Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

O Μάρτιος είναι κι επίσημα εδώ! Πώς θα κυλήσει αστρολογικά αυτός ο μήνας; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Κριός

Αυτό το μήνα, το άγχος σε κατακλύζει. Από τη μια η ζωή συνεχίζεται στα κανονικά της και από την άλλη, πάντα προκύπτουν αφορμές για αναταραχή. Με τον Ήλιο στο ζώδιο των Ιχθύων, η ευαισθησία σου αυξάνεται. Κάτι θετικό συμβαίνει στην προσωπική σου ζωή. Είσαι αποφασισμένη να κα΄νεις υποχωρήσεις στην σχέση σου, καθώς θέλεις να είναι ευτυχισμένος ο σύντροφός σου. Ο κυβερνήτης σου, ο Άρης, βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, και κάπως έτσι εσύ έχεις ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθείς, να κυνηγήσεις τα όνειρα σου και να εφοδιαστής με περίσσεια ενέργεια. Όλα αυτά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να ανθίσεις και να εξελίξεις την καριέρα σου. Στα μέσα του μήνα, ο Ήλιος τετραγωνίζεται με τον Ερμή και αυτό σε σπρώχνει να επικοινωνήσεις όλα όσα σκέφτεσαι πιο ανοιχτά και με ειλικρίνεια. Με την δύναμη της Αφροδίτης, ο έρωτας φαίνεται να σου χτυπά την πόρτα μέσα στον Μάρτιο. Υπάρχει μια έντονη ρομαντική διάθεση, κι αν είσαι μόνο, ετοιμάσει να ζήσεις… πολλά! Τα συναισθήματά σου θα πάρουν φωτιά. Οι στόχοι σου τώρα είναι πιο εύκολο να επιτευχθούν, μιας και τα οικονομικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Στις 20 Μαρτίου, ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, και γίνεται (για ακόμα μια φορά!) η πρωταγωνίστρια.

Ταύρος

Αυτό το μήνα θα πρέπει να επιστρατεύσεις τα κουράγια σου. Ωστόσο είναι κατάλληλος για να συγκεντρώσεις τις δυνάμεις σου και να ξεπεράσεις τα εμπόδια που σε κρατούσαν πίσω εδώ και καιρό. Θα είσαι επίσης πολύ κοινωνική και χάρη στην ευχάριστη συμπεριφορά σου θα αποκτήσεις νέους θαυμαστές. Γνωρίζεις νέους ανθρώπους και κάνεις επαφές. Αν είσαι μόνη, ίσως να γνωρίσεις κάποιον που πραγματικά να έχει ενδιαφέρον. Θα μπορέσεις επίσης να εμβαθύνεις τη σχέση με τον εαυτό σου και να διατηρήσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου τακτοποιημένα. Μεγάλες αλλαγές στην προσωπική σου ζωή θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Θα απαλλαγείς επιτέλους από τις αρνητικές σκέψεις του προηγούμενου διαστήματος και θα αποφασίσεις να ξεκινήσεις το χτίσιμο για κάτι νέο. Είτε πρόκειται για πνευματική ανάπτυξη, είτε για να χτίσεις κάτι υλικό σε κάθε περίπτωση θα έχεις μεγάλη επιτυχία, ανάπτυξη και πρόοδο. Αυτός ο μήνας θα σου δώσει την ευκαιρία να εμβαθύνεις τις οικογενειακές σχέσεις σου, γι’ αυτό προσπάθησε να ασχολείσαι ουσιαστικά περισσότερο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και δείξε ενδιαφέρον για τα προβλήματα τους. Οι ηθικές αξίες είναι σημαντικότερες, έχεις καινοτόμες απόψεις και καλές οργανωτικές ικανότητες.

Δίδυμοι

Γνωστή για τη δυναμική σου φύση και το γρήγορο πνεύμα σου, ένας διαφορετικός ρυθμός θα ξεδιπλωθεί αυτό το μήνα για σένα. Παρά την πιθανή ροπή προς τον εφησυχασμό, θα πρέπει να αξιοποιήσεις την ενέργεια σου για να πλοηγηθείς με επιτυχία στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Μπορεί να μην είναι ασυνήθιστο να βιώνεις μια αίσθηση κόπωσης ή υπνηλίας, αλλά θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου. Σε αυτή την περίοδο πιθανά να δεις τα σχέδια της ζωής σου να προχωρούν συστηματικά και με ικανοποιητικό ρυθμό. Ωστόσο το ήρεμο και αβίαστο σκηνικό μπορεί να διαταραχτεί στο πρώτο μέρος του μήνα και μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπη με μια συσσώρευση προβλημάτων που προέρχονται από προηγούμενες κρυφές διαδικασίες ή λάθη. Ενθαρρύνεσαι ωστόσο να ξεπεράσεις τον καθησυχασμό και να επενδύσεις στις προσπάθειες αναζήτησης και αξιοποιήσεις ευκαιριών που εκκολάπτονται. Ο σύντροφος σου είναι αρκετά υπομονετικός με τις εναλλαγές της διάθεσης σου το τελευταίο διάστημα και πρέπει να του το ανταποδώσεις. Εάν είσαι μόνη, η εμπειρία της αυξημένης κοινωνικότητας σου φέρνει νέες ευκαιρίες.

Καρκίνος

Η περίοδος της σύγχυσης έχει περάσει και τα αστέρια βρίσκονται και πάλι στη σωστή θέση, γι’ αυτό πρέπει να αξιοποιήσεις αυτό το μήνα σωστά. Η επιτυχία δε θα πέσει στην αγκαλιά σου, αλλά αν προσπαθήσεις, θα λάβεις την άξια ανταμοιβή σου. Αυτό το μήνα μπορεί να βρεις τον εαυτό σου να σκέφτεται μια αλλαγή στην πορεία της καριέρας σου. Δώσε στον εαυτό σου τη δυνατότητα να αναγνωρίσει πότε είναι η ώρα να αποχαιρετήσεις το παλιό και να αγκαλιάσεις μια νέα περιπέτεια. Με τον Ερμή και τον Άρη στο ζώδιο του Κριού κατά τη διάρκεια του μήνα, σου δίνεται ένα νέο κύμα θάρρους. Παρόλο που μπορεί να υπάρξουν μικρές διαφωνίες, η επιχειρηματική οξυδέρκεια και η επινοητικότητα σου θα σε βοηθήσουν και θα σε οδηγήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη στον Υδροχόο δημιουργεί ένα αίσθημα ευτυχίας και ανήκειν θα νιώσεις ένα κύμα έμπνευσης. Οι ανησυχίες θα υποχωρήσουν και η θετική σου διάθεση σου σε κάνει ασυνήθιστα φρέσκια και λαμπερή. Εκεί που χρειάζεται να αφιερώσεις ένα κομμάτι της προσοχής σου είναι στις επικοινωνίες που αφορούν τη δουλειά. Γύρω στις 21 μια ψυχρότητα στις σχέσεις σου δημιουργεί μια προσωρινή απογοήτευση που επηρεάσει τη διάθεση σου. Η έκλειψη Σελήνης στις 25 φέρνει μια σύγκρουση στις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις που σου προκαλούν αναστάτωση.

Λέων

Η ανοιξιάτικη ζεστασιά σου ξυπνά αδρανείς δυνάμεις και δημιουργεί ένα κύμα ενθουσιασμού. Η πλούσια σειρά ευκαιριών που θα ξεδιπλωθεί, έχει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσει μια σειρά από επιτεύγματα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ωστόσο η βασική πρόκληση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα μπορούσε να είναι ένα υπόγειο ρεύμα αμφιβολίας το οποίο μπορεί να εμποδίσει την ικανότητα σου να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες σου, να αγνοήσεις τα προφανή καθήκοντα σου, καθώς επιδιώκεις με ενθουσιασμό υψηλούς στόχους. Ο Μάρτιος χρησιμεύει ως υπενθύμιση του να αγκαλιάσεις το έμφυτο θάρρος σου, τις ηγετικές σου ιδιότητες και τη διεκδικητικότητα σου. Σε συναισθηματικό επίπεδο ξεκαθαρίζεις το παρελθόν και ίσως είσαι έτοιμη να κόψεις τους δεσμούς σου με παλιές ιστορίες που δεν σε ικανοποιούν. Η έκλειψη Σελήνης στις 25, θα σε παρακινήσει να σκεφτείς τις ιδέες, την επικοινωνία και τις εσωτερικές σου συνδέσεις. Ένα μέρος σου πρέπει να εξελιχθεί για να δημιουργήσει χώρο για καλύτερες ευκαιρίες. Είναι σημαντικό να μείνεις ανοιχτή σε νέες πληροφορίες.

Παρθένος

Αυτός ο μήνας παρουσιάζει μεγάλες ευκαιρίες για να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδια σου. Η μνήμη σου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, γι’ αυτό λαμβάνεις πληροφορίες και δοκιμάζεις δραστηριότητες που χρειάζονται και απαιτούν αναλυτική σκέψη. Πολλές εργασίες και καθήκοντα ωστόσο, μπορεί να σε εξαντλήσουν γι’ αυτό μην υποτιμάς τον ύπνο και την απαιτούμενη ξεκούραση. Δε θεωρείς την εργασία ως επαχθές καθήκον, αλλά ως δραστηριότητα από την οποία αντλείς ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Ο Μάρτιος εν κατακλείδι είναι ένα συναρπαστικό κεφάλαιο εξέλιξης και προσωπικής μεταμόρφωσης. Η νέα Σελήνη στις 10 επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων σου, παρουσιάζοντας μια ευχάριστη ευκαιρία για να ξεκινήσεις μια αφήγηση αγάπης, είτε με τον εαυτό σου, με ένα σταθερό σύντροφο, είτε πιθανά με μια νέα σχέση. Η έκλειψη Σελήνης στις 25, θα ολοκληρωθεί με αποκαλύψεις που αφορούν τις απόψεις σου για τα χρήματα και την οικονομική σταθερότητα. Το κλείσιμο ενός κεφαλαίου ή η τελειοποίηση των δεξιοτήτων σου θα ανοίξει πόρτες για αύξηση των οικονομικών σου. Οι μελλοντικές συνεργασίες και διαπραγματεύσεις είναι ευνοϊκές γι’ αυτό να είσαι ανοιχτόμυαλη.

Ζυγός

Όντας η κοινωνική πεταλούδα του ζωδιακού, ευδοκιμείς στη δημιουργία συνδέσεων και αυτός ο μήνας θα σου επιτρέψει να λάμψεις σ’ αυτό τον τομέα, με την Αφροδίτη και τον Άρη να ενεργοποιούν ακόμα περισσότερο το ρομαντισμό και τη δημιουργικότητα σου. Η εστίαση στην καθαρότητα του σκοπού στις σχέσεις θα σε βοηθήσει να πλοηγηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση. Η Νέα Σελήνη στις 10, θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, πρακτική αυτοφροντίδα ή να ενεργοποιήσεις την κίνηση στο περιβάλλον εργασίας σου. Στις 25 μια Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου είναι μεγάλη υπόθεση, καθώς θα μετατοπίσει τη σημασία του να δίνεις προσοχή στην ευαλωτότητα σου, ενσωματώνοντας παράλληλα τις ανάγκες σου. Σκέψου την έκλειψη της νέας Σελήνης στο ζώδιο σου, που συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο για να δεις ποιους σπόρους φύτεψες. Με τον Ερμή να κινείται στον Κριό, ακολουθούμενος από τον Άρη στις 10 να μεταβαίνει στον τομέα των σχέσεων σου, ήρθε η ώρα να πάρεις τον έλεγχο εκεί που οι άλλοι κάποτε, υπαγόρευαν τα όρια στα οποία ήσουν περιορισμένη.

Σκορπιός

Ο νέος μήνας φέρνει μια εποχή αλλαγής, αλλά και έντασης. Το σύμπαν είναι έτοιμο να αποκαλύψει αλήθειες και να σε ενδυναμώσει για μεταμόρφωση. Ετοιμάσου για ένα ταξίδι αυτοπραγμάτωσης και δύναμης. Ο μήνας επίσης σε ενθαρρύνει να αφήσεις το παρελθόν και να αναδυθείς συναισθηματικά και πνευματικά ενισχυμένη. Χρησιμοποίησε αυτή τη μεταμορφωτική ενέργεια για να τροφοδοτήσεις την προσωπική ανάπτυξη και τις βαθιές συνδέσεις. Στην επαγγελματική σου ζωή, ο Μάρτιος σε προτρέπει να κυνηγήσεις τα πάθη σου με αποφασιστικότητα. Η ικανότητα σου να χειρίζεσαι σύνθετες καταστάσεις στρατηγικά θα είναι ζωτικής σημασίας. Έλεγξε προσεκτικά τις οικονομικές επενδύσεις και τον προϋπολογισμό σου. Η υπάρχουσα σχέση σου μπορεί να περάσει από αλλαγές καθώς εσύ, αλλά και ο ερωτικός σύντροφος σου πλοηγείστε μαζί σε βαθιά συναισθηματικά νερά. Η ουσιαστική επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας, ενισχύοντας ένα ισχυρότερο δεσμό μέσω της κατανόησης. Οι κοινωνικές επαφές σου και η μαγνητική σου προσωπικότητα θα φέρουν νέους έρωτες και περιπέτειες στη ζωή σου, αν είσαι μόνη.

Τοξότης

Καθώς ο Μάρτιος ξεδιπλώνεται θα βιώσεις μια ώθηση στην αυτοπεποίθηση και τη χαλάρωση. Εκπέμποντας θετική ενέργεια θα προσελκύσεις φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που θα αναζητήσουν την παρέα σου. Το πρόγραμμα σου θα γεμίσει με κοινωνικές δεσμεύσεις, καθώς η δημοτικότητα σου ανεβαίνει. Κατά τη διάρκεια του μήνα είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια σκέψεις για τη μελλοντική εξέλιξη σου. Δώσε προτεραιότητα στις μακροπρόθεσμες εργασιακές σου φιλοδοξίες και τις μελλοντικές σου προοπτικές. Η συνεπής προσπάθεια και η σταδιακή πρόοδος μπορούν να ανοίξουν το δρόμο για επιτεύγματα. Προσοχή στην τάση προς εκμετάλλευση των υφισταμένων σου, καθώς αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε αντίσταση και να δημιουργήσει ένα αρνητικό περιβάλλον. Η συνεργασία με σοφά και πνευματικά άτομα μπορεί να φέρει οικονομικές ανταμοιβές και πνευματική ολοκλήρωση. Τέλος, η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει και δημιουργεί δροσερές και ρομαντικές δονήσεις σε θέματα του έρωτα. Η ελκυστική σου προσωπικότητα δεν περνά από πουθενά απαρατήρητη.

Αιγόκερως

Πιθανά αυτό το μήνα να αντιμετωπίσεις απογοητεύσεις από τις σχέσεις σου. Μπορεί να νιώσεις αισθήματα διαρκούς έλξης για το λάθος άτομο και φόβο για την αιώνια μοναξιά. Μην υποκύψεις σ’ αυτά καθώς είναι προσωρινά και τείνουν να βγαίνουν στην επιφάνεια σε στιγμές απόγνωσης. Ένας φίλος τον οποίο αγνοούσες, θα μπορούσε να σε εκπλήξει με το ερωτικό του ενδιαφέρον. Εάν δεν μπορείς να ανταποδώσεις τα συναισθήματα χειρίσου την κατάσταση με λεπτότητα, αναγνωρίζοντας το θάρρος του να ανοιχτεί. Ανακατεύθυνε την εστίαση σου σε δημιουργικές αναζητήσεις, καθώς θα διαπρέψεις σε αυτές αυτό το μήνα. Πιθανά να βιώσεις μια ανασφάλεια σχετικά με τα επαγγελματικά. Παρά το γεγονός ότι εργάζεσαι επιμελώς για την επίτευξη των στόχων σου μπορεί να δυσκολευτείς να τις πετύχεις. Σε κάθε περίπτωση απέφυγε τις συγκρούσεις με τους ανώτερους σου και λάβε διορθωτικά μέτρα εγκαίρως. Ωστόσο ο μήνας παρουσιάζει ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη.

Υδροχόος

Η πνευματική δραστηριότητα θα αυξηθεί αυτό το μήνα, παρέχοντας σου την ευκαιρία να οργανώσεις τις σκέψεις σου. Αυτή η ήρεμη φάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξερευνήσεις άγνωστα θέματα που προηγουμένως ήταν τρομακτικά. Επιπλέον μπορεί να προκύψει μια κλήση προς την πνευματικότητα, ενθαρρύνοντας το διαλογισμό και τη συγκέντρωση σε μακροχρόνια ζητήματα προς επίλυση. Υπό την επιρροή του Ερμή θα επιδείξεις αυξημένη περιέργεια. Παρά τα περιορισμένα επίπεδα ενέργειας, η νοητική δεκτικότητα θα αυξηθεί, επιτρέποντας την απορρόφηση πληροφοριών από διάφορες πηγές. Το να κάνεις ένα διάλλειμα για να αναπολήσεις και να δεθείς με αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να είναι αμοιβαία ικανοποιητικό. Υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσεις συγκρούσεις στα εργασιακά με ανώτερους σου, οι οποίες θα πρέπει να αποφευχθούν. Προσπάθησε να διατηρήσεις τη σταθερότητα και να αποφύγεις την ακανόνιστη συμπεριφορά. Τα αυξανόμενα έξοδα μπορεί να επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σου, γι’ αυτό λάβε τα μέτρα σου. Αν είσαι μόνη ερωτικά – συναισθηματικά μπορείς να περιμένεις ένα δροσερό ειδύλλιο και ένα ισχυρότερο δεσμό με τους φίλους.

Ιχθύες

Κατά τη διάρκεια του μήνα Μαρτίου, τα συναισθήματά σου μοιάζουν με τρενάκι στο λούνα παρκ. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την εξέλιξή σου και την σχέση σου, νιώθεις στον αέρα, μετέωρη. Αν και γενικά είσαι σε καλή διάθεση, αυτά τα ανάμεικτα συναισθήματα θα σε επηρεάσουν σίγουρα. Καλό είναι να μην κρατάς τις αμφιβολίες σου κρυφές και για τον εαυτό σου, αλλά να τις μοιράζεσαι ανοιχτά με το σύντροφο σου. Νιώθεις υψηλή ενσυναίσθηση, βοηθώντας στην εξερεύνηση λύσεων σε σημαντικά θέματα. Ο Ήλιος ασκεί σημαντική επιρροή επάνω σου, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή να συσφίξεις σχέσεις με έναν συνεργάτη, ωφελώντας έτσι την καριέρα σου. Ωστόσο, προσπάθησε να μην θέσεις υπερβολικά υψηλές προσδοκίες στα εργασιακά σου. Η σεμνότητά σου θα σε ανταμείψει. Οι προοπτικές να ανθίσει η καριέρα σου αυτό τον μήνα δεν είναι και πολύ ελπιδοφόρες. Υπάρχει πιθανότητα να έρθεις σε σύγκρουση με τους ανωτέρους σου, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν σοβαρές συνέπειες. Καλό είναι να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να σταθμίσεις προσεκτικά τις επιλογές σου. Στον ερωτικό τομέα, αν είσαι μόνη, η χαρισματική φύση σου θα προσελκύσει πολλούς θαυμαστές.

Δειτε Επισης

Απρίλιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;