#SurvivorGR: Η τρίτη ασυλία & η τρίτη υποψήφια αποχώρησης - Ρήξη στην παρέα Ασημίνας-Παππά-Δαλάκα

#SurvivorGR: Πρήστηκε το πρόσωπο της Χρύσας - Την τσίμπησε έντομο στο οποίο είναι αλλεργική- Υποτιμητικά συνθήματα για τον Καφετζή: «Την τέντα του γιατρού έχεις για βίτσιο, James παστίτσιο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καθόλου από ό,τι φαίνεται δεν έχουν ευνοήσει οι αλλαγές την μπλε ομάδα του Survivor, αφού και στους δύο πρώτους αγώνες για την ασυλία δέχθηκαν ήττες.

Την Κυριακή πρώτη υποψήφια από την Μπλε ομάδα αναδείχθηκε η Ευγενία Μπόρλα και χθες την ακολούθησε η Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία δήλωσε έτοιμη για μάχη.

Ένα πρόβλημα αντιμετώπισε η Χρύσα. Την παίκτρια των Μπλε τσίμπησε στο πρόσωπο ένα έντομο, στο οποίο κι είναι αλλεργική.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, είπε: «Σήμερα ξεκίνησε μια νέα μέρα. Όχι πολύ καλή για μένα. Με τσίμπησε σφήκα, μέλισσα, δεν ήξερα τι. Εγώ προφανώς είμαι αλλεργική».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θα μεταφερθώ στην κλινική για εξετάσεις, ελπίζω να μη με επηρεάσει κι άλλο στην ψυχολογία μου. Πόσο να αντέξω η γυναίκα; Και φυσικά, μην επηρεάσει την ψυχολογία μου γιατί μπρορστά μου έχω μια μονομαχία».

Ο Αλέξης Παππάς σχολίασε την υποψηφιότητα της Χρύσας στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ο παίκτης άφησε αιχμές για φλερτ ανάμεσα στη Χρύσα και κάποιον από την ομάδα του.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωης είπε: «Αυτό που πιστεύω είναι ότι μαζί με τη Χρύσα, στεναχωρήθηκαν κι άλλοι. Ίσως να μην έχει να κάνει μόνο με την μπλε ομάδα, αλλά και με την κόκκινη».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είδα κάποια άτομα που το πήραν εξίσου βαριά με τη Χρύσα. Όσο κι αν έδειξε η Χρύσα ότι δε την ενοχλεί, πιστεύω ότι την ενοχλεί, γιατί έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση».

Τέλος, ανέφερε: «Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να αποχωριστεί και κάποιους παίκτες με τους οποίους έχει συνηθίσει να περνάει καλά. Αυτοί οι παίκτες είναι και στην κόκκινη ομάδα. Αυτοί οι παίκτες μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει το πόσο κοντά έχουν έρθει με τη Χρύσα. Και όταν λέω κοντά, δεν εννοώ μόνο στο φιλικό κομμάτι. Ενδεχομένως να υπάρχει και κάτι παραπάνω που δεν έχουμε δει ακόμα».

Όσον αφορά το τρίτο αγώνισμα για την ασυλία, οι Μπλε έκαναν την ανατροπή και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Τον Νίκο Ρικουνάκη ετοιμαζόταν να αντιμετωπίσει ο James Καφετζής στο Survivor, όταν η αντίπαλη ομάδα άρχισε να φωνάζει υποτιμητικά συνθήματα για τον ίδιο και την αγωνιστικότητά του. Ένα από αυτά ήταν: «Την τέντα του γιατρού έχεις για βίτσιο, James παστίτσιο».

Ο παίκτης αρχικά τα αγνόησε και στη συνέχεια κατάφερε να επικρατήσει έναντι του αντιπάλου του. «Στην τέντα του γιατρού πάω για βόλτα…» ήταν η δική του απάντηση στις αιχμές των συμπαικτών του στο Survivor.

Οι Μπλε κατάφεραν να κερδίσουν την ασυλία με σκορ 12-10 έναντι των κόκκινων και δήλωσαν πλέον πιο δεμένοι ως ομάδα μετά και τις αλλαγές στα μέλη των Διάσημων και των Μαχητών.

Ο Αλέξης Παππάς έδειξε να ενοχλείται από τη συμπεριφορά της Ασημίνας και της το είπε, όμως εκείνη θύμωσε που της έκανε παρατήρηση on camera! 

Ο επιχειρηματίας ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες κάνει πολύ καλή παρέα με τη Δαλάκα και την Ασημίνα, έδειξε να ενοχλείται από το απαξιωτικό ύφος που είχε η τελευταία προς εκείνον.

Έτσι, θέλησε να μιλήσει μαζί της και να την ενημερώσει πως τον είχε ενοχλήσει. Όμως, η Ασημίνα του είπε ότι θα μπορούσε να το κάνει off camera. Και τότε στην όλη αντιπαράθεση μπήκε και η Δαλάκα η οποία θύμισε στην Ασημίνα ότι είχε κάνει εις βάρος της ακριβώς το ίδιο.

Κάτι που έριξε ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά, προκαλώντας ρήξη στην παρέα.

Η Ασημίνα έδειξε στενοχωρημένη στις δηλώσεις της on camera αλλά επεσήμανε πως θέλει να αφήσει την όλη παρεξήγηση πίσω όμως είπε ότι ίσως αυτοί που πιστεύει πως έχει κοντά της, δεν είναι στην ουσία έτσι.

Στο επίκεντρο νιώθει ότι βρίσκεται ο Σταμάτης Ταλαδιανός από τους συμπαίκτες του στο Survivor καθώς θεωρεί ότι έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού επειδή τους χαλά τα σχέδια.

«Γυρνάνε και λένε ότι έχω εμμονή. Τι εμμονή έχω με 6 ανθρώπους; Αυτοί έχουν εμμονή και κάθε φορά ασχολούνται με εμένα και τι κάνω» είπε εκνευρισμένος ο Σταμάτης για τα σχόλια που δέχεται στο Survivor.

«Καθημερινά με κατηγορούν για πολλά πράγματα. Με κατηγόρησαν ότι ποτέ δεν είμαι εύστοχος, ότι βλέπω εφιάλτες με τις φάτσες τους. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλουν και γιατί έχουν τόσο μεγάλη εμμονή με εμένα. Κοιμούνται το βράδυ και οραματίζονται ότι θα πάμε να κάνουμε μία επίθεση στον Σταμάτη; Μου επιτίθενται τέσσερα άτομα και αμύνομαι… Ο λόγος που μου επιτίθενται είναι γιατί αυτό που βλέπω το λέω. Δεν φοβάμαι να μιλήσω και να πω την αδικία. Αυτός τους ενοχλεί και τους χαλά τα σχέδια» συνέχισε για την άδικη συμπεριφορά που νιώθει ότι βιώνει στο Survivor.

Στο συμβούλιο, οι Μπλε πήγαν πιο ήρεμοι και μόνο ως θεατές, επεσήμαναν πως ο λόγος που είχαν κερδίσει ήταν γιατί είχαν πάει αποφασισμένοι στον στίβο μάχης.

Αντίθετα, οι Κόκκινοι παραδέχτηκαν ότι δεν περίμεναν τη συγκεκριμένη ήττα, γεγονός που έχει ρίξει την ψυχολογία όλης της ομάδας.

Στο μεταξύ όμως ήρθε και η στιγμή για να ψηφίσουν οι κόκκινοι την παίκτρια εκείνη που θα έβγαζαν υποψήφια.

Τελικά αποφάσισαν να βγάλουν στον τάκο την Άιρα η οποία παρ' όλο που έφερε πόντους στην ομάδα, τελικά θα αναμετρηθεί με την Ευγενία και την Χρύσα για να παραμείνει στο παιχνίδι.

Trailer | 13/03/2024

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»