Άρης Μακρής: «Προκαλώ και παρακαλώ την Άννα Μαρία Βέλλη αν είμαι ο κακοποιητής να πει το όνομα μου»

Άρης Μακρής: «Ζητώ με στόμφο και πυγμή από την Άννα Μαρία να βγει και να πει το όνομα» - Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αν νιώθει καθαρός, γιατί δεν κάνει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Άννα Μαρία Βέλλη επανέφερε το θέμα της κακοποίησής της από πρώην σύντροφό της στα social media, με πολλούς να θεωρούν ότι αναφέρεται στον Άρη Μακρή. Η ίδια δεν διέψευσε το παραπάνω.

Ο Άρης Μακρής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή #SuperΚατερίνα μετά τη νέα αναφορά της Άννας Μαρίας Βέλλη για τον πρώην σύντροφό της ο οποίος την κακοποιούσε.

Στο πλατό της εκπομπής#SuperΚατερίνα μετά τη νέα αναφορά της Άννας Μαρίας Βέλλη για τον πρώην σύντροφό της ο οποίος την κακοποιούσε, βρέθηκε καλεσμένος ο Άρης Μακρής και τα τηλεοπτικά συνεργεία τον συνάντησαν, λίγη ώρα αργότερα, έξω από τα στούντιο του Alpha.

Μιλώντας λοιπόν, μεταξύ άλλων, στην κάμερα και του #StarBreakfast και #PrwinoSousou ο νεαρός τραγουδιστής επανέλαβε την ζημιά που του έχει κάνει η αναφορά της πρώην συντρόφου του, Άννας Μαρίας Βέλλη περί κακοποίησης.

Ειδικότερα, ο Άρης Μακρής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Mπήκα στη διαδικασία να μιλήσω, ενώ δεν ήθελα και δεν έβρισκα τον λόγο αλλά πια υπήρχε ο λόγος λόγω του κυκεώνα και της διάστασης που πήρε όλο αυτό να βγω και να πω την δική μου πλευρά. Την αλήθεια μου. Με έχει ρίξει ψυχολογικά αυτό. Έτρεμα στη συνέντευξη γιατί έχω υποστεί μια μεγάλη πίεση λόγω όλου αυτού».

«Δεν έχω λόγο να μιλήσω με την Άννα Μαρία. Έχει εμπλακεί το όνομά μου, γι αυτό ζητάω με στόμφο και πυγμή να βγει και να μιλήσει. και να πει το όνομα. Δεν μπορώ να κινηθώ νομικά από τη στιγμή που δεν έχω κατηγορηθεί για τίποτα .Όλο αυτό υπάρχει σαν ένα σύννεφο γύρω από το όνομα μου, δεν με έχει κατηγορήσει κανείς, πως να κινηθώ νομικά; Έχω κουραστεί να «φωτογραφίζομαι» σε μια τέτοια κατάσταση. Πρέπει να ειπωθεί, είναι σωστό να ειπωθεί το όνομα. Δεν το λέω για μένα ή για οποιοδήποτε, για το θύμα. Πρέπει να δικαιωθεί το θύμα. Είμαι σε συγκινημένος από όλη αυτή την πίεση που βιώνω γι’ αυτό και θέλω να ξεκαθαριστεί αυτό. Βγήκα έξω να πω τη δική μου πλευρά, γιατί έπρεπε δυστυχώς να βγω να την πω ενώ δεν είχα κανέναν στόχο και καμία όρεξη να μιλήσω για κάτι τέτοιο».

«Όλο αυτό έχει πάρει μια διάσταση που έπρεπε να βγω και να μιλήσω. Φοβάμαι ότι ήδη μου έχει δημιουργήσει επαγγελματικό πρόβλημα γι’ αυτό και έπρεπε να βγω να μιλήσω, γιατί πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό» πρόσθεσε, επίσης, ο Άρης Μακρής στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις.

«Στη δουλειά μου συνεχίζω κανονικά, δεν υπάρχει τίποτα», είπε αρχικά ο Άρης Μακρής. 

«Προφανώς και έχει επηρεαστεί η οικογένειά μου. Είμαι συγκινημένος από όλη την πίεση που νιώθω εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Φοβάμαι ότι μου έχει δημιουργήσει ήδη πρόβλημα στη ζωή μου γιατί είναι κάτι πολύ σοβαρό. Δεν θα ξαναβγώ να πω τίποτα, βγήκα να πω ρητά και κατηγορηματικά πως δεν είμαι ο κακοποιητής της Άννας Μαρίας. Αν βγει και με εξαιρέσει όλα καλά, αν βγει και πει ότι είμαι εγώ, να πάρει τον δρόμο που αρμόζει στην κατάσταση να πάρει», συμπλήρωσε ο Άρης Μακρής.

Θέμα στο #PrwinoSousou έγινε η συνέντευξη που έδωσε ο Άρης Μακρής για την πρώην σύντροφο του, Άννα Μαρία Βέλλη και η Ελένη Τσολάκη μοιράστηκε την δική της άποψη με την τηλεοπτική της παρέα στο OPEN. Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε να δώσει και στις δύο αντιδράσεις, του τραγουδιστή και της youtuber, δίκιο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Τσολάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προφανώς δεν είναι καλές οι σχέσεις τους και θα πω και κάτι άλλο. Αν έχει λήξει άσχημα και άδοξα αυτή η σχέση, έχει προκύψει και αυτό και τον έχουν ενοχλήσει κάποια πράγματα τον Άρη και κάποια άλλα την Άννα Μαρία, δεν είναι εύκολο το τηλεφώνημα μεταξύ τους. Μπορεί και να έχει γίνει όμως».

«Χωρίς να χρειαστεί να κατονομάσει ποιος ήταν, μπορεί να πει ποιος δεν ήταν. Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα εκδίκησης αυτό το πράγμα. Είναι θέμα απλά αποκατάστασης της αλήθειας. Εγώ θέλω να δώσουμε λίγο χρόνο γιατί οι αντιδράσεις και το πως αντιδράει ένας άνθρωπος πάνω σε μια περίσταση δεν έχουν λυσάρι».

«Άρα, λοιπόν, ας δώσουμε τον χρόνο και σε αυτό το κορίτσι, που έχει πει ανοιχτά ότι έχει υπάρξει θύμα και έχει μπει σε μια κακοποίηση, τα συναισθήματα της μπορεί να της έχουν ξαναφουντώσει και να έχουν ξανανάψει μέσα της, όπως ο φόβος, για να δούμε πως θα αντιδράσει» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ελένη Τσολάκη στον αέρα της ψυχαγωγικής της εκπομπής στο OPEN.

Τις σκέψεις της για τα όσα δήλωσε ο Άρης Μακρής για την υπόθεση με την κακοποίηση της Άννας Μαρίας Βέλλη, θέλησε να μοιραστεί το μεσημέρι της Τετάρτης η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της αλλά και τους τηλεθεατές της εκπομπής της.

«Αποφασίζει μετά από αρκετό χρονικό διάστημα να απαντήσει, πρώτα μέσα από τα δικά του social media, και μετά μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και κάποιες δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους. Όταν λες, “αν έχει κακοποιηθεί”, είναι σαν να είσαι απέναντι. Με όποιο τρόπο και να έχεις χωρίσει με έναν άνθρωπο, σκέφτεσαι “ποιος φέρθηκε έτσι στον άνθρωπο που είχα ερωτευθεί και αγαπήσει;”» ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

«Και ο ίδιος λέει ότι δε μπορεί να κάνει μήνυση γιατί δεν τον έχει κατηγορήσει, άρα τι τον νοιάζει; Επειδή κάποιοι τον κατηγορούν στα social; Γύρνα και πες τους, “όχι μόνο δεν είμαι ο κακοποιητής, αλλά είμαι αυτός που τη στηρίζω”. Είναι και η προσέγγιση καμιά φορά. Η ίδια, δεν έχει βγει δημόσια να αναφέρει το όνομά του…

Η λέξη “εκδικητικό” που έγραψε στο Post, ήταν πολύ βαριά…Έχει βγει η Άννα Μαρία για κάποιον και έχει πει ότι δεν είναι αυτός; Έχει βγει και το έχει πει για τον Μαλιάτση;» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Τη συνέντευξη που έδωσε ο Άρης Μακρής στην Κατερίνα Καινούργιου σχολίασαν στο #HappyDay, το πρωί της Τετάρτης 13 Μαρτίου. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της τοποθετήθηκαν για τη στάση και τα λεγόμενα του νεαρού τραγουδιστή μετά τα όσα έχουν ακουστεί για το θέμα της κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή τα όσα είπε ο Άρης Μακρής και τις ερωτήσεις της Κατερίνας που ήταν πολύ στοχευμένες. Το ότι δικαιούται και ο κόσμος και ο Άρης Μακρής να ακουστεί το όνομα είτε στη μία περίπτωση για να καθαρίσει το δικό του όνομα είτε για να οδηγηθεί, όπως είπε, ενώπιον των Αρχών και να λογοδοτήσει, είναι δικαίωμά του και καλά κάνει και το ζητάει.

Απλά μου κάνει εντύπωση ότι είναι σαν να υπονοεί ότι όντως μπορεί να είχαμε κάποιες εντάσεις, και να έχετε πει δυο κουβέντες και δυο γαλλικά, δε φαντάζεσαι ότι ο άλλος μπορεί να σε φωτογραφίζει ως κακοποιητή. Για να λέει όμως «ότι αν εννοεί εμένα, είμαι πανέτοιμος να την αντιμετωπίσω», είναι σαν να λέει ότι όντως μπορεί να είχαμε κάποιες εντάσεις αλλά αν αυτή τις έχει στο μυαλό της ως κακοποίηση, εγώ δεν το θυμάμαι έτσι. Έχω μία άλλη αλήθεια».

«Βλέποντας το πώς τοποθετήθηκε ο Άρης Μακρής, εγώ κατάλαβα ότι ίσως στο μυαλό του νιώθει ότι υπάρχουν δύο τρία γεγονότα που μπορεί εκείνη να τα έχει νιώσει ως σημάδια πιο έντονης παραβατικής συμπεριφοράς» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Happy Day.

Λίγο αργότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επεσήμανε: «Να το πάω λίγο παραπέρα; Αν ο Άρης Μακρής νιώθει καθαρός και ξέρει ότι είναι καθαρός, γιατί δεν πάει αυτός στην αντίπερα όχθη να κάνει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση; Δεν είμαι νομική σύμβουλος αλλά αν πας σε έναν δικηγόρο και πεις ότι υπάρχει αυτή η κατάσταση και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι εγώ (ο κακοποιητής), δεν ξέρω… Στείλε ένα εξώδικο. Εφόσον πιστεύεις στην καθαρή σου συνείδηση και στην αθωότητά σου…».

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Puff Daddy να ξυλοκοπά άγρια τη σύντροφό του
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία»
Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο»