Λήξη συναγερμού μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στο στούντιο του Γιώργου Λιάγκα: «Το ζήσαμε κι αυτό»

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές καθώς, έγινε τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας στα στούντιο Κάπα, στα Σπάτα - H Κατερίνα Καινούργιου τηλεφώνησε on air στον Γιώργο Λιάγκα: «Του έγραψα 100 φορές από κάτω και δεν απαντάει… ή κάνει ότι δεν τα βλέπει. Με έχει μπλοκάρει. Πρώτη φορά δεν μου το σηκώνει άντρας στο FaceTime»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Άγνωστος τηλεφώνησε λίγο πριν τις 11 και είπε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα και έδωσε 20 λεπτά για να εκκενωθεί το κτήριο.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Ελληνική Αστυνομία και δόθηκε εντολή να εκκενώσουν όλοι οι εργαζόμενοι τον χώρο προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος για ασφάλεια.

Έτσι λοιπόν η εκπομπή του ΑΝΤ1 διεκόπη και για είκοσι λεπτά προβάλλονταν διαφημίσεις.

Στις 11:24 ο ΑΝΤ1 έβαλε σε επανάληψη τη σειρά, «Κωνσταντίνου και Ελένης» προκειμένου να βγουν όλοι οι εργαζόμενοι έξω από το κτήριο και να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος.

Ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε έξω από το πλατό και κάνοντας πλάκα είπε να βγει να πει τα θέματά του στην Κατερίνα Καινούργιου και η παρουσιάστρια του τηλεφώνησε.

Δείτε το βίντεο στο 01:10' ΕΔΩ

Untitled

Μετά την ειδοποίηση για βόμβα στα Στούντιο Κάπα από όπου βγαίνει ζωντανά η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η Κατερίνα Καινούργιου του τηλεφώνησε αρκετές φορές από τον «αέρα» της #SuperΚατερίνα.

«Έχω μπει στο live του Γιώργου Λιάγκα, υπάρχει ένα τηλεφώνημα για βόμβα στον ΑΝΤ1 και οφείλουν να βγάλουν έξω τους εργαζομένους για να ελέγξουν, ελπίζω να πάνε όλα καλά», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Του έγραψα 100 φορές από κάτω και δεν απαντάει… ή κάνει ότι δεν τα βλέπει», τόνισε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου στην προσπάθειά της να επικοινωνήσει με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Του γράφουν από κάτω «βγες στην Καινούργιου να τα πεις» και του γράφω κι εγώ: έλα, βγες σε εμάς. Κολλάει όμως λίγο. Κάτσε να τον πάρω FaceTime», πρόσθεσε η παρουσιάστρια και επιχείρησε να καλέσει τον συνάδελφό της στον αέρα.

Αφού δεν τα κατάφερε, έστειλε αίτημα στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 προκειμένου να συμμετάσχει στο live που έκανε εκείνος στο Instagram, όμως και πάλι η τεχνολογία δεν… τη βοήθησε.

«Πρώτη φορά δεν μου το σηκώνει άντρας στο FaceTime», σχολίασε χαριτολογώντας η Κατερίνα Καινούργιου, στέλνοντάς του και προσωπικό μήνυμα, ενώ μετά από λίγο εγκατέλειψε τις προσπάθειες.

KAT-KEN

Ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του επέστρεψαν στο πλατό της εκπομπής μετά τη λήξη του συναγερμού για το τηλεφώνημα για βόμβα που δέχτηκαν στα στούντιο Κάπα στα Σπάτα.

«Το ζήσαμε κι αυτό. Η κινητοποίηση ήταν πρωτοφανής» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και έδειξε βίντεο από τα όσα έγιναν έξω από τα τηλεοπτικά πλατό την ώρα που οι Αρχές εξέταζαν τον χώρο για τη βόμβα.

«Φάρσες είναι, οφείλουν και οι Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους. Κάθε βλαξ μπορεί να παίρνει ένα τηλέφωνο σε ένα κανάλι και να χαλάει όλη τη ροή. Εγώ δεν ήξερα τους άλλους 100 που δουλεύουν στο κτίριο» πρόσθεσε ο παρουσιαστής. 

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»