Η Μικαέλα Φωτιάδη κινείται νομικά κατά παντός υπευθύνου για τον άγριο ξυλοδαρμό της στην πλατεία Κολωνακίου

«Έχω βάλει δικηγόρο και έχει αναλάβει αυτός την υπόθεση. Μίλησαν άνθρωποι για μένα που έχω να μιλήσω καιρό μαζί τους. Δεν είμαι σε κατάσταση να μιλήσω. Από εδώ και πέρα θα μιλάει ο δικηγόρος μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε η Μικαέλα Φωτιάδη, τα ξημερώματα της Τρίτης στην πλατεία του Κολωνακίου. Η Σταρ Ελλάς 2015 γνωστοποίησε το γεγονός, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με μώλωπες και μελανιές στο πρόσωπό της και ανησυχώντας έτσι τον κόσμο που την ακολουθεί στα social media.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής #SuperΚατερίνα, η Μικαέλα Φωτιάδη πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για τον ξυλοδαρμό της.

«Έχω βάλει δικηγόρο και έχει αναλάβει αυτός την υπόθεση. Μίλησαν άνθρωποι για μένα που έχω να μιλήσω καιρό μαζί τους. Δεν πειράζει, θα τα κανονίσει και αυτά ο δικηγόρος μου. Δεν είμαι σε κατάσταση να μιλήσω. Από εδώ και πέρα θα μιλάει ο δικηγόρος μου» τόνισε η Μικαέλα Φωτιάδη στην εκπομπή του Alpha.

Δείτε το βίντεο στο 00:09' ΕΔΩ

Όσα είπε ο Δικηγόρος Μικαέλας Φωτιάδη στο #PrwinoSousou: «Η Μικαέλα ήταν σε μια κατάσταση σοκ»

Περισσότερα αποκάλυψαν στο #LiveNews πρόσωπα από το φιλικό της περιβάλλον τα οποία μίλησαν στην εκπομπή του Mega περιγράφοντας όσα τους μετέφερε η Μικαέλα Φωτιάδη για την επίθεση και τα σημάδια στο πρόσωπό της. 

«Μου είπε ότι το σκηνικό έγινε την Τρίτη το ξημέρωμα, Δευτέρα βράδυ πήγε για ποτό με τις φίλες της στην πλατεία Κολωνακίου και φεύγοντας προς τα κάτω πήγε να πάρει ταξί και την σταμάτησε κάποιος άνθρωπος, ο οποίος την τράβηξε από τα μαλλιά και πήγε να την παρενοχλήσει σωματικά προφανώς», δήλωσε ο γνωστός PR manager και φίλος της, Νεκτάριος Σκαμνάκης.

Το γνωστό μοντέλο δεχόταν επίθεση από έναν άντρα στη μέση του δρόμου. Πάλευε με κάθε τρόπο να ξεφύγει από τα χέρια του.

«Έτρεξε, την κυνήγησε, την ξανά έπιασε και αυτός έγινε πιο βίαιος και την χτύπησε στο κεφάλι. Εκείνη αμύνθηκε με γρατζουνιές και με σπρωξιές και με φωνές», πρόσθεσε ο Νεκτάριος Σκαμνάνκης.

Η μύτη της αιμορραγούσε. Το πρόσωπό της ήταν πρησμένο από τις μπουνιές που δέχθηκε από τον άγνωστο άντρα.

«Στην αρχή δεν είχε συνειδητοποιήσει το μέγεθος της βλάβης που της είχε προξενηθεί. Της είχε ανοίξει η μύτη, άργησε πολύ και δεν έβρισκε και ταξί εκείνη τη μέρα», συμπλήρωσε ο Νεκτάριος Σκαμνάκης.

Ήταν ακόμα σε κατάσταση σοκ όταν κατάφερε να βγάλει τις φωτογραφίες ντοκουμέντα, που φανερώνουν τα σφοδρά χτυπήματα που δέχθηκε.

«Μου είπε ότι τον είδε και δεν τον ήξερε και ήταν αλλοεθνής. Γενικά η Μικαέλα είναι ένα κορίτσι πάρα πολύ δυναμικό, δεν χρειάστηκε ποτέ τη βοήθεια ενός άντρα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόβλημα», ανέφερε ο φίλος της, Νεκτάριος Σκαμνάκης στο #LiveNews. 

Η Μαρία Αλεξάνδρου, φίλη της Μικαέλας Φωτιάδη μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή #PrwinoSousou για τον ξυλοδαρμό της και την σχέση της με τον πρώην σύντροφο της.

«Τελευταία φορά που είδα τη Μικαέλα την πριν από δύο μήνες. Στεναχωρήθηκα πολύ που το έμαθα αλλά ήταν αναμενόμενο. Η Μικαέλα είχε μια εμμονή με τον πρώην σύντροφο της. Του έστελνε συνέχεια μηνύματα από ένα κοινό μας φίλο κιόλας.

Για εμένα είναι πολύ άνανδρος αν ο συγκεκριμένος έχει κάνει αυτό το πράγμα, που πιστεύω ότι το έχει κάνει. Το πράγμα βγάζει μάτι. Όταν έγινε κάτι παρόμοιο σε εμένα, είχα καταθέσει η ίδια μήνυση. Εδώ που είναι η μήνυση; Η Μικαελα ξέρει πολύ καλά ποιος το έκανε. Το θέμα με το κεφάλι της δεν θα το υποστήριζα και παρά πολύ απλά η Μικαέλα δεν είναι σε θέση να μιλήσει αυτή τη στιγμή».

«Δεν έχει γίνει μήνυση γιατί ξέρει πολύ καλά ποιος είναι, τον αγαπάει ακόμα και πάλι θα πέσει στη λούπα η Μικαέλα. Θα γίνεται πάλι αυτό το πράγμα είναι μπέρδεμα η υπόθεση αυτή. Την τελευταία φορά που την είδα ήταν παρά πολύ χάλια. Δεν υπήρχε άλλη λέξη πέρα από την πρώην σχέση της και το όνομα από ”α”».

«Δεν ήταν μια φυσιολογική σχέση, το λάθος της Μικαέλας ήταν ότι δεν έλεγξε τον εαυτό της», κατέληξε.

Μέλντα Σαΐνη, (επιχειρηματίας, φίλη Μικαέλας Φωτιάδη και πρώην παίκτρια του #MSRgr): «Είναι σε σοκ, προσπαθεί να συνέλθει»

Μέγκι Ντρίο (φίλη Μικαέλας Φωτιάδη και πρώην παίκτρια του #GNTMgr):: «Η Μικαέλα μετά τον ξυλοδαρμό αντιμετωπίζει κενά μνήμης»

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»