#AssociatedPress, #Reuters, #Getty & Γαλλικό Πρακτορείο αποσύρουν την «πειραγμένη» φωτογραφία της Kate

Με κόκκινα μάτια o Bασιλιάς Κάρολος στο πρώτο ηχογραφημένο μήνυμα μετά τη διάγνωση με καρκίνο - Η δημόσια συγγνώμη της Kate Middleton

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Βασιλιάς Κάρολος ηχογράφησε το πρώτο του μήνυμα μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο, το οποίο θα παιχτεί αργότερα στη λειτουργία για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Σε μια φωτογραφία, που τραβήχτηκε τη στιγμή της ηχογράφησης τον Φεβρουάριο, ο Βασιλιάς φαίνεται να κάθεται στο White Drawing Room στο Κάστρο του Ουίνδσορ και τα μάτια του φαίνονται λίγο κόκκινα, όπως παρατηρούν και οι βασιλικοί συντάκτες.

Ο Βασιλιάς Κάρολος τόνισε: «Τις τελευταίες εβδομάδες, με συγκίνησαν βαθύτατα οι υπέροχες ευγενικές και στοχαστικές ευχές σας για την υγεία μου και εγώ σε ανταπόδοση μπορώ μόνο να συνεχίσω να σας υπηρετώ, στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου, σε όλη την Κοινοπολιτεία... Η πίστη μου στις κοινές μας προσπάθειες και στις δυνατότητες του λαού μας παραμένει τόσο σίγουρη και ισχυρή όσο ποτέ. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε όλη την Κοινοπολιτεία καθώς, μαζί, συνεχίζουμε αυτό το ταξίδι ζωής».

Πηγές του παλατιού συνεχίζουν να επιμένουν ότι έχει πάρα πολύ καλή διάθεση και είναι αποφασισμένος να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερη δουλειά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ οι γιατροί τον προτρέπουν να μην ασκεί δημόσια καθήκοντα για να μην επιβαρύνει την υγεία του.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να παρευρεθεί αυτοπροσώπως στην Ημέρα της Κοινοπολιτείας. Η Camilla θα είναι επικεφαλής της ομάδας των ανώτερων μελών της βασιλικής οικογένειας που θα παραστούν, μεταξύ άλλων και ο διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας William. Αυτό δεν θα ισχύει και για τη σύζυγό του Kate, η οποία απέχει επίσης από τη δημόσια ζωή, αφότου υπεβλήθη σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Στο μήνυμά του λέει: «Πρέπει να εργαστούμε μαζί για να κατανοήσουμε ο ένας τις προοπτικές του άλλου, συμπεριλαμβανομένων των ανισοτήτων και των αδικιών που εξακολουθούν να αντηχούν μέχρι σήμερα. Πρέπει να βρούμε τρόπους θεραπείας και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον για να επιδιώξουμε λύσεις»

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των 2.000 προσκεκλημένων θα είναι η γενική γραμματέας της Κοινοπολιτείας, Βαρόνη της Σκωτίας, η πρόεδρος της Μάλτας, υπουργοί Εξωτερικών, Επίτροποι, ανώτεροι πολιτικοί και αξιωματούχοι από όλη την Κοινοπολιτεία, θρησκευτικοί ηγέτες και μαθητές καθώς και νέοι από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

b076753d-karolos (1)

Νέες διαστάσεις στο θρίλερ σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της Κate Middleton προκαλεί η απόφαση μεγάλων φωτοειδησεογραφικών πρακτορείων να αποσύρουν την πρώτη επίσημη φωτογραφία της μελλοντικής βασίλισσας της Αγγλίας μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, υποστηρίζοντας ότι η εικόνα της συζύγου του πρίγκιπα William με τα τρία παιδιά τους είναι «πειραγμένη».

«Μετά από πιο επισταμένη επιθεώρηση, φαίνεται ότι η πηγή έχει αλλοιώσει την εικόνα» ανέφερε σε ενημέρωσή του το #AssociatedPress με εκπρόσωπό του να δηλώνει στην #Telegraph ότι «η φωτογραφία παρουσιάζει μια ασυνέπεια στην ευθυγράμμιση του αριστερού χεριού της πριγκίπισσας Charlotte».

«Υποχρεωτική απόσυρση. Λόγω θέματος που προέκυψε από τον εκδότη, η φωτογραφία από τον πρίγκιπα της Wiiliamαποσύρεται και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά. Παρακαλώ αφαιρέστε την από παντού» ανέφερε από την πλευρά του το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

ap-kill-photo

reuters-kill-photo


Χρήστες των social media υποστηρίζουν ότι έχουν εντοπίσει και άλλες τέτοιες «ανωμαλίες» επισημαίνοντας το φερμουάρ της Κate, τα μαλλιά της Charlotte αλλά και τη φούστα της κόρης της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτογραφία - η πρώτη επίσημη της Κate Middleton από τα Χριστούγεννα - δόθηκε από το παλάτι του Κένσινγκτον ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας. Στο καρέ φαίνεται η Κate Middleton να κάθεται σε μια καρέκλα και γύρω της βρίσκονται τα τρία παιδιά.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η πριγκίπισσα της Ουαλίας εξέφραζε τις ευχαριστίες της «για τις θερμές ευχές και τη συνεχή στήριξη, τους τελευταίους δύο μήνες» κλείνοντας με ευχή για τη Γιορτή της Μητέρας.

Σύμφωνα με το παλάτι του Κένσιγκτον η φωτογραφία είχε τραβηχτεί στο παλάτι του Ουίνδσορ στις αρχές της περασμένης εβδομάδας με φωτογράφο τον πρίγκιπα Wiiliam.

keit-foto4

keit-foto3

keit-foto1

keit-foto2

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Κate Middleton μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Το μοναδικό που έχει αποκαλύψει το παλάτι του Κένσινγκτον είναι ότι η επέμβαση δεν είχε να κάνει με αντιμετώπιση κάποιας μορφής καρκίνου.

Για την ώρα το παλάτι του Κένσινγκτον δεν έχει δώσει κάποια απάντηση για την απόσυρση της φωτογραφίας της Κate Middleton.

Λίγες ώρες μετά τον ντόρο, η Κate Middleton παραδέχτηκε ότι επεξεργάστηκε το πορτρέτο της για την Ημέρας της Μητέρας και ζήτησε συγγνώμη: «Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ. Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τη σύγχυση που προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω ότι όλοι όσοι γιορτάζουν είχαν μια πολύ χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας».

Δειτε Επισης

«Λύγισε» η Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που το διαζύγιό μου έγινε δημόσιο θέμα»
Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Mente Fuerte: – Στο πλευρό του η Μαρία Σολωμού
Νεφέλη Κουρή: «Έμεινα έγκυος στους τέσσερις μήνες της σχέσης μας. Δεν προλάβαμε να γνωριστούμε»
Συγκλονίζει η στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών, Όλγα Βλαχοπούλου, για την μάχη της με τον καρκίνο
Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Puff Daddy να ξυλοκοπά άγρια τη σύντροφό του
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»