Γιώργος Λιάγκας: «Ορθώς αποχώρησε η Δούκισσα Νομικού, με την Μαρία Κορινθίου δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει»

Ο Γιώργος Λιάγκας για το διαζύγιο από τη Φαίη Σκορδά στο #EnwpiosEnwpiw: «Το αντιμετώπισα πολύ δύσκολα, πήρα και βοήθεια από γιατρό. Είμαι πολύ τυχερός που γνώρισα τη Φαίη, με ενέπνευσε να γίνω πατέρας» - «Δεν έχω σχέσεις με τη μητέρα μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε καλεσμένος στο #EnwpiosEnwpiw σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για τη ζωή του και την πορεία του στην τηλεόραση.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπή #ToPrwino αναφέρθηκε στο διάστημα του διαζυγίου του με τη Φαίη Σκορδά και τη νέα καθημερινότητα στην οποία θα έπρεπε να προσαρμοστούν οι γιοι τους. 

«Πως αυτή η σχέση από αυτή την ομορφιά που θυμάμαι εγώ, γιατί σας πάντρεψα και σας έζησα από κοντά από τα πρώτα βήματα, χάλασε; Δεν το έχω συνειδητοποιήσει εγώ. Δεν έχει χωρέσει στο μυαλό μου το πως συνέβη αυτό» σχολίασε αρχικά ο παρουσιαστής του talk show για να αποκριθεί ο Γιώργος Λιάγκας ως εξής. «Νίκο, θα σου πω κάτι το οποίο δεν το έχω ξαναπεί. Όταν χωρίσαμε με την Φάιη ήμασταν εδώ στον ΑΝΤ1 και ήσουν από τους πρώτους ανθρώπους που το έμαθες, σε πήρα και σου το είπα. Το είπαμε κάποια στιγμή στον σταθμό γιατί έπρεπε να σταματήσει και η τηλεοπτική συνεργασία. Και την ίδια ώρα που τους λέγαμε ότι χωρίζουμε, μας παρουσίασαν μια έρευνα ότι είμαστε το πιο αγαπητό και αγαπημένο ζευγάρι στην Ελλάδα, όχι στην ελληνική τηλεόραση».

«Μας έλεγαν «τι κάνετε; Θα δημιουργήσετε μια αναταραχή γιατί ο κόσμος πιστεύει ότι είστε το πιο αγαπημένο ζευγάρι». Άλλο όμως τι γίνεται μέσα σε ένα ζευγάρι… Που δεν έγινε καμία σφαγή με την Φαίη, έτσι; Πολύ γλυκά και ήρεμα χωρίσαμε. Προφανώς είναι δυο άνθρωποι που κάποια στιγμή δεν ταιριάζουν και αυτό βγαίνει».

«Θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερός που στη ζωή μου γνώρισα την Φαίη. Γιατί η Φαίη με ενέπνευσε να γίνω πατέρας. Μπορεί να μην γινόμουν πατέρας ποτέ.  Είχα φτάσει στα 40, γνώρισα την Φαίη, με ενέπνευσε ότι μπορεί να κάνουμε μαζί οικογένεια, παιδιά που αυτό είναι το σημαντικό και κάναμε παιδιά. Άρα είμαι πολύ τυχερός γιατί γνώρισα έναν άνθρωπο που με ενέπνευσε και έγινα πατέρας αφενός και αφετέρου είναι μια εξαιρετικά καλή μάνα. Αυτό είναι το σημαντικό στη σχέση μου με την Φαίη. Όλα τα άλλα τώρα τα τηλεοπτικά είναι εκ του περισσού».

«Από την άλλη βέβαια είμαι και γω ένας πολύ έντονος άνθρωπος και η Φαίη μια πολύ έντονη προσωπικότητα. Άρα μοιραία οι σχέσεις αυτών των ανθρώπων είναι συγκρουσιακές. Δεν σφαχτήκαμε όμως ποτέ, θα το ξαναπώ» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας στην τοποθέτηση που έκανε στο Ενώπιος Ενωπίω του ΑΝΤ1.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής παρουσιαστής αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στην επόμενη σελίδα του διαζυγίου με την Φαίη Σκορδά και τις αγωνίες που διατηρούσε για τη σχέση με τα παιδιά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας εξομολογήθηκε πως «έχω ξαναπεί ότι είμαι ένα παιδί χωρισμένων γονιών και άσχημα χωρισμένων γονιών. Στα πρώτα χρόνια έμεινα με την μητέρα μου και χώρισαν με σύγκρουση μεγάλη. Το θέμα όμως είναι ότι για πάρα πολλά χρόνια εμένα η μητέρα μου εξαφανίστηκε από την ζωή μου. Δεν θέλω να πω κάτω από ποιες συνθήκες, για ποιο λόγο και τα λοιπά. Αυτά είναι προσωπικά θέματα και δεν έχει σημασία. Αυτό από μόνο του είναι μια πληγή πολύ μεγάλη η οποία δεν ξέρω και αν κλείνει ποτέ. Όταν λοιπόν μια μάνα ή ένας πατέρας, κυρίως η μάνα, φεύγει βία για πολλά χρόνια από τη ζωή ενός παιδιού και κάποια στιγμή καλείσαι εσύ, επειδή δεν γίνεται διαφορετικά, να χωρίσεις από τον άνθρωπο σου, το θεωρείς αφενός μια μεγάλη αποτυχία και αφετέρου το σκέφτεσαι διπλά, τριπλά, τετραπλά μέχρι να πάρεις την οριστική απόφαση».

«Όταν, δε, αυτό αλλάζει, εσύ φέρεις ένα βάρος ότι πιθανόν τα παιδιά μου να λάβουν τον χωρισμό ως ότι ο πατέρας τους τα εγκαταλείπει, όπως εμένα πιθανόν κάποιος γονιός μου να έφυγε βίαια από τη ζωή μου. Που ήταν μια κοινή απόφαση, ένας ήρεμος και γλυκός χωρισμός από την Φαίη. Άρα εγώ το αντιμετώπισα πάρα πάρα πολύ δύσκολα. Πήρα και βοήθεια, πήγα σε γιατρό. Δεν ήταν για μένα μια εύκολη περίοδος. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος»

«Από την άλλη το γεγονός ότι εγώ πέρασα άσχημα σαν παιδί, για μένα είναι αυτονόητο να προσπαθώ να είμαι όσο περισσότερο μπορώ κοντά στα παιδιά μου. Δεν μιλάω υλικά αλλά κυρίως σε αυτό που λέμε να έχουμε ποιοτικό χρόνο για να κάνουμε πράγματα μαζί. Δηλαδή το θεωρώ αυτονόητο και πιθανόν στην υπερβολή που το κάνω να έχει να κάνει με τα δικά μου παιδικά βιώματα».

Σε μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή προχώρησε, για πρώτη φορά, ο Γιώργος Λιάγκας.

Ειδικότερα, λίγο πριν πέσει η αυλαία της εν λόγω συνέντευξης, ο Νίκος Χατζηνικολάου σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Μίλησες για την πληγή των νεανικών χρόνων, για την μητέρα που έφυγε και τον δύσκολο χωρισμό των γονιών. Ήρθες από τότε πιο κοντά μαζί της; Τώρα πως είναι η σχέση μαζί της;».

«Νίκο, αυτό είναι κάτι το οποίο δεν το έχω πει ποτέ. Δεν υπάρχουν σχέσεις. Αλλά είναι κάτι το οποίο το έχω μέσα μου κάπου, σε ένα κουτάκι. Δεν έχω βγει ποτέ να το πω δημόσια, όχι γιατί ντρέπομαι αλλά γιατί δεν θέλω να πουν «α, επειδή εκείνος πέρασε έτσι, πιθανόν για αυτό να φέρεται έτσι και άρα να του δώσουμε ελαφρυντικά». Δηλαδή δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως άλλοθι κάποιων απόψεων ή συμπεριφορών. Υπάρχει εκεί, δεν υπάρχουν σχέσεις και από εκεί και πέρα… όλα καλά»» αποκρίθηκε με ειλικρίνεια ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ο πατέρας μου ήταν τα πάντα για μένα. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, μεγάλωσα δίπλα του και με μητρικό πρότυπο την γιαγιά μου. Είμαι πολύ τυχερός γιατί μου έμαθε το καλό και το κακό, μου έδωσε αρχές και αξίες και χαίρομαι που βλέπω ότι αυτές οι αξίες περνάνε στα παιδιά μας».

«Βλέπω δηλαδή τα παιδιά μου, τι αξιακούς κώδικες έχουν και βλέπω ότι είναι πολύ πιο καλοί και από αυτούς που έχω εγώ. Γίνονται καλύτεροι άνθρωποι και αυτό οφείλεται και στη μαμά τους και στον μπαμπά τους προφανώς» συμπλήρωσε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1.

Θέση για τις δυο πολυσυζητημένες αποχωρήσεις από #ΤοPrwino πήρε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο λόγος βεβαίως για την Δούκισσα Νομικού και την Μαρία Κορινθίου με τις οποίες και δεν μακροημέρευσε η τηλεοπτική τους συνύπαρξη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε αρχικά πως «ήρθε η Δούκισσα σε μια εκπομπή η οποία ήταν διαφορετική από αυτό που και η ίδια μπορεί να οραματιζόταν. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα η Δούκισσα, ταλαντούχο πλάσμα, πολύ ωραία γυναίκα και πολύ επιτυχημένη στη ζωή της. Ήταν και δική μου πρόταση στον σταθμό για να έρθει. Δεν ταίριαξε όμως η Δούκισσα σε αυτό το είδος εκπομπής. Αισθανόταν και εκείνη να ασφυκτιά και γω αισθανόμουν ότι δεν θα κολλήσει ποτέ αυτό το πράγμα. Οπότε νομίζω ορθώς αποχώρησε η Δούκισσα, την οποία εκτιμώ αφάνταστα».

«Τώρα στο κομμάτι της Μαρίας Κορινθίου, δεν έχω καταλάβει πραγματικά τι έχει γίνει. Εγώ με την Μαρία δεν είχα κανένα κοινό κομμάτι στην εκπομπή . Η Μαρία δεν ήρθε ως συμπαρουσιάστρια, δεν ήρθε ως πάνελ, δεν ήταν υφιστάμενη δική μου. Η Μαρία ήρθε ως επιλογή του εμπορικού του ΑΝΤ1 για να κάνει μόνο τα εμπορικά. Εγώ δεν γνωρίζω καν ποια είναι τα εμπορικά, δεν επιλέγω τα εμπορικά και δεν λέω σε κανέναν πως να πει τα εμπορικά. Από κει και πέρα κάτι έγινε, το οποίο δεν έχω αντιληφθεί και γι’ αυτό η Μαρία δεν έχει πει ποτέ κάτι για εμένα. Μπορεί να έγινε κάτι με κάποιους άλλους ανθρώπους, που δεν το γνωρίζω , μπορεί να αισθάνθηκε άσχημα η Μαρία».

«Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν αποχώρησε η Μαρία. Έκανε κάποιες δηλώσεις που ενόχλησαν τον ΑΝΤ1 και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία. Κάτι για το οποίο δεν ρωτήθηκα καν γιατί η Μαρία δεν ήταν δικός μου συνεργάτης. Δεν είχα κάτι να της πω για να το ακούσει ή κάτι να της πω για να μην το ακούσει» τόνισε, ακόμα, ο Γιώργος Λιάγκας στη νέα του τηλεοπτική συνέντευξη στον ΑΝΤ1. «Είναι αυτό που λέμε ότι έχω πληρώσει σφάλματα μου αλλά έχω πληρώσει και πράγματα στα οποία δεν είχα καμία συμμετοχή και καμία γνώση».

«Έχω το πιο ευτυχισμένο πάνελ, γιατί το φίδι από την τρύπα το βγάζω εγώ»

«Οι ίδιοι που σε βρίζουν, μετά από καιρό μπορεί να σε αγαπήσουν. Όταν επιλέγεις να κάνεις δημοσιογραφία με άποψη, μοιραία κάποιοι θα συμφωνήσουν και κάποιοι θα διαφωνήσουν», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Για τον ανταγωνισμό και την ένταση που ανεβαίνει στην πρωινή ζώνη: «Δεν είναι οι ζώνες, είναι τα πρόσωπα. Κάποιοι τα στρογγυλεύουν. Θεωρώ ότι έχω το πιο ευτυχισμένο πάνελ, γιατί το φίδι από την τρύπα το βγάζω εγώ».

Αναφορικά με την τηλεθέαση απάντησε: «Τα νούμερα με βρίσκουν στο γραφείο εδώ. Όταν με έβρισκαν σπίτι ήταν το πρώτο που έβλεπα. Προφανώς και επηρεάζουν την ατζέντα της εκπομπής, πολύ. Η επιλογή των θεμάτων είναι θέμα αισθητικής, αλλά η έκθεση έχει να κάνεις κυρίως με το αν ο κόσμος ενδιαφέρεται».

Για το πώς βρίσκεται ανάμεσα σε ενημέρωση και ψυχαγωγία: «Εκ του αποτελέσματος γίνεται, γιατί πάω προς δημοσιογραφικά και ενημερωτικά μονοπάτια τελευταία. Έλεγα το δελτίο ειδήσεων του Star, καθαρόαιμο lifestyle. Αυτό με περιχαράκωσε και με κατέταξε στην ψυχαγωγία. Βγήκα στην πιάτσα και ζήταγα δουλειά και δεν μου έδινε κανείς, είχα πάρει στάμπα light, μετά μου ήρθε πρόταση από την ψυχαγωγία με πολλά περισσότερα λεφτά, άρα ήταν ο εύκολος δρόμος, βάζοντας και τη δική μου δημοσιογραφική πινελιά».

«Νιώθα πιο καλά στο δικό σου κοστούμι, του ανθρώπου που παίρνει συνέντευξη. Θα κρατούσα μόνο αυτό, αυτό χαίρομαι περισσότερο, τις συνεντεύξεις», δήλωσε.

«Χάνω τον έλεγχο, τον έχω χάσει 2-3 φορές, έχω κάνει λάθη χωρίς καμία σκοπιμότητα. Δεν έχω τρελαθεί ποτέ από την τηλεθέαση, το πάθος της στιγμής του σχολίου μπορεί να με κάνει να χάσω το μέτρο. Η λογική της πολιτικής ορθότητας μας έχει κάνει να βρούμε την ισορροπία. Πράγματα που λέγαμε πριν από 10 χρόνια, τώρα δεν μπορούμε να τα πούμε στην τηλεόραση. Έχω μπει στο λιγότερο καλούπι που θα μπορούσα να μπω», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Το Πολυτεχνείο, οι φιλίες και οι κόντρες

«Κατά τη διάρκεια του Πολυτεχνείου έπαιζα πιάνο σε ένα μαγαζί στα Εξάρχεια. Ο κ. Καραγιάννης μου είπε θέλω έναν βοηθό για την εκπομπή μου για να παίρνει συνεντεύξεις. Πήρα συνεντεύξεις από μεγάλους. Πήρα πτυχίο για να κάνω το χατήρι του πατέρα μου. Δούλεψα μια μέρα σε αυτό, παραιτήθηκα και είπα ότι θα γίνω δημοσιογράφος», εξήγησε.

«Η πρώτη μου συνέντευξη ήταν με τον Κοσκωτά. Είναι να έχεις τύχη. Έτσι ξεκίνησε η όλη ιστορία», αποκάλυψε για τη πρώτη φορά που του έκαναν πλάκα οι κάμεραμαν αλλά του βγήκε σε καλό.

Για τις φιλίες στη δουλειά: «Μοιραία θα κάνεις και φιλίες. Με αλλούς ταιριάζεις, με άλλους όχι. Εγώ δεν έχω κρατήσει από τη δουλειά αυτή, κάποιον που να πω… Ο Γιάννης Λάτσιος, κάνουμε παρέα, εσύ, δεν έχω φίλους από τη δουλειά».

Για τις κόντρες: «Σε ότι με αφορά δεν έχω κόντρα με κανέναν. Δεν υπάρχει κανείς που δεν θα χαιρετήσω. Δεν κρατάω κακία, πραγματικά».

«Σε εκπομπές που ήμουν επικεφαλής εγώ δεν έχω δει να φεύγει μαχαίρι. Είναι υπερβολή για να πουλήσουμε. Δεν είναι τόσο υπερβολικά τα πράγματα».

Για τον Νίκο Παππά: «Αντιλαμβάνομαι ότι θα κατέβει στην Ευρωβουλή. Μπορεί να θεώρησε ότι τον ευνοεί. Αν τον δω στον δρόμο θα του μιλήσω».

Για την πολιτική: «Δεν εκλέχθηκα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για 400 ψήφους. Δεν λέω ποτέ, ποτέ, δεν το αποκλείω, αλλά αυτή τη στιγμή, ούτε καν στα όνειρά μου. Δεν μου ταιριάζει, δεν μπορώ να υποταχθώ, δεν θα ήμουν καλός βουλευτής. Θα μπορούσα να ασχοληθώ σε έναν δήμο. Δεν με φαντάζομαι βουλευτή».

Στη συνέντευξη που έδωσε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, είπε σχετικά με την κάθοδό του στην πολιτική: 

«Δεν βγήκα βουλευτής για 400 ψήφους. Εγώ είχα πάρει 22.500 και πήρε ο τελευταίος του ΠΑΣΟΚ 22.900. Ήταν ο Σαχινίδης, που έγινε και υπουργός Οικονομικών μετά».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να πολιτευτεί ξανά. «Επειδή ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ, δεν το αποκλείω. Αυτή τη στιγμή, αν με ρώταγες, θα έλεγα ούτε καν στα όνειρά μου… Νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει πλέον η πολιτική. Δεν μπορώ να υποταχθώ στις υποταγές ενός ανθρώπου που θα μου έλεγε “κάνε αυτό, κάνε αυτό, κάνε αυτό”. Νομίζω ότι δεν θα ήμουν καλός βουλευτής» δήλωσε.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε γιατί δεν μιλούσε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου!

Αρχικά μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου που έκανε «παρέμβαση»: «Κοίτα πώς τα φέρνει η ζωή… Είναι πάντα εκεί, με τις εκπλήξεις της να σου αποδεικνύει ότι “τα πάντα ρει”. Ότι όλα είναι ρευστά, ότι τι ωραία που είναι η ζωή τελικά. Και να που ήρθε αυτή η ωραία στιγμή και γνωριστήκαμε με τον Γιώργο, δια ζώσης πια, δηλαδή εκτός δουλειάς, ένα πολύ ωραίο βραδινό τραπέζι. Κι εγώ, θα μιλήσω για τον εαυτό μου, άλλαξα πολλές μοίρες, άλλαξα γνώμη… Όχι ότι είχα κάποια κακή γνώμη, αλλά είμαστε δύο ενήλικες και δεν μιλούσαμε δίχως λόγο και αιτία».

Και ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε: «Κάποια στιγμή, μέσω της εκπομπής, είχα κάνει ένα σχόλιο. Όχι κακό, αλλά όχι και καλό. Η Νατάσα πρέπει λίγο να ψιλοπαρεξηγήθηκε και δικαίως, δεν μου μίλαγε. Δεν μου μίλαγε αυτή, λέω γιατί μου κρατάει μούτρα; Εγώ εκείνη την ώρα δεν καταλαβαίνω ότι πιθανόν μπορεί να ενοχλήσω κάποιον. Είναι μια πλάκα. Χοντρή ξεχοντρή, δεν το καταλαβαίνω. Α, λέω γιατί δεν μου μιλάει;

Θεωρητικά πρέπει να μου μιλάει. Δεν μου μιλάει η Νατάσα, δεν της μιλάω κι εγώ. Ήταν αστείο. Βρισκόμασταν στο πάρκινγκ και αλλάζαμε πρόσωπο. Πάμε σε φαρμακείο της γειτονιάς και ο ένας μέσα ο άλλος έξω και κοιταζόμασταν έτσι… Δηλαδή ελληνική ταινία, παλιά. Και κάποια στιγμή βρισκόμαστε σε ένα τραπέζι, μετά από μια θεατρική παράσταση, περνάμε δύο τρεις ώρες και η Νάτασα παίρνει τον κοινό μας φίλο τον Πάνο Κατσαρίδη και του λέει “ρε συ αυτός είναι καλός, έχει χιούμορ. Έλα να ξαναβγούμε”!

Κι έτσι βγήκαμε και τα τελευταία δύο χρόνια, πραγματικά, κάνουμε πάρα πολύ παρέα. Βρισκόμαστε τουλάχιστον δύο τρεις φορές την εβδομάδα. Ταιριάξαμε και είναι φίλη μου πολύ καλή πια»!

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον Νίκο Χατζηνικολάου για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από την εκπομπή, #ΤοPrwino.

Αρχικά, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε για τον χωρισμό του Γιώργου Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά: «Ξέρω ότι ο Γιώργος έκανε μεγάλη προσπάθεια να μη χωρίσουν και να συμβιβαστούν σε πράγματα που υπήρχαν, δεν ήθελε να χωρίσουν».

«Η Φαίη είχε πρόβλημα ως γυναίκα και ως σύζυγος του Γιώργου, όχι ως παρουσιάστρια. Είχε να κάνει με τη ζωή, όχι με τη δουλειά», πρόσθεσε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Και η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε: «Δεν μπήκε η τηλεόραση στη ζωή τους, μπήκε η ζωή στην τηλεόραση. Η δυσφορία είχε ξεκινήσει από την προσωπική τους σχέση και πέρασε στην επαγγελματική, όχι το αντίθετο. Δεν χώρισαν οι άνθρωποι επειδή έκαναν μαζί τηλεόραση και ο ένας καπέλωνε τον άλλον».

Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό: «Ξέρω ότι η Μαρία δεν είχε πρόβλημα με τον Γιώργου, ούτε με το κανάλι. Είχε πρόβλημα με τρία πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία εμένα μου τα έχει πει κιόλας».

Τη συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκας σχολίασαν η Ελένη Χατζίδου και η ομάδα του #StarBreakfast.

«Την ήθελα, την περίμενα αυτή τη συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα, γιατί λόγω της κουμπαριάς του με τον Νίκο Χατζηνικολάου είχε και μία άνεση παραπάνω. Είπε πράγματα που δεν τα έχουμε ξανακούσει», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Εμένα μου άρεσε που τον είδαμε να εξομολογείται και άλλα πράγματα, όπως ότι πέρασε δύσκολα με τον χωρισμό, ότι πήγε σε ψυχολόγο, το αντιμετώπισε πυρηνικά το πράγμα», σημείωσε από την πλευρά της η Μαίρη Αργυριάδου.

«Εγώ έχω πολύ μεγάλη απορία στο κομμάτι που λέει ότι δεν γνώριζε λεπτομέρειες για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από την εκπομπή. Έχουμε την περιέργεια να μάθουμε», τόνισε η τραγουδίστρια.

«Έκανε, λέει, η Μαρία κάποιες δηλώσεις που δεν άρεσαν στον ΑΝΤ1. Πώς και δεν πήραν τηλέφωνο ο ένας τον άλλο, αφού είχαν σχέσεις από πριν, δεν είναι ότι γνωρίστηκαν πρώτη φορά στην εκπομπή… να της πει «τι πράγματα είναι αυτά τώρα, μην χαλάς τη σχέση σου με τον σταθμό».

Αν πει ο σταθμός ότι δεν τη θέλει, δεν θα κάτσει ο Γιώργος να την υποστηρίξει. Είπε όμως ότι δεν γνωρίζει τι έγινε, αυτό εμένα μου χτύπησε κάπως», σχολίασε η Ελένη Χατζίδου αμέσως μετά.

«Εγώ πάντως τον ευχαριστήθηκα, κατάλαβα ότι έχει ευαισθησίες, όσο κι αν θέλει να μην το δείχνει και να φαίνεται σκληρός. Να σου πω κάτι; Ενώ κάποιες φορές μου τη… δίνει και λέω «άντε μωρέ, φωνακλάς», τον συμπαθώ», κατέληξε στο σχόλιό της η Ελένη Χατζίδου, ατάκα που… ξάφνιασε τον σύζυγό της.

«Το κρατώ… για να το θέσω κάπως, τον συμπαθείς δεν τον συμπαθείς, τον εκτιμάς για την πορεία του», τόνισε με νόημα ο Ετεοκλής Παύλου, με την ομάδα του Breakfast@Star να ξεσπά σε γέλια.

Την αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα σχολίασαν και στην εκπομπή #PameDanai την Παρασκευή 1/3.

Αφού παρακολούθησαν μικρά αποσπάσματα από τη συνέντευξη του παρουσιαστή στον Νίκο Χατζηνικολάου, αρχικά τον λόγο πήρε ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν.

«Ο Γιώργος εκτός από αυτό το σκληροτράχηλο που βλέπουμε στην οθόνη, έχει και μια άλλη πλευρά που είναι πολύ ευαίσθητη. Είχαμε βιώσει την περίοδο που ο πατέρας του, τον οποίο λάτρευε, άρχισε να έχει θέματα υγείας. Εκεί πραγματικά άρχισε να είναι ένας άνθρωπος ο οποίος το μόνο που αναζητούσε από τους γύρω του ήταν μια αγκαλιά, ένα χάδι και μια φιλική κουβέντα. Αυτό μέχρι που ο πατέρας του έφυγε και ήμασταν όλοι δίπλα του», είπε ο Άρης Καβατζίκης. 

Και συνέχισε: «Γνώρισα το πολύ ευαίσθητο πρόσωπο του Γιώργου, αυτό που έδειξε εχθές στη συνέντευξη. Είχε εναποθέσει τη ζωή του στον μπαμπά του».    

«Εμένα θα μου άρεσε πιο πολύ αν οι ευαισθησίες των ανθρώπων φαινόντουσαν περισσότερο στην τηλεόραση. Κατανοώ απόλυτα την δημοσιογραφία, αλλά νιώθω ότι ο κόσμος ταυτίζεται περισσότερο όταν βλέπει ότι είμαστε άνθρωποι που κλαίμε, που στεναχωριόμαστε, που πονάμε, που υποφέρουμε, που παρεξηγούμαστε. Ήταν η πρώτη φορά που τον είδαμε πιο ευαίσθητο και μου άρεσε», πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα. 

Τη συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα σχολίασαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα του #HappyDay το πρωινό της Παρασκευής (1/3).

«Ήταν χειμαρρώδης, μίλησε για πράγματα που δεν είχε μιλήσει ποτέ με τόσες λεπτομέρειες. Ξέραμε ότι υπήρχε, για παράδειγμα, μία προβληματική σχέση με τη μητέρα του και ότι κάποια στιγμή δεν είχαν επικοινωνία αλλά ότι έζησε στην αρχή μαζί της τον χωρισμό και μετά αυτή εξαφανίστηκε… δεν τα γνωρίζαμε αυτά», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Σκέφτομαι πόσο δύσκολο είναι, ενώ ζεις μια κανονική ζωή με προβλήματα, καβγάδες… να πρέπει να δείχνεις ότι είσαι καλά, για να επιβεβαιώνεις μια τηλεοπτική εικόνα, που σε θέλει να είσαι το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι στην Ελλάδα», τόνισε αμέσως μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

«Όταν κάνεις νούμερα, δεν υπάρχει γκρίνια. Τότε ήταν και το timing με το #metoo και είχε ανάγκη η Φαίη έναν ενημερωτικό Γιώργο δίπλα της και αναγκαστικά η σκαλέτα διαμορφώθηκε με αυτόν τον τρόπο και μοιραία πήρε εκείνος τον πρώτο λόγο. Η Φαίη το είχε αλλιώς στο μυαλό της», σχολίασε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Alpha.

«Βλέποντας αυτή τη συνέντευξη καταλαβαίνεις ότι ο Γιώργος είχε ως βασική αγωνία να μη νιώσουν τα παιδιά του ότι τους εγκατέλειψε, ότι τους παράτησε και ότι περνάει λιγότερο χρόνο μαζί τους. Ακόμη και τώρα ξέρω ότι προσπαθεί σε καθημερινή βάση να είναι παρών, για να μη νιώσουν τα παιδιά ότι δεν είναι η πρώτη του προτεραιότητα», επισημαίνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Γιώργο Λιάγκα.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»