#J2US: Το ζευγάρι που αποχώρησε στο 4ο live & το δημόσιο «σε αγαπώ» Βασίλη Μπισμπίκη στη Δέσποινα Βανδή

Εκτός #J2US η Τραϊάνα Ανανία - Επέστρεψε η Κατερίνα Στικούδη! Η εντυπωσιακή εμφάνισή της και το σέξι ντεκολτέ - Ιουλία Καλλιμάνη, Κατερίνα Ζαρίφη και Τίτος με Αριστέα on stage!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Δυναμικά ξεκίνησε το τέταρτο live του J2US με τον Νίκο Κοκλώνη να ανεβαίνει επί σκηνής.

Όπως κάθε Σάββατο έτσι και αυτό ο λαμπερός οικοδεσπότης του σόου ξεκίνησε τη βραδιά με ένα εντυπωσιακό μουσικοχορευτικό performance.

Δύσκολη ήταν η εβδομάδα για τον Βασίλη Μπισμπίκη αφού υπεβλήθη σε εγχείρηση έπειτα από έντονη αδιαθεσία που υπέστη.

Στο πλευρό του ήταν συνεχώς η Δέσποινα Βανδή με την αγωνία της να έχει χτυπήσει κόκκινο αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ηθοποιός έπαθε δύο φορές έμφραγμα στο νοσοκομείο.

Στο J2US ο Νίκος Κοκλώνης έστειλε τα περαστικά του στον Βασίλη Μπισμπίκη και στήριξε την τραγουδίστρια.

«Τα δύσκολα πέρασαν! Είμαι ευγνώμων και είναι όλα μια χαρά», είπε η Δέσποινα Βανδή με βουρκωμένα μάτια.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης εξέφρασε τα δικά του συναισθήματα μέσα από ανάρτησή του στο Instagram.

Ανέβασε μια φωτογραφία τους που είναι αγκαλιά γράφοντας «Σε αγαπώ!».

431296082_292895016954884_5563048754463973761_n-1152x2048

Μπορεί το J2US να έκανε πρεμιέρα χωρίς την Κατερίνα Στικούδη, ωστόσο, εκείνη επέστρεψε πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Το διάστημα που έμεινε εκτός ήταν λόγω της δεύτερης εγκυμοσύνης της αφού λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Ο Νίκος Κοκλώνης που του είχε λείψει αρκετά η παρουσία της τραγουδίστριας την καλωσόρισε ξανά στα παλιά της λημέρια.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με σέξι ντεκολτέ και κατέπληξε τους πάντες.

Η Κατερίνα Ζαρίφη ανέβηκε επί σκηνής και ερμήνευσε το αγαπημένο του παρουσιαστή, «Κορνάρω».

Μεταξύ άλλων, άλλο ένα ζευγάρι που αγαπήσαμε μέσα από το Fame Story τραγούδησαν μαζί και δεν είναι άλλο από τον Τίτο με την Αριστέα.

Λίγο πριν από το τέλος, η Ιουλία Καλλιμάνη φρόντισε με ένα μοναδικό medley να διασκεδάσει και να ξεσηκώσει τόσο τους παρευρισκόμενους όσο και τους τηλεθεατές από το σπίτι τους που μέσω του Twitter απόλαυσαν τις επιτυχίες της!

Το 4ο live του J2US είναι γεγονός με τους συμμετέχοντες να έχουν κάνει τις απαραίτητες πρόβες για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η Τραϊάνα Ανανία, ωστόσο, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θα απουσιάζει.

Και ο λόγος; Μια περιπέτεια υγείας που έχει αφού βρίσκεται στο κρεβάτι της με υψηλό πυρετό.

Ωστόσο, αν και καταβεβλημένη δεν ξέχασε να ευχηθεί σε όλους τους συμπαίκτες της αλλά και το μουσικό της ταίρι, Δημήτρη Κόκοτα.

«Αυτό ήταν! Βάλαμε φωτιά στα κόκκινα και δεν μπορώ να τη σβήσω. Λίγο το μάτι, λίγο το Μάρτη το γδάρτη…

4η ημέρα με 39 πυρετό και η γρίπη είναι η κολλητή μου πλέον!

Σήμερα θα απουσιάζω από το J2US αλλά στις 20:00 συντονίζομαι στον Alpha μαζί σας μέσα από τα σκεπάσματα.

Καλή επιτυχία σε όλους και θυμηθείτε να μας στηρίξετε με την ψήφο σας. Α2, Τραϊάνα και Δημήτρης», γράφει στην ανάρτησή της.

traiana-1

Με το τραγούδι «Μία σου και μία μου» ανέβηκαν στην σκηνή ο Χρήστος Κούτρας και η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Το μουσικό ζευγάρι δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή, με τον δημοσιογράφο να μην συμφωνεί με τα σχόλια που άκουσε.

«Στέλλα δοκιμάζεσαι σε ένα άλλο είδος τραγουδιού που και να μην το θες βγαίνει ο τρόπος που τραγουδάς στα νησιώτικα. Χρήστο μου, βγαίνεις πάντα φωτεινός. Είσαι το γούρι για την Πρωτοχρονιά. Καλό ήταν σε γενικές γραμμές! Θα μπορούσε να είναι και λίγο καλύτερο. Ο Χρήστος έχει αυτή την τόση ανοιχτή ενέργεια που σε έλκει. Μου αρέσει πολύ η σκηνική του ενέργεια», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή πρόσθεσε: «Αν μπορούσα να σε βαθμολογούσα για την σκηνική σου παρουσία θα σου έβαζα δέκα. Βγαίνεις και συνδεόμαστε με τη χαρά σου. Όμως, φωνητικά είχες αρκετές αστάθειες κυρίως στο κουπλέ. Θεώρησα ότι θα ήταν βατό για σένα. Ενώ στο ρεφρέν το βρήκες, στο κουπλέ ήταν λίγο “κουνημένο”».

«Στο κουπλέ σχεδόν δεν καταλάβαινα το τραγούδι. Δεν ήταν καλό και στεναχωριέμαι γιατί σε θέλει η σκηνή, είσαι πολύ χαριτωμένος. Θέλει ένα παίξιμο πιο χαριτωμένο το τραγούδι και όχι παράφωνο. Ήταν παράφωνο!», συνέχισε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Δεν ήταν παράφωνο για μένα», τοποθετήθηκε ο Χρήστος Κούτρας ακούγοντας την κριτική που του άσκησε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: «Συμφωνώ με όσα είπαν τα παιδιά. Υπήρχε η αστάθεια και φαίνεται σαν να είναι παράφωνο. Ίσως η Στέλλα δεν ήταν πολύ βοηθητική γιατί στον τρόπο τραγουδίσματός της έχει το νησιώτικο. Ίσως δεν τον βοήθησε!».

«Θα ήθελα να το ακούσεις γιατί έχεις ισχυρή γνώμη και ακυρώνεις όλους εμάς. Δεν μπορεί να είμαστε τέσσερις άνθρωποι και να λέμε ότι το κουπλέ δεν ήταν καλό και να το αμφισβητείς», είπε με έντονο ύφος η Δέσποινα Βανδή.

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 17 βαθμούς.

«Τα λέμε το βράδυ» ερμήνευσαν με ανεβασμένη διάθεση η Δώρα Παντέλη και ο Γιάννης Ξανθόπουλος

Το μουσικό ζευγάρι δίχασε τους κριτές μιας και εντοπίστηκαν αστάθειες και ο τόνος δεν ταίριαξε στη φωνή τους.

«Σε άκουσα καλύτερη από την προηγούμενη φορά, δεν άκουσα αστάθειες και στοναρίσματα. Μια χαρά σε άκουσα στα αυτιά μου, μου άρεσες», είπε η Καίτη Γαρμπή.

Η Δέσποινα Βανδή πρόσθεσε: «Εγώ άκουσα αστάθειες η αλήθεια είναι. Νομίζω ότι ο τόνος δεν ήταν πολύ βολικός και για τους δύο. Στα χαμηλά σου φαινόταν ότι πιεζόσουν, δεν έλαμπε η φωνή, δεν έβγαινε. Θα προτιμούσα να σε άκουγα μισό τόνο επάνω. Ήταν αρκετά χαμηλό για τη Δώρα. Βρήκα ότι είχες αρκετές αστάθειες».

Η Βίκυ Σταυροπούλου συνέχισε: «Έχεις μια ωραία φωνή. Μπήκες πολύ χαμηλά. Όταν βρεθεί ένα τραγούδι που της πηγαίνει περισσότερο, θα το δεις Νίκο. Η έναρξη ήταν κάτω, ήταν θαμπό».

Ο Σταμάτης Φασουλής κατέληξε: «Το τραγούδι με το να το κάνετε ντουέτο δεν βόλεψε ούτε τον έναν ούτε τον άλλον. Δεν είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Έφυγες πολύ Δώρα μου!».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 18 βαθμούς.

Με μια αγαπημένη μπαλάντα διαγωνίστηκαν στο τέταρτο live ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου.

“(Everything I Do) I Do It for You ήταν το κομμάτι που δούλεψαν σκληρά όλη την εβδομάδα και απόψε το απογείωσαν και στο πλατό.

Μέσα σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό τραγούδησαν για έναν μεγάλο έρωτα και κέρδισαν το πιο θερμό χειροκρότημα.

«Νόμιζα ότι ήσουν πιο χαμηλά, αλλά δεν με πείραξε. Είστε πάρα πολύ ωραίο ζευγάρι, δουλεύετε αρμονικά πάντα φέρνετε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα» είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή ανέφερε: «Γιώργο ήσουν πάρα πολύ καλός, είχες αστάθειες στις καταλήξεις αλλά αυτές οι ατέλειες κάτι μπορεί να δίνουν. Ήσουν τόσο έντονος μόνο με τη ματιά σου, τόσο ερωτικός που μου άρεσε πάρα πολύ».

«Είστε πάρα πολύ καλοί, για την Τάνια δεν έχω λόγια να πω, είναι εξαιρετική η φωνή σου. Μ΄αρέσει ο τρόπος που την προβάλλεις χωρίς να την επιδεικνύεις. Γιώργο μου, ήταν από τις καλύτερες στιγμές σου» τόνισε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Τόσο ζεστός, τόσο συγκεντρωμένος, τόσο συναίσθημα, είσαι πολύ εντυπωσιακός» ήταν το σχόλιο της Καίτης Γαρμπή.

Ζευγάρι στην σκηνή του J2US αλλά και στη ζωή, η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής ερμήνευσαν το «Μακριά μου να φύγεις».

Είναι ένα από τα ζευγάρια που έχουν εντυπωσιάσει με τις ερμηνείες τους από το πρώτο κιόλας live.

Ο ερωτισμός τους εκπέμπεται και χαρίζουν κάθε φορά μοναδικές στιγμές!

Ο Νίκος Κοκλώνης ενθουσιάστηκε με την ερμηνεία τους, κάτι που δεν φαίνεται να βρήκε σύμφωνους τους κριτές αυτή τη φορά.

«Δεν ήταν η καλύτερή σας φορά. Η Σοφία ήταν συγκλονιστική, ήταν καταπληκτική. Ωστόσο, είναι ένα πολύ δύσκολο τραγούδι. Γιάννη, μακροβούτι. Είναι ένα δύσκολο τραγούδι και για επαγγελματίες τραγουδιστές. Δεν σιδερώνεται αυτό το τραγούδι για μένα! Μπήκες λάθος και λέω “έγινε μετατόνιση;”. Στον ρυθμό σου ήσουν πίσω, αισθανόμουν ότι δεν είσαι εσύ αυτό το τραγούδι. Από τα πιο δύσκολα τραγούδια που έχουν ειπωθεί στο J2US. Και το αίσθημα δεν βγήκε! Πήρες την ανασφάλειά σου και συνέχισες σε όλο το τραγούδι», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Το μπάσιμό σου ήταν λάθος. Αυτό σε απορρύθμισε και μετά! Δεν είναι δουλειά του καθενός αυτό το τραγούδι. Δεν ξέρω αν θα δεχόταν να το πει κανείς στην πίστα μετά από αυτόν τον χαρακτηριστικό τρόπο που τον εξέφρασε η Βιτάλη», συνέχισε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Καίτη Γαρμπή πρόσθεσε: «Τον βρήκε τον τόνο μετά αλλά αντί να παίρνει δύναμη από εσένα, σε κοιτούσε τρομαγμένος. Δεν μπορούσε μετά να το υποστηρίξει. Εσύ Σοφία μου τραγουδάς στο 100 και αυτό είναι λίγο φοβιστικό. Είναι ένα τραγούδι απαιτήσεων που σπάνια το λέμε. Θέλει ερμηνεία αυτό το τραγούδι! Δεν εστίασες στην ερμηνεία αλλά να μην είσαι λάθος στον τόνο».

Η Βίκυ Σταυροπούλου κατέληξε: «Είστε ένα ζευγάρι που μας έχετε κακομάθει. Είπατε ένα καταπληκτικό τραγούδι που έχει σφραγιστεί στην ψυχή μας και στα αυτιά μας με τον τρόπο που το ερμήνευσε η Βιτάλη. Είστε ένα καταπληκτικό ζευγάρι. Το λάθος στο μπάσιμο σε έκανε μάλλον να μην το συνεχίσεις με την πίστη που θα ήθελες. Ήταν φιλότιμη και αξιοπρεπέστατη η προσπάθειά σας».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 17 βαθμούς.

Στην σκηνή ανέβηκε η Μαρία Καρλάκη και ο Γιάννης Καπετάνιος για να ερμηνεύσουν το Macarena και η σκηνική τους παρουσία ήταν άκρως εκκεντρική.

Ο ηθοποιός που έχει μια αδυναμία στις ξένες γλώσσες πρόσθεσε τον Αντετοκούνμπο στα λόγια του, προκαλώντας άφθονο γέλιο στην κριτική επιτροπή.

«Παρασύρθηκα από το εξωτικό του πράγματος. Τι ήθελε ο Αντετοκούνμπο; Μπήκες άλλα ντ’ άλλων στην αρχή. Αλλά έχεις ένα χάρισμα. Ό,τι και αν κάνεις είσαι πολύ χαριτωμένος. Τραγουδιστικά είμαστε πάρα πολύ πίσω. Μην διορθωθείς, άστο έτσι. Περισσότερη πλάκα έχεις!», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Κάθε φορά που βγαίνει ο Γιάννης στην σκηνή κλαίω από τα γέλια. Εμφανίστηκες στην σκηνή σαν να σε χτυπούσε το παπούτσι, είναι καταπληκτικό. Δεν υπάρχει! Και ο Αντετοκούνμπο μέσα στη μέση, εντάξει όνειρο όνειρο!», συνέχισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή πρόσθεσε: «Ειλικρινά διασκεδάζουμε που σε βλέπουμε. Δεν μπορώ να είμαι αυστηρή γιατί δεν μπορώ να κρίνω τον Γιάννη ως ένα act του Just. Είναι ένα ανεξάρτητο κεφάλαιο. Δεν μπορώ να μιλήσω αν τραγούδησες, αν είχες το αίσθημα. Είναι κάτι άλλο κάθε φορά που σε βλέπω. Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά. Έχω χάσει τα λόγια μου».

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: «Εγώ τα βλέπω πιο χαλαρά τα πράγματα. Έχει χιούμορ ο Γιάννης, αυτοτρολάρεται, δεν τον ακούω και φάλτσο. Μου αρέσει γιατί απολαμβάνει αυτό που κάνει. Δεν έκλεισα τα αυτιά μου. Μόνο και μόνο που έβαλε τον Αντετοκούνμπο μέσα είναι ένας βαθμός παραπάνω».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 14 βαθμούς.

Με παιχνιδιάρικη διάθεση ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και η Daphne Lawrence μπήκαν στο… «αμάξι» και έβαλαν πλώρη για την κορυφή

Τραγούδησαν με σκέρτσο και νάζι, ξεσήκωσαν το πλατό και αμέσως πήραν θέση για την ετυμηγορία των κριτών,

«Πάρα πολύ ωραία, ήσουν πολύ καλός, μου άρεσε η διάθεση» επεσήμανε η Δέσποινα Βανδή.

Καταπληκτικό βρήκε τον ηθοποιό η Καίτη Γαρμπή. «Μπράβο για το κέφι και τη ζωντάνια σου» πρόσθεσε.

«Ήσασταν πάρα πολύ καλοί. Μία σχεδόν επαγγελματική εμφάνιση που μεταδίδει χαρά και ρυθμό, δεν θέλουμε τίποτα παραπάνω».

«Υπέροχοι! Το διασκεδάζετε, έχετε ενέργεια, διάθεση, το υποστηρίζετε σκηνικά» είπε με τη σειρά της η Βίκυ Σταυροπούλου.

Ο Στάθης Σχίζας και η Μαλού ερμήνευσαν την «Μουρμούρα» στην σκηνή δίνοντας έναν πιο παιχνιδιάρικο τόνο στην ερμηνεία τους.

Οι κριτές εκτίμησαν την πρόοδο του Στάθη Σχίζα στη φωνή του, ωστόσο, έχει ακόμη δρόμο ώστε να μεταδώσει και το συναίσθημα.

«Τι ωραίοι που ήσασταν ρε παιδιά. Μαλού μου, είσαι υπέροχη τραγουδίστρια. Στάθη βελτιώνεσαι σε κάθε live όλο και περισσότερο. Γέλασα πάρα πολύ που βγήκε με τα παλαμάκια και ήταν σαν παιδάκι. Βάστα γερά, πας πολύ καλά», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή πρόσθεσε: «Θεωρώ πως στο μεγαλύτερο μέρος του τραγουδιού ήσουν με τη Μαλού νομίζω ότι σε βοήθησε. Καλός ήσουν, προχωράς αργά αλλά βασανιστικά ως προς την σκηνική σου εξέλιξη. Το προσπαθείς!».

«Στο ντουέτο ήσουν πάρα πολύ καλός. Το είπες πολύ σταράτα κρατώντας τις νότες», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: «Το είπες πολύ δωρικά αλλά δεν ένιωσα ένα παιχνίδι, κάτι. Κατάλαβα ότι ήσουν προσηλωμένος να μην σου φύγουν τις νότες. Να είσαι γλυκός και τρυφερός! Ήσουν στακάτος. Στη χροιά του δεν κατάλαβα ότι ήταν γλυκός».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 18 βαθμούς.

«Τη βραδιά μου απόψε μην μου τη χαλάς» παρακάλεσε η Άντζελα Δημητρίου τον Στέλιο Δρουμαλιά και ευτυχώς ο μαθητής της ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της.

Ευχαριστημένη έμεινε η Δέσποινα Βανδή που όμως συνέστησε στον διαγωνιζόμενο να γίνει πιο διαδραστικός στη σκηνή.

«Μου άρεσε πάρα πολύ ο Στέλιος. Είπες ένα γυναικείο τραγούδι και το είπες πολύ σωστά, ήσουν χαλαρός σε κάποιες στιγμές. Είμαι ευχαριστημένη με εσένα σήμερα» έκρινε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Στέλιο, ήσουν καλύτερος από κάθε άλλη φορά. «Με εντυπωσίασε δε η τσαλκάντζα που έκανες στο φινάλε της κορώνας γιατί δεν είναι κάτι που το ακολουθούν αυτοί που τραγουδούν αυτό το τραγούδι» είπε με ενθουσιασμό ο Σταμάτης Φασουλής.

Από την πλευρά της η Καίτη Γαρμπή επεσήμανε ότι «με εντυπωσίασε πόσο σωστές ήταν οι καταλήξεις του. Αυτή η σεμνότητά σου μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν με πειράζει που είσαι στατικός γιατί δείχνεις έναν σεβασμό προς την Άντζελα».

Ένα άκρως ερωτικό τραγούδι ερμήνευσαν ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης και η Άννα Μπεζάν με την κριτική επιτροπή να μην ενθουσιάζεται ιδιαίτερα.

«Ήταν δύσκολο εγχείρημα. Είναι ένα τραγούδι περίεργο. Είσαι καταπληκτική σαν εμφάνιση, όλο το γκόθικ σκηνικό προχώρησε παραπάνω. Είχαμε προβλήματα μουσικά. Καταλαβαίνω τις προσπάθειές σου αλλά το αποτέλεσμα θέλει κόπο για να λάμψει. Εκτελείς ακόμη με φόβο», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Βίκυ Σταυροπούλου πρόσθεσε: «Κωνσταντίνε μου έχεις μια καταπληκτική φωνή. Αννούλα μου, δύσκολο τραγούδι. Όταν ήσασταν μαζί λειτουργούσε καλύτερα».

Η Δέσποινα Βανδή συνέχισε: «Αχ, τι θα κάνουμε τη Χριστίνα ρε Άννα; Το παίρνει πιο βαριά εκείνη. Άννα, αρκετές αδυναμίες ρε μωρό μου. Είναι δύσκολο το τραγούδι ειδικά στο θέμα της κορώνας. Το προσπάθησες και πήγες με σθένος να το πατήσεις. Σιγά σιγά πιστεύω ότι θα έρθει, ευελπιστώ στην επόμενη φορά».

«Δεν ήταν καλό. Σε ένιωσα ότι κρυβόσουν πίσω από τη φωνή του Κωνσταντίνου. Ήταν εντυπωσιακό αλλά δεν ήταν σωστό. Πιστεύω ότι θα πας καλύτερα την επόμενη φορά», κατέληξε η Καίτη Γαρμπή.

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 16 βαθμούς.

«Αν σ΄αρνηθώ αγάπη μου» τραγούδησαν απόψε Αλίνα Κωτσοβούλου και Πέτρος Ίμβριος αλλά δεν ενθουσίασαν με την εμφάνισή τους.

Ο Σταμάτης Φασουλής βρήκε το ζευγάρι κάπως τρακαρισμένο. «Προσπαθήσατε να κάνετε κάτι σαν έμπνευση σωστό αλλά δεν μας βγήκε πολύ. Τρακαριστήκατε πάρα πολύ».

«Νομίζω ότι υπερεκτιμήσατε τις δυνάμεις σας. Γιατί στις πρόβες που είσαι πιο χαλαρός κάνεις τα πάντα καλύτερα. Δύσκολο το εγχείρημα του να μπερδευτούν οι φωνές. Πραγματικά, θεωρώ ότι αν το πηγαίνετε πιο λιτά θα της έβγαινε πολύ καλύτερα. Το χάσατε σε αυτό το σημείο, στο μεγαλύτερο μέρος είχε τη γλυκύτητα στη φωνή».

Στην Καίτη Γαρμπή άρεσε η γλύκα στη φωνή ήταν πάρα πολύ καλή στην πρόβα. Όμως, τώρα εδώ ίσως ήταν μπερδευτική η φωνή του Πέτρου».

«Θα μπορούσες να είχες πάει πολύ καλύτερα» συμφώνησε με τους προλαλήσαντες η Βίκυ Σταυροπούλου.

Αρκετά ψηλά έχουν θέσει τον πήχη ο Ίαν Στρατής και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Αυτή τη φορά ερμήνευσαν το «Καίγομαι», ένα αρκετά διαφορετικό τραγούδι με τα όσα έχουν πει μέχρι στιγμής.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τελειώνοντας το act «έτρεμε» στην αγκαλιά του Νίκου Κοκλώνη με την συγκίνησή της να είναι εμφανής.

«Τι να πω; Είστε εξαιρετικοί. Είπατε ένα διαχρονικό αθάνατο ρεμπέτικο τραγούδι και το είπατε καταπληκτικά. Ίαν τρελάθηκα με τον αμανέ σου! Πόσο φαίνεται το ταλέντο σας; Σε τόσο διαφορετικά είδη να τα υπερασπίζεστε ερμηνευτικά και με τόσο ταλέντο», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή συνέχισε: «Ίαν ήσουν ανατριχιαστικός από την αρχή. Πιάνεις το αίσθημα, τη δόνηση του τραγουδιού. Και χωρίς πολλά πολλά, στατικός, τι ωραία η μεταφορά που έκανες. Σαν να έφερες τον πόνο μέσα από τον αμανέ ενός ολόκληρου λαού. Είσαι ένα τόσο χαρισματικό παιδί, μπορείς να κάνεις τα πάντα και είσαι ένα σπάνιο ταλέντο. Πηνελόπη μου, την ένιωσα την συγκίνησή σου. Ξέρω ότι σου αρέσει η ροκ μουσική. Κατάλαβα πολύ καλά την προσπάθεια που έκανες, μου άρεσε ακόμα και το μαλλί σου έτσι όπως το έκανες. Ήταν όλο σωστό και άψογο. Ένιωσα ότι ήταν εμφάνιση τελικού».

«Η εισαγωγή ήταν εξαιρετική Ίαν. Ήταν η ουσία του τραγουδιού! Πηνελόπη, παρότι έτρωγες μια νότα στο φινάλε κάθε στίχους, δεν με εμποδίζει. Ήταν άριστη η εκτέλεση», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Ο Ίαν μας έκοψε την ανάσα! Το κορίτσι αυτό που είναι ροκού και φέρνει βόλτα αυτό το τραγούδι, με αφήνει άφωνη. Σήμερα ερμηνεύσατε και μπράβο σας», κατέληξε η Καίτη Γαρμπή.

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 24 βαθμούς.

Για «Δίδυμα Φεγγάρια» τραγούδησαν ο Μανώλης Κλωνάρης και η Ζωή Παπαδοπούλου

«Το μπάσιμό σου ήταν λίγο περίεργο, αλλά ήσασταν πολύ καλοί. Μ΄άρεσε η διφωνία που κάνατε. Το χρώμα της φωνής σου είναι πολύ καλό» σχολίασε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Μου άρεσες πολύ Μανώλη, έχεις μία βαθιά, σταθερή φωνή, μ΄αρέσει πάρα πολύ. Το λες δωρικά το κομμάτι, είναι πολύ ωραίο αυτό που ακούω. Ήσουν αξιοπρεπέστατος».

«Πάρα πολύ ωραία η διφωνία σας, δένουν οι φωνές σας, ζεστές. Γίνε πιο λιτός ειδικά όταν ζορίζεσαι. Θα μπορούσες να το κάνεις πιο αφηγηματικά γιατί όταν κάνεις αυτά τα μπασίματα ακολουθούν και ολισθήματα».

Πολύ καλό βρήκε το act τους και η Βίκυ Σταυροπούλου.

Για ένα «Ατελείωτο ταξίδι» ανέβηκαν στην σκηνή η Φαίη Ρουμπίνη και ο Θανάσης Πάτρας και ήταν έτοιμοι να εντυπωσιάσουν τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό.

Κάτι που κατάφεραν και ιδίως ο Θανάσης Πάτρας που ερμήνευσε Τόλη Βοσκόπουλο με απόλυτη επιτυχία.

«Σε ένιωσα αγχωμένο όταν ξεκίνησες. Πού έτρεχε ο λογισμός σου; Ήσουν σωστός, πολύ καλός. Και οι καταλήξεις σου, δεν χάθηκες με τις δεύτερες. Απόλαυσέ το, μην σφίγγεσαι!», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Πολύ μου άρεσε ο Θανάσης! Ξέρεις τι μου έκανε εντύπωση; Από ένα τελείως κόντρα και ύφος τραγούδι από την προηγούμενη φορά, το είπες πολύ ωραία», συνέχισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Ο Σταμάτης Φασουλής είπε: «Είναι αδύνατο να μην σου βάλω άριστα! Ήσουν πολύ καλός, το υπηρετούσες».

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: «Φαίνεται ότι δουλεύει ο Θανάσης. Έχεις πολλές ώρες που δουλεύεις γιατί κάθε φορά είσαι και καλύτερος. Προσέχεις πολύ και σημαίνει σκληρή δουλειά.

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 24 βαθμούς.

Μία μαγευτική εμφάνιση χάρισαν ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου και ο Φειδίας Ηροδότου ερμηνεύοντας το «Εγώ Σ’Αγάπησα Εδώ» της Ελένης Τσαλιγοπούλου.

«Κάθε φορά τα παιδιά μας αφήνουν άφωνους, είστε επαγγελματίες και οι δύο, ώριμοι καλλιτέχνες, αυτή η ερμηνεία σας με συγκινεί πάρα πολύ» είπε πρώτη η Καίτη Γαρμπή.

Συγκινημένη και η Βίκυ Σταυροπούλου με το act των διαγωνιζόμενων. «Είστε καταπληκτικοί, είστε δύο αγγελούδια που ψέλνουν αλλά σε γήινη εκτέλεση».

«Ήσασταν πάρα πολύ καλοί, εξαιρετικοί. Με μαγέψατε, είστε υπέροχοι, σε ένα σημείο ο μαθητής υπερέβη τον δάσκαλο» συμπλήρωσε ο Σταμάτης Φασουλής.

Ανάθεση τραγουδιών

Γιώργος Αμούτζας – Τάνια: «Έρωτά μου ανεπανάληπτε»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Ίαν Στρατής «Έσπασε η νύχτα δύο κομμάτια»

Γαλάτεια Βασιλειάδη – Γιώργος Παπαδόπουλος: «Que te la pongo»

Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου – Φειδίας: «Secret Combination»

Γιάννης Σεβδικαλής – Σοφία Κουρτίδου: «Δεν θέλω να ξέρεις»

Δώρα Παντέλη – Γιάννης Ξανθόπουλος: «Αν μια μέρα σε χάσω»

Χρήστος Κούτρας – Στέλλα Κονιτοπούλου: «Μια δεκάρα»

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος – Daphne Lawrence: «Ανήκω σε μένα»

Γιάννης Καπετάνιος- Μαρία Καρλάκη «Boom Boom»

Στάθης Σχίζας – Μαλού: «Μάτια βουρκωμένα»

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Χριστίνα Μηλιού: «Tranquilla»

Στέλιος Δρουμαλιάς – Άντζελα Δημητρίου «Τι σε πιάνει»

Άννα Μπεζάν – Κωνσταντίνος Μαργαρίτης: «Άκρως Τολμηρό»

Θανάσης Πάτρας – Φαίη Ρουμπίνη: «Ο ύμνος των μαύρων σκυλιών»

Μανώλης Κλωνάρης – Ζωή Παπαδοπούλου: «Ελπίδα»

Η αποχώρηση

Η δύσκολη στιγμή, όμως, έφτασε και ένα ζευγάρι θα χρειαστεί να αποχαιρετήσει το J2US.

Ο Νίκος Κοκλώνης κρατάει στα χέρια του τον φάκελο με το ζευγάρι που είχε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Πριν ανακοινώσει το ζευγάρι που θα αποχωρήσει έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη! Στο επόμενο live θα αποχωρήσουν δύο ζευγάρι και όχι ένα όπως έχουμε ήδη συνηθίσει.

Έτσι, από το 4ο live του J2US αποχωρεί ο Πέτρος Ίμβριος και η Αλίνα Κωτσοβούλου.

Δειτε Επισης

Τριαντάφυλλος: «Ο Χρήστος Δάντης έπεσε στα μάτια του κόσμου, δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη του»
«Αδειάζουν» στο Ισραήλ την Ελένη Βιτάλη για την ακύρωση συναυλίας: «Eνήργησε με ασέβεια»
Σούπερ Κική Vs. Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Είναι ζευγάρι με την Ιλάειρα στην φαντασία μας»
#MasterChefGR: Ο νέος αρχηγός των μπορντό & ο παίκτης που έβγαλαν ομόφωνα υποψήφιο προς αποχώρηση
#SurvivorGR: Η σοκαριστική προδοσία που λύγισε την Δώρα και ο τραγικός Χριστόφορος δεύτερος μονομάχος
Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπεθ
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια
Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά: «Υποψήφιες για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου η Καραμπέτη και η Καγιά;»
Βλαδίμηρος Κυριακίδης:«Ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα, είναι 11 χρόνια από τη ζωή μου. Μπήκα 50, βγαίνω 61»