Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Η Άννα Βίσση και ο Γιάννης Πάριος είναι οι δύο σταθερές στην καριέρα μου»

«Η Πέγκυ εκτός από σπουδαία τραγουδίστρια είναι και σπουδαία φίλη» - «Το #ZARI είναι πρόταση. Η Μαρίνα είναι ταλαντούχα. Tην τέταρτη μου φορά στην #Eurovision έλεγαν "τι θέλει να πάει αυτός ο άχρηστος;"»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου βρέθηκε καλεσμένος στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τους ανθρώπους - σταθμούς στην καριέρα του, τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την Πέγκυ Ζήνα και σχολίασε και την συμμετοχή της Ελλάδας στην #Eurovision.

«Ο Γιάννης Πάριος ήταν ένας από τους ανθρώπους που με βοήθησαν και ίσως είναι και η πιο ουσιαστική βοήθεια που μου έχει δοθεί ποτέ με το ντούετο που κάναμε. Είναι ο άνθρωπος που με βοήθησε για να κάνω ένα restart στην καριέρα μου».

Ενώ αποκάλυψε ότι ήταν πάλι ο Γιάννης Πάριος που τον είχε συμβουλεύσει ότι θα πρέπει να πάει παρακάτω την καριέρα του και να αποχωρίσει από το συγκρότημα «ONE».

«Η Άννα Βίσση και ο Γιάννης Πάριος είναι οι δύο σταθερές στην καριέρα μου»

«Ο άλλος πυλώνας που με βοήθησε είναι η Άννα Βίσση. Ο Γιάννης Πάριος και η Άννα είναι οι δύο σταθερές στην καριέρα μου. Χωρίς την Άννα ίσως να ήμουν τίποτα από αυτά που είμαι τώρα. Μέχρι και πρόσφατα που συνεργαστήκαμε στην Κύπρο μου έδωσε πράγματα απλόχερα, ενώ δεν είχε ανάγκη να το κάνει είναι η ”Άννα Βίσση”».

Παράλληλα, ένας άλλος σημαντικός άνθρωπος στην ζωή του είναι η Άντζελα Δημητρίου, όπως ανέφερε ο τραγουδιστής. «Με την Άντζελα βρισκόμαστε πολύ πιο συχνά. Σε καιρούς που είχα ανάγκη με βοήθησε κι εγώ ήμουν δίπλα της».

«Η Πέγκυ εκτός από σπουδαία τραγουδίστρια είναι και σπουδαία φίλη»

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου από την Παρασκευή πραγματοποίει εμφανίσεις με την Πέγκυ Ζήνα στο Mezzo Athens Party Stage.

«Με την Πέγκυ Ζήνα κάναμε κάποιες εμφανίσεις στις ”Νότες” στην Κύπρο, όπου ήταν η πρώτη φορά που δουλέψαμε μαζί παρ΄ότι είμαστε 25 χρόνια κολλητοί φίλοι. Εκεί φάνηκε πόσο ταιριάζουμε. Αναμφισβήτητα είναι μία σπουδαία τραγουδίστρια με λαμπρή καριέρα. Έχει σπουδαίες γνώσεις μουσικές, κι επειδή έχω κι εγώ μουσικές γνώσεις ταιριάζουμε πολύ. Η Πέγκυ εκτός από σπουδαία τραγουδίστρια είναι και σπουδαία φίλη που μπορεί να βασίζεσαι πάνω της».

«Το τραγούδι ”Zάρι” είναι μία πρόταση»

Στην συνέχεια ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου θυμήθηκε τις συμμέτοχες του στον διαγωνισμό της Eurovision και σχολίασε το τραγούδι «Zάρι» που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

«Το τραγούδι ”Ζάρι” είτε σου αρέσει είτε όχι δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι μία πρόταση. Έχει ένα περίεργο κι ένα κράμα μουσικών. Η Μαρίνα είναι ταλαντούχα. Το βιντεοκλίπ έχει και λίγο αυτό το νεοκίτς που μου άρεσε πολύ εμένα, το βρήκα άποψη. Ωστόσο, δεν ξέρω αν μου αρέσει το τραγούδι. Η Eurovision θέλει το ”κάτι”. Το ζάρι θα πέσει ή πολύ κάτω ή εξάρες, δεν υπάρχει μέση λύση».

Για την προσπάθεια που είχε κάνει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου να πάει για τέταρτη φορά στην Eurovision αποκάλυψε στον Κώστα Τσουρό ότι κάποιοι έλεγαν «τι θέλει να πάει αυτός ο άχρηστος;».

Δειτε Επισης

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Tα β@ζι@ μου είναι φυσικά! Είναι αληθινά, πιάσε, κουνιούνται!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποχαιρετά τις #Ψυχοκόρες: «Δύσκολα θα σας ξεχάσω»
H Adele στις κερκίδες του Euro – Η στιγμή που φωνάζει «σκάσε» σε οπαδό στις διπλανές θέσεις
Το «αντίο» της Μαριάννας Κιμούλη στην ηρωίδα της, «Μαρίκα Πολύζου» στις #Ψυχοκόρες
Στηβ Μιλάτος για την παύση δίωξης του για βιασμό: «Δεν μπορείς να το ξεχάσεις, ήταν μαύρη σελίδα στη ζωή μου»
H Δέσποινα Καμπούρη ταξίδεψε με τα παιδιά της στην Θεσσαλονίκη με τρένο: «Οι μνήμες είναι νωπές & έντονες»
Άκης Δείξιμος: «Δεν είναι πλήγμα για την καριέρα του Ρέμου η υπόθεση φοροδιαφυγής»
Άννα Βίσση: «Eίναι τόσο σπουδαία η Λάρνακα που σκεφτόμουν να μετακομίσω αλλά… έχω ακόμα καριέρα»
Μαριάντα Πιερίδη κατά Φειδία - Κοψιάλη: «Αν ήμουν μάνα του παιδιού, θα τους είχα ταράξει στις μηνύσεις»
Oι on stage στιγμές, της super iconic Άννας Βίσση με τα εγγόνια της: «Ρε ξέρεις ποια είμαι εγώ; Είμαι η γιαγιά σου!»