Στέφανος Μιχαήλ: «Υπάρχει ένα μπάχαλο που φέρνει τον κόσμο σε αντιπαλότητα, διχόνοια και διάσπαση»

«Η σύντροφός μου δεν έχει προσπαθήσει να με αλλάξει. Ήμουν από την αρχή απόλυτος στα θέλω μου» - Ο Στέφανος Μιχαήλ έγινε χθες και αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού, αφού φαίνεται πως έπεισε με το ρόλο του. Οι φανατικοί οι τηλεθεατές της σειρά #Famagusta τον «στόλισαν» με διάφορα κοσμητικά επίθετα στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο αγαπημένος ηθοποιός έκατσε στον αναπαυτικό και φιλόξενο καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για την συμμετοχή του στο #Famagusta.

«Είναι πολύ ενδιαφέρων ο ρόλος μου. Δεν είναι «παλιόπαιδο» όμως. Αυτό που μού συμβαίνει δεν μπορώ παρά να το θεωρήσω μοιραίο. Είμαι ευγνώμων που γνώρισα τον Κούλλη Νικολάου και θέλω να είμαι ταπεινός και να κάνω όσο καλύτερα γίνεται. Θα είμαι ευγνώμων για πάντα για τη ζωή που έχω σήμερα», είπε αρχικά ο Στέφανος Μιχαήλ.

«Θεωρώ ότι για να είναι ισορροπημένος ένας άνθρωπος πρέπει να έχει αξίες και ιδανικά που θα είναι οι βάσεις του, και θα πορεύεται με αυτά. Γιατί έτσι έχεις στόχους όνειρα και αξίες. Υπάρχει ένα μπάχαλο στην κοινωνία που φέρνει τον κόσμο σε αντιπαλότητα, διχόνοια, διάσπαση και σταματάμε να εστιάζουμε στα πράγματα που έχουν σημασία: αυτά είναι απλά, η αγάπη, η οικογένεια. Όλα αυτά χάνονται και έτσι χάνεται και ο άνθρωπος», συμπλήρωσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα λάθος πρότυπα της εποχής μας, αλλά και τα social media.

«Θεωρώ ότι για να είναι ισορροπημένος ένας άνθρωπος πρέπει να έχει αξίες και ιδανικά που θα είναι οι βάσεις του και θα πορεύεται με αυτά. Γιατί έτσι έχεις στόχους όνειρα και αξίες. Υπάρχει ένα μπάχαλο στην κοινωνία που φέρνει τον κόσμο σε αντιπαλότητα, διχόνοια, διάσπαση και σταματάμε να εστιάζουμε στα πράγματα που έχουν σημασία. Αυτά είναι απλά, η αγάπη, η οικογένεια. Όλα αυτά χάνονται και έτσι χάνεται και ο άνθρωπος», είπε αρχικά ο Στέφανος Μιχαήλ.

Ο Στέφανος Μιχαήλ είπε στη συνέχεια: «Τα social media παίζουν ρόλο σε αυτό. Έχουμε λάθος πρότυπα μέσω αυτών. Μας ενδιαφέρει να δείξουμε πρόσωπα που δεν είμαστε πραγματικά και ακολουθώντας τη μόδα, να δείξουμε που πάμε, γιατί απλά πήγαν άλλοι. Παρακολουθώ ανθρώπους που δεν είναι αυτό που δείχνουν, είναι ψεύτικοι και γι αυτό θα ήθελα να σβήσω τους λογαριασμός μου στα social. Δεν μου αρέσει η ψευτιά και το δήθεν. Αν δω ένα σχόλιο που θα το πει ο άλλος μέσα από την καρδιά του μπορεί και να απαντήσω. Στα άλλα όχι. Δεν μου τυχαίνει συχνά να πάρω αρνητικά σχόλια. Η αδικία είναι κάτι που με ενοχλεί πάρα πολύ».

Ο Στέφανος Μιχαήλ είπε επίσης: «Η σύντροφός μου δεν έχει προσπαθήσει να με αλλάξει. Ήμουν από την αρχή απόλυτος στα θέλω μου. Αλλά σε μία σχέση ισορροπείς τα θέλω σου με τα θέλω του άλλου. Έχουμε διαφορετική φιλοσοφία με την σύντροφό μου, είναι πιο κοινωνική, εγώ είμαι πιο εσωστρεφής. Υπάρχει όμως αγάπη και θέληση για το μέλλον μας και έδεσε όλο αυτό».

Ο Στέφανος Μιχαήλ έγινε χθες και αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού, αφού φαίνεται πως έπεισε με το ρόλο του στην σειρά #Famagusta. Οι φανατικοί οι τηλεθεατές της σειράς τον «στόλισαν» με διάφορα κοσμητικά επίθετα στα social media

Δειτε Επισης

Σάκης Τανιμανίδης: «Έτσι κάνεις περιουσία και γίνεσαι πλούσιος! Xτίζω net worth»
Στεφανία Γουλιώτη: «Υπήρχαν περίοδοι που με...κατάπιε, πήρα ψυχοφάρμακα»
Ξανά στο νοσοκομείο ο Βασίλειος Κωστέτσος - Δεύτερη Φορά μέσα σε μια εβδομάδα
Μάγδα Τσαγγάνη: «Καιγόμουν ζωντανή! Γλίτωσα από τον καρκίνο και παραλίγο να πάω από έκρηξη και φωτιά»
Έξι χρόνια από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι - Το σπαρακτικό μήνυμα για τον θάνατό της Χρύσας Σπηλιώτη
Ματίνα Παγώνη: «Αν είχε κάνει αυτό η Ντέμη Γεωργίου θα είχε σωθεί»
Ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν κατά της Δέσποινας Βανδή: «Ασέβεια, παράδειγμα ανηθικότητας»
Η Ιλάειρα Ζήση ξέσπασε για τη μηνύματα που δέχεται για την κόρη της: «Τι έχετε μέσα στην ψυχή σας;»
H Gisele γιόρτασε τα 44α γενέθλιά της με την δίδυμη αδελφή της Patricia
Ραγίζoυν καρδιές τα μηνύματα της πρώην και νυν συντρόφου, της Ντέμη Γεωργίου