H Sharon Stone αποκάλυψε τον παραγωγό που της επέβαλε να κάνει σεξ με τον Βilly Baldwin στο θρυλικό #Sliver

Η τραγική απάντηση του ηθοποιού: «Είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί μου; Ξέρω πολλές βρομιές για εκείνη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Άστραψε και βρόντηξε ο William Baldwin μετά την αποκάλυψη της Sharon Stone ότι η ίδια πιέστηκε από τον παραγωγό της ταινίας #Sliver, Bob Evans να κάνει σεξ με τον συμπρωταγωνιστή της με το πρόσχημα να βελτιώσουν τη χημεία τους στην οθόνη.

Η διάσημη ηθοποιός είχε αναφερθεί στο περιστατικό στα απομνημονεύματά της το 2021, αλλά δεν είχε αποκαλύψει τα πρόσωπα.

Ο αδελφός του Alec Baldwin εμφανώς ενοχλημένος από τις αποκαλύψεις της συμπρωταγωνίστριάς του απάντησε με σκληρά λόγια μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter:

«Δεν είμαι σίγουρος γιατί η Sharon Stone συνεχίζει να μιλάει για μένα τόσα χρόνια μετά τα χρόνια μετά; Είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί μου ή εξακολουθεί να είναι πληγωμένη μετά από τόσα χρόνια επειδή την απέφευγα;».

Και συνέχισε: «Μήπως την επομένη των γυρισμάτων είπε στη φίλη της Janice Dickinson “Θα τον κάνω να με ερωτευτεί τόσο πολύ, που θα του γυρίσει το κεφάλι”»;

Ο 61χρονος William (Billy) Baldwin συνέχισε λέγοντας πως ξέρει πολλές βρομιές για εκείνη.

Είπε ακόμα ότι κατά τη συνάντηση που είχε με τον εκλιπόντα Bob Evans (πέθανε το 2019) τον είχε παρακαλέσει «να μην χρειαστεί να φιλήσει τη Sharon».

Και συνέχισε: «Αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να γράψω ένα βιβλίο και να πω τις πολλές, πολλές ενοχλητικές, πονηρές και αντιεπαγγελματικές ιστορίες για τη Sharon; Αυτό θα μπορούσε να έχει πλάκα».

Η αποκάλυψη της Sharon Stone

Μιλώντας στο podcast του ηθοποιού, Louis Theroux, η Sharon Stone είπε: «Περίμεναν ότι θα έφερνα άλλη μια γιγαντιαία επιτυχία και με ενέκριναν στο κάστινγκ και μου έδωσαν όλες αυτές τις εγκρίσεις, αλλά όταν ήρθε η ώρα να το κάνω, μου είπαν ότι ήταν μια συμφωνία ματαιοδοξίας και δεν μπορούσα να τα έχω όλα αυτά. Στη συνέχεια άρχισαν να προσπαθούν να με κατηγορήσουν για τα λάθη τους, και έκαναν τρομερά λάθη στον τρόπο με τον οποίο προσέλαβαν σκηνοθέτες και ηθοποιούς».

Επίσης, είπε ότι ο Bob Evans την κάλεσε από τα γυρίσματα στο γραφείο του για να της ζητήσει να κοιμηθεί με τον πρωταγωνιστή William Baldwin (ένα από τα τέσσερα αδέρφια του ηθοποιού και ευρύτερα γνωστός ως Billy) εκτός πλατό.

shutterstock_98257619

Η ηθοποιός περιέγραψε: «Με κάλεσε στο γραφείο του. Είχε αυτούς τους πολύ χαμηλούς καναπέδες της δεκαετίας του εβδομήντα, ογδόντα, οπότε ουσιαστικά καθόμουν στο πάτωμα, ενώ θα έπρεπε να ήμουν στο γύρισμα. Και κυκλοφορούσε στο γραφείο του με γυαλιά ηλίου και μου εξηγούσε ότι κοιμήθηκε με την Ava Gardner και ότι θα έπρεπε να κοιμηθώ με τον William Baldwin, γιατί αν κοιμόμουν με τον William Baldwin, η ερμηνεία του William Baldwin θα γινόταν καλύτερη. Και χρειαζόμασταν τον William να βελτιωθεί στην ταινία, γιατί αυτό ήταν το πρόβλημα».

Συγχρόνως, τόνισε: «Και αν μπορούσα να κοιμηθώ με τον William Baldwin, τότε θα είχαμε χημεία στην οθόνη, και αν απλά έκανα σεξ μαζί του, τότε αυτό θα έσωζε την ταινία, και το πραγματικό πρόβλημα με την ταινία ήμουν εγώ, επειδή ήμουν τόσο σφιγμένη, και δεν ήμουν σαν μια πραγματική ηθοποιός που θα μπορούσε απλά να τον γα**σει και να επαναφέρει τα πράγματα στη θέση τους. Το πραγματικό πρόβλημα ήταν ότι ήμουν τόσο στενόμυαλη».

Η Sharon Stone είπε ότι στο άκουσμα της απαίτησής του σκέφτηκε απλώς πώς ο Bob Evans δεν είχε ακούσει τη λίστα με τους ηθοποιούς που είχε προτείνει η ίδια για τον ρόλο του William Baldwin, και ήταν απογοητευμένη που οι ιθύνοντες της ταινίας περίμεναν από εκείνη ότι από τον Michael Douglas με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε στο «Βασικό ένστικτο» θα πήγαινε στον William Baldwin.

Και πρόσθεσε: «Δεν χρειαζόταν να πηδ***ω τον Michael Douglas. Ο Michael μπορούσε να έρθει στη δουλειά και να ξέρει πώς να φέρει εις πέρας ορισμένα πράγματα και να πει αυτή την ατάκα, να κάνει πρόβες και να εμφανιστεί. Τώρα ξαφνικά εγώ είμαι στη δουλειά του "πρέπει να γαμ**ω ανθρώπους"».

Δειτε Επισης

Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά στο Πρώτο Νεκροταφείο – Απίστευτες ζημιές
Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα - Όλες οι λεπτομέρειες
Νίκος Μάνεσης για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν τον εκτιμώ καθόλου, αλλά είναι πιο έξυπνος από μένα, έχει υψηλότερο IQ»
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα
Κόλαφος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Τραμπικό φαινόμενο, ο Στέφανο Κασσελάκης»
Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά: «Υποψήφιες για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου η Καραμπέτη και η Καγιά;»
«Λύγισε» η Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που το διαζύγιό μου έγινε δημόσιο θέμα»
Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Mente Fuerte: – Στο πλευρό του η Μαρία Σολωμού
Η αποκάλυψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον γάμο με τον Χρήστο Δάντη: «Θα είναι κλειστός, δεν θα το ξέρετε»
Νεφέλη Κουρή: «Έμεινα έγκυος στους τέσσερις μήνες της σχέσης μας. Δεν προλάβαμε να γνωριστούμε»