Η κόρη της Brigitte Macron έμαθε στα 10 της, ότι η μητέρα της είχε σχέση με τον 17χρονο τότε, Emmanuel

Η μικρότερη κόρη της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας μιλά για πρώτη φορά για την μητέρα της και τον Πρόεδρο - Από το σοκ της σχέσης με έναν κατά πολύ νεότερο μαθητή της και συμμαθητή της αδερφης της, στον αγαπημένο της πατριό - Μίλησε όμως και για τους ισχυρισμούς που κυκλοφορούσαν ότι η Brigitte Macron είχε γεννηθεί άντρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ήταν μόλις 10 ετών η Tiphaine Auzière, κόρη της καθηγήτριας Brigitte , όταν έμαθε ότι η μητέρα της είχε παράνομη σχέση με τον ανήλικο μαθητή της, Emmanuel Macron.

Αυτή η απαγορευμένη σχέση την πλήγωσε, λέει σήμερα, μιλώντας για πρώτη φορά για αυτόν τον δεσμό που σκανδάλισε τη γαλλική επαρχία.

Σε συνέντευξή της στο #ParisMatch η δικηγόρος σήμερα Οζιέρ, που σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει το πρώτο μυθιστόρημά της, αναφέρει ότι έμαθε για τη σχέση της μητέρας της με τον Emmanuel Macron μόλις στα 10 της.

Τα άλλα δύο αδέλφια της ήταν μεγαλύτερα: 19 ετών ο Sébastien Auzière και 17 η Laurence Auzière-Jourdan, που ήταν και συμμαθήτρια του  Emmanuel Macron.

image

brigitte-macron-fille-tiphaine-auziere-confie-sur-mort-son-pere

brigitte-macron-qui-est-son-fils-sebastien-auziere-45-ans-et-plus-age-qu-emmanuel-macron

Η Brigitte Macron ήταν ακόμη παντρεμένη, οπότε, κατά την κόρη της, τα τρία παιδιά της έπρεπε να αντέξουν τα συνεχή -και ενίοτε κακεντρχή- σχόλια που γίνονταν για αυτή τη σχέση. 

Σήμερα το προσεγγίζει διαφορετικά: «Έμαθα πολλά για την ανθρώπινη φύση. Πρέπει να επικεντρωθούμε στα ουσιώδη και να προχωράμε μπροστά χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη την κριτική» λέει.

Υπενθυμίζει ότι όλα αυτά γίνονταν σε μια μικρή πόλη της επαρχίας, την Αμιένη στη βόρεια Γαλλία. Δεν υπήρχαν ακόμη κοινωνικά δίκτυα, αλλά «όλα ήταν γνωστά». Και όμως, «στάθηκα στο ύψος μου, απέκτησα ανοιχτό μυαλό και απέκτησα μεγάλη ανοχή», συνεχίζει.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη ήταν η Tiphaine Auzière, όπως σημειώνει η #DailyMail, για το ότι ο πατέρας της αναγκάστηκε να φύγει ταπεινωμένος από το οικογενειακό σπίτι το 1994. Το διαζύγιο βγήκε μόλις το 2006 και ένα χρόνο αργότερα έγινε ο γάμος της Brigitte με τον Emmanuel.

Η κόρη της Brigitte Macron λέει τώρα ότι «έχω έναν αγαπημένο πατέρα και έναν αγαπημένο πατριό». Η Tiphaine Auzière αναφέρεται στον πατέρα της στον ενεστώτα και ας πέθανε το 2019 σε ηλικία 68 ετών.

Μίλησε όμως και για τους ισχυρισμούς που κυκλοφορούσαν το 2021 στα κοινωνικά δίκτυα ότι η Brigitte Macron είχε γεννηθεί άντρας. «Ανησυχώ για το επίπεδο της κοινωνίας όταν ακούω αυτά που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με το ότι η μητέρα μου είναι άνδρας. Λέγεται με τόσο αυτοπεποίθηση, πώς μπορούμε να αντισταθούμε στην παραπληροφόρηση στα κοινωνικά δίκτυα;».

Υπενθυμίζεται ότι η Brigitte Macron κέρδισε πέρυσι υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον δημοσιογράφων που είχαν κυκλοφορήσει τις φήμες για το φύλο της.

2017-05-15T133632Z_26502_MRPRC1FB332DFE0_RTRMADP_0_FRANCE-ELECTION

Στο #ParisMatch η Tiphaine Auzière, μιλά για τα παιδικά της χρόνια. Λέει ότι έχει όμορφες αναμνήσεις από τα χρόνια της στην Αλσατία, όπου έμεινε έως τα 7 της χρόνια λόγω της δουλειάς του πατέρα της. Οι γονείς της, προσθέτει, της μετέδωσαν τη δουλειά ως αξία. «Πάντα τους έβλεπα να φεύγουν νωρίς και να επιστρέφουν αργά. Ήταν αφοσιωμένοι στις σπουδές των παιδιών τους».

Μιλά όμως και για την οικογένεια της μετά την άφιξη του Emmanuel Macron.

Όπως λέει, αποκαλούσε τον Emmanuel Macron «το UFO». Ήταν ένας άνθρωπος τρυφερός με την Brigitte Macron και προστατευτικός με την Tiphaine Auzière (όπως και τα άλλα παιδιά της), την οποία συμβούλευε να κοιμάται νωρίς για να περάσει τις εξετάσεις για τη νομική σχολή.

Παρά το ότι είναι η πιο αριστερή της οικογένειας, η Τιφέν αισθάνεται ότι δεν απέχει πολύ από τον Μακρόν και τις πολιτικές του. Μαζί του έχουν πολλά κοινά σημεία, από τη Μασσαλία έως τη λογοτεχνία.

Η Tiphaine Auzière δεν είχε αποκαλύψει τίποτα στην οικογένειά της (είναι παντρεμ'ενη με δύο παιδιά) για το συγγραφικό της έργο, προτού βάλει τις τελευταίες πινελιές σε αυτό, αλλά ούτε στη μητέρα της ούτε και στον Emmanuel Macron. Ξέρει ότι το μυθιστόρημά της θα προκαλέσει αμέσως την περιέργεια. Κάποιοι θα την υποτιμήσουν επειδή αντιπαθούν τον πρόεδρο, άλλοι θα την επαινέσουν γιατί τον θαυμάζουν. Παραδέχεται όμως ότι «περιμένω το χειρότερο».

Όσο για την κρίση της για τον πρόεδρο, λέει ότι μπορεί να φαίνεται όλο και λιγότερο, «αλλά βρίσκω τον πατριό μου πολύ ανθρωπιστή».

img-7969

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Για μένα, η καταγγελία είναι ψευδής 100%. δεν υπάρχει καμία κατηγορία»
H Πάουλα Μπαντόσα μιλά για τον χωρισμό της με τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Μερικές φορές είναι καλύτερα»
Κρυσταλλία: «Χώρισα και είμαι πολύ χαρούμενη με την απόφαση μου, θέλω να ζω μια αληθινή και υγιή σχέση»
Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία του γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Οι διάσημοι προσκεκλημένοι
Επανασύνδεση της Φελίσιας Τσαλαπάτη με τον πατέρα του γιου της, Μιχάλη Αντιώτη
Τέλος στην αγωνία για την εξαφάνισή της Δέσποινας Στυλιανοπούλου – Πού βρέθηκε η ηθοποιός
Μπο: «Έχω φάει απόρριψη από την Τάμτα. Η Θεοδωρίδου μού κρατούσε τα λεφτά, γιατί ήμουν σπάταλος»
Παύλος Χαϊκάλης για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Είχε έναν άλλο τρόπο σκέψης, είχε μια τρέλα εσωτερική»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - Πάγωσε προσωρινά η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων
Βαρύ πένθος για την Ελεονώρα Μελέτη - Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της - Το μήνυμα της