει σε τίποτα και αλί από τους γονείς το παιδιού που χάθηκε που αυτοί θα μείνουν πίσω να τον κλαίνε για μια ζωή».

Η μητέρα του τραγουδιστή αποκάλυψε χθες στο #PameDanai πως ο Γιάννης Ξανθόπουλος παρακολουθείται από ψυχολόγο, καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

«Είναι στο νοσοκομείο. Όταν γίνεται αυτό το πράγμα, πως να είναι; Πως να είναι ένα νέο παιδί, που αυτό το πράγμα δεν ξέρουν πως έγινε; Είναι και ζωντανός. Μίλησε και με τον ψυχολόγο. Πως να είναι… Δεν είναι εύκολο».

«Χαίρομαι για τον γιο μου που είναι ζωντανός, αλλά λυπάμαι και για τους άλλους. Στο αυτοκίνητο ήταν μόνος του», είπε η μητέρα του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο Γιάννης Ξανθόπουλος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, βγήκε από την πίσω πόρτα προκειμένου να αποφύγει τις κάμερες, ενώ δίπλα του ήταν οι γονείς του.

Στο ΚΑΤ συνεχίζει να νοσηελεύεται και ο 19χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο και πρόκειται να κάνει ένα χειρουργείο στον αστράγαλο και είναι εκτός κινδύνου.

Ο τραγουδιστής είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο τραγουδιστής Ηλίας Καμπακάκης, συνεργάτης του Γιάννη Ξανθόπουλου μιλησε στο #ToPrwino:

«Δεν το πιστεύω, Χριστέ μου. Θα προσπαθήσω να μάθω πως είναι ο άνθρωπος. Απο εσάς το μαθαίνω. Να βγει καλά κι ο Γιάννης και εννοείται και ο οδηγός του οχήματος»

Δειτε Επισης

Η κοινή on camera εμφάνιση Πέτρου Φιλιππίδη - Ελπίδας Νίνου - Στις 3 Ιουνίου το Εφετείο
Λάκης Γαβαλάς για τους μοναχούς: «Μάθαμε ότι αυτοί είναι απαταιώνες, ότι κάνουν εμπορία όπλων»
Ο Δημήτρης Σταρόβας ξεκίνησε να λέει τις πρώτες λέξεις - Το μήνυμα της συντρόφου του
Δημήτρης Κόκοτας: «Άμα του σφίξεις πολύ δυνατά το χέρι, το τραβάει»
Λύγισε ο Τάσος Κωστής για την απώλεια της συζύγου του: «Μετανιώνω που δεν μπόρεσα να της το κάνω αυτό»
Η Άντζελα Γκερέκου πρώτη φορά για το οικονομικό «πόλεμο» του Τόλη Βοσκόπουλου: «Φτάσαμε στον πάτο»
Σταματίνα Τσιμτσιλή - Γιώργος Λιάγκας: Πινγκ Πονγκ αλληλο-ακύρωσης on air
Γενέθλια για τον Κωνσταντίνο Αργυρό! Σαν σήμερα γεννήθηκαν τα πρώτα τρίδυμα με εξωσωματική στην Ελλάδα!
Παναγιώτης Στάθης: «Έφυγε 47 ετών ο αδελφός μου. Ήταν σαν να έχασα τον πατέρα μου δεύτερη φορά»
Θοδωρής Σκυφτούλης: «Με σημάδεψαν οι ΜΑΤατζήδες με το όπλο, ήμουν 5 χρονών»