Άρης Μακρής: «Δεν είχαμε χωρίσει καλά. Υπάρχει μαύρο σύννεφο στο κεφάλι μου. Δεν είμαι εγώ ο κακοποιητής»

Κόλαφος o Γιώργος Καρκάς κατά της Άννας Μαρίας Βέλλη για τον Άρη Μακρή: «Βγαίνει μια - δύο φορές τον χρόνο, πριν από πρεμιέρα του και πάντα χωρίς να λέει το όνομα του, μιλάει για αυτή την κακοποίηση, σκιαγραφώντας τον»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Άννα Μαρία Βέλλη επανέφερε το θέμα της κακοποίησής της από πρώην σύντροφό της στα social media, με πολλούς να θεωρούν ότι αναφέρεται στον Άρη Μακρή. Η ίδια δεν διέψευσε το παραπάνω.

Ο Άρης Μακρής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή #SuperΚατερίνα μετά τη νέα αναφορά της Άννας Μαρίας Βέλλη για τον πρώην σύντροφό της ο οποίος την κακοποιούσε.

Μετά τα νέα σχόλια στο διαδίκτυο που «φωτογράφιζαν» τον Άρη Μακρή ως «πρώην κακοποιητικό σύντροφο» της youtuber με την ίδια ωστόσο να μην έχει αναφέρει ποτέ το όνομα στον οποίο ανέφερε την καταγγελία της. 

«Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να μιλήσω και να επικοινωνήσω μαζί της. Ήταν μια ιστορία που είχε τελειώσει για μένα. Δεν μπήκα στη διαδικασία να ασχοληθώ με τη συγκεκριμένη φήμη γιατί δεν μου άνηκε. Δεν είχαμε χωρίσει πολύ καλά, όχι βέβαια υπό τη μορφή που περιγράφεται, δεν είχαμε κρατήσει επικοινωνία, ούτε κάποια σχέση», είπε ο Άρης Μακρής. 

«Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε ωραίες στιγμές, είχαμε και άσχημες, με τσακωμούς εντάσεις, κακές καταστάσεις, χωρίς όμως σε βαθμό κακοποιητικής συμπεριφοράς», απάντησε ο Άρης Μακρής. 

Για τις επιπτώσεις που είχε η αναπαραγωγή και η εμπλοκή του ονόματός του: «Υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου. Όλο αυτό έχει προκαλέσει αρνητικά αποτελέσματα εις βάρος μου.

Από μηνύματα που δέχομαι από κόσμο, από τη φήμη που κυκλοφορεί για το όνομά μου, οπότε και επαγγελματικά μπορεί να με ρίχνει και στον προσωπικό μου κύκλο», απάντησε ο Άρης Μακρής στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Στη συνέχεια της συνέντευξή του με την Κατερίνα Καινούργιου, ο Άρης Μακρής αποκάλυψε ότι η σύντροφός του και η οικογένειά του έχουν πέσει από τα σύννεφα.

«Όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε πολύ αφηρημένα και βήμα-βήμα στοχοποιήθηκα εγώ από τον κόσμο όλο και πιο πολύ από τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις της. Δεν μπορούσα να το αγνοήσω και γι’ αυτό και αναγκάστηκα να πάρω θέση… και δεν ήθελα καθόλου να το κάνω.

Υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο γύρω από το όνομά μου που μου έχει προκαλέσει αποτελέσματα και στη σχέση μου και στην οικογένειά μου και στη δουλειά μου. Η κοπέλα μου έχει πέσει από τα σύννεφα, για το αν αναφέρεται σε εμένα όλο αυτό. Όπως και η οικογένειά μου που ξέρουν τι παιδί έχουν μεγαλώσει, τι ποιότητα έχει ο χαρακτήρας του» εξομολογήθηκε ο Άρης Μακρής.

Στη συνέχεια, ο Άρης Μακρής πρόσθεσε: «Δεν μπήκα στη διαδικασία να επικοινωνήσω με κανέναν. Δεν είχα λόγο να επικοινωνήσω. Όλο αυτό παίρνει μία διάσταση και μία συνέχεια και ακούγεται ‘ο Άρης είναι ο κακοποιητής’. Καλούμαι ενώ δεν πρέπει να βγω και να πω ‘παιδιά δεν είμαι εγώ’».

«Αν την είχε μπροστά του τι θα της έλεγε; Ο Άρης Μακρής απάντησε: «Δηλώνω στην ίδια και σε όλους, ρητά και κατηγορηματικά ότι αν εκείνη έχει κακοποιηθεί, εγώ δεν είμαι ο κακοποιητής. Και επιπλέον, προκαλώ και παρακαλώ την ίδια να πει το όνομα, ώστε να καθαρίσει και εμένα η θέση μου. Όλο αυτό έχει πάρει μία διάσταση λαϊκού δικαστηρίου που ο καθένας λέει τη γνώμη του που είναι πολύ σεβαστή, αλλά υπάρχουν γνώμες και των δύο πλευρών. Είναι μία σοβαρή κατάσταση η κακοποίηση, δε μπορεί να αιωρείται».

Όπως εξομολογήθηκε ο Άρης Μακρής, η Άννα Μαρία Βέλλη του είχε πει για μία κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν αλλά χωρίς λεπτομέρειες.

Δείτε το βίντεο στο 01:22' ΕΔΩ

Untitled

Φίλος και συνεργάτης του τραγουδιστή, ο Γιώργος Καρκάς, είπε στο #ToPrwino ότι η YouTuber σκιαγραφεί τον Άρη Μακρή ως θύτη στην υπόθεση, κάθε φορά πριν από την πρεμιέρα του τραγουδιστή σε παραστάσεις που συμμετέχει.

Ο Γιώργος Καρκάς είπε πιο συγκεκριμένα: «Αυτό το θέμα είχε πάει πάλι να μας δημιουργήσει πρόβλημα στη δική μας πρεμιέρα τότε στο "Σκρουτζ The Musical" και τώρα δημιουργεί πρόβλημα και στην πρεμιέρα του Άρη. Η συγκεκριμένη κοπέλα, πάντα βγαίνει μια φορά τον χρόνο ή δύο, πριν από μια πρεμιέρα του Άρη και πάντα χωρίς να λέει το όνομα του, μιλάει για αυτή την κακοποίηση, σκιαγραφώντας στην ουσία τον ίδιο».

Στην πορεία, τόνισε ότι η YouTuber κάνει λάθος που επαναφέρει με αυτόν τον τρόπο το θέμα. «Το σέρνει αυτό το θέμα τρία χρόνια σχεδόν. Έχει ξεκινήσει από το 2021 χωρίς να λέει το όνομά του από τη μία και από την άλλη, σαν δίνει σήμα σε όλα τον κόσμο να ξεκινήσει να τον βρίζει και αυτό κάνει κακό στη δουλειά του. Όποιος έχει να πει κάτι, πάει σε αστυνομικό τμήμα. Καταγγελία δεν γίνεται στα κανάλια, ούτε στο ίντερνετ, καταγγελία γίνεται σε εισαγγελική αρχή ή σε αστυνομικό τμήμα» είπε.

Όσο για το γεγονός, ότι η Άννα Μαρία Βέλλη δεν αποκαλύπτει το όνομα του κακοποιητή της για να μην γίνει cancel από ανθρώπους στα social media, ο Γιώργος Καρκάς απάντησε: «Δεν νομίζω να έχει τόση εξουσία στα χέρια της και νομίζω κανένας δεν έχει πλέον τέτοια εξουσία για να κάνει cancel σε κάποιον. Αυτές οι εποχές έχουν περάσει. Ο καθένας μπαίνει στη θέση του ανάλογα με αυτά που κάνει. Υπήρχε μια νοοτροπία που χτίστηκε στο #ΜeΤoo ότι ένα θύμα κακοποίηση μπορεί αν πάει να καταγγείλει ό,τι θέλει όποτε το θέλει. Όχι παιδιά. Αυτό ισχύει μόνο για τα θύματα βιασού., Το #MeToo έβαλε σε ένα πλαίσιο βιαστές κακοποιητές, όλα σε ένα και πηγαίνουν και λένε άνθρωποι ότι "ένας πριν κάτι χρόνια μου έριξε σκαμπό". Όχι κούκλα μου νομικά να το δεις, στα πέντε χρόνια είναι πλημμέλημα και έχει παραγραφεί έτσι και αλλιώς».

Στο ίδιο έντονο ύφος, ο ηθοποιός τόνισε ότι με αυτό τον τρόπο, εξευτελίζονται υποθέσεις που πρέπει πράγματι να εξετασθούν.

Όπως είπε: «Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει ό,τι γουστάρει. Όχι καμία Βέλλη δεν έχει την εξουσία να κάνει cancel σε κανέναν Άρη. Αν θέλει να βγει να πει ποιος είναι. Αν όχι, να μην το ξαναπει ποτέ. Πολύ απλά, το σέρνει από το 21 η συγκεκριμένη αυτό. Έτσι εξευτελίζεται ο κάθε άνθρωπος που όντως έχει πάθει κάτι και θα πάει να καταγγείλει κάτι, γιατί θα τον εντάσσουμε σε ένα πλαίσιο γραφικότητας.

Φαίνεται λες και κάθε φορά που της πέφτουν οι followers δεν ξέρω, σαν να θέλει να αυτοηρωποιηθεί και να επαναφέρει αυτό θέμα και να ξανακούσει το όνομά της. Η ίδια η αστυνομία τη σταμάτησε την άλλη φορά και δεν έκατσε στον έλεγχο γιατί είπε "είμαι λίγο γνωστή"».

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Puff Daddy να ξυλοκοπά άγρια τη σύντροφό του
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία»
Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο»