Μάρκος Σεφερλής: «Ο αδελφός μου έφυγε από τη ζωή μετά από δυστύχημα, μου δώσανε το όνομά του»

Ο Μάρκος Σεφερλής μιλώντας για τον γάμο του με την Έλενα Τσαβαλιά, τον γιο τους και τα παιδικά του χρόνια και πέρασε σε μια εξομολόγηση για τον αδελφό που «έχασε» πριν προλάβει να τον γνωρίσει

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπάδες» με τον Τάσο Ιορδανίδη, μίλησε για τη γνωριμία του με την Έλενα Τσαβαλιά αλλά και το πώς κατέληξαν να γίνουν ζευγάρι πριν 20 χρόνια σχεδόν.

«Με την Έλενα είμαστε μαζί 22 χρόνια. Γνωριστήκαμε σε μία παράσταση και ήμασταν κι οι δύο παντρεμένοι. Αφού παίξαμε μαζί, υπήρχε μία συμπάθεια. Εγώ δεν την ήθελα γιατί είχε δυνατή, διαπεραστική φωνή. Πού να ήξερα τι θα συμβεί. Είχε τρεις άλλες προτάσεις που χάλασαν και τελικά ήρθε στην δουλειά αυτή. Ξεκινήσαμε τις πρόβες, υπήρχε συμπάθεια και γελούσε μαζί μου. Ήμασταν και οι δύο σε άλλο γάμο. Χωρίσαμε. Δεν υπήρχε μεταξύ τίποτα ερωτικό. Μία συμπάθεια. Και αφού χωρίσαμε κι οι δύο αρχίσαμε να κάνουμε παρέα» ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής.

«Αυτή η σχέση από φιλική κατέληξε σε ερωτική. Χτίστηκε σε γερές βάσεις. Δεν την είδα στον δρόμο και είπα πω ωραία γυναίκα. Μετά ερωτευτήκαμε και ζήσαμε τα πρώτα μας χρόνια πολύ έντονα» πρόσθεσε ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο ηθοποιός πέρασε σε μια εξομολόγηση για τον αδελφό που «έχασε» πριν προλάβει να τον γνωρίσει.

«Είμαι ένα παιδί από μία φτωχή οικογένεια που δούλευαν μέρα – νύχτα να μας μεγαλώσουν. Εγώ είμαι το τέταρτο παιδί, βέβαια τρία είμαστε στη ζωή. Εγώ είμαι ο Μάρκος που βγήκε στη θέση ενός άλλου Μάρκου που είχανε και έχασε τη ζωή του τριών ετών από δυστύχημα», ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής.

Ενώ πρόσθεσε: «Ο πατέρας μου ζήτησε από το Θεό να τους φέρει έναν ίδιο και έφερε εμένα. Μου δώσανε το όνομά του. Πήρα πολλή αγάπη και τα αδέλφια μου πήραν πολλή αγάπη, από τους γονείς μου. Εγώ επειδή αντικατέστησα στην ουσία και τον άλλον Μάρκο, πήρα πάρα πολλή αγάπη»

«Χαίρομαι γιατί στον πόνο τον μεγάλο που είχανε, ήρθα εγώ για να καταφέρω να τους κάνω να ξαναχαμογελάσουν», ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής καλεσμένος στην ΕΡΤ.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»