Βούλα Πατουλίδου, Δανάη Μπάρκα, και Ελένη Τσολάκη για την ομοφοβική επίθεση στην Θεσσαλονίκη

Δανάη Μπάρκα: «Είναι εμετικά βρωμόπαιδα, σοκάρομαι πάρα πολύ» - Ελένη Τσολάκη: «Λυπήθηκα και ντράπηκα» - Βούλα Πατουλίδου: «Αυτό που με θυμώνει εμένα είναι ποιος άφησε όλη αυτή τη ροή των ατόμων;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ένα τραγικό, ομοφοβικό περιστατικό, έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 9/3, στη Θεσσαλονίκη, όταν δύο νεαρά τρανσέξουαλ άτομα, δέχτηκαν επίθεση από ομάδα δεκάδων νεαρών στην πλατεία Αριστοτέλους.

Σοκαρισμένη η Βούλα Πατουλίδου από την ομοφοβική επίθεση από ανήλικα άτομα σε δύο μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαρτίου.

Η Βούλα Πατουλίδου, εξοργισμένη με το περιστατικό, αναρωτήθηκε στη #SupeΚατερίνα ποιος άφησε όλη αυτή τη ροή των νεαρών ατόμων…

«Δε θα μπορούσε να περάσει έτσι, χωρίς να πονέσεις και να ματώσεις γι’ αυτήν την εικόνα. Μιλάμε για μία φοιτητούπολη με 150 χιλιάδες νεαρά άτομα. Όλα αυτά είναι σοκαριστικά. Βλέποντας τις εικόνες μία και δύο φορές, υπάρχουν παιδιά που φοράνε την κουκούλα και κρύβονται για να εκφράσουν την αντίρρησή τους σε μία εντελώς διαφορετική παρουσία δύο ανθρώπων. Και λες γιατί τη βάζεις την κουκούλα; Δε μπορείς να υπερασπιστείς το πιστεύω σου με έναν άλλο τρόπο; Ποιος σου το δίδαξε αυτό;» ανέφερε η Βούλα Πατουλίδου.

«Όταν κρύβεσαι πίσω από τον όχλο, μπορείς να φωνάξεις πολύ εύκολα γιατί δεν έχεις πρόσωπο. Εκείνο που με θυμώνει εμένα είναι ποιος άφησε όλη αυτή τη ροή των ατόμων;» πρόσθεσε η Βούλα Πατουλίδου

Δείτε το βίντεο στο 00:10' ΕΔΩ

Untitled

Για την ομοφοβική επίθεση που δέχθηκαν δύο άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στη Θεσσαλονίκη μίλησαν σήμερα στο #PameDanai. Η Δανάη Μπάρκα δεν άντεξε και τα είπε έξω από τα δόντια…

«Μπράβο στους ανθρώπους που προστάτεψαν και φυγάδευσαν τα παιδιά. Υπάρχουν ανήλικοι που είναι ανεξέλεγκτοι, που δεν συζητάνε στο σχολείο τίποτα. Φαντάζομαι ότι τα εμετικά αυτά άτομα που έκαναν αυτή την επίθεση είναι αυτοί που μεγάλωσαν σε ένα σπίτι που έλεγαν “καλύτερα το παιδί μου να βγει οτιδήποτε άλλο παρά γκέι”.

Και τελικά κατέληξαν να μην κάνουν το παιδί τους γκέι, αλλά να το κάνουν βρωμόπαιδο. Και τα συγκεκριμένα βρωμόπαιδα να φέρνουν τους συνανθρώπους τους σε μία θέση να φοβούνται για τη ζωή τους. Είναι τρελό, είναι σοκαριστικό», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα είπε στη συνέχεια: «Είναι απίστευτα πράγματα και δεν γίνεται εν έτει 2024, με φαινομενικά τόσους αγώνες, να είμαστε μέσα μας τόσο μαύροι και τόσο δυσοίωνοι και τόσο απαράδεκτοι που να χαιρόμαστε να προκαλούμε το φόβο. Είναι εμετικό, είναι ντροπιαστικό. Έχω αρχίσει και σοκάρομαι πάρα πολύ».

Τις εικόνες ντροπής από την πόλη της Θεσσαλονίκης και τη μαζική ομοφοβική επίθεση σχολίασε η πρωινή παρέα του Open με την Ελένη Τσολάκη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, #PrwinoSousou παρακολουθώντας το σκληρό επεισόδιο, ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα τονίζοντας πως είδε μια τρομακτική διάσταση η οποία την έκανε να αισθανθεί ντροπή και λύπη.. 

«Από το Σάββατο το βράδυ που έχει γίνει όλη αυτή η ομοφοβική επίθεση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μετά ξεκίνησαν και μου ερχόντουσαν στο κινητό βίντεο και είδα την τρομακτική διάσταση που πήρε και βλέποντας πάλι χθες τα επεισόδια στο κέντρο της πόλης, την επίθεση στον αστυνομικό, μου μαύρισαν την καρδιά μου, χάλασαν τη διάθεση και αισθάνθηκα τόση ντροπή…

Όχι γιατί είμαι Θεσσαλονικιά, αυτό είναι κάτι που αφορά όλους μας, από όπου και να είμαστε. Όλο αυτό το κύμα βίας, θυμού και αυτή η ένταση, μπορεί χθες να μην ενόχλησε εμάς, αλλά αύριο θα έρθει και στο δικό σου σπίτι», είπε η Ελένη Τσολάκη.

«Βλέποντας αυτή την εικόνα λυπήθηκα και ντράπηκα βαθιά και μου χάλασε όλη μου τη μέρα», σχολίασε η Ελένη Τσολάκη στην πρωινή εκπομπή του Open. 

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Puff Daddy να ξυλοκοπά άγρια τη σύντροφό του
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία»
Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο»