Σοφία Παυλίδου: «Όταν χωρίσαμε με τον Χρήστο Φερεντίνο, πίστευα ότι τα παιδιά μου θα είναι καλά»

«Στην εγκυμοσύνη μου είχα γίνει ένα τέρας, σαν χόμπιτ ήμουν, είχα τεράστια κοιλιά, πρηξίματα, έφτασα 43 νούμερο παπούτσι από 38. Ήμουν άλλος άνθρωπος» - Η Σοφία Παυλίδου έγινε χθες και αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού. Οι τηλεθεατές της σειράς #Famagusta. την «στόλισαν» με διάφορα κοσμητικά επίθετα στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένη της Τζένης Θεωνά βρέθηκε η Σοφία Παυλίδου, το απόγευμα της Κυριακής, προκειμένου να παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης στο πλατό της εκπομπής «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, δε, η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε στο διαζύγιο με τον Χρήστο Φερεντίνο και την σχέση, ως προς αυτό, με τα παιδιά της.

Ειδικότερα, η Σοφία Παυλίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ολοκληρώθηκε η σχέση με τον Χρήστο, πίστευα ότι τα παιδιά μου θα είναι καλά. Αυτό. Αυτά γίνονται για να είσαι καλύτερα και, από τη στιγμή που θα είσαι εσύ καλύτερα, θα είναι καλύτερα και τα παιδιά σου. Δεν υπάρχει περίπτωση, αυτό είναι κανόνας».

«Είχα όμως πίστη γι’ αυτό γιατί στην ωραία σχέση που είχαμε καλλιεργήσει με τα παιδιά, με τον απόλυτο σεβασμό και την κατανόηση στα θέλω του άλλου, δεν κάναμε κάτι παραπάνω από το να τους πούμε πως εμείς, σε αυτή τη φάση, πήραμε αυτή την απόφαση».

«Εντάξει, ήταν 14 χρονών τότε τα παιδιά οπότε ήταν μια αλλαγή. Μετά όμως, βλέποντας την ωραία σχέση που είχαμε και την βαθιά μας αγάπη, η ψυχολόγος ρώτησε τον γιο μου και της είπε ότι «δεν έχω κανένα θέμα με το διαζύγιο γιατί είναι μια χαρά οι γονείς μου». Στη συνέχεια, λοιπόν, αφού βίωσαν και αυτοί ότι εδώ υπάρχει μια βαθιά αγάπη και πραγματικά δεν αλλάζει κάτι, πήγαν όλα τέλεια» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Σοφία Παυλίδου στην εκπομπή ειδικού ενδιαφέροντος της ΕΡΤ.

Η γνωστή ηθοποιός αναφερόμενη στην εγκυμοσύνη της, άφησε άφωνη την παρουσιάστρια, αφού οι αλλαγές στην εξωτερική της εικόνα ήταν τεράστιες, όπως ανέφερε και η ίδια…

«Ήμουν τόσο χαρούμενη… ξέρεις, εγώ είμαι από τις γυναίκες που ήθελα να γίνω μητέρα και το ήξερα, δεν ήθελα να το καθυστερήσω. Ούτε η καριέρα ήθελα να με συνεπάρει. Οπότε ήμουν πολύ χαρούμενη που θα γινόμουν μητέρα.

Χάρηκα πολύ και την εγκυμοσύνη μου που είχα γίνει ένα τέρας, σαν χόμπιτ ήμουν, είχα τεράστια κοιλιά, πρηξίματα, έφτασα 43 νούμερο παπούτσι από 38», είπε η Σοφία Παυλίδου αφήνοντας άφωνη την Τζένη Μελιτά.

«Ήμουν άλλος άνθρωπος με πάρα πολύ μεγάλη κοιλιά. Θυμάμαι τους τελευταίους μήνες μου λέγανε οι φίλοι μου: “Δεν μπορούμε να σε βλέπουμε, πώς το αντέχεις, πώς τα κουβαλάς;”» ανέφερε η Σοφία Παυλίδου για το διάστημα της εγκυμοσύνης της. 

Η Σοφία Παυλίδου έγινε χθες και αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού, αφού φαίνεται πως έπεισε με το ρόλο της στην σειρά #Famagusta. Οι φανατικοί οι τηλεθεατές της σειράς την «στόλισαν» με διάφορα κοσμητικά επίθετα στα social media

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»