Στέφανος Μιχαήλ: «Υπάρχει ένα μπάχαλο που φέρνει τον κόσμο σε αντιπαλότητα, διχόνοια και διάσπαση»

«Η σύντροφός μου δεν έχει προσπαθήσει να με αλλάξει. Ήμουν από την αρχή απόλυτος στα θέλω μου» - Ο Στέφανος Μιχαήλ έγινε χθες και αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού, αφού φαίνεται πως έπεισε με το ρόλο του. Οι φανατικοί οι τηλεθεατές της σειρά #Famagusta τον «στόλισαν» με διάφορα κοσμητικά επίθετα στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο αγαπημένος ηθοποιός έκατσε στον αναπαυτικό και φιλόξενο καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για την συμμετοχή του στο #Famagusta.

«Είναι πολύ ενδιαφέρων ο ρόλος μου. Δεν είναι «παλιόπαιδο» όμως. Αυτό που μού συμβαίνει δεν μπορώ παρά να το θεωρήσω μοιραίο. Είμαι ευγνώμων που γνώρισα τον Κούλλη Νικολάου και θέλω να είμαι ταπεινός και να κάνω όσο καλύτερα γίνεται. Θα είμαι ευγνώμων για πάντα για τη ζωή που έχω σήμερα», είπε αρχικά ο Στέφανος Μιχαήλ.

«Θεωρώ ότι για να είναι ισορροπημένος ένας άνθρωπος πρέπει να έχει αξίες και ιδανικά που θα είναι οι βάσεις του, και θα πορεύεται με αυτά. Γιατί έτσι έχεις στόχους όνειρα και αξίες. Υπάρχει ένα μπάχαλο στην κοινωνία που φέρνει τον κόσμο σε αντιπαλότητα, διχόνοια, διάσπαση και σταματάμε να εστιάζουμε στα πράγματα που έχουν σημασία: αυτά είναι απλά, η αγάπη, η οικογένεια. Όλα αυτά χάνονται και έτσι χάνεται και ο άνθρωπος», συμπλήρωσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα λάθος πρότυπα της εποχής μας, αλλά και τα social media.

«Θεωρώ ότι για να είναι ισορροπημένος ένας άνθρωπος πρέπει να έχει αξίες και ιδανικά που θα είναι οι βάσεις του και θα πορεύεται με αυτά. Γιατί έτσι έχεις στόχους όνειρα και αξίες. Υπάρχει ένα μπάχαλο στην κοινωνία που φέρνει τον κόσμο σε αντιπαλότητα, διχόνοια, διάσπαση και σταματάμε να εστιάζουμε στα πράγματα που έχουν σημασία. Αυτά είναι απλά, η αγάπη, η οικογένεια. Όλα αυτά χάνονται και έτσι χάνεται και ο άνθρωπος», είπε αρχικά ο Στέφανος Μιχαήλ.

Ο Στέφανος Μιχαήλ είπε στη συνέχεια: «Τα social media παίζουν ρόλο σε αυτό. Έχουμε λάθος πρότυπα μέσω αυτών. Μας ενδιαφέρει να δείξουμε πρόσωπα που δεν είμαστε πραγματικά και ακολουθώντας τη μόδα, να δείξουμε που πάμε, γιατί απλά πήγαν άλλοι. Παρακολουθώ ανθρώπους που δεν είναι αυτό που δείχνουν, είναι ψεύτικοι και γι αυτό θα ήθελα να σβήσω τους λογαριασμός μου στα social. Δεν μου αρέσει η ψευτιά και το δήθεν. Αν δω ένα σχόλιο που θα το πει ο άλλος μέσα από την καρδιά του μπορεί και να απαντήσω. Στα άλλα όχι. Δεν μου τυχαίνει συχνά να πάρω αρνητικά σχόλια. Η αδικία είναι κάτι που με ενοχλεί πάρα πολύ».

Ο Στέφανος Μιχαήλ είπε επίσης: «Η σύντροφός μου δεν έχει προσπαθήσει να με αλλάξει. Ήμουν από την αρχή απόλυτος στα θέλω μου. Αλλά σε μία σχέση ισορροπείς τα θέλω σου με τα θέλω του άλλου. Έχουμε διαφορετική φιλοσοφία με την σύντροφό μου, είναι πιο κοινωνική, εγώ είμαι πιο εσωστρεφής. Υπάρχει όμως αγάπη και θέληση για το μέλλον μας και έδεσε όλο αυτό».

Ο Στέφανος Μιχαήλ έγινε χθες και αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού, αφού φαίνεται πως έπεισε με το ρόλο του στην σειρά #Famagusta. Οι φανατικοί οι τηλεθεατές της σειράς τον «στόλισαν» με διάφορα κοσμητικά επίθετα στα social media

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο με διάσειση και μικροτραυματισμούς η αδελφή του Βασιλιά Καρόλου
Oι celebrities βουλιαξαν τα νησιά και τις παραλίες - Που βρέθηκαν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
Sean Penn: «Δεν είχα χτυπήσει τη Μadonna με μπαστούνι του μπέιζμπολ όταν ήμασταν παντρεμένοι»
Η συναυλία της Τaylor Swift προκάλεσε φρενίτιδα στην Βρετανία & έγινε πρώτη είδηση στην Αμερική
Καίτη Γαρμπή: «Η Άννα Βίσση, είναι ίσως η μόνη μου φίλη από τον χώρο. Την εκτιμώ, την αγαπώ και τη θαυμάζω»
Γιώργος Καραμίχος: «Δεν είχα για χρόνια την άδεια να δω το παιδί μου»
Παύλος Παπαδόπουλος: «Ξυπνούσα κι έβαζα αλκοόλ στο στόμα μου για να ξεχνάω τι βιώνω»
Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Απόστολο Λύτρα: «Όσα συνέβησαν είναι θλιβερά και απαράδεκτα, δεν έχω λόγια»
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Πήγαινα κάθε μέρα στο γύρισμα, για να μπορώ να τρώω, δεν είχα τίποτα»
Γιάννης Αϊβάζης: «Όποιος σηκώνει το χέρι του, τότε κόψιμο και μεταφορικά και κυριολεκτικά»